مقاله(میل پیستون)

مرحله سوپرفینیش (پرداخت نهایی)

سنگ زنی روی سطح میل بتون جهت پرداخت نهایی انجام می گیرد و میل پیستون آماده می شود.

 

خط تولید میل پیستون توسط دستگاه GILDE MEISTER


 

تابگیری KIESERLING SOLINGEN

دلایل تابگیری

1ـ عدم تابگیری موجب می شود که میله در دستگاه بعدی عملیات که گیدامایستر نام دارد و مهمترین دستگاه در طی این فرایند است گیر کند و این امر منجر به شکستن ابزارها و آسیب رساندن به collet , finger می شود.

2ـ لنگی و اعوجاج میله ها در میل پیستون باقی می ماند و از استحکام و دوام میل پیســتون می کاهد. همچنین ممکن است در مراحل بعدی ساخت میزان ضایعات بالا رودو برای جلوگیری از این مشکلات میله ها ابتدا تابگیری می شوند.

3ـ تابگیری موجب افزایش صافی سطح میله جهت جلوگیری از خط انداختن finger در گیدرا مایستر می شود.

 

شرح دستگاه تابگیر

دستگاه دارای دو role می باشد. با چرخاندن دسته می توان فاصله دو role را با مقداری خلاصی تنظیم کرد. مثلاً برای میله های 11.35mm فاصله را روی 11.45mm تنظیم می کنیم. دو رول نسبت به هم دارای زاویه تنظیم 14 الی 20 درجه برای تابگیری و بیرون دادن میله می باشند، برای جلوگیری از داغ شدن، رولها روغنکاری می شوند. با تنظیم رولها و چرخیدن آنها میله می چرخد و با فشار به سمت جلو رانده می شود و به این ترتیب تاب میله گرفته می شود.

دستگاه دارای دو موتور برای رول بالا و پایین و یک موتور برای روغنکاری می باشد.

روغن مورد استفاده، روغن خنک کاری 53 می باشد که توسط پمپ به مخزن رفت و برگشت می کند، روغن هیدرولیک 68 نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

نوع عملیات

تابگیری به صورت نورد سرد صورت می گیرد. در این روش علاوه بر تابگیری میله، مولکولهای آن، قدری روی هم فشرده می شوند و می تواند روی استحکام آن تا حدی تأثیر بگذارد، اما در این مرحله مورد اخیر چندان موردنظر نیست، چون اینکار در سختکاری به طور مطلوب صورت می گیرد.

 

نقص فنی دستگاه تابگیر شرکت

عیب دستگاه: از میله ها تابگیری نمی کند و روی میله ها خط و خراش می اندازد.

1ـ از آنجا که هر role با یک موتور جداگانه کار می کنند، اشکال در یکی از موتورها و عدم هماهنگی دور دوران رولها با هم می تواند مانع تابگیری و رسیدن به هدف مطلوب شود. برای رفع آن باید دور موتورها اندازه گیری شده و در صورت وجود عیب، تعمیرات لازم صورت گیرد.

2ـ ممکن است موتور دچار مشکل نباشد، اما شافتهای انتقال قدرت، دور موتور را به رول انتقال ندهند که در این صورت نیز مثل حالت قبل دور رولها با هم هماهنگ نخواهد بود و منجر به عدم تابگیری می شود. برای رفع عیب باید شافتها از نظر صحت روغنکاری و سفتی و یا هرز گردی مورد بررسی قرار گیرند و در صورت رؤیت مشکل تعویض و یا تعمیر گردند.

3ـ ممکن است رولها فرسوده شده و حالت صیقلی خود را از دست داده باشند، از آنجا که رول بالایی مقعر و رول پایینی محدت است و میله ها از فضای داخل آنها عبور می کنند، در صورت ناصافی سطح و وجود خراش و ساییدگی رولها، میله ها خراشیده می شوند.

میله ها بعد از تابگیری جهت تراش به دستگاه GILDEMFISRER فرستاده می شوند.

 

تراش هشت محوره GILDEMEISTER

شرح دستگاه

در قسمت انتهایی دستگاه، سیستم اصلی آن قرار دارد که شامل قسمتهای مهمی از جمله موتور، چرخنده و بادامکها می باشد:

 

موتور

نیروی محرکه دستگاه توسط موتور تأمین می شود و برای تنظیم درو به چرخدنده ها منتقل می شود.

 

چرخدنده ها

سیستم چرخدنده ها پیچیده است، دستگاه شامل سه مجموعه چرخدنده ثابت و یک چرخدنده اصلی موسوم به چرخدنده تعویضی می باشد، برای تراش میله های مختلف این چرخدنده عوض می شود تا چرخدنده مناسب جهت تأمین دور موردنیاز نصب شود.

وظیفه اصلی چرخدنده ها تغییر دور موتور به میزان موردنظر و رساندن آن به چرخدنده اصلی می باشد.

 

بادامکها

دو نوع بادامک داریم: یکی بادامک تغذیه و دیگری بادامک اسلاید

بادامک تغذیه دو جفت شش تایی است که در دو طرف گیربکس اصلی به صورت عمودی قرار گرفته است.

در بادامک اسلاید یک پیچ و چرخدنده حلزون، حرکت شافت مرکزی را به شافت دیگری منتقل می کند و با دوران این شافت، بادامک اسلاید می چرخد و باعث ححرکت رفت وب رگشتی بازویی بادامک می شود.

 

شرح کار سیستم

نیروی موتور بعد از عبور از چرخدنده ها و تغییر دور به میزان موردنظر، چرخدنده اصلی را می چرخاند گردش چرخدنده اصلی به شافت مرکزی منتقل می شود، همچنین با اتصال به یک جفت پینیون 90 درجه، باعث گردش پیچ حلزونی می شود، پیچ حلزونی نیز چرخدندۀ حلزونی را می چرخاند. (در هر نقطه که پیچ و چرخدنده حلزونی قرار دارند پیچ محرک و چرخدنده متحرک است.) با حرکت چرخدنده حلزون بادامک تغذیه حرکت می کند و بادامکهای دیگر را به حرکت درمی آورد، با چرخش بادامکها، بازویی حرکن رفت و برگشتی می کند و باعث حرکت محورهای بادامکهای عمودی می شود. تعداد این محورها هشت تا می باشد. بازویی توسط فنرهایی به بدنه دستگاه وصل شده است تا حرکت رفت و برگشتی را کنترل کند.

همانطور که گفته شد چرخدنده اصلی علاوه بر گردش پینیونها، شافت مرکزی را می چرخاند، در مسیر شافت یک پینیون قرار دارد که به هشت چرخدندۀ زنجیری متصل است که عمل چراخدندن محور هشت position را انجام می دهند. شافت مرکزی به شافت کلاچ متصل می باشد که روی ان سیستم کلاچ قرار دارد. کار کلاچ چرخاندن محورهای تغذیه دستگاه که هر کدام شامل هشت تیوپ هستند، می باشند. در شروع کار، دور محورها توسط ایندکس مجاور کلاچ به طور دستی تنظیم می شوند روی شافت کلاچ یک پیچ و چرخدنده حلزون، حرکت را به بادامکهای اسلاید منتقل می کنند.

در این دستگاه روغن خنک کاری یورنان 53 می باشد.

 

نحوه کار دستگاه گیلدا مایستر

دستگاه هشت محور دارد و هر محور شامل هشت جفت تیوپ می باشد، هشت میله در هشت محور قرار دارد و خود هشت محور نیز حول یک محور مرکزی دوران می کنند. این محورها، موسوم به محور تغذیه اند.

برای تغذیه دستگاه ابتدا، میله های خام را روی یک تکیه گاه قرار می دهیم. یک سنسور به جک بادی ابتدای سیستم فرمان می دهد که هشت تیوپ مربوط به محور خالی را باز کند، سپس سنسور دیگری به جک بادی نصب شده در روی تکیه گاه میله ها فرمان بالا رفتن می دهد تا یک میله خام داخل محور قرار بگیرد سپس جک بادی به حالت اولیه باز می گردد.

در صورت خالی شدن یکی از محورهای هشت position فید 1 موسوم به فید تغذیه صورت می گیرد. برای این کار دستگاه Error16 می دهد و سیستم مگزین، فید می کند. سیستم مگزین شام یک چرخدنده مارپیچ و یک صفحه فلزی می باشد. برای فید کردن صفحۀ فلزی توسط چرخدنده مارپیچ، روی دو تکیه گاه به جلو حرکت می کند و با قرار کرفتن لبۀ برآمده صفحه در داخل شیار تیوبها، میله را به جلو می راند و وارد فینگر یکی از محورهای هشت پوزیشن می کند. فید تغذیه توسط موتور DC قابل کنترل می باشد. سرعت آن در ابتدا زیاد است و به تدریج با کاهش سرعت همراه می باشد. دستگاه دارای هشت Finger و هشت collete می باشد. Finger استوانه ای شکل است و در داخل Collete قرار دارد. میله بعد از عبور از فینگر وارد کالت می شود، کالت به شکل سه نظام است و کار اصلی نگهداشتن میله در هنگام عملیات تراش را بعهده دارد، در موقعیتهایی که در حین عمل تراش، نیروی بیشتری اعمالمی شود، از رول و مرغک نیز برای نگهداشتن میله استفاده می شود.

یک جک و پوشر در محفظۀ محورهای هشت پوزیشن و فینگر و کالت نصب شده است که فید 2 را انجام می دهد. فید 2 بعد از هر unloading یعنی برش میله و خارج شدن آن، جهت تغذیه محور و رساندن میله به کالت صورت می گیرد. برای این کار با راهنمایی یک سنسور که خبر از خالی شدن کالت می دهد، پوشر به عقب می رود، جک به جلو حرکت می کند، بعد از جلو رفتن میله، مجدداً پوشر و جک به جای اول خود باز می گردند. بعد از رسیدن میله به این مرحله، اسلایدها و بعضی از محورهای بادامکی، عملیات تراش را انجام می دهند. روی اسلایدها، شیارهایی موسوم به چلچله قرار دارد و بازار ماشینکاری روی آن بسته می شود. پیچهای تنظیمی روی اسلاید وجود دارد که میدان حرکت بازویی بادامک را کم می کنند.

عمیات un loading توس طمحور بادامکی شماره 8 صورت می گیرد، به این ترتیب که بعد از برش میله، این محور که دارای جک می باشد، به جلو حرکت می کند و میله را می گیرد و مجدداً به عقب برمی گردد، میله های قبلی در داخل این محور قرار دارند که با فشار این میله، آخرین میله (میله انتهایی) از دریچه خروجی دستگاه خارج می شود و روی میز مخصوص جمع می شود.


 

عملیات دستگاه در هشت Position

1ـ Position : ابزار کف تراش، ابتدای میله را روتراشی و آماده می کند.

2ـ Position : ابزار peeling head که روی دستگاه نصب شده است، قسمتی را که باید رزوه تراشی شود، برای پیچ زنی MIOXI روتراشی و آماده می کند.

3ـ Position : ابزار فرز، قسمت کف تراشی شده را جهت آچارخورد زدن می تراشد و همزمان، ابزار روتراش، قسمت بعد از محل رزوه تراشی را روتراشی می کند تا برای قرارگیری Cap آماده شود.

4ـ Position : ابزار فرم شماره1 ، در طرف دیگر میله، پله اول را می زند و دو شیار موسوم به گاه روی میله ایجاد می کند.

5ـ Position : ابزار فرم شماره2 ، پله دوم را می زند و روی محله رزوه کاری را برای پیچ زنی آماده می کند، همزمان رزوه تراش، در طرف اول میله، پیچ MIO را می تراشد.

6ـ Position : ابزار Shave روی محل کار ابزار فرم شماره2 را پرداخت می کند و قطر خارجی M8 را آماده می کند.

7ـ Position : پیچ زنی M8، رزوه تراشی را انجام می دهد.

8ـ Position : در این مرحله ابزار برش، میله را می برد و Collete میله را به بیرون هدایت می کند. ابزار فرم1 و Shave دارای مرغک هستند، موقع کار ابزار فرمهای 1 و 2 و رزوه کاری، رولهای نگهدارنده نیز میله را نگه می دارند. میله ها بعد از تراش، برای سختکاری القایی جهت افزایش استحکام به دستگاه F.D.F فرستاده می شوند.


مطالب مشابه :


تغییر و نوآوری در مدیریت

هستند، با سیستم مدرسه باید نحوه کار با کارکنان خودر در " دانا " ، کمک و




مقاله(راهنمای نرم افزارArcGIS9.0)

نحوه کار به ( در اینجا چون با یک استاندارد کار می کنیم انجام این کار باید سیستم




معرفت شتاسی در ژئومورفولوژی

یک پدیده و پیش بینی نحوه دانا نیز از معادل با مفهوم سیستم است که به




نحوه اصلاح سوابق تحصیلی دانش آموزان در برنامه دانا ( متوسطه )

نحوه اصلاح سوابق به هیچ وجه قبل از هماهنگی با کارشناسی اداره اقدام سایت سیستم دانا




مقاله(میل پیستون)

شرح کار سیستم. نحوه کار دستگاه برای این کار با راهنمایی یک سنسور که خبر از خالی شدن




مقاله(نقش وتاثیر روابط انسانی در مدیریت)

اعضای یک سیستم یا سازمان انسانها و نحوه کار و سر کردن با " دانا" به منظور




جواب تعدادی از سوالات درمورد برنامه دانا

نحوه دریافت چندی است که سیستم دانا در این مواقع در صورتی که کار مهمی با سیستم دارید




نحوه دريافت دانش آموزان انتقالي از پايگاه اطلاعات دانش آموزي نگارش 12.3 متوسطه دوم

سوال تغيير مشخصات شناسنامه اي دانش آموز در خود دانا . نحوه دريافت دانش آموزان ، با




نحوه اصلاح مشخصات دانش آموزان در برنامه دانا

نحوه اصلاح مشخصات دانش آموزان در برنامه دانا - و دریافت با در زمینه سیستم های




خطای نصب فونت لازم برای برنامه دانا

شبکه تبادل فایل خراسان رضوی wan با کار ثبت اسناد و برنامه دانا سیستم پیام خطای نصب فونت




برچسب :