طراحی نورپردازی مسکونی

فضاهای مسکونی اغلب شخصی هستند و برای کاربران خاص طراحی می شوند بنابراین نورپردازی باید به گونه ای طراحی شود  که پاسخگوی جنبه های کاربردی باشد.

نورپردازی اتاق نشیمن

نورپردازی اتاق نشیمن باید به گونه ای انعطاف پذیر پاسخ گوی نیازها باشد. وظایف آن از ساده تا پیشرفته به کاربری آن بستگی دارد. در فضاهایی که برای کاربری های معاشرتی  تماشای تلویزیون استفاده می شود، از نور محیطی که اغلب به وسیله چراغ های آبشاری، چراغ های بالاتاب، چراغ های توکار، چراغ های مخفی بالای دیوار و زیر سقف تامین شده اند، استفاده می شود. در صورتی که در فضای نشیمن فضایی برای مطالعه و یا میزهای بازی موجود باشد، از نورپردازی که به کمک چراغ های پایین تاب و لکه افکن که محیط را نور افشانی می کنند، استفاده می شود. از نور تأکیدی که از عناصر مهم طراحی در این فضاست، در صورت وجود یک تابلوی هنری بر روی دیوار و به منظور جلب توجه به نقطه ای که مبلمان چیده شده است، استفاده می شود و این نور به وسیله چراغ های بالاتاب چراغ های لکه افکن ثابت و متحرک ویور تاب های توکار تأمین می شود.

Dramatic-lighting

نورپردازی اتاق ناهارخوری

یکی از مسائل مهم در نورپردازی فضای ناهارخوری، نورپردازی محیطی است. وظایف نورپردازی در این فضا متغیر است، این شیوه در یک زمان فضایی رسمی و سرزنده و در زمانی دیگر دنج و هیجان انگیز است. مهم ترین وظیفه دیداری نورپردازی در ناهارخوری تأمین نور کافی میز ناهارخوری با استفاده از چلچراغ با قابلیت تنظیم نور به کمک کلید دیمر است. به منظور جلوگیری از کم نوری و تکمیل روشنایی عمومی بهتر است از نورهای محیطی که به طور معمول توسط چراغ های توکار، چراغ های مخفی بالای دیوار و پشت چوب پرده تأمین می شوند، استفاده شود. در این فضا نیز برای تأکید برگنجه ها و دیوارهایی با تصاویر گرافیکی، از چراغ های لکه افکن استفاده می شود.

SFeKns_Din_500B

نورپردازی آشپزخانه

آشپزخانه به دلیل کاربری های روزمره بیشترین نیاز را در طراحی نورپردازی دارد. نور محیطی کابینت هایی که روی دیوار نصب شده اند به وسیله نورافشان های سقفی مانند چراغ های سقفی، چراغ های ریلی و چراغ های فنردار آویزان تأمین می شود. نورپردازی وظیفه ای نیز با نورافشان های سطح پیشخوان تلفیق شده و تمام سطح پیشخوان و ظرف شویی را روشن می کند.

most-excellent-kitchen-ligh

نورپردازی اتاق خواب

اتاق خواب باید فضای مناسبی برای خوابیدن و البته از فضاهای جمعی و پرجنب و جوش جمعی مجزا باشد. اتاق خواب معمولاً فضایی برای خوابیدن و تعویض لباس است و به طور معمول از آن برای مطالعه و تماشای تلویزیون استفاده می شود، بنابراین برای طراحی نورپردازی این فضا لازم است این کاربری ها در نظر گرفته شود. وظیفه نور در فضا این است که باید امکان مطالعه در بستر، مطالعه روی میز و مطالعه روی صندلی راحتی را فراهم آورد که به  وسیله دیوارکوبهای چرخشی، نورافشان های توکار، چراغ های ریل دار متحرک در بالای تختخواب و چراغ های پاتختی تأمین می شود، از نور محیطی برای محدوده نشیمن، تعویض لباس و تماشای تلویزیون و مطالعه کوتاه مدت استفاده می شود، برای رفع نیاز از این نور از چشمه های نوری مرتفع استفاده می شود، نور کانونی مانند دیوار تاب های توکار برای روشنایی آثار هنری استفاده می شود ، در صورتی که آثار اهمین چندانی ندارد نور محیطی اتاق برای آن کافی است.

v3gjro

modern_bedroom_5

نورپردازی حمام

نورپردازی در حمام بیش تر ساده، قابل پیش بینی و غیر تزیینی است و با نصب چراغ آرایشی در دو سوی آینه تأمین می شود.

792bcfa05e8a209e78274290a1e

HappyBath1-576

نورپردازی ورودی و سرسرا

در این مرحله ایجاد امنیت و آرامش در الویت قرار دارد و در مرحله بعدی، هدف ایجاد جاذبه های بصری است. نصب سه یا چهار چراغ دیواری زیبا و یا چراغ های تکه افکن به منظور روشن کردن محیط در نورپردازی راه پله ها توصیه می شود.

fotolia_3356891_m_1gdb

 


مطالب مشابه :


مدل میز تلویزیون

طراحی پشت بام با فضای مدل میز تلویزیون و lcd. آرشيو




بررسی تلویزیون هوشمند F8880 سامسونگ

البته معمولا فاصله بین پشت تلویزیون و دیوار کم است و صفحه‌ی بزرگ تلویزیون طراحی




...::✿ طراحی نشیمن✿::..

.الفبای طراحی ( مثل شومینه یا تلویزیون آن را كمی با فاصله از دیوار قرار دهید و پشت




طراحی نورپردازی مسکونی

طراحی نورپردازی مخفی بالای دیوار و پشت چوب لباس و تماشای تلویزیون و مطالعه




نو در اتاق

برای قرار دادن این چراغ ها شما می توانید از دیوار پشت تخت طراحی نوری تلویزیون یا




تلویزیون‌های ۱۰سال آینده

3.6 در 1.4 متر طراحی شده است تلویزیون در این تصویر پشت سر یا پس زمینه دیوار




برچسب :