آیین نامه نگارش پایان نامه

مراحل تدوین پایان نامه
شیوه نگارش
مهمترین بخش درتحصیلات تکمیلی به عنوان فعالیت عملی و پژوهشی رشته های علوم انسانی ،نگارش پایان نامه است. اگر پایان نامه به خوبی تنظیم شود، زمینه ی تخصص وروش علمی دانشجورامشخص کرده واورابرای ورود به عرصه ی دانش و پژوهش آماده می کند. بنابراین دانشجویان گرامی باید آن را جدی پنداشته ودرتحکیم فعالیت های علمی آینده خودازهیچ کوششی دریغ نورزند.
دراین مرحله دانشجو موظف است براساس اصول وچارچوب تعیین شده دربخش اصول نگارشی جزوه ی (راهنمای تدوین پایان نامه) متن پایان نامه یخویش راتدوین نماید. کنترل وتاییداین مهم برعهده ی استاد راهنما ست. هر پایان نامه باتوجه به رشته ،موضوع وزمینه ی پژوهش، آرایش وپیرایش های خاص خودرا می طلبد. به منظور کسب وجهه ی علمی ورسیدن به نتیجه ی مطلوب، رعایت موارد زیربرای ایجادحداقل هماهنگی وآراستگی ظاهری پایان نامه های دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی ضروری است.
 
بخش اول: تصویب پایان نامه
1. انتخاب عنوان پایان نامه
انتخاب عنوان مورد علاقه و مناسب از مراحل مهم تدوین پایان نامه است . در این زمینه لازم است با استادان متخصص و با تجربه مشورت کرد و وقت مناسبی را برای انتخاب مناسب در نظر گرفت. لازم است دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به مهلت قانونی خود از همان نیمسال اول تحصیلی به فکر انتخاب موضوع پایان نامه باشند، تا با کمبود وقت و شتاب روبرو نشوند. لازم است دانشجو با توجه به سوابق موضوع مورد علاقه ی خود و مطالعه ی فهرست ها، بانک های اطلاعاتی پایان نامه ها و طرح های پژوهشی، از انجام کارهای موازی و انتخاب موضوعات تکراری پرهیز نماید . یکی از مواردی که موجب تسریع در انتخاب عنوان پایان نامه و جلوگیری از سر درگمی دانشجو و اتلاف وقت می شود، موضوع یابی و انتخاب استاد راهنما از نیمسال اول می باشد. این انتخاب موجب می شود دانشجو درراستای هدف قرارگرفته و از بیراهه رفتن و زمان بر شدن انتخاب عنوان جلوگیری شود. همچنین با جستجو در منابع علمی و کتاب شناسی ها و مراجعه به اینترنت می توان از تکراری نبودن عنوان انتخابی اطمینان حاصل نمود. موضوعات کلی شایسته ی انتخاب برای عنوان پایان نامه نیستند و هر چه موضوع  تخصصی تر، یا روشنتر و محدودتر باشد، توفیق دانشجو برای یافتن حرفی تازه و دیدگاهی ژرف بیشتر است. عنوان باید تازه ، دقیق ، رسا و جامع و مانع باشد.
2. تأیید عنوان پیشنهادی
دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، ترجیحا، باید حداکثرتا پایان نیمسال سوم عنوان و پروپوزال خودرا درجلسه ی شورای تحصیلات تکمیلی، که به صورت ویژه برای تصویب عنوان پایان نامه آنها تشکیل شده است، ارایه نمایند. استاد راهنما با پیشنهاد دانشجو و موافقت استاد و تأیید شورای تحصیلات تکمیلی، ازمیان اعضای دانشکده تربیت بدنی با حداقل مرتبه استادیاری، تعیین می شود. انتخاب استاد مشاور به پیشنهاد استاد راهنما و پس از تأیید شورای  تحصیلات تکمیلی از بین اعضای هیأت علمی یا متخصصان و محققان داخل یا خارج از دانشگاه صورت می گیرد. بدیهی است عواقب ناشی از تأخیر در ارایه عنوان پایان نامه  به شورای تحصیلات تکمیلی به عهده ی دانشجو است.
همچنین در صورت پیشنهاد استاد مشاور از خارج دانشکده، ضروری است سوابق علمی و پژوهشی استاد مشاور نیز به شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده جهت بررسی وتأیید ارایه شود.
دانشجو با تکمیل فرم پیشنهادی پایان نامه ( فرم شماره 1) وتحویل آن به شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده جهت تصویب کارپایان نامه خود را آغاز می کند. در صورت عدم موافقت شورا با عنوان پیشنهادی، دانشجو موظف است عنوان جدیدی را مجددا به شورا ارائه دهد. مسوولیت راهنمایی دانشجو از نخستین نیمسال تحصیلی برعهده ی استاد راهنماست که به درخواست دانشجو از میان اعضای هیأت علمی با مرتبه  استادیاری و بالاتر (با سه سال سابقه ی تدریس یا تحقیق دردوره کارشناسی ارشد) با موافقت عضو هیأت علمی و تأیید گروه آموزشی ذی ربط تعیین می شوند.
دانشجو موظف است از پایان  نیمسال اول تحصیلی وحداکثرتاپایان نیمسال سوم  عنوان رساله ی خود را با هماهنگی  استاد راهنما تعیین و فعالیت پژوهشی خود را آغاز نماید. اعضای جلسه ی دفاع  عبارت اند از : استاد راهنما، استاد(ان)مشاور ، دو داور و نماینده شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده که جلسه بااین اعضا رسمیت پیدا می کند.
شورا پس از دریافت عنوان و فرم تکمیل شده پیشنهادی توسط دانشجو، باید با تشکیل شورای تحصیلات تکمیلی عنوان پیشنهادی وپروپوزال رادرصورت موافقت اعضای شورا به تصویب برساند و عنوان پایان نامه پس از تأیید کمیته تحصیلات تکمیلی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی قطعیت یافته و به دانشجو اعلام می شود.
نظرشورا درباره عنوان پیشنهادی دانشجو ازطریق کارشناس شورای تحصیلی تکمیلی کتبا به استاد راهنما اعلام می شود.همزمان پس از تصویب طرح پیشنهادی، دانشجو موظف است  فرم شماره 2 و 3 که  توضیحات مربوط به آن در پایان همین فصل آمده است را نیز تکمیل نماید.
3. تعیین استاد راهنما:
(ماده ی شانزدهم آیین نامه ی آموزشی دوره ی کارشناسی ارشد)
برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، استادراهنما با پیشنهاد دانشجو و موافقت استاد و تأیید شورای تحصیلات تکمیلی ازاعضای هیأت علمی دانشکده و با حداقل مرتبه ی استادیاری تعیین می شود.
4. گزارش پیشرفت کار :
دانشجوی تحصیلات تکمیلی موظف است پس از تصویب عنوان پایان نامه، گزارش پیشرفت کار خود را براساس جدول زمانبندی تعیین شده در قالب فرم های مربوط (که با همین عنوان تهیه شده است) به تأیید استاد راهنما و استاد مشاور برساند.  همچنین یک نسخه ازگزارش پیشرفت کار خودرا به کارشناس شورای تحصیلات تکمیلی ارائه کند، این گزارش ها در پرونده ی دانشجو ثبت می شود.
5. زمان بندی:
دانشجوی تحصیلات تکمیلی موظف است پس از ابلاغ تصویب عنوان پایان نامه ، فعالیت های پژوهشی پایان نامه ی خود را در قالب فرم زمان بندی ارائه نموده و دو ماه مانده به پایان مهلت قانونی نسخه های نهایی را تحویل استاد راهنما و استاد مشاور دهد.
  جدول زمان بندی باید به تأیید استاد راهنما و مشاور رسیده و یک نسخه از آن را نیز دراختیار شورای تحصیلات تکمیلی قرارداده و به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده تحویل گردد.
پس از اعلام تصویب عنوان، دانشجو موظف است نسبت به ثبت نام و انتخاب واحد درس پایان نامه در هر نیمسال تحصیلی ( به صورت جداگانه و برای هر نیمسال)  تا زمان برگزاری جلسه ی دفاع ، مطابق مقررات موجود اقدام نماید.
چنانچه دانشجو درنیمسال پنجم هم موفق به اتمام کار نشود، باید نسبت به انتخاب واحد درس پایان نامه و ارسال فرم تکمیل شده تقاضای تمدید سنوات برای نیمسال ششم تحصیلی اقدام کند.
لازم به ذکر است چنانچه دانشجویی در نیمسال ششم نیز موفق به دفاع از پایان نامه ی خود نشود، باید ضمن گذارندن مراحل بالا (یعنی تمدیدسنوات برای نیمسال هفتم ) و کسب تأیید کمیته ی موارد خاص دانشگاه، مراحل تحصیلی خود را دنبال نماید. لازم به ذکر است که تمدید سنوات نیمسال هفتم با موافقت شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه قطعیت می یابد.
توضیحات :
منظور از فرم شماره 1،  فرم پیشنهاده  (Parposal)  است.
منظور از فرم شماره 2، فرمی دو صفحه ای است که مربوط به تقاضای تصویب موضوع پایان نامه است .
منظور از فرم شماره3، فرم های مربوط به طرح پژوهشی شماره 3 است. این فرم که برای پیش بینی و تأیید هزینه های پایان نامه است، پس از تکمیل فرم توسط دانشجو به معاونت پژوهشی جهت طرح در شورای پژوهشی دانشکده و تصویب آن ارسال می شود. پس از اتمام مراحل اجرایی پایان نامه، دانشجو با مراجعه به معاونت پژوهشی دانشکده و ارایه ی مدارک لازم، هزینه های انجام شده را تا سقف مصوب، دریافت می کند.
« لازم به ذکر است یک نمونه از فرم ها، پیوست این آیین نامه است »
سقف هزینه های پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد سیصد هزارتومان است که یکصد و بیست هزار تومان به همه ی اعضا تعلق می گیرد و به تحقیقاتی (experimental) که نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی و خونگیری دارد (به تشخیص معاونت پژوهشی) این مبلغ به صورت کامل پرداخت می شود.
 
1.   فهرست برگ های ابتدای پایان نامه
 
2.راهنمای تدوین پایان نامه
 
الف) طرح روی جلدپایان نامه
ب) صفحه سفید
پ) صفحه  بسم الله الرحمن الرحیم    
ت) صفحه سوم : صفحه ی  عنوان ----------- (که مطابق طرح روی جلدتهیه می شود)
ث) چکیده پایان نامه به فارسی
ج) صورت جلسه دفاع از پایان نامه
چ)  اظهار نامه(= تعهدنامه)
ح ) صفحه تقدیم به
خ ) صفحه تقدیر و تشکر
د) صفحه فهرست مطالب
ذ ) صفحه فهرست جدول ها
ر) صفحه شکل ها
ز) صفحه  نمودارها
ژ) صفحه فهرست ضمائم و پیوست
 
1. فهرست برگ های ابتدای پایان نامه
 
الف ) طرح روی جلدپایان نامه
مطابق بانمونه طرح جلدارائه شده درپیوست این آیین نامه زرکوب وازجنس گالینگوروباجلدسورمه ای مجلد شود. پشت جلدپایان نامه به همان ترتیب به صورت لاتین آورده شود و چکیده انگلیسی آخرپایان نامه آورده شود(چکیده انگلیسی باعنوان آورده شود) .
درکنار شیرازه 3خط آورده شودبعدازسه خط ابتدا نام دانشجوعنوان وفصل وسال آورده شودوسه خط درانتها آورده شود(طبق شکل زیر)
Cm1     ///          نام.........عنوان (فونت16) فصل وسال آورده شود      /// Cm    1
ب) صفحه سفید
پس از جلد و همچنین درآخر پایان نامه قبل از جلد صفحه ی سفید قرار می گیرد.
صفحا ت فرعی
شامل: صفحه عنوان، تقدیم و تشکر و فهرست مندرجات است که با حروف (الف – ب – ج….) شماره گذاری می شود  - صفحه «بسم الله الرحمن الرحیم» ، صفحه عنوان ، تأیید هیأت داوران ( = صورت جلسه دفاع ) ، سپاسگزاری و تقدیم شماره گذاری نمی شوند.
پ) صفحه بسم الله الرحمن الرحیم    
 
صفحه (بسم الله الرحمن الرحیم) پس از صفحه سفید قرار می گیرد و باید به شکل ساده و مشخص صفحه آرایی شود، از کاربرد هرگونه کادر و تزئین در این صفحه خودداری شود.
صفحه نام خدا روی سایت دانشکده گذاشته شود تا براساس فرمت سایت تعیین شود.
 
ت) صفحه عنوان ----- (که براساس طرح روی جلدتهیه می شود)
 
(تصویرکامل روی جلد پایان نامه) آرم دانشگاه فردوسی، نام دانشگاه، نام دانشکده، مقطع تحصیلی ، رشته تحصیلی،  عنوان پایان نامه ، نام استاد راهنما ، نام استاد مشاور، نام نویسنده، سال فراغت از تحصیل ، شماره ثبت.
 
 
 
ث ) چکیده پایان نامه به فارسی
 
برگ چهارم (چکیده) : هر پایان نامه باید با چکیده آغاز شود که شامل: بحث
پیرامون موضوع پایان نامه، شیوه های تحقیق و نتیجه کلی است .
-  دانشجو موظف است این چکیده را به زبان فارسی تهیه و در این برگ از پایان نامه درج نماید.
حداکثریک صفحه شامل (300-250 کلمه) را به خلاصه ای ازمطالب پایان نامه شامل مقدمه، هدف ازاجرا، روش انجام، یافته ها و بحث ونتیجه گیری نهایی اختصاص دهد.
درضمن چکیده باید مختصر ومفید باشد. متن صفحه چکیده بافونت نازنین (12) وفاصله سطرها (1) واحد نگارش می شود. چکیده فارسی در قالب فرم مربوط (موجود در سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه) پس ازاتمام مراحل اجرایی و نگارشی پایان نامه نوشته می شود.
 
ج) صورت جلسه دفاع از پایان نامه
یکى از بهترین شیوه هاى مؤثر در برگزارى بهینه جلسات دفاع از پایان نامه ها، برگزارى جلسات پیش دفاع است. در این جلسات که شکل نسبتاً همسانى با جلسات دفاع دارد، هیأت ژورى (شامل: استادان راهنما، مشاور،داوریا ناظر) در جلسه حضور دارند و آخرین معایب و اشکالات اساسى قابل رفع در پایان نامه را به دانشجو
 
گوشزد مى کنند و نهایتاً پس از رفع معایب احتمالى، اقدام به برگزارى جلسات دفاع از پایان نامه مى شود. از مهمترین کارکردهاى برگزارى جلسات پیش دفاع این است که امکان برگزارى مطلوب جلسه دفاع را فراهم ساخته و تنش جلسه را براى دانشجو به حداقل مى رساند چون در بسیارى موارد مشاهده مى شود که متأسفانه استادان داخلى یا مشاور در جلسه دفاع براى نخستین بار به طرح معایب موجود در تحقیق مى پردازند و این درحالى است که امکان تغییر و رفع اشکالات موجود در پایان نامه یا وجود ندارد یا بسیار اندک است.
 
چ )  اظهارنامه (= تعهدنامه)
براساس فرم نمونه تکمیل شده پیوست تنظیم شود.
ح) صفحه " تقدیم به"
دانشجو می تواند در صورت تمایل در این صفحه از کسانی او را در تهیه پایان نامه یاری نموده اند تقدیر نموده و حاصل کار خود را به شخصیتی و یا ... تقدیم نماید، که دراین صفحه درج می شود. صفحه قدردانى (اختیارى) در این قسمت، در یک صفحه جداگانه پس از صفحه تقدیم، که در آن نگارنده مراتب قدردانى خودرا از اشخاص و یا مؤسساتى که در تدوین مطلب با فراهم آوردن اطلاعات، امکانات و یا تأمین بودجه همکارى نموده اند، ابراز مى نماید. دراین صفحه از افرادی که درانجام پایان نامه به شکل مؤثری همکاری نموده اند،
 
سپاسگزاری می شود. اگر چه متن این صفحه به سلیقه ی شخص بستگی دارد، اما با توجه به شؤونات ملی و فرهنگ اسلامی کشور، بایدمتن آن مورد تأیید بخش تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز باشد. در تدوین و تایپ صفحات پایان نامه به غیر از صفحات تقدیم و سپاسگزاری از هیچ گونه کادر تزیینی و تذهیب ها نباید استفاده شود وصفحات بدون سرصفحه باشد. صفحه تقدیم (اختیارى) در یک صفحه مستقل پس ازچکیده،‌ برحسب صلاحدید نگارنده به فرد، افراد یا مؤسسه اى تقدیم مى شود. عنوان این صفحه به فاصله سه سطر از لبه ی کادر به صورت وسط چین نوشته شده و متن اصلی به فاصله دو سطر در زیر آن نوشته می شود. برای آگاهی بیشتر به نمونه آورده شده مراجعه شود.
 
خ) صفحه " فهرست مطالب"
شامل فهرست رئوس مطالبی است که در متن اصلی آمده است. این صفحه شامل عناوین فصول و فهرست رئوس کلیه مطالب مندرج در متن پایان نامه می باشد، که به ترتیب با عنوان و شماره صفحه همراه است.
د) صفحه " فهرست جداول "
این صفحه شامل: عنوان، شماره و صفحه جدول های موجود در متن است.
 
 
ذ) صفحه " شکل ها "
این صفحه شامل فهرست کلیه ی تصاویر، نمودارها و عکس های موجود در متن است، که همگی در قالب شکل می آید.
 
ر) صفحه " نمودارها "
دانشجو باید پس از درج فهرست شکل های پایان نامه، فهرست نمودارها را به صورت جدا از فهرست شکل ها درج نماید.
 
ز) صفحه " فهرست ضمایم و پیوست "
شامل شماره و عنوان پیوست ها می باشد.
 
2.   راهنمای تایپ پایان نامه
درتایپ پایان نامه رعایت موارد زیر الزامی است:

1. تمامی پایان نامه باید با یک فونت تایپ شود.
2. تمامی متن پایان نامه، معادلات ریاضی، علائم به کار رفته باید به وسیله کامپیوتر تایپ شوند. متن یا فرمول دست نویس پذیرفته نمی شود.
3 . تمامی جداول و نمودارها باید کامپیوتری باشد.
4 . حاشیه متن از سمت راست و چپ هر صفحه پایان نامه3 cm ودرسمت مقابل 5/2 cmاز بالا 2 cmتا کادر می باشد.
 
 
5. صفحات اصلی باید به صورت ساده و بدون استفاده از کادر و یا سرصفحه تایپ شود.  
6. متون و کلمات انگلیسی با قلم Times New Roman و با فونت  معمولی12 تایپ شود.                                                                                                            
7.  پایان نامه باسایز14 وفونت نازنین وبرای عنوان ها ازفونت تیتراستفاده شود. حداکثر صفحات پایان نامه 120 صفحه باشد.
8.  عناوین جداول در بالای جدول و عناوین نمودارها و عکس ها در پایین آنها آورده می شود. به همراه پایان نامه صحافی شده، یک نسخه کامل با کلیه اشکال و جداول به صورت sd  با فرمت   pdfو word
9. در هر فصل هر جدول (شکل) با درج شماره فصل شکل (جدول) درآن فصل شماره گذاری می شود. سپس موضوع شکل (جدول) بلافاصله پس از شماره گذاری درج خواهد شد.  
10. نحوه منابع نویسی درمتن مانند مجله دانشکده به صورت شماره باشد. هرجا لازم بود اسم محقق وسال به زبان فارسی وبازنویسی انگلیسی آورده شود.
دانشجویان باید دو سی دی حاوی پایان نامه با فرمتی که درباره آن توضیحات لازم داده شده است به دفترتحصیلات تکمیلی دانشکده ارائه دهند تا پس از تأیید استاد راهنما به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال شود.
 
 
 
رعایت اصول پایان نامه نویسی
فصل اول (طرح وتحقیق)
1.   مقدمه؛
2.  بیان مسأله؛
3.  ضرورت و اهمیت تحقیق ؛
4.  اهداف تحقیق    ( الف- هدف کلی   ب- اهداف ویژه ) ؛
5. فرضیه های تحقیق (دانشجو باید فرضیه های فصل اول رامثبت یعنی فرضیه های تحقیق را بیاورد و فرضیه ها درفصل چهارم مخالف خواسته محقق (فرض آماری) می آید. درپروپوزال هم فرضیه ها طبق خواسته فرضیه های محقق می آید.
6. تعریف واژه ها واصلاحات (نظری وعملیاتی).
فصل دوم (ادبیات وپیشینه تحقیق)
پژوهشگرمعمولا درابتدا به مبانی نظری تحقیق وسپس به پیشینه تحقیق که شامل تحقیقات داخل وخارج کشوراست، می پردازد.
فصل سوم (روش شناسی تحقیق)
فصل اول با مقدمه شروع شده و سایر فصول پاراگرافی جهت شروع بحث مطالبی ومعرفی فصل ارائه می شود.
این فصل شامل مواردزیراست:
 
1.  نوع وروش تحقیق؛
2.  جامعه ونمونه آماری؛
3. روش نمونه گیری؛
4. متغیرهای مستقل و وابسته؛
5. روش جمع آوری اطلاعات وابزاراندازه گیری؛
6. روش اجرای تحقیق (پروتوکول های تحقیق و .....)؛
7. محدودیت های تحقیق؛
8. ملاحظات اخلاقی؛
9. روش آماری.
فصل چهارم (یافته های تحقیق)
دراین فصل محقق به بیان یافته های تحقیق شامل توصیف واستنباط آماری یافته ها آزمون فرضیه های تحقیق درقالب جدول ها ونمودارها می پردازد.
فصل پنجم (بحث ونتیجه گیری)
نتایج تحقیق به صورت خلاصه این فصل شامل بحث وبررسی نتایج تحقیق (مقایسه باسایرتحقیقات وبیان مکانیسم های احتمالی ) ونتیجه گیری یکی می باشد.
پیشنهادها
الف) پیشنهادها مبتنی بریافته های پژوهشی؛
ب) پیشنهادها برای پژوهش های آینده. 
  
 


مطالب مشابه :


پروپوزال نویسی+صفحه تقدیم پایان نامه+معادلات ساختاری+مهندسی ورزش چیست+چگونه پایان نامه بنویسیم+استخر

مدیریت ورزشی - پروپوزال نویسی+صفحه تقدیم پایان نامه+معادلات ساختاری+مهندسی ورزش چیست+چگونه پایان نامه بنویسیم+استخر - مدیریت ورزشی/مقالات/pdf/ppt/ارشد/دکتری/پایان نامه/نشریه/Sport communication/Sport Management/




نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه

نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه. از استاد گرامیم جناب آقای دکتر ****** بسیار سپاسگذارم چرا که بدون راهنماییهای ایشان تامین این پایان نامه بسیار مشکل مینمود. از سرکار خانم **** و به ویژه سرکار خانم **** به دلیل یاریها و ...




نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه

صفحه تقديم / تشكر در پايان نامه يكي از مهمترين صفحات در تمامي پايان نامه هاست كه اغلب دانشجويان و محققان به دنبال كلماتي شيوا و زيبا براي تدوين آن هستند. در ادامه تعدادي از متون پيشنهادي براي اين صفحه آورده شده است، اميد است كه مورد استفاده ...




شیوه نامه تهیه و تدوین پایان نامه و رساله

صفحه عنوان محتویات این صفحه شبیه روی جلد است (مطابق پیوست ب).صفحه تصویب پایان نامه/ رساله که در جلسه دفاع توسط هیات داوران به تصویب می رسد (مطابق پیوست ج).صفحه تقدیم (در صورت تمایل پژوهشگر)صفحه سپاسگزاری (در صورت تمایل ...




صفحه تقدیم پایان نامه

هرمنوتیک - صفحه تقدیم پایان نامه - جستارهایی پیرامون فهم دینی و هرمنوتیک و ...




صفحه سپاس پایان نامه

صفحه تقدیم پایان نامه - صفحه سپاس پایان نامه - یک گام بسیار کوچک برای کمک به پژوهشگران کشورم.




آیین نامه نگارش پایان نامه

ث) چکیده پایان نامه به فارسی ج) صورت جلسه دفاع از پایان نامه چ) اظهار نامه(= تعهدنامه) ح ) صفحه تقدیم به خ ) صفحه تقدیر و تشکر د) صفحه فهرست مطالب ذ ) صفحه فهرست جدول ها ر) صفحه شکل ها ز) صفحه نمودارها ژ) صفحه فهرست ضمائم و پیوست 1.




صفحه تقدیم پایان نامه

صفحه تقدیم پایان نامه - صفحه تقدیم پایان نامه - یک گام بسیار کوچک برای کمک به پژوهشگران کشورم.




صفحه تقدیم پایان نامه

صفحه تقدیم پایان نامه. تقدیم به همسرم: که سایه مهربانیش سایه سار زندگیم می باشد، او که اسوه صبر و تحمل بوده و مشکلات مسیر را برایم تسهیل نمود. تقدیم به خواهرم: که وجودش شادی بخش و صفایش مایه آرامش من است. تقدیم به برادرم: که همواره در طول ...




صفحه تقدیم پایان نامه

صفحه تقدیم پایان نامه. تقدیم به : پدر، مادر و همسر عزیزم. و به تمام آزاد مردانی که نیک می اندیشند و عقل و منطق را پیشه خود نموده و جز رضای الهی و پیشرفت و سعادت جامعه، هدفی ندارند. دانشمندان، بزرگان، و جوانمردانی که جان و مال خود را در حفظ و اعتلای این مرز ...




برچسب :