مجله سینما شماره 57

 

   اخبار   

 

شكايت حسام نواب ‌صفوي از يك تهيه ‌كننده سينما

http://www.2ql.net/uploads/1250487500.jpg

حسام نواب ‌صفوي

در پي درج خبري در يك روزنامه در خصوص شكايت سيدحسام نواب صفوي از كمال طباطبايي تهيه‌كننده سينما، اين بازيگر سينما متني در اختيار خبرگزاري فارس قرار داد.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، يكي از رسانه ها طي گزارش مفصلي تحت عنوان «زندان: عاقبت شوخي با نواب صفوي» به شرح ماجراي دستگيري كمال طباطبايي تهيه كننده سينما پرداخته است.
متن يادداشت سيد حسام نواب صفوي به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم
إِنَّ‌الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي‌الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي‌الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ و الاخِرة واللّه‏ يَعلَم و انتُم لا تَعلمُون
به راستي براي كساني كه رواج فحشا در بين مؤمنان را مي‏پسندند، عذابي دردناك در دنيا و آخرت است و خدا مي‏داند و شما نمي‏دانيد.»

بسيار متأسفم كه در پي درج انتشار اكاذيبي از جانب آقاي كمال طباطبايي مجبور به نگارش اين متن شدم. متن فوق تنها جهت روشن شدن افكار عمومي درباره علت و چرايي شكايت اينجانب از آقاي كمال طباطبايي است. همان‌طور كه مي‌دانيد در سال 1386 فيلمي در سينماهاي تهران به كارگرداني آقاي لطيفي به نمايش درآمد كه متاسفانه در آن فيلم توهيني به بنده بدون اطلاع اينجانب گنجانده شده بود كه بلافاصله موجبات شكايات انجمن بازيگران سينماي ايران و اينجانب را به هيأت داوري خانه سينما را در پي داشت كه در تاريخ 22/8/86 با دستور و رأي مستقيم هيأت داوري خانه سينما دستور حذف آن پلان صادر گرديد كه با پي گيري اداره كل ارزشيابي و نظارت با دستور به تهيه‌كننده آقاي كمال طباطبايي نامبرده را موظف به عوض كردن تمام كپي‌هاي فيلم و حذف آن از تمامي سينماي تهران و شهرستان كرد.
وي نوشته است: عليرغم گوشزد پدرم و خيلي از دوستان بنده از شكايت قضايي از سازندگان فيلم خودداري كردم و فقط در شكايتي به اتحاديه تهيه كنندگان خواستار احضار آقاي كمال طباطبايي و اخذ توضيح از وي شدم. در جلسه اي كه تشكيل شد نامبرده در حضور آقايان عبدالله عليخاني، محمد بانكي و سيدغلامرضا موسوي عنوان كرد كه "آقاي گلزار به ما گفته كه در خصوص اداي اين ديالوگ از شما اجازه گرفته است " كه من در آن جا از ايشان و ديگر اعضاي اتحاديه سوال كردم چطور ممكن است فردي در جامعه مان اجازه چنين توهيني داده و خود موجب ريشخند همگان بشود؟ چطور ممكن است پدرم كه سال ها قاضي دادگستري بوده به فرزندش اجازه هتك حرمت به كنيه خود را بدهد؟ در آن جلسه درون صنفي با پادرمياني تهيه كنندگان به احترام صنف تهيه كنندگان سينماي ايران از شكايت خود صرف نظر كردم و قضيه اندك اندك فراموش شد بي آنكه بخواهم از اين ماجرا سواستفاده تبليغاتي نمايم.
در ادامه اين يادداشت مي‌خوانيم: متأسفانه پس از گذشت چند ماه متوجه شدم آقاي كمال طباطبايي با علم و آگاهي بدين نكته كه اينجانب و شوراي داوري خانه سينما و انجمن بازيگران نسبت به اين مورد اعلام نارضايتي كرده بوديم و با علم كامل به اين كه اين پلان توسط وزارت ارشاد توقيف شده بود مجددا نسخه اصلي فيلم مذكور داراي آن پلان توقيفي را تحويل شركت توزيع كننده نمود و اين نسخه بر خلاف قوانين ارشاد در مقدار وسيع توزيع شد كه همين امر سونيت تهيه كننده را نسبت به اينجانب مشخص ساخت كه بلافاصله با اقدام بنده و شكايت به شوراي داوري خانه سينما و وزارت ارشاد اسلامي و دستور صريح وزير ارشاد دستور توقيف و جمع آوري نسخ فيلم داده شد.
در ادامه مي‌خوانيم: پس از گذشت چند ماه باز هم هيچ گونه عذرخواهي‌اي از جانب تهيه كننده صورت نگرفت كه اينجانب تصميم به تنظيم شكايت قضايي گرفتم. سير پرونده و دادرسي و دادگاه را براي احترام به قوانين در وقت مقتضي توضيح خواهم داد.
اينجانب در تمامي مراحل دادرسي از رسانه اي شدن پرونده به خاطر خانواده سينما پرهيز كردم تا اينكه در روزنامه خبر مورخ پنج شنبه 22مرداد88 شماره 113 تهيه كننده و اين روزنامه به علني شدن مراحل دادرسي پرداخته و متاسفانه به ايراد افترا و نشر اكاذيب جديدي نسبت به اينجانب مفتوح نموده اند كه عليرغم ميل باطني به دفاع از خود عرض مي نمايم پس از جلب ايشان توسط ضابطين دادگستري كاركنان دفتر نامبرده (دستيار،مديرتوليد) به بنده پيشنهاد پول جهت اخذ رضايت نمودند. بنده هم مكررا عنوان نمودم آبروي انسان ها خريدني نيست و بنده هيچ گاه مالي را به نفع خود در مقابل آبرو و هتك حرمت به كنيه ام تصاحب نخواهم كرد. در آن جا گفتم يك بار با اعتماد و با حسن نيت ايشان را بخشيدم نتيجه اش را ديدم. ايشان تا به امروز حتي يك پيام عذرخواهي نداده است ، دريغ از يك تلفن!
از اين رو تأكيد كردم كه عدالت بايد اجرا شود تا بابي براي تمسخر به افراد و هتك حرمت باز نشود ولي متاسفانه روزنامه خبر بي آنكه تماسي با من داشته باشد اكاذيب جديدي را هم از قول خود و هم از قول تهيه كننده و ايداي شان عنوان نموده كه بنده صراحتا همه را تكذيب مي‌كنم.
در ادامه،‌ نواب‌صفوي نوشته است: اولا سخنان و گفته هاي مديرتوليد و اعضاي دفتر آقاي كمال طباطبايي و شريك وي در پخش فيلم با توجه به ذينفع بودن اين افراد در محكوميت آقاي طباطبايي شهادت موثري از نظر قانون نخواهد بود.
ثانيا اگربه فر ض محال سخنان اين دوستان را مفروض بدانيم شاكي مي تواند مجازات متهم را از دادگاه خواستار شود و هم مي تواند در قبال وجهي يا عذرخواهي و يا هر تواقفي رضايت دهد. استفاده از كلمه تلكه كردن (اخاذي) عبارتي تعريف شده در قانون است و هيچ گاه در جلب رضايت شاكي به كار برده نمي‌شود و ايراد اين كلمه عنواني مجرمانه است و از مصاديق افترا ست.
ثالثا بنده به دستور قاضي پرونده اقدام قضايي انجام دادم نه به صورت خودسر. دادخواست اينجانب شكايت انجمن بازيگران خانه سينما به اداره كل ارزشيبابي و نظارت سينماي حرفه‌اي، رأي شوراي داوري خانه سينما، دستور وزير ارشاد، امارات و مستندات و شواهد همگي در پرونده موجود است.
وصف كيفري قضييه در رابعا است:
دفعه اول آقاي كمال طباطبايي بنابر اظهارات خودشان از عدم رضايت بنده آگاهي نداشته ، دفعه دوم چرا اين پلان توقيف شده فيلم را در شبكه ويدئويي سراسر كشور عرضه كرده و با بي اعتنايي به توقيف وزارت ارشاد موجبات هتك حرمت و حيثيت مرا فراهم آورده است.
هر چند بنده تك و تنها در شرايطي كه پدرم در بستر بيماري است در مقابل جماعتي قرار گرفته‌ام كه قصد تخريب شخصيت اينجانب و كنيه‌ام را دارند ولي بنده با استعانت به خداوند يكتا و تكيه بر قوانين عليه تفكري كه مي‌خواهد تخريب و استفاده بدون اجازه از نام و نام خانوادگي افرادي را بر پرده سينما قانوني جلوه دهد مبارزه خواهم كرد. معلوم نيست اين آقايان دنبال چه چيزي هستند و اين آغاز چه ماجرايي است و در آينده نزديك قرار است نام چه كساني تخريب شود!!
در ادامه مي‌خوانيم: صراحتا عنوان مي‌كنم با هر گونه جملات كذب مقابله خواهم كرد و اقدام قانوني را انجام خواهم داد. در خصوص مطالب خلاف واقع و نشر اكاذيب و ايراد افترا دادخواستي را در اولين فرصت به دادسراي مطبوعات عليه روزنامه خبر تسليم خواهم كرد.
در پايان باز به تفكر آقاي كمال طباطبايي يادآور مي شوم دفاع از شرف و آبرو و حيثيت هيچ گاه تلكه گيري (اخاذي) نيست و در قاموس خانواده ما (نواب صفوي) كه پدرم سال‌ها قاضي دادگستري و هم اكنون وكيل پايه يك دادگستري است و اينجانب كه به تازگي در آزمون وكالت پذيرفته شده‌ام و بزودي در اين كسوت خدمت خواهم كرد، عقب نشيني جايز نيست.
سيد حسام نواب صفوي
23 مرداد 1388

 

 

شهاب حسيني در حوالی اتوبان

 

http://www.2ql.net/uploads/1250438550.jpg

شهاب حسيني

فیلم سینمایی "حوالی اتوبان" به کارگردانی سیاوش اسعدی و تهیه‌کنندگی غلامرضا موسوی در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر اکران می‌شود.

اسعدی در این باره به خبرنگار مهر گفت: تدوین به تازگی به پایان رسیده و صداگذاری به زودی با مشورت آقای موئینی و زیر نظر ایشان انجام می‌شود. طبق برنامه‌ریزی انجام شده فیلم برای نمایش در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.

وی درباره فیلم تازه‌اش افزود: به تازگی نگارش فیلمنامه را همراه سعید نعمت‌الله شروع کرده‌ام و امیدوارم پائیز امسال بتوانم دومین فیلمم را کلید بزنم. نام موقت این فیلمنامه "زیر هشت" است و داستانی اجتماعی دارد.

شهاب حسینی، گلچهره سجادیه، بهناز جعفری، نورا هاشمی، افشین سنگ‌چاپ، نسرین ایرانپور، سعید قره‌خانلو، مهدی صبایی وملیحه نیکجومند بازیگران این فیلم هستند. فیلمنامه "حوالی اتوبان" را سعید نعمت‌الله بر اساس طرحی از اسعدی نوشته است.

عوامل تولید فیلم عبارتند از مشاور کارگردان: کیانوش عیاری، برنامه‌ریز و دستیار کارگردان: محمدهادی کاویانی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، طراح صحنه و لباس: مجید نیامراد و س. اسعدی، جلوه‌های ویژه: رضا ترکمان، صدابرداران: امین میرشکاری و سعید احمدی، طراح گریم: اعظم بیات، آهنگساز: بامداد بیات، ترانه: امیرمسعود میردامادی، خواننده: پوریا ساوجی، عکاس: حمزه اولیا‌زاده، روابط عمومی: افشین رضایی.

 

 

 

عليرضا خمسه در بلور باران

 

http://www.2ql.net/uploads/1250477932.jpg

عليرضا خمسه

با ساخت فيلمي تلويزيوني به نام «بلور باران» عليرضا خمسه بازيگر تواناي سينما و تلويزيون ايران در نقش يك مترجم مقابل دوربين مي‌رود. مترجمي كه با چهره‌پردازي خاص، شبيه وودي آلن فيلمساز معروف فرانسوي شده است.

 

اين فيلم به كارگرداني شاهد احمدلو ساخته مي شود و داستان آن درباره يك مترجم رمان‌هاي فرانسوي زبان است كه از يك بيماري روحي رنج مي‌برد. شاهد احمدلو كارگردان اين فيلم با اعلام اين مطلب گفت: در اين فيلم عليرضا خمسه برخلاف ديگر نقش‌هايش كه معمولا مايه‌اي از كمدي دارد، نقشي كاملا جدي ايفا كرده و نوع چهره‌پردازي و بازي او به سمتي رفته كه او را شبيه شخصيت وودي آلن كرده است.

وي با اشاره به اين مطلب كه تصويربرداري اين فيلم از نيمه گذشته است، گفت: زيبا بروفه، شهرزاد كمال‌زاده، حميدرضا اسعدي، اشكان اشتياق، فرج‌الله گل‌سفيدي و... ديگر بازيگران اين فيلم هستند كه به تهيه‌كنندگي حسين طاهري براي مركز سيما فيلم توليد مي‌شود.

در ساخت اين فيلم نازنين توسلي به عنوان طراح صحنه و لباس، محمد قومي در مقام طراح گريم و حسين غضنفري در مقام تدوينگر حضور دارند.

خانواده من انيميشن

سريال انيميشن «خانواده من» نيز براي پخش از شبكه 2 سيما توليد مي‌شود. اين سريال قرار است در 52 قسمت از گروه كودك شبكه 2 سيما پخش شود. داستان سريال خانواده من كه فيلمنامه آن را محمدرضا عابدي نوشته است، داستان كوچ خانواده‌اي از تهران به يكي از شهرهاي شمال است.

پسر خانواده كه دارا نام دارد با طبيعت زيباي شمال ارتباط برقرار مي‌كند و خيلي زود با همكلاسي‌هايش رفيق مي‌شود. دارا در سريال خانواده من ماجراهاي ديدني را رقم مي‌زند.

از عوامل سازنده سريال انيميشن خانواده من مي‌توان به كارگردان: كيانوش عابدي، انيماتورها: مهراد حسيني، مسعود عسگريان، بابك بهنام پويا، مرتضي نيتي، مدير توليد: محمدرضا بادكوبه، آهنگساز: سروش عابدي، تدوينگران: روزبه كلباسي و علي رحيمي‌پور اشاره كرد.

تصويربرداري سريال خانواده من كه از مهر ماه سال گذشته در مركز صبا آغاز شده بود، اكنون به نيمه رسيده است.

جام جم آنلاين

 

 

 

سيلوستر استالونه به عباس کيارستمي و کيتانو مي‌پيوندد

 

//www.bargozideha.com/static/portal/21/214633-680090.png

سيلوستر استالونه Sylvester Stallone

سيلوستر استالونه بازيگر و کارگردان سرشناس آمريکايي با دريافت جايزه "افتخار فيلمساز" از مديران شصت و ششمين جشنواره فيلم ونيز به جمع سه فيلمسازي مي‌پيوندد که پيشتر اين جايزه را از ونيز گرفته‌اند.

ورايتي اعلام کرد: سازمان‌دهندگان جشنواره معتبر ونيز با انتشار بيانيه‌اي درباره اعطاي جايز افتخار فيلمساز به سيلوستر استالونه گفتند: اين جايزه از فيلمسازي بسيار اصيل تقدير مي‌کند که آثارش حتي هنگام ريختن خون هم مي‌توانند از مهرباني بگويند و روشنترين و تاريکترين زواياي روياي آمريکايي را به تصوير کشيده‌اند.

ستاره فيلم‌هاي راکي و رمبو هم که ماه آينده ميلادي براي دريافت جايزه خود از جشنواره ونيز به ايتاليا خواهد رفت، در اين باره گفت: تقدير شدن در جشنواره فيلم ونيز رويايي بود که من همواره اميدوار بودم به واقعيت تبديل شود و حالا که قرار است واقعا اتفاق بيفتد، ارزش منتظر ماندن تا آن زمان را دارد.

جايزه افتخار فيلمساز در مراسم اختتاميه شصت و ششمين دوره جشنواره ونيز به استالونه اهدا مي‌شود و در جريان آن بخش‌هايي از آخرين فيلم او "فداشده‌ها" به نمايش درخواهد آمد. اين جايزه به فيلمسازي تعلق مي‌گيرد که تاثيري ماندگار بر سينماي معاصر داشته و پيشتر عباس کيارستمي، تاکشي کيتانو و آنيه واردا آن را گرفته‌اند.

فيلم سينمايي "فداشده‌ها" با نويسندگي، کارگرداني و بازي استالونه آوريل سال 2010 در سينماهاي آمريکا و کانادا به نمايش درمي‌آيد و جيسن استيتم، ميکي رورک و جت لي در آن ايفاي نقش کرده‌اند. اين فيلم 60 ميليون دلاري داستان گروهي مزدور است که براي سرنگون کردن يک ديکتاتور به منطقه آمريکاي جنوبي اعزام مي‌شوند.

شصت و ششمين دوره جشنواره فيلم ونيز روز دوم سپتامبر با نمايش "باريا" به کارگرداني تورناتوره آغاز مي‌شود و روز 12 سپتامبر با "چنگدو، دوستت دارم" از سينماي چين ـ در بخش خارج از مسابقه ـ پايان مي‌يابد. رئيس هيئت داوران اين دوره هم آنگ لي فيلمساز سرشناس تايواني و برنده دو شير طلايي ونيز در چهار دوره اخير است.

 

الناز شاكردوست در چراغ قرمز

http://www.2ql.net/uploads/1250399548.jpg

الناز شاكردوست

فیلمبرداری فیلم سینمایی "چراغ قرمز" به کارگردانی علی غفاری و بازی الناز شاکردوست امروز در خیابان منیریه شروع می‌شود.

غفاری به خبرنگار مهر گفت: فیلمبرداری امروز ساعت 10 صبح در لوکیشنی در خیابان منیریه که یکی از لوکیشن‌های اصلی "چراغ قرمز" است شروع می‌شود. الناز شاکردوست، پوریا پورسرخ، مینا جعفرزاده و مجید یاسر در نخستین روز فیلمبرداری مقابل دوربین می‌روند و سه روز در این لوکیشن فیلمبرداری داریم.

وی افزود: انوشیروان ارجمند، محسن قاضی‌مرادی و نعیمه نظام‌دوست به تازگی به گروه ملحق شده‌اند و تا آخر هفته چند بازیگر دیگر به پروژه می‌پیوندند. فیلمبرداری این فیلم 45 روز طول می‌کشد.

داستان این فیلم درباره بهروز جوان ساده دلی است که در اثر اتفاقاتی درگیر ماجرای یک قتل می‌شود و این موضوع ماجراهایی را برای او به ‌وجود می‌آورد. فیلمنامه این فیلم سینمایی را غفاری به همراه میلاد کزازی بر اساس فیلمنامه‌ای از سعید دربندی نوشته‌اند.

عوامل این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: حسین ملکی، چهره پرداز: محسن بابایی، طراح صحنه: آتوسا قلمفرسایی، صدابردار: مهران ملکوتی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مانفرد اسماعیلی، مدیر تولید: سعید شرفی کیا، منشی صحنه: افسانه قاسمی، عکس: حسن ناحی، تهیه‌کننده: محسن علی‌اکبری.

 

براد پيت : در عالم سينما همچون «تارانتينو» نديده‌ام

 

 

//www.bargozideha.com/static/portal/36/366648-767185.png

براد پيت brad pitt

«براد پيت»، بازيگر فيلم «لعنتي‌هاي مفتضح» به كارگرداني «كوئنتين تارانتينو»، در افتتاحيه روز دوشنبه اين فيلم گفت: در عالم سينما همچون «تارانتينو» وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، فيلم «لعنتي‌هاي مفتضح» به كارگرداني «كوئنتين تارانتينو»، دو روز پيش در لس‌آنجلس با حضور بازيگران اين فيلم برگزار شد.
تارانتينو در كنفرانس مطبوعاتي كه پس از نمايش اين فيلم برگزار شد، گفت: من درست از همان زمان كه فيلمنامه اين فيلم را مي‌نوشتيم، به «براد پيت» به عنوان گزينه‌ اصلي براي شخصيت «آلدو» فكر مي‌كردم و غير از او هم كسي در ذهنم نبود، من معمولا در ذهنم براي هر نقشي دو يا سه گزينه داشتم ولي اين بار كس ديگري نبود.

 

//www.bargozideha.com/static/portal/70/702420-649754.png

كوئنتين تارانتينو Quentin Tarantino


وي در ادامه اظهار اميدواري كرد كه مردم از تماشاي اين فيلم حداكثر لذت را ببرند.
«براد پيت» كه با همسر خود «آنجلينا جولي» در اين مراسم حضور يافته بود، نيز گفت: «تارانتينو» يكي از بزرگترين كارگرداناني است كه در جهان وجود دارد؛ آنچنان كه من پس از گذشت 16 سال از همكاريمان در فيلم «داستان عاشقانه واقعي»، بي‌صبرانه مشتاق همكاري مجدد با او بودم.
وي افزود: او تك است، لحن خيلي خاصي دارد، هيچكس مثل او وجود ندارد. «الي روس»، بازيگر و كارگردان كه در اين فيلم در نقش يكي از سربازان ضد نازي بازي مي‌كرد، نيز در ادامه درباره اين فيلم گفت: زماني كه براي افتتاحيه فيلم مي‌آمدم، مثل اين بود كه براي افتتاحيه يكي از فيلم‌هاي خودم چه بعنوان بازيگر و چه به عنوان كارگردان مي‌آمدم.

 

 

سينماي ايران چهاردهمين سينماي جهان

 

 

http://www.2ql.net/uploads/1250206183.jpg

سينماي ايران

سايت سينمايي اسكرين ديلي با اعلام اين مطلب كه توليدات سينمايي به همان نسبت كه در غرب كاهش يافته در شرق افزايش يافته ، سينماي ايران با 105 فيلم در سال را به عنوان چهاردهمين سينماي جهان معرفي كرد.

سايت سينمايي اسكرين ديلي در گزارش سينمايي اين هفته خود ضمن اشاره به كاهش چشمگير توليدات سينمايي در غرب طي سال 2008 نوشت: هند با ساخت هزار و 325 فيلم در اين سال كه رقمي معادل دو برابر سينماي آمريكاي شمالي است، پرتوليد‌ترين سينماي جهان را داراست.

توليد فيلم در اروپاي شرقي نيز سال به سال افزايش نسبي داشته تا آنجا كه از هزار و 102 فيلم در سال 2007 به هزار و 112 فيلم در سال 2008 رسيده و در اين ميان كشورهاي فرانسه، ايتاليا و اسپانيا صدرنشين هستند.

سينماي فرانسه بعنوان بزرگترين توليد‌كننده فيلم در اروپاي شرقي، در سال 2007، 240 فيلم و در سال 2008، 228 فيلم ساخته است.اين در حالي است كه سينماي بريتانيا يكي از سينماهايي است كه طي سال‌هاي اخير به شدت دچار ركود شده است، آنچنانكه از 175 فيلم در سال 2003 به 111 فيلم در سال 2008 با 66 توليد ملي رسيده است.

بنا بر اين گزارش، سينماي آمريكاي شمالي نيز از ديگر سينماهايي است كه براي چهار سال پياپي به شدت دچار ركود اقتصادي شده تا جاييكه از 821 توليد سينمايي در سال 2005 به 601 فيلم در سال گذشته رسيده و در اين ميان بيشترين كاهش از جانب سينماهاي آمريكا و كانادا بوده است.

بحران اقتصادي بعنوان علت اصلي چنين كاهشي باعث افتي 20.7 درصدي شده و سال گذشته تنها توانست 520 فيلم را به مرحله نمايش برساند، سينماي كانادا نيز تنها با توليد 81 فيلم در سال 2008 يكي از بي‌رونق‌ترين دوره‌هاي تاريخ سينماي خود را تجربه مي‌كند البته اين كاهش تنها مختص سينماي شمالي نبوده و در آمريكاي جنوبي بالاخص برزيل نيز ما شاهد ركود چشمگيري بوده‌ايم، آنچنانكه طي سه چهار سال گذشته تعداد توليدات اين منطقه از 117 فيلم به 90 فيلم در سال 2008 رسيده است.

البته وضع در آسيا به گونه‌اي ديگر است، اگرچه در خاور دور بالاخص كره جنوبي، كاهش نسبي به چشم مي‌خورد ولي سينماي هند با افزايش چشمگير توليدات خود، نه تنها اين كاهش را جبران كرده، بلكه باعث شده تا سينماي آسيا رونقي دوباره بيابد.در كنار تمامي اين كاهش‌ها و افزايش‌ها در سطح توليدات سينماي غرب و شرق، توليدات سينماي جهان در سال 2008، با 3 درصد كاهش همراه بوده است.

اسكرين ديلي در ادامه اين گزارش ضمن اشاره به اين مطلب كه در اين سال به طور كلي 5 هزار و 133 فيلم در سطح جهاني توليد شده است، افزود: البته در زمان تهيه‌ اين گزارش، جزئيات توليدات سينمايي دو كشور ايران و بنگلادش در دسترس نبوده است.

اين منبع خبري در پايان ضمن ارائه جدول تعداد توليدات سينمايي هر كشور طي سال‌هاي 2007 و 2008، سينماهاي هند ، آمريكا، ژاپن، چين و فرانسه را بعنوان پنج كشور اول و سينماي كشورمان را با 105 توليد در سال 2007، بعنوان چهاردهمين كشور از نظر توليدات سينمايي معرفي كرده است.

 

 

تيم برتون فيلمنامه آليس در سرزمين عجايب را تغيير داد

 

http://www.2ql.net/uploads/1250239941.jpg

تيم برتون Tim  Burton

تيم برتون، كارگردان فيلم «آليس در سرزمين عجايب» قصد دارد تغييراتي را در فيلمنامه، از جمله افزودن يك گروه هنري به آن، ايجاد كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه گاردين، كارشناسان مي‌گويند اين تغييرات باعث افزايش موفقيت فيلم خواهند شد و بر اساس آن،يك گروه هنري از آمريكا كه عهده‌دار نمايش آن در فيلم خواهند بود.
«تيم برتون» در اقتباس سينمايي تازه‌اش از «آليس در سرزمين عجايب»، «هلنا بُن هان» نقش ملكه سرخ را ايفا خواهد كرد.
در اين فيلم «جاني دپ» نقش «كلاه دوز ديوانه» ايفاي نقش مي‌كند.
بيش از 250 لوكيشن براي خلق صحنه‌هاي شگفت‌آور اين فيلم در نظر گرفته شده است.
اين فيلم كه به صورت سه بعدي ساخته مي‌شود، قرار است 5 مارس سال 2010 به نمايش درآيد.

http://www.2ql.net/uploads/1250261818.jpg

جاني دپ در آليس در سرزمين عجايب

 

ليام نيسن در مرد سفيد ناشناس

 

//www.bargozideha.com/static/portal/41/419291-374665.png

ليام نيسن Liam Neeson

«ليام نيسن» قرارداد بازي در يك اكشن دلهره‌آور جديد را امضا كرد. اين فيلم با نام «مرد سفيد ناشناس» جلوي دوربين مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، «جائومه كولت سرا» براي كارگرداني اين فيلم انتخاب شده است. «جوئل سيلور» تهيه‌كننده مطرح و قديمي سينما فيلم را براي شركت مستقل فيلم‌سازي «دارك كسل» تهيه مي‌كند.
«استفن كورئول» كار نگارش فيلم‌نامه «مرد سفيد ناشناس» را انجام داده است.
اين فيلم‌نامه براساس قصه نوول پرسروصداي «ديديه ون كاولاير» به نام «خارج از سر من» نوشته شده است.
سازندگان فيلم قصد دارند كار فيلم‌برداري آن را از اوايل ماه ژانويه شروع كنند.
در قصه فيلم، نيسن در نقش دكتر متخصصي ظاهر مي‌شود كه براي شركت در يك كنفرانس پزشكي راهي شهر برلين مي‌شود. در اين شهر، او يك تصادف سخت مي‌كند و به بيمارستان منتقل مي‌شود. پس از مدتي، وي از كما بيرون مي‌آيد و متوجه مي‌شود كه همسرش او را نمي‌شناسد. همسر وي با مرد ديگري ازدواج كرده و هر دوي آن‌ها، هويت‌ وي را تكذيب مي‌كنند.
دكتر جراح كه احساس مي‌كند با توطئه پيچيده‌اي سروكار دارد، تصميم مي‌گيرد واقعيت ماجرا را كشف كند.تحقيقات دكتر، وي را به نتايج باورنكردني و شگفت‌انگيزي مي‌رساند.
«مرد سفيد ناشناس» اولين فيلم‌ سينمايي است كه نيسن پس از مرگ ناگهاني همسرش «ناتاشا ريچاردسن» در فصل گذشته، قرارداد بازي در آن را امضا مي‌كند.
وي اين روزها خودش را آماده بازي در نسخه سينمايي «تيم - آ» مي‌كند، كه دوباره سازي يك مجموعه موفق قديمي تلويزيوني است.
كارگرداني اين فيلم را «جو كارناهان» به عهده دارد.
نيسن فصل گذشته با اكران عمومي فيلم موفق «ربوده شده»، به صورت يكي از چهره‌هاي موفق روز سينما درآمد. اين فيلم دلهره‌آور اكشن كه توسط «پي‌ير مورل» فرانسوي كارگرداني شده، در آمريكاي شمالي به تنهايي بيش از 140 ميليون دلار فروش كرد و دوباره نام اين بازيگر ميان سال را بر سر زبان‌ها انداخت.
كولت سرا كارگردان «مرد سفيد ناشناس» هم‌اكنون درام اجتماعي و دلهره‌آور «يتيم» را روي پرده سينماها دارد.
اين فيلم نمايش موفقيت‌آميزي در گيشه نمايش نداشته است.

 

عصر يخبندان 3 رکورد پرفروشترين انيميشن تاريخ را شکست

 

//www.bargozideha.com/static/portal/68/684563-958573.png

عصر يخبندان Ice Age 3

انيميشن سينمايي "عصر يخبندان: ظهور دايناسورها" محصول استوديو فوکس قرن بيستم با رسيدن به فروش 551 ميليون دلاري رکورد شش ساله "در جستجوي نيمو" را شکست و پرفروشترين انيميشن تاريخ در بازار بين‌المللي شد.

ورايتي اعلام کرد: "نيمو" محصول مشترک ديسني و پيکسار سال 2003 به نمايش عمومي درآمد و در بازار بين‌المللي 525 ميليون دلار فروخت. نمايش گسترده فيلم‌هاي خانوادگي در سينماهاي سه‌بعدي در افزايش فروش اين فيلم‌ها بسيار موثر بوده و تماشاگران با خيالي آسوده هزينه خريد بليت‌هاي گرانقيمت فيلم‌هاي سه‌بعدي را مي‌پردازند.

انيميشن سينمايي "بالا" محصول ديسني / پيکسار از اين هفته در چند بازار بين‌المللي ديگر روي پرده رفت و از اکران در بيش از 2100 سالن سينما در 23 بازار به فروشي 23.4 ميليون دلاري دست يافت. فروش کلي اين فيلم در خارج از مرزهاي آمريکا و کانادا به رقم 80 ميليون دلار رسيده است.

"بالا" در نخستين هفته اکران در فرانسه 9 ميليون دلار فروخت که حدود يک سوم مجوع فروش "وال ـ اي" در اين کشور است. محصول تازه ديسني و پيکسار در روسيه هم آغازي خيره‌کننده داشت و در هفته اول نمايش عمومي 11 ميليون دلار فروخت. اين در حالي است که مجموع فروش "وال ـ اي" در روسيه 11.7 ميليون دلار بود.

فروش هشت ميليون دلاري "بالا" از اکران در 602 سينماي اسپانيا بهترين افتتاحيه سال 2009 اين کشور را رقم زد. "بالا" در اسپانيا تنها در 161 سينماي سه‌بعدي به نمايش درآمد و 3.3 ميليون هم درآمد داشت. "ظهور دايناسورها" تا امروز پرفروشترين فيلم در بازار بين‌المللي بوده، اما احتمالا اين عنوان به هري پاتر 6 مي‌رسد که در مرز فروش 500 ميليون دلار است.

"هري پاتر و شاهزاده دورگه" در سومين هفته اکران بين‌المللي با 43.4 ميليون دلار در صدر جدول فروش قرار گرفت. اين فيلم در بازار بين‌المللي 493 و در دنيا 749 ميليون دلار فروخته است. فروش جهاني "عصر يخبندان 3" بيش از 733 ميليون دلار و فروش جهاني "بالا" 366 ميليون دلار شده است.  

منبع تمامي خبرها : خبرگزاري سينماي حرفه اي جهان

 

   معرفي فيلم  

 

index.php?module=pagesetter&type=file&fu
 
آدم‌های بامزه


  معرفی کامل «آدم‌های بامزه»
 


 

 فیلم سوم جود آپاتو شاید به موفقیت دو فیلم قبلی‌اش نباشد اما هر چه نباشد با یک کمدی بسیار جدی و تلخ برای آدم بزرگ‌ها سر و کار دارید.

درباره فیلم:
استقبال از کمدی «آدم‌های بامزه» را بیش از هر چیز دیگر می‌توان به حضور آدام سندلر در نقش اول آن نسبت داد. سندلر سال‌ها است که در کمدی‌های مختلف در قالب تیپیک شخصیت منفعل-موافق به ایفای نقش می‌پردازد و اتفاقا ترکیب درست این دو ویژگی توسط وی موجب شده که مخاطبان از اغلب کارهای وی استقبال نسبتا خوبی به عمل آورند. در «آدم‌های بامزه» بازهم سندلر را در قالب کاراکتری خوش و خرم می‌بینیم؛ کاراکتری که این بار شغلش هم خنداندن مردم است. همه چیز وضعیت خوبی دارد اما به ناگاه کاراکتر اول داستان از مرگ قریب‌الوقوع خود باخبر می‌شود و همین مساله است که او را به تکاپو می‌اندازد ولی این تکاپو هم چیزی نیست که وی را از هدف اصلی خویش که همانا خوشحال کردن مخاطبان کارهایش است، دور نگه دارد. اگر نگوییم زیاده‌روی کرده‌ایم شاید بتوان حداقل نیمی از زندگی کاراکتر جورج سیمونس را مشابه وضعیت زندگی آدام سندلر دانست. سندلر خود نیز به مانند سیمونس غالبا کارش خنداندن مخاطبان است و حتی این روزها لطیفه‌هایی که به دروغ یا راست به وی نسبت می‌دهند، نقل محافل هنری است. حضور سندلر در «آدم‌های بامزه» می‌تواند مکملی باشد بر حضور جود آپاتو به عنوان نویسنده و کارگردان فیلم؛ آپاتو که در فیلم تازه به اکران درآمده «سال یکم» که اتفاقا آن هم یک کمدی بزن‌بکوب بود به عنوان تهیه‌کننده حضور داشت، در فیلم تازه خود مفهومی را به عنوان مرکزیت داستان برگزیده که پیش از همه بیانگر ضرب‌المثلی قدیمی است که در مورد حرفه بازیگری وجود دارد یعنی داستان همان هنرپیشه‌ای که کارش خنداندن مخاطبان بود ولی مدتی قبل از یکی از اجراهایش خبر درگذشت یکی از عزیزترین کسانش به وی اعلام می‌شود و او هنگامی که می‌خواهد خبر درگذشت وی و به دنبال آن تعطیلی برنامه‌اش را به حضار اعلام کند، مخاطبان که گمان برده‌اند وی باز هم شوخی جدیدی رو کرده است، به جای غم‌گساری به وی می‌خندند! این اشاره نمادین، جذابیت‌های زیادی را برای داستان به وجود آورده و موجب شده به جای آنچه در لایه رویی داستان جریان دارد، با عمقی درونی و صد البته اثرگذار نیز مواجه باشیم!
  index.php?module=pagesetter&type=file&fu

نظرات منتقدان:
راجر ایبرت- در اجرای نمایش‌های کمیک تک‌نفره هدف اصلی اجراکننده برنامه آن است به هر نحو ممکن که شده اسباب خنده تماشاگران را فراهم آورد؛ اینها همان کاری را می‌کنند که در برخی خانواده‌ها عمو یا دایی خانواده در برخورد با کودکان اخمو انجام آن را بر عهده می‌گیرند، البته موادی که کمدین‌های این نوع برنامه‌ها به کار می‌برند بسیار باکیفیت‌تر از مواد لوث و در برخی موارد بی‌مزه‌ای است که عموهای خانوادگی از آن استفاده می‌کنند! این روزها اجرای این‌گونه نمایش‌ها نه تنها در آمریکا که در سایر نقاط جهان هم رواج دارد و البته به مانند سایر زمینه‌های هنری این‌گونه نیز درجه‌بندی خاص خود را دارد. هستند کمدین‌هایی که به واسطه مهارت خود در استفاده از اعضای مختلف بدن و فراتر از آن کاربرد درست لطیفه‌ها و یا تقلید صدا می‌توانند ساعت‌ها مخاطبان خود را بخندانند. این کمدین‌ها همان‌هایی هستند که مردم حتی با دیدن تصویر آنها نیز به خنده می‌افتند. در نقطه مقابل کمدین‌هایی هم وجود دارند که به علت درگیر شدن در تکرار نتوانسته‌اند به روز جلو آمده و مخاطبان قدیمی خود را حفظ کنند. «آدم‌های بامزه» هم سعی دارد به روایت زندگی یکی از همین کمدین‌ها بپردازد. جود آپاتو کارگردان فیلم که خود در دوران نوجوانی به نوشتن متون طنزآمیزی می‌پرداخته که برخی از آن متون در نمایش‌های تک‌نفره هم اجرا شده‌اند، تلاش کرده از قریحه کمدی سازی خود در کنار آگاهی نسبتا کاملی که نسبت به مقوله کمیک‌های تک نفره دارد، استفاده کرده و خالق یک فیلم اثرگذار و نه تصنعی باشد! آپاتو، آدام سندلر را در مرکز داستان خود قرار داده و از وی در قالب کاراکتری با نام جورج سیمونس استفاده کرده است؛ کاراکتری که شغلش اجرای کمدی‌های تک نفره است و به همین سبب با شاد کردن مردم سر و کار دارد. تعلیق ماجرا آن هنگام رخ می‌نمایاند که جورج سیمونس که در هنگام اجراهایش هیچ‌گاه خنده از لبانش محو نمی‌شود، به تازگی دریافته به بیماری لاعلاجی دچار شده و خیلی زود خواهد مُرد! جورج آن قدر از شنیدن خبر مربوط به بیماری‌اش شوکه شده که حتی نمی‌داند برای مقابله با آن بایستی چه روشی را در پیش گیرد، جورج حتی همکاری هم ندارد که در این هنگام و در زمان اجراهای متوالی به وی یاری رساند. او ده‌ها اجرای رسمی و درجه یک داشته و از نظر مالی نیز وضعیت ایده‌آلی دارد و در خانه‌ای بزرگ واقع در یکی از بهترین مناطق لس‌آنجلس ساکن است. جورج حتی با شرکت طرف قرارداداش هم هیچ مشکلی ندارد و به نظر می‌رسد همه چیز در آرمانی‌ترین وضعیت خود قرار دارد اما مشکل اصلی اینجا است که جورج از نظر شخصی، انسانی بسیار تنها است و به خصوص در هنگام بروز مشکل، هیچ پشتیبانی ندارد. آدام سندلر در ایفای کاراکتر جورج سیمون تا حدود نسبتا زیادی موفق عمل کرده است، موفقیت سندلر بدین جهت است که وی کوشیده نمایی باورپذیر از نقش ارائه دهد یعنی او تلاش نکرده با تکیه بر سانتی‌مانتالیزم، حس ترحم مخاطب نسبت به جورج را برانگیزد بلکه کوشیده با کنترل ناامیدی حاکم بر زندگی جورج، شمایلی باورپذیر از نقش ارائه کند. بازی سندلر در این فیلم بیش از هر چیز دیگری مرا به یاد ایفای نقشش در «عشق گیج کننده/پانچ درانک لاو» انداخت؛ در آنجا هم به مانند «آدم‌های بامزه» سندلر کوشیده بود از سطحی‌نگری دوری کرده و عمقی واقعی از کاراکترش را بروز دهد. من فکر می‌کنم «آدم‌های بامزه» نه فقط نمایش مصائبی که جورج سیمونس با آن روبه رو شده بلکه نبردی است با جریانی که قصد دارد مقولاتی مانند صداقت را از بین ببرد.
  index.php?module=pagesetter&type=file&fu
مت پیس- «آدم‌های بامزه» فیلم واقعا بامزه‌ای است و این موضوع بیش از همه مرهون حضور جود آپاتو به عنوان کارگردان و نویسنده فیلم است چرا که اگر آپاتو نبود و نمی‌توانست داستانی طنازانه خلق کرده و مهمتر از آن، این داستان را با حضور بازیگرانی مثل آدام سندلر به فیلم تبدیل کند، بدون شک با فیلمی ضعیف روبه رو بودیم! البته فیلم ایراداتی هم دارد؛ داستان فیلم پیرامون زندگی شخصی هنرمندی است که به زودی دنیا را ترک خواهد کرد و بدین لحاظ می‌بایست با تمرکزی بر جزییات داستانی زندگی این هنرمند روبه‌رو باشیم اما متاسفانه آپاتو به جای لحاظ کردن ریزترین نقاط زندگی وی در جریان فیلم، به مرور ظاهری مهم‌ترین اتفاقات زندگی وی پرداخته است. البته آپاتو در نقطه مقابل، کاراکتری با نام ایرا را وارد داستان کرده و کوشیده به لطف ارتباطات رودررویی که میان وی و شخصیت اول داستان رخ می‌دهد، به پاره‌ای از سوالاتی که در مورد زندگی این شخصیت وجود دارد، پاسخ گوید اما به نظر می‌رسد این پاسخگویی چنان که باید اقناع‌کننده نبوده است!

index.php?module=pagesetter&type=file&fu
نکات حاشیه‌ای:
-- طرح اولیه داستان «آدم‌های بامزه» برمبنای رمانی با عنوان «گِرِیت گَتسبي/ گَتسبي کبیر» نوشته اسکات فیتزجرالد نویسنده مشهور آمریکایی، نگاشته شده است.

-- جود آپاتو نویسنده فیلمنامه و کارگردان «آدم‌های بامزه»، کاراکترهای اصلی فیلم یعنی جورج و ایرا را منحصرا برای آدام سندلر و سث روگن و مطابق با ویژگی‌های شخصیتی این دو نفر ایجاد کرده بود.

-- جالب این‌که خانواده آدام سندلر در فیلم همگی خانواده اصلی خود جود آپاتو هستند.

index.php?module=pagesetter&type=file&fu

آدم‌های بامزه
Funny People

کارگردان: جود آپاتو
فیلمنامه: جود آپاتو
مدیر فیلمبرداری: جانوس کامینسکی
تدوین: بِرِن وایت، کِرِیگ الپرت
طراح صحنه: جیمز اف. تروسدِیل
موسیقی: جیسون شوارتزمن، مایکل اندروز
بازیگران: آدام سندلر، سث روگن، لزلیا مان، اریک بانا، جونان هیل، جیسون شوارتزمن، مائود آپاتو، ایریش آپاتو، عزیز انصاری
مدت: 140 دقیقه
محصول 2009 آمریکا
ژانر: کمدی

داستان فیلم:
جورج سیمونس (با بازی آدام سندلر) که یک کمدین نسبتا موفق در حیطه کمیک‌های تک‌نفره است، به تازگی متوجه این موضوع شده که به دلیل نارسایی خونی به وجود آمده در بدنش، بیشتر از یک سال زنده نخواهد ماند. جورج در یکی از اجراهایش با ایرا (با بازی سث روگن) آشنا می‌شود؛ ایرا که یک علاقمند به بازیگری است، به علت بدشانسی هیچ‌گاه نتوانسته در نمایش‌هایی سطح بالا ظاهر شود، جورج وی را به استخدام خود در می‌آورد و اجراهای نمایشی بخش آغازین برنامه‌هایش را به او می‌سپارد. دوستی به وجود آمده میان جورج و ایرا به نفع هر دوی آنها است چرا که از یک طرف ایرا در اجرای برنامه‌ها هیچ کمکی را از جورج دریغ نمی‌کند و در طرف مقابل جورج نیز تلاش می‌کند تا اصول حرفه‌ای نمایش را به ایرا بیاموزد. پس از مدتی جورج متوجه می‌شود بیماری‌اش به طرز غیرقابل باوری رو به بهبودی است؛ این مساله سبب‌ساز آن می‌شود او که تا پیش از این به همه چیز از کانالی مادی می‌نگریسته نگرش خود نسبت به زندگی و عوامل تاثیرگذار بر آن را تغییر دهد.

از سایت‌های یاهو موویز و آی.ام.دی.بی


 

منبع : سینمای ما

 

   دانلود فيلم  

 

 Funny People (2009) | TOP OF BOXOFFICE | HQ.TS Qu  

1Part | Rmvb | Direct Link | 287 Mb ONly

 

INfo : http://www.imdb.com/title/tt1201167

 

Genre : Comedy | Drama

 

 


  File Size : 287 MB
 
 
 
Direct Link -Server 1
 

 
http://ezyfile.net/a5ktuk0hzm6p/FP.2009.HQTS.NA3R_-_www.Film4dl.com.rar.html  
 
Direct Link -Server 2
 
    http://usershare.net/hseuu3chfusr 
 

مطالب مشابه :

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم دانلود فيلم و سريال دانلود موزيك آنلاين و كل كره زمين (از




حسن عباسي در مقدمه‌اي بر تحليل سريال اليس (Alias) و سینمای هالیوود

حسن عباسي در مقدمه‌اي بر تحليل سريال بسمالله الرحمن الرحيم و ها و كرهاي‌ها




موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفيف مجازات تعدادي از محکومين قضاياي پس از انتخابات

معرفي انواع فيلم ها و بازي ها،خلاصه سريال هاي كره اي،كد هاي جاوا بسم الله الرحمن الرحيم.




تحليل دكتر حسن عباسي از سريال فرار از زندان-1

بسماللهالرحمنالرحيم و به و بسته كره شمالي 2، 3 و 4 اين سريال مشكلات عديده‌اي




مجله سینما شماره 57

بسم الله الرحمن الرحيم در جلسه اي كه تشكيل شد خاور دور بالاخص كره جنوبي، كاهش




اولين كاركرد هاليوود ترسيم دشمن جديد يعني "اسلام" است(بخش اول)

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم بسمالله الرحمن الرحيم كرهاي و ساير اي داشت. در اين




ترساندن كودكان و اثرات منفي آن

بسم الله الرحمن الرحيم بازي عكس تلويزيون آنلاين دانلود فيلم و سريال دانلود گوشه اي از




برچسب :