گزارش کارورزی جلسه 1 (امیر حسین خجسته)

دانشجویان همگی شاد و خوشحال بودندو یک شور و هیجان عجیبی در درون آن ها حاکم بود،که لحظه به لحظه این شور و اشتیاق دانشجویان برای ورود به مدارس و روبه رو شدن با دانش آموزان و کادر آموزشی افزایش می یافت،سومین گروهی که واردمدارس شدندگروه مدرسه ( یاس) بود،که بنا بر برنامه ریزی بدی که مسؤلین ذی ربط داشتند ساعت 8.20َ به مدرسه رسیدیم که متأسفانه نتوانستیم شاهد مراسم صبحگاه باشیم و از تجربیات آن ها استفاده کنیم. از آنجایی که دانشجویان در شهرهای اطراف زندگی می کردند،اطلاع خوبی از مدرسه ای که قرار بود ما به آنجا برویم داده بودند، من در ذهن خودم یک مدرسه آرمانی و غایی را پیش بینی کرده بودم که با لحظه ورود ما به آنجا شاهد این امر نیز بودم ، این همان چیزی بود که من از یک مدرسه آرمانی انتظار داشتم.

ٱ لازم به ذکر است که بگویم چون اولین جلسه کارورزی مشاهده آزاد بودمتأسفانه بدون تهیه چک لیست واردمدرسه  شدم و دقیق نتوانستم آنچه را که مدنظر بود را ثبت کنم ولی سعی کردم تا حد امکان نزدیک باشد.

با لحظه ورود ما به مدرسه مدیر از گروهمان استقبال گرمی به عمل آوردند وضمن خوش آمد گویی همراه ایشان وارد محل کارشان شدیم که سر گروهمان در پیرامون مدرسه سوالاتی پرسیدن و مدیر با کمال رغبت پاسخگو بودند وبعد از کسب اجازه از محضرشان به مشاهده ی مدرسه وتعامل با دانش آموزان پرداختیم.

v    گزارش فیزیکی

v    شناسنامه مدرسه:

 

نام مدرسه: دبستان هیئت امنایی یاس

شهری یا روستایی بودن:این مدرسه درمرکزشهرویکی ازمدرسه های آرمانی به حساب می آید.

نوع مدرسه:دولتی روزانه

جنسیت مدرسه:پسرانه

شیفت مدرسه:تک شیفت صبح

سال تأسیس مدرسه:1362

لازم به ذکرمی باشد که این مدرسه نو ساخت و به جای یک مدرسه قدیمی که مربوط به مهاجرین جنگی بوده ساخته ،که در سال 1391بازسازی شده است.

زیربنای مدرسه بالغ به1400مترمربع که دارای یک زمین فوتبال،سرویس بهداشتی و آبخوری در حیاط مدرسه می باشد.این مدرسه درچهار طبقه،تقسیم بندی شده است که نمازخانه در طبقه آخریعنی طبقه چهارم قرار داردکه می توان یکی از نواقص این مدرسه دانست.

طبقه اول این مدرسه مربوط به کادراداری وآموزشی می باشدکه دارای هفت اتاق است.  

طبقه دوم و سوم هر کدام پنج کلاس،طبقه آخرنمازخانه + یک کلاس آموزشی؛ جا دارد که این مطلب را متذکر شوم که ما وارد کلاسها نشدیم به همین دلیل نتوانستم مساحت کلاسها و لوازم آموزشی را مشاهده کنیم.

داخل سالن و راهروها از مهندسی روز استفاده شده است و سطل زباله در وسط سالن هر طبقه قرار دارد که برای دانش آموزان تعریف شده بود.

یک کار بسیارخوبی که مدیرمدرسه انجام داد این بود که هر بخش از آموزش را جدا کرده بود به این صورت که اتاق مربوط به بهداشت،تربیت بدنی،آزمایشگاه ،کتابخانه و مشاوره جدا بود.هر بخش از سالن دارای برد مخصوص به خود بود مثلا برد مخصوص به بهداشت و یا اطلاعات و یا مربوط به مقالات و دل نوشته های دانش آموزان و احادیث مربوط به ائمه اطهار.

این مدرسه 365دانش آموز دارد که همه ی آنها دارای لباس های متحد شکل و دارای6پایه ، از اول تا ششم ابتدایی می باشند که دارای کادری بالغ بر:

 11لیسانس، 2فوق لیسانس، 1فوق دیپلم و 1دیپلم.

یک نکته دیگر که درباره ی این مدرسه جالب و چشم گیر بود این است که کادر آموزشی آن مختلط بودند یعنی هم از معلمان زن و هم از معلمان مرد استفاده می کردند.

 

v    وضعیت دانشجویان:

 

تمام دانشجویان با هدف، انگیزه، وضعیت ظاهری مناسب، اخلاق خوش و روی گشاده وارد مدارس شدند.

v    گزارش عاطفی:

 

 

مدیر با معلمان و دیگر کادر اداری و آموزشی خود با مهربانی و عطوفت رفتار می کرد؛ همچنین با دانشجو معلمان بدین صورت، و همانطوری که خود مدیر می گفت: بین خودشان (معلمان، کادر اداری و آموزشی) یک رابطه ی دوستانه قوی ای حاکم بود به صورتی که اگر یک روز یکی از همکاران برایشان مشکلی پیش می آمد و نمی توانست در مدرسه حضور یابد، همکار دیگر کار او را انجام می داد و رابطه ای مکملی داشتند نه مثل یک پادگان نظامی!

مدیر سعی می کرد با دانش آموزان رابطه ی دوستانه ای برقرار کند، خود را به آن ها بچسباند، درد و دل های آن ها را گوش و مشکلاتشان را رفع کند و مانند یک پدر مهربان دست نوازش بر سرشان بکشد.

 

لازم به ذکر است که من یک تقدیری از مدیر وکادر اداری این مدرسه به خاطر رفتار و پذیرایی خوبی که از ما به عمل آوردند داشته باشم.

 

ü     کار بسیار خوبی که مدیر مدرسه و معاون پرورشی این مرکز انجام داده بودند به شرح ذیل می باشد:

 

1-    از تمام پرسنل مدرسه برای برگزاری مراسمات مذهبی، فرهنگی و اجتماعی استفاده می کردند.

 

2-    مدیر تمام نواقص مدرسه را در یک برد در اتاق خود  قرار داد تا بتواند با رفع کردن این مشکلات به یک مدرسه آرمانی و ایده آل برسد.

 

 

3-    معاون پرورشی لیستی از افراد برگزار کننده صبحگاه را بر درب ورودی نصب کرد.  

 

4-هم چنین اسامی انتظامات ،بهداشت و تربیت بدنی بر، برد سالن خودنمایی می کرد.

    در حیاط مدرسه با معلم ورزش آشنا شدیم و ایشان پیرامون وظایفی که یک معلم در مقطع ابتدائی واز حساسیت کار، برایمان صحبت کردند ما سعی می کردیم با دانش آموزان ارتباط دوستانه ای بر قرار کنیم واز نزدیک شاهد دنیای زیبای آنها باشیم که موفق هم بودیم که در این هنگام استاد عزیز کارورزی مان وارد مدرسه شدند و ما فهمیدیم که دیگه وقت رفتنه و به همراه ایشان ضمن قدردانی و خداحافظی نزد مدیر و دیگر کارکنان این مدرسه رفتیم وهمگی سوار ماشین شدیم.

در پایان، هنگام بازگشت تمامی دانشجویان از تجربه خود در اولین روز کارورزی صحبت می کردند، همگی شاد و خوشحال  و اظهار شوق دوباره برای ورود به مدارس را داشتند.

 

v    پیشنهادات:

 

-         ساختمان مدارس ابتدایی می بایست همکف باشد زیرا ساختمان چند طبقه برای دانش آموزان ابتدایی حادثه آفرین است.

-         بهتر بود نماز خانه ی مدرسه در طبقه اول قرار می گرفت تا رغبت بچه ها به نماز و نماز خوانی پر رنگ تر می شد.

-         بهتر بود برای ورزش دانش آموزان یک مکان بهتری تهیه می شد چون کف مدرسه سیمان کاری شده است، اگر دانش آموزی زمین بخورد امکان آسیب دیدگی آن زیاد است.

-         مکان مدرسه نباید در وسط شهر قرار گیرد و موجب آزار و اذیت دیگر همسایه ها شود.

-         مدرسه نباید در جای پر رفت و آمد، بلکه باید به دور از سرو صدا قرار گیرد تا دانش آموزان تمرکز کافی را داشته باشند. 

 

گردآورنده:امیرحسین خجسته


مطالب مشابه :


گزارش کارورزی جلسه 1 (امیر حسین خجسته)

گزارش کارورزی پیش می آمد و نمی توانست در مدرسه حضور یابد، همکار دیگر کار او




گزارش کار کارورزی(جلسه دوم،مهرداد محمد علی پور)

بعد از آن نیزما به دفتر کار مدیر رفتیم تا مانند دیگر معلمان تا زمان ورود خود را به مدرسه در




گزارش کار کارورزی

گزارش کارورزی شماره 1 و 2 استاد راهنما : بهداشت توالت در مدرسه بخوبی انجام میگیرد




گزارش کارورزی جلسه 1 (علی محمد زاده)

گزارش کارورزی ماشین می شدند همه از کارهایی که در مدرسه انجام دادند با بچه




گزارش کار کارورزی(جلسه اول،عبدالرحمان سالاریان)

بنده در اولین گزارش کارورزی در این هنگام دانش آموزان مدرسه در سر صف ایستاده بودند و




گزارش کارورزی (محسن پورحسین سرنی )

گزارش کارورزی دو زمین فوتبال قرار دارد این مدرسه دو در دارد که یک در ان مخصوص دانش




گزارش کارآموزی و کارورزی

گزارش کارآموزی و کارورزی . كامپيوتر . گزارش كارآموزي در مدرسه غير انتفاعي .




گزارش کارورزی جلسه دوم(سعید درویش )

گزارش کارورزی از دغدغه های ما در این روز ما با معلمان مدرسه که حرف میزدیم همگی




میریت دانش کارورزی

نام مدیر مدرسه و نام معاونان اولین جلسه در کارورزی دانشجو باید گزارش کارورزی,




کارورزی سینا اشکوریان (جلسه دوم )

عوامل اجرایی مدرسه با صحبت هایی که گزارش کارورزی [ جمعه سی ام در ادامه تلاش علمی




برچسب :