حاشيه هاي خواندني از ديدار نخبگان پاسخ پدرانه رهبر انقلاب به يك جوان منتقد

ديدار شماري از نخبگان جوان كشور با رهبر معظم انقلاب با حاشيه هاي خاصي همراه بود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر نشر آثار رهبر انقلاب، صبح چهارشنبه؛ شماري از نخبگان جوان كشور مهمان رهبر انقلاب هستند تا سومين همايش ملي شان را بعد از اين ديدار و گفتگو آغاز كنند.
مراسم با تلاوت قرآن و شعري در ستايش حضرت علي بن موسي الرضا عليه السلام، آغاز مي شود و قرار است با سخنراني معاون رئيس جمهوري و تعدادي از نخبگان ادامه يابد و به سخنان رهبري ختم شود.
¤¤¤
نسرين سلطان خواه معاون جديد علمي و فناوري رئيس جمهوري اولين سخنران مراسم است و بعد از او، محمدهادي فروغمند عراقي، راضيه طبائيان، فرشيد اميري، سيد پيمان شريعت پناهي، سماء گليايي، سيداحسان آذرم سا، زهرا محمودي، نفرات ديگري هستند كه به عنوان «نخبگان جوان»، ديدگاه ها و مباحث مختلف خود را مطرح مي كنند.
مباحثي نظير توجه به تجاري سازي ايده ها، علوم انساني، لزوم استمرار حمايت از طرح هاي تصويب شده، تقويت بيشتر فرهنگ، تعهد، مشكل گشايي اجتماعي و اصلاح و ارتقاي جامعه در ميان نخبگان، توجه به عنصر معنويت ديني در فعاليت هاي علمي پژوهشي، استفاده از هنر و ظرفيت هاي آموزش و پرورش براي ايجاد و تقويت روحيه نوآوري در جامعه و... مطرح مي شود.
پس از آخرين نفري كه براي مطرح كردن ديدگاه هاي خود نوبت داشت، حاضران منتظر صحبت هاي رهبر انقلاب بودند كه ايشان از مجري برنامه مي پرسند:« از دوستاني كه قرار بوده صحبت كنند، كسي باقي ماند؟»
مجري مي گويد: «اگر شما اجازه بدهيد، همه جمع هزار نفره اي كه اين جا هستند، دوست دارند صحبت كنند...» همه مي خندند.
در اين ميان چند تن از دانشجويان از ميان جمعيت، خواستار فرصتي براي بيان صحبت هايشان شدند. اين حركت با واكنش برخي برگزاركنندگان مراسم روبرو شد كه آن ها را دعوت به نشستن مي كردند، اما رهبر با اشاره به يكي از همان جوانها گفتند: «آن آقايي كه پا شده بودند، ايستاده بودند و نشاندن شان! شما بفرمائيد»
صدايش از آن جا به گوش رهبر نمي رسيد؛ پشت تريبون آمد و پس از معرفي خود، سخنانش را آغاز كرد. اما حرف هاي وي، رنگ و بوي ديگري داشت. او از عملكرد صداوسيما پيرامون حوادث اخير انتقاد كرد و با بيان مثالي پرسيد:
آيا صداوسيماي ما تصوير درستي از كشور و جهان ارائه مي دهد يا تصوير غيرواقعي و كاريكاتورگونه؟
آيا صداوسيما به عقايد مختلف اجازه دفاع از خودشان را مي دهد؟ عقايدي كه به خصوص در همين رسانه مورد نقد و يا حتي حمله قرار مي گيرد؟
آيا صداوسيماي ما نقل قولي كه از افراد مي كند و يا رويدادهايي كه روايت مي كند، وفادارانه و منصفانه است؟
بخش دوم سخنان وي موضوع نقد رهبري بود؛ «من شايد چهار-پنج سال است كه به صورت جدي تر روزنامه مي خوانم و مجلات را مطالعه مي كنم. اين مدت واقعاً به ياد نمي آورم كه مطلبي را با عنوان نقد رهبري خوانده باشم... نقد رهبري را هم به شكل عمومي مي شود مطرح كرد و هم به صورت خاص در مجلس خبرگان. من احساس مي كنم اگر چنين نشود، اين شرايط منجر به نفاق و كينه مي شود؛ مثلاً يك چيزي كه در ابتدا يك انتقاد ساده است، چون بستر مناسبي براي بيان پيدا نمي كند، ممكن است جنبه مغرضانه به خود بگيرد و كم كم بي انصافي هايي پيدا شود.»
سخنانش طولاني شده بود. از آقا خواست تا باز هم ادامه دهد و پاسخ شنيد: «من موافقم كه شما ادامه بدهيد. وقت از اول هم تمام شده بود، ولي شما ادامه بدهيد...»
تشكر كرد و اين بار صحبت هايش را با انتقاد از چگونگي برخورد نيروي انتظامي با تجمعات پس از انتخابات ادامه داد:
«اگر مقداري روش هاي اقناعي تر داشتيم و از خشونت به جز در موارد ضرورت استفاده نمي كرديم، نظام ما بقاي بهتري نداشت؟ آيا مردم متحدتري نداشتيم؟ چون وحدت واقعي به نظر من بيش از اين كه با نصيحت حاصل شود نتيجه رفتار مردم با حكومت و رفتار حكومت با مردم است و رفتار مردم با همديگر است.»
پس از اتمام صحبت هاي او چند نفر به اعتراض بلند شدند تا نوبت براي حرف زدن بگيرند. يكي از آن ها گفت: «همين حرف هاي ايشان نشان مي دهد فضاي نقد وجود دارد. ما هم مي خواستيم حرف بزنيم اما به ما اجازه ندادند و فرصت نشد...»
آقا در جواب اعتراضات گفتند: «اين را به حساب كم بودن وقت ها بگذاريد و تحمل بفرمائيد. ان شاءالله خداي متعال شرح صدر خواهد داد به همه ما كه درست بفهميم، درست ببينيم و درست بيان كنيم.»
حالا ديگر نوبت ميزبان بود. جمعيت، بي صبرانه منتظر سخنان و يا به عبارت بهتر، واكنش آقا بودند.
رهبر انقلاب در لابه لاي سخنان خود به برخي از سوالات و شبهه هاي مطرح شده در جلسه پاسخ دادند: «بنده توي جلسات دانشجوئي، دانشگاهي كه اين جا هستند، گاهي كه ببينم حالا بعضي ها روي ملاحظه، روي احترام، روي هر چه، بعضي از اين حرف ها را كه خيال مي كنند من خوشم نمي آيد، نمي زنند؛ از نگفتنش ناراحت مي شوم؛ از گفتنش مطلقاً ناراحت نمي شوم. اي كاش مجال بود تا گفته مي شد، تا آن وقت انسان مي توانست آن برگ هاي بر روي هم گذاشته كتاب حرف را، باز كند تا خيلي از حقايق روشن بشود. آينده، البته اين كارها خواهد شد.»
آقا از صداوسيما گفتند و گفتند كه ايشان هم به بخشي از عملكرد اين دستگاه انتقاد دارند اما مثل هميشه انصاف را يكي از شروط نقد سالم عنوان كردند:« در انتقاد از بي انصافي يك دستگاه يا يك كس، خود ما بايد دچار بي انصافي نشويم؛ به اين توجه كنيم.»
رهبر انقلاب نسبت به صداوسيما دو انتقاد عمده را وارد دانستند و گفتند: «خيال نكنيد آن حرف هائي كه صداوسيما مي زند، اين، همه حرف هاست؛ نه، خيلي مطلب هست. «يك سينه حرف موج زند در دهان ما». اين جور نيست كه هرچه كه انسان احساس مي كند، اين را گفته باشد يا بتواند بگويد. خيلي حرف هاي زيادي هست. شما جوان ها الحمدلله باهوشيد، بااستعداديد، به تدريج خيلي از حقائق براي شماها روشن خواهد شد.»
آقا با اشاره به اين سوال كه «آيا صداوسيما وضعيت واقعي كشور را نشان مي دهد؟» پاسخ گفتند «نه، ناقص نشان مي دهد. خيلي پيشرفت هاي برجسته و بزرگ هست كه صداوسيما نشان نمي دهد. دليلش هم اين است كه شما مجموعه مرتبط با حوادث گوناگون، از خيلي از حقائق كشور و پيشرفت هاي كشور مطلع نيستيد؛ نقص صداوسيماي ماست. والا اگر صداو سيما مي توانست همان طور كه تلويزيون فلان كشور غربي با يك سابقه و تجربه فراوان و با استفاده هاي هنري دروغ هاي خودش را راست جلوه مي دهد، واقعيات موجود كشور را درست منعكس كند، شما بدانيد امروز اميد نسل جوان، دلبستگي نسل جوان به كشورش، به دينش، به نظام جمهوري اسلامي اش، به مراتب بيشتر از حالا بود.»
واما انتقاد دوم كه درباره انتخابات بود: «شما خيال نكنيد كه حالا بنده چون رئيس صداوسيما را انتخاب مي كنم، همه برنامه هاي صداوسيما را مي آورند، دانه دانه بنده نگاه كنم، امضاء كنم. نخير، از خيلي از برنامه هاي صداوسيما بنده راضي هم نيستم؛ از جمله، من راضي نبودم كه از ماه اسفند، بلكه زودتر از اسفند، بعضي از سفرهاي تبليغاتي و حرف هائي كه زده شد و تظاهراتي كه مي شد و مجادلاتي كه انجام مي گرفت، از تلويزيون پخش شود، كه متاسفانه تو تلويزيون پخش شد.»
اواخر سخنراني انتظار كساني كه مي خواستند بدانند، واكنش آقا به سخنان آن جوان دانشجو درباره «انتقاد از رهبري» چيست به سرآمد و ايشان گفتند:
«ما كه نگفتيم از ما كسي انتقاد نكند؛ ما كه حرفي نداريم.من از انتقاد استقبال مي كنم. البته انتقاد هم مي كنند. ديگر حالا جاي توضيحش نيست؛ انتقاد هم هست، فراوان هست، كم هم نيست؛ بنده هم مي گيرم، دريافت مي كنم و انتقادها را مي فهمم

   
 
 


مطالب مشابه :


حاشيه هاي دربي تهران

موضوعات زيبا - حاشيه هاي دربي تهران - متن ها زيبا و عكس هاي جالب




ايجاد حاشيه در ورد

ايجاد حاشيه در برنامه خود سه نوع حاشيه يا كادر بسيار زيبا براي نوشته هاي خود تهيه




حاشيه‌هاي ديدار شاعران با رهبر معظم انقلاب

سرودي زيبا به زبان لبنانی در مورد مقام معظم حاشيههاي ديدار شاعران با رهبر معظم




/حاشيه‌هاي ديدار ايران - برزيل/

/حاشيههاي ديدار خدارا شكر نظري پايش را در مسير توپ قرار نداد و يك گل به خودي زيبا به ثمر




حاشيه‌هاي جالب ديدار پوتين با رهبر انقلاب

سرودي زيبا به زبان لبنانی در مورد مقام معظم حاشيههاي جالب ديدار پوتين با رهبر




حاشيه هاي واليبال ايران و ايتاليا . طنز

عاشقانه.جملات زیبا-پیامک عاشقانه-طنز-عکس - حاشيه هاي واليبال ايران و ايتاليا . طنز - هرچه می




حاشيه هاي خواندني از ديدار نخبگان پاسخ پدرانه رهبر انقلاب به يك جوان منتقد

عكسهاي زيبا و قشنگ از امام خامنه اي حاشيه هاي خواندني از ديدار نخبگان پاسخ پدرانه رهبر




حاشيه هاي فاطميه بابل (16)

حاشيه هاي فاطميه مناسب با ايام فاطميه در بابل و البته استان مازندران نصب بنرهاي زيبا در




حاشیه دالبر لباسهای بافتنی

ايده هاي زيبا. ميتوان دانه هاي بيشتري براي گلها در نظر گرفت كه گلهاي بزرگتري حاشيه+ (2 رو




ايجاد حاشيه در برنامه word با فونت

ايجاد حاشيه در سيستم خود سه نوع حاشيه يا كادر بسيار زيبا براي نوشته هاي خود تهيه




برچسب :