رحمن زمانی رئیس گروه مالیاتی اوز درگفت وگو با عصر اوز:

تکمیل و ارائه اظهار نامه برای معافیت مالیاتی یا بهره گیری از تسهیلات مالیاتی ضروری است

اداره امور مالیاتی اوز در سال 1362 تاسیس شده و تا سال 1375به عنوان یک واحد مالیاتی زیر نظر اداره دارایی لار فعالیت می کرده  و از سال 1376 با ارتقای اداره به سرممیزی که الان با نام رئیس گروه مالیاتی است، مستقیما زیر نظر استان فعالیت می کند. مرحوم محمد صادق افتخار اولین رئیس امور مالیاتی اوز بود و در حال حاضر آقای رحمن زمانی مدت 5 سال است به عنوان رئیس گروه مالیاتی اوز مشغول به خدمت می باشد.

در خصوص مالیات لازم است به سخنان امام علی(ع) اشاره کنیم که در نامه ای به مالک اشتر می فرماید: ای مالک به امر خراج ومالیات توجه کن که موجب اصلاح حال مردم و امور کشور است. واژه مالیات ترجمه کلمه(Tax) می باشد که لغت انگلیسی است و به معنای پولی است که دولت برای کارهای عمومی و اداره کشور از مردم می گیرد. در دین اسلام  زکات مالیات های اجتماعی هستند که پرداخت آنها موجب فزونی مال و درآمد می شود و مالیات نیز همین حکم را دارد. چون در بهترین راه یعنی آبادانی کشور صرف می شود. متاسفانه اقتصاد ایران بر نفت اتکا داردکه با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی که آرزوی همه شهیدان جاودان است تناقص دارد. چون اتکا به درآمدهای نفتی موجب وابستگی به ابر قدرت های شرق و غرب شده و هر وقت آنها اراده کنند، گلوی اقتصاد ما را می فشارند. نفت برای سرمایه گذاری نسل های آینده است و برای هزینه روزمره نباید از نفت خرج کرد. ارتقا جایگاه مالیات تنها به سازمان امور مالیاتی مربوط نمی شود بلکه باید تمام نهادها و سازمانها برای بهبود جایگاه مالیات قدم بردارند. نقش رسانه ها، تریبون ها، مساجد، مراکز آموزشی در این خصوص بسیار مهم است.

 اعتقاد بر آن است شهروندان یک جامعه همچون یک خانواده بزرگ هستند که باید خرج این خانواده بزرگ را خود متقبل شوند. موارد مصرف مالیات چه در بعد هزینه های جاری و چه در بعد کارهای عمرانی برای عامه مردم و آحاد جامعه واضح و شفاف نیست و طبعاً سوالات و ابهاماتی وجود دارد که می بایست برطرف شود. برای مردم هنوز محرز نیست که مالیات کجا مصرف می شود. مجموعه ای از مالیات ها در کارهای عمرانی صرف می شود و یک مجموعه نیز در بودجه جاری کشور مصرف می شود. باید برای مردم روشن شود اگر امروزه خیابان یا سد یا بیمارستانی ساخته می شود بخشی از آن از محل مالیات است ولی از آنجایی که وزن نفت در تامین درآمدهای دولت بیشتر است نقش مالیات خیلی خود نمایی نمی کند. اگر مردم چیزی را کامل تر بفهمند در اجرا همکاری بیشتری دارند. اداره امور مالیاتی از اول اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده (1/7/1387) تا پایان شهریور 1392 جمعا مبلغ 039/866/300/14 ریال عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری و دهیاری تابعه واریز کرده  است.

شهرستان خنج و توابع جمعا مبلغ 282/153/522/5 ريال

شهر بیرم و توابع جمعا مبلغ 095/945/031/2 ريال

شهر اوز و توابع جمعا مبلغ 662/767/746/6ريال به شرح زیر:

شهرداری اوز 434/796/335/3 ريال

روستای اسلام آباد 846/444/108 ريال

روستای بیدشهر 526/176/684 ريال

روستای فیشور 412/682/949 ريال

روستای قلات 055/993/155 ريال

روستای کوره 754/722/472 ريال

روستای گلار 465/239/142 ريال

روستای محلچه 962/966/111 ريال

روستای هود 706/363/268 ريال

روستای کهنه قدیم761/530/433 ريال

روستای کهنه جدید 741/850/83 ريال

16 تیر روز مالیات نامگذاری شده واداره امور مالیاتی از جمله اداراتی است که همه افراد به نحوی با آن سر وکار دارند زیرا هر ایرانی که در ایران درآمد دارد باید مالیات خود را بپردازد. کارمندان دولت اگر مستقیم به اداره امور مالیاتی مراجعه نمی کنند اما مالیات از آنان کسر می شود سایر مشاغل نیز حداقل باید اظهارنامه تکمیل کرده و تسلیم کنند.

با هماهنگی قبلی ساعت 10 صبح دوشنبه 18 آبان در اداره امور مالیاتی اوز مستقر شدیم که با استقبال و روی گشاده آقای رحمن زمانی رئیس گروه مالیاتی اوز روبرو شدیم. آقای زمانی خود را از خوانندگان همیشگی عصر اوز معرفی کرد و اظهار داشت معمولاً تمام صفحات عصر اوز را در هر ماه مطالعه می کند و دورانی که به عنوان رئیس اداره دارایی در خنج مشغول به کار بوده نیز همیشه عصر اوز روی میزش بوده است. وی رسانه ها از جمله عصر اوز را از ابزار های اصلی اطلاع رسانی بر می شمرد. پس از صحبت های اولیه، معرفی گروه و اهداف، این گفت وگو را آغاز کردیم که با هم جزئیات آن را می خوانیم:

*لطفا مختصراً خودتان را معرفی کنید.

رحمن زمانی، متولد1354، اهل روستای باغان از توابع خنج، ساکن اوز هستم.15 سال سابقه کار دارم و مدت 5 سال هست که ریاست گروه امور مالیاتی اوز را به عهده دارم.

*تاریخچه گروه مالیاتی اوز را اعلام کنید.

در سال 1362 این اداره تاسیس شده و تا سال 1375به عنوان یک واحد مالیاتی زیر نظر اداره دارایی لار فعالیت می کرده  و از سال 1376 با ارتقای اداره به سرممیزی که الان با نام رئیس گروه مالیاتی است، مستقیماً زیرنظر استان فعالیت می کند.

*اهداف و وظایف عمده رئیس گروه مالیاتی چیست؟

وظیفه عمده اداره تشخیص و وصول مالیات متناسب با درآمد افراد در چارچوب قانون است.

*جایگاه رئیس گروه مالیاتی اوز در استان چگونه است؟

محدوده کاری رئیس گروه مالیاتی اوز شامل: بخش اوز، شهرستان خنج و بخش بیرم است که هر 3 زیر مجموعه رئیس گروه مالیاتی اوز هستند. سیاست سازمان امور مالیاتی برارتقای ادارات است.

*ارتقای ادارات مالیاتی چه اثراتی خواهد داشت؟

از نظر نیرو ردیف بیشتری داده خواهد شد و مواردی مانند اعتراض درکمیسیون در محل تشکیل خواهد شد.

*چارت سازمانی رئیس گروه مالیاتی اوز شامل چند ردیف است؟

چارت سازمانی اوز شامل 5 ردیف: رئیس گروه مالیاتی،2 کارشناس ارشد مالیاتی و2 کارشناس مالیاتی است که هر 5 نفر مشغول به کار هستند.

*در سال گذشته مجوز استخدامی برای اوز صادر شده بود، این موضوع به کجا کشیده شد؟

 در آن مجوز 8 نفر سهمیه به اوز داده شد که در حال حاضر مراحل پایانی استخدام خود را طی می کنند که به احتمال زیاد تا پایان سال جاری  به کار گرفته خواهند شد.4 نفر نیز سهمیه خنج هستند. برای اوز یک و نیم برابر ظرفیت نیرو اعلام شده است که پس از مراحل اداری 8 نفر شروع به کار می کنند و از نیروهای بومی شهر اوز هم در بین آن ها هست.

*از نیروهای شاغل کنونی چند نفر بومی هستند؟

کارکنان از نیروها بومی منطقه هستند اما فعلاً در بین نیروهای شاغل کسی بومی شهر اوز نمی باشد. متاسفانه نیروهای شهر اوز از استخدام در ادارات به خوبی استقبال نمی کنند. سیاست سازمان نیز بر به کارگیری نیروهای بومی است.

*شرایط احراز استخدام در ادارات دارایی چگونه است؟

معمولاً در آگهی استخدام شرایط اعلام می کنند و از بین رشته های مرتبط مانند: اقتصاد، حسابداری، کامپیوتر، مدیریت ها و حقوق انتخاب می شوند.

*مشاغل و خدماتی که مشمول پرداخت مالیات می باشند، اعلام فرمایید.

هر شخص ایرانی به نسبت درآمدی که در ایران کسب می کند شامل مالیات می باشد. البته شامل مالیات شدن با پرداخت کردن مالیات متفاوت است. خیلی ها هستند پرونده مالیاتی دارند اما مشمول پرداخت مالیات نمی باشند. در اوز و بیرم حدود40 درصد از پرونده ها معاف از مالیات هستند.

*این معافیت ها بر چه مبنایی است؟

بر اساس میزان درآمد این افراد از پرداخت مالیات معاف هستند.

*میزان معافیت مالیاتی چقدر است؟

این میزان در سال های مختلف متفاوت است. در سال 1391 مبلغ

 6 میلیون و ششصد هزار تومان بوده و برای سال 92 مبلغ ده میلیون تومان در سال در نظر گرفته شده است و هر فردی درآمد سالیانه اش بیشتر از این مبلغ باشد، مازاد برآن مشمول پرداخت مالیات خواهد شد.

*وسایط نقلیه نیز شامل مالیات می باشند؟

در وسایل نقلیه وانت بار و خودروهای مسافرکشی مشمول پرداخت مالیات می شوند اما خودروهای سواری شخصی شامل نمی شوند به شرطی که اظهارنامه بدهند خودروهایی که ازمدل آن ها بیشتر از15 سال گذشته معاف هستند. شرط هر گونه معافیت یا تسهیلات مالیاتی ارائه اظهار نامه است.

*جرایم مالیاتی چگونه است؟

جرایم متفاوت است. مشاغل به سه بند تقسیم می شوند. بند الف شامل مواردی مانند: نمایندگی های مجاز سایپا و ایران خودرو، واحدهای تولیدی و کارخانه ها که مکلفند دفتر روزنامه و کل نگهداری کنند. مشاغل بند ب شامل: مطب پزشکان، مهندسین، بنگاه های املاک و خودرو مکلفند دفتر درآمد و هزینه روزانه نگهداری و تکمیل کنند. سایر مشاغل شامل بند ج می باشند. جرایم متفاوت است. دربند ج  اگر اظهارنامه پر نکنند مشمول 10درصد جریمه می شوند. بند الف وب اگر دفترکل نداشته باشند 20 درصد جریمه می شوند. اگر اظهارنامه پر نکنند شامل 20 درصد جریمه می شوند. اگر اظهارنامه اصلا ندهند شامل40 درصد جریمه می شوند. یعنی در این حالت شامل 80 درصد جریمه می شوند.

*ضوابط پرداخت مالیات پس از معافیت مالیاتی چگونه است؟

براساس میزان درآمد اضافه بر معافیت مالیاتی در هر سال، نرخ مالیاتی وجود دارد که بین 15 تا 35 درصد است که بستگی به میزان درآمد دارد که هر چه درآمد بیشتر باشد، درصد مالیات بالاتر می رود. برای هر صنفی ضریب مالیاتی مشخص است.

*آیا کارمندها نیز نیاز به تکمیل اظهارنامه مالیاتی دارند؟

نه کارمندها نیازی نیست اظهار نامه تکمیل کنند زیرا ادارات محل کار آنان مالیات آنان را کسر می کنند و اظهارنامه برای مشاغل آزاد است.

*مالیات بر مستغلات و اجاره مغازه ها و منازل چگونه است؟

2 روش دارد: یا بر اساس اجاره نامه محضری و رسمی است که هر چقدر بنویسند مکلف به اجرا هستیم. اگر غیر از محضر باشد ارزش اجاری است که در کمیسیونی که 7 نفر عضو دارد و شامل ادارات: دارایی، ثبت اسناد و املاک، جهاد کشاورزی، مسکن و شهرسازی و3 نماینده نیز توسط شورای شهر معرفی می شود که این 7 نفر در خیابان ها قیمت گذاری می کنند. دارایی مکلف است بر این اساس اقدام کند.

دربحث املاک در شهرستان ها هر کسی منزل را اجاره مسکونی بدهد تا سقف 200 متر مربع زیر بنای مفید از پرداخت مالیات معاف است، اگر اجاره تجاری یا اداری بدهد شامل مالیات خواهد بود. اگر کسی درآمدش فقط از اجاره باشد در سال 92 تا سقف 10 میلیون تومان از مالیات معاف است. اما باز هم باید اظهارنامه تکمیل و تسلیم کند. اگر کسی منزلی داشته باشد و به اجاره فرزند، پدر و مادر، همسر در آورد شامل مالیات نخواهد بود.

هزینه های درمانی پدر، مادر، فرزند و همسر از درآمد مالیات افراد کسر خواهد شد. قانون پیش بینی کرده اگر افراد خیر کمکی به ادارات و موسسات کنند، میزان کمک آن ها از درآمد مشمول مالیات کسر می گردد.

*معافیت کمک های ورزشی افراد چگونه است؟

در صورتی که فردی به تیم های ورزشی زیر مجموعه تربیت بدنی کمک کند و گواهی مربوطه ارائه دهد، مبلغ کمک وی نیز از درآمد مشمول مالیات کسر می شود.

*در کمیسیون 7 نفره که اعلام کردید در اوز برخی ادارات وجود ندارد، این کمیسیون چگونه تشکیل می شود؟

این کمیسیون ها سالی یک بار تشکیل می شود و اداراتی که در اوز نیست نماینده ادارات از شهرستان می آید و پس از ثبت صورتجلسات از همان زمان مبنا تشکیل می شود. این کمیسیون سال به سال باید تشکیل شود اما برای کمک به شهروندان این کمیسیون 5 سال انجام نشد تا بیشتر رعایت مردم شود و سالیانه اضافه نشود اما در سال 91 افزایش یافت که در کل ایران افزایش یافته است.

*برخی از مردم می گفتند در قیمت گذاری جدید قیمت ها واقعی نبوده است.

انصافاً قیمت ها واقعی است اما چون 5 سال افزایش پیدا نکرده این افزایش بعد از5 سال زیاد به چشم آمده است.3 نفر از اعضای کمیسیون نمایندگان شورای شهر هستند که اشراف کامل دارند.

*برخی از کسبه ها از تعیین مالیات علی الراس شاکی هستند نظر شما چیست؟

مالیات 2 روش دارد: یا از طریق رسیدگی به دفاتر است که قانون تکلیف کرده از طریق رسیدگی به دفاتر و آشنایی به قوانین حسابداری و ارایه اظهارنامه و ترازمالی اقدام گردد که اگر مطابقت داشته باشد از سود ناشی از فعالیت ها وکسب و کار مالیات دریافت خواهد شد. حتی اگر کسی زیان کند در سال های بعد تا زمانی که مستهلک شود مالیات کسر می گردد. اما اگر دفاتر نباشد چاره ای جز علی الراس نیست و کارشناسان بررسی می کنند.

*در مواردی دفاتر ارائه می شود اما دفتر رد می شود در این موارد فقط درآمدها محاسبه می شود و هزینه حساب نمی شود.

به ظاهر هزینه حساب نمی شود اما در باطن حساب می شود. برای هر کسبی ضریب مالیاتی دارد که آن ضریب مالیاتی مشمول مالیات می شود نه کل درآمد. ممکن است دفاتر ارائه شود اما اشتباهات دفاتر بسیار ابتدایی و واضح است که دفاتر رد می شود. سازمان امور مالیاتی نگاه ویژه ای به دفاتر دارد. در استان هیئت 3 نفره رسیدگی به دفاتر است که اختیارات بیشتری دارند که بسیاری از دفاتر در استان رد می شود. اگر  اشتباهات قابل اغماض باشدگذشت می شود. بعد از رد شدن دفاتر جریمه هایی شامل می شود که سعی شده است با کسبه همکاری شود.

*چه مشاغلی از پرداخت مالیات معاف هستند؟

درآمدهای کشاورزی و دامداری، شرکت های تولیدی در مناطق محروم تا 10 سال از مالیات معاف هستند. تمام این موارد منوط به تسلیم اظهارنامه، ترازنامه و حساب سود و زیان است.

*برخی این ذهنیت را دارند که هر کسب و کاری شفاف تر عمل کند بیشتر زیر ذره بین است و باید مالیات، بیمه و....پرداخت کند.

متاسفانه چاره ای نیست اما طرح جامع مالیاتی در دست بررسی و اجراست که درآمدهای افراد شفاف می شود و همه وارد این حلقه می شوند. یکی از معضل اصلی نداشتن اتحادیه است. بسیاری هستند هزینه های زیادی را متحمل می شوند اما برخی بدون پروانه کسب کار می کنند و عوارض خود را پرداخت نمی کنند.

*اخیراً جلسه ای در بخشداری با حضور رئیس بازرگانی و رئیس مجمع امور صنفی لار بوده و مقرر شد مجمع امور صنفی در اوز دایر شود.

یکی از ادارات و ارکان در این کار امور مالیاتی است که باید دعوت می شد اما نماینده مجمع امور صنفی به تنهایی نمی تواند کار خاصی انجام بدهد و باید اتحادیه ها تشکیل شود تا پس از صدور مجوز کسبه ها شروع به کار کند و حق شهرداری و دارایی تضییع نشود. امید است شورای شهر نگاه ویژه ای به این امور داشته باشد.

*برای فرار مالیاتی افراد، امور مالیاتی چه برنامه ای دارد؟

دارایی از درآمد افراد مالیات می گیرد و برخی از این افراد پرونده مالیاتی دارند اما ابزار کامل برای فرار مالیاتی در اختیار نداریم و برخی موارد اقدامی نمی توان کرد. برای تشکیل پرونده و مراحل اولیه مشکل داریم.

*مالیات بر درآمد کجا واریز می شود؟

به خزانه کشور واریز می شود

*آیا امکان دارد مالیات های درآمد مستقیم هر شهر مستقیماً در خود شهر هزینه شود؟

مالیات ها غیر مستقیم در کشور هزینه می شود اما به صورت مستقیم بر نمی گردد. اعتباراتی که برای ادارات مختلف در نظر گرفته می شود یا از مالیات است یا درآمد نفت یا سایر درآمدهای کشور. در روستاها بیش از90 درصد از مالیات معاف هستند اما تامین اعتبارمی شود.

*در مورد مالیات برارزش افزوده توضیح دهید.

برای نخستین بار مالیات بر ارزش افزوده درآلمان بعد آمریکا و فرانسه برقرار شد. در آسیا در سال 1997در کره جنوبی اجرا شده است و در ایران نیز از مهرماه سال 87 اجرا شده است. ارزش افزوده به زبان ساده یعنی فروش منهای خرید و این مالیات درکل مصرف کننده نهایی پرداخت می کند. نرخ هم  سال به سال تغییر می کند و در سال 92 نرخ آن 6 درصد است که از این 6 درصد،6/3 درصد مالیات است و4/2 درصد عوارض است.

*در مورد مبالغی که بابت مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری و دهیاری ها پرداخت شد، توضیح دهید.

از مهر 87 تا پایان شهریور ماه 92 مبلغ 14300866000 ریال به حساب شهرداری و دهیاری های شهرستان خنج، بخش اوز و بیرم واریز شده است که حدود 552 میلیون تومان به حساب  شهرستان خنج و حدود 674 میلیون تومان به حساب شهرداری و دهیاری های اوز واریز شده است. بیرم و توابع نیز حدود203 میلیون تومان دریافت کرده اند. این مبالغ بر اساس آمار و اطلاعاتی است که از طرف رئیس گروه مالیاتی به استان منعکس می شود.

مقرر شده بود پارک ورودی شهر از غرب به نام پارک مالیات نام گذاری شود اما متاسفانه تاکنون انجام نشد. در بسیاری از شهرهای دیگر امکانات زیادی از طرف شهرداری به اداره دارایی داده شده اما فقط انتظار این نامگذاری را داریم. امید است شورای شهر چهارم در این زمینه اقدام کند. باید مردم بفهمند که طرح ها از مالیات ها و سایر درآمدهای عمومی تامین می شود.

*فرآیند اعتراض نسبت به تعیین و تشخیص مالیات چگونه است؟

پس از آن که برگه تشخیص به مودی داده شد حداکثر 30روز وقت دارند اعتراض خود را به اداره دارایی ارائه دهند که در چارچوب قانون به آن رسیدگی می شود.

*اگر در اوز قانع نشدند باید چه کار کنند؟

اعتراضات باید مستند باشد تا قابل قبول باشد. اگر قانع نشدند می توانند به کمیسیون مراجعه کنند که کمیسیون 3 نفرهستند شامل: نمایندگان دارایی، اصناف و دادگستری هستند که ظرف 30 روز باید اقدام کنند.

*موردی بوده است که کمیسیون به اعتراض ترتیب اثر داده باشد؟

بله مواردی بوده است اما تاکید می گردد باید موارد مستند باشد.

*آیا میزان اخذ مالیات ها بر ارتقای پست کارکنان و روسای ادارات تاثیر دارد؟

نه هیچ تاثیری ندارد اگر این جوری باشد که غیر عادلانه است چون مالیات ها در شهرهای بزرگ به مراتب بیشتر است. برای ارتقا فقط توانمندی و شایستگی افراد و کارکنان تاثیرگذار است. ما دوست داریم ارباب رجوع با رضایت کامل اداره را ترک کنند. عملکرد اداره و مجموعه کارکنان و مردم در ارتقای اداره بی تاثیر نیست. بارها شده است برای بازدید بازرسین تهران، اوز معرفی شده است زیرا از نظم و انضباط لازم برخوردار است.

*اگر بخواهید به مجموعه عملکرد اداره نمره بدهید چه نمره ای می دهید؟

مردم باید قضاوت کنند اما شخصاً اگر بخواهم به کل اداره نمره بدهم نمره 18 می دهم.

*اگر بخواهید به عملکرد خودتان به عنوان رئیس اداره نمره بدهید چه نمره ای خواهید داد؟

این جا نیز قضاوت مردم و شهروندان ملاک است اما به خودم هم نمره 18 می دهم. واقعیت این است که تلاش داشتم با روی خوش از مردم استقبال کنم و از اختیاراتم نیز در راستای جلب رضایت مردم استفاده کنم.

*به نظرتان نقاط قوت و ضعف اداره چیست و برای ارتقای اداره چه پیشنهادی دارید؟

نقاط قوت شامل: طرح تکریم ارباب رجوع است. استعلام ها سریع پاسخ داده می شود. اخلاق خوب و پشتکار کارکنان و جلب اعتماد مردم به اداره نیز از نقاط قوت است.

نقاط ضعف نیز شامل: کمبود فضای اداری و عدم شفاف سازی برای درآمدهای مالیاتی است که ابزار لازم نداریم. اطلاع رسانی توسط رسانه ها از جمله عصر اوز می تواند تا حدودی این ضعف را برطرف کند.

*آیا گروه مالیاتی برای رونق کسب و کار یا پیشگیری از اختلال در امور کسب وکار برنامه ای دارد؟

بله مواردی بوده است که کسب و کارهایی در حال تعطیلی بوده است و با مشورت هایی که انجام شد و حداکثر همکاری که به عمل آمد نه تنها از تعطیلی پیشگیری شد بلکه رونق مجدد یافته است. آن چه از دستمان برآید همکاری می کنیم و اگر از عهده ما خارج باشد با مسئولین بالا دست رایزنی می کنیم.

در پایان می رسیم به پاسخ های کوتاه که به ذهن آقای زمانی در جواب به پرسش های ما خطور می کند:

*مردم بخش اوز: با فرهنگ

*گروه مالیاتی: خدمتگزار مردم

*مالیات: پشتوانه توسعه

*رونق کسب وکار: توسعه اقتصاد

*صفحه گفت وگو با مسئولین: انعکاس عملکرد ادارات به مردم

*عصر اوز: پل ارتباطی مردم با مسئولین

با هماهنگی و تقسیم کاری که آقای زمانی کرده بودند گفت وگوی 2 ساعته ما به خوبی و بدون وقفه پیش رفت. در پایان آقای زمانی از حضور نمایندگان عصر اوز در این گفت وگو و از سردبیر و شورای سرپرستی عصر اوز در زمینه اطلاع رسانی در خصوص اداره امور مالیاتی سپاسگزاری کرد. وی از کل مردم بخش اوز، امام جمعه، بخشدار و سایر مسئولین و کارکنان گروه مالیاتی اوز که در زمینه رعایت تکریم ارباب رجوع و پیگیری امور مردم تلاش می کنند نیز تشکر کرد.

̀گزارش و عکس:  ابراهیم احمدی، محسن مهرآوران و فائزه طیوری


مطالب مشابه :


پزشکان متخصص و جیب خالی ما

ماد (تریبون سقز) - از پزشکان متخصص به خدا پناه میبرم! - درنگی بر دیده‌ها و شنیده‌ها




رحمن زمانی رئیس گروه مالیاتی اوز درگفت وگو با عصر اوز:

عصراوز - رحمن زمانی رئیس گروه مالیاتی اوز درگفت وگو با عصر اوز: - - عصراوز




کمربندی دوم قبل از کمربندی اول!

ماد (تریبون سقز) - کمربندی دوم قبل از کمربندی اول! برچسب‌ها: سقز, بلوار امور مالیاتی,




سازمان امور مالیاتی ابلاغ کرد: جداول نحوه محاسبه مالیات حقوق در سال ۹۴

صفاي دوستان.آموزگار - سازمان امور مالیاتی ابلاغ کرد: در تریبون معلق شده سخت




چرا و به چه دلیل باید مردم یزد مالیات بدهند!؟

مالیاتی که جلسه داشت و با راهنمایی رئیس دفتر، با رئیس شهرستانها شروع به صحبت کرده و گفتیم




خیابان ها شلوغ است(به بهانه ی نهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی)

اقتصادی با محوریت گسترش تعاونی ها و بر مبنای یک نظام نامه ی مالیاتی تریبون سخنرانی می




کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی تامین اجتماعی

سازمان امور مالیاتی تریبون مستضعفین




برچسب :