مصاحبه با رتبه های برتر ارشد 91

زبان ریاضی آمار و احتمال تحقیق 1 اقتصاد 1و2 تئوری مدیریت طراحی الگوریتم معدل رتبه سیستم رتبه بهره وری رتبه آینده پژوهی رتبه دانش
32.22 78.3 43.3 78.9 61.6 سفید سفید 17.87 2 7 6 4

سودابه میلانلویی - رتبه 2 سیستمهای اقتصادی و اجتماعی1 . کمی خود را معرفی کنید.سودابه میلانلویی هستم، متولد سال 1369، ورودی سال 87 مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت، رتبه 2 را در کنکور 91 صنایع-سیستم کسب کردم.

2 . تاريخ دقیق شروع درس خواندن برای کنکور ارشد را به یاد دارید؟ کمی توضیح دهید.من از اواخر تیرماه سال 90 شروع به مطالعه کردم که به نوعی مصادف بود با شروع کلاس های آمادگی برای ارشد موسسه

3 . از روزی که درس خواندن را شروع کردید را تا روز کنکور به بازه های 2 ماهه تبدیل کنید و بگویید در هر بازه روزانه چقدر درس می خواندید؟باید بگویم گفتنِ یک عدد متوسط کمی سخت است، یعنی سعی می کردم یک روند ثابت در درس خواندن داشته باشم ولی خوب طبیعی است که روال زندگی و اتفاقات این اجازه را نمی دهد؛ بنابراین ساعاتی که اینجا می گویم مربوط به روزها و هفته های معمولی است و من روزهایی را هم داشتم که ساعات مطالعه ام صفر بود.
مرداد و شهریور ماه را روزانه حداقل 5 و حداکثر 8 ساعت مطالعه میکردم. البته روزهایی که کلاسهای موسسه می رفتم ساعت کمتری را به مطالعه می پرداختم و ادامه ی روز را استراحت می کردم. مهر و آبان چون دانشجوی ترم 7 بودم و 15 واحد داشتم، روزهایی که کلاس های دانشگاه را می رفتم روزانه 4 ساعت و آخر هفته ها 6 تا 8 ساعت مطالعه داشتم. آذر و دی با فرا رسیدن امتحانات کمی از این ساعات کاسته شد و بهمن ماه بین 7 تا 9 ساعت مطالعه داشتم. 
باز هم اشاره کنم که به عنوان متوسط نباید به این اعداد نگاه شود، اینها بیشتر یک جور حد نرمال و مناسب برای من بودند که می خواستم خودم را در این وضعیت نگه دارم اما اتفاقات مختلف را نیز مد نظر داشتم.

4 .وضعیت تحصیلی خود را در دوران دبیرستان شرح دهید؟دوران دبیرستان که یکی دو سال اولش به سازگار شدن با محیط دبیرستان و فکر کردن در مورد آینده گذشت، دو سال آخر تصمیم جدی داشتم برای ورود به دانشگاه. از نظر وضعیت تحصیلی هم که آمار و ارقام می گویند دانش آموزی بدی نبوده ام!

5 . قبل از ورود به دانشگاه برای لیسانس از رشتتون شناخت داشتید؟ آیا واقعا با علاقه وارد شدید؟ و اگر نه آیا در دوران لیسانس به رشتتون علاقمند شدید؟در واقع نه، شناختم از رشته حداقلی بود و اساساً رشته مورد علاقه ام چیز دیگری بود. به نوعی صنایع یک توفیق اجباری بود برایم، آن هم صنایع علم و صنعت. طی ِ این چهار سال طبیعتاً شناختم از رشته بیشتر شد. اغراق است که بگویم عمیقاً عاشق این رشته هستم اما به نظرم با توجه به نوع شخصیتم و توانایی هایم، صنایع از آن دسته فیلدهاست که می توانم در آن موفق باشم.

6 . تفاوت آزمون کارشناسی با آزمون کارشناسی ارشد چیست؟از اساس متفاوت هستند. از نوع مطالعه و تلاش بگیرید تا هرگونه مختصات دیگری که بشود در مورد آن حرف زد. تلاش برای کنکور کارشناسی به زعم من برای خیلی ها (نمی گویم همه) دویدن با چشم بسته است. شناخت نسبت به محیط دانشگاهی و رشته ها در دبیرستان های ما بسیار کم است. فارغ از نوع علاقه و توانایی ها، کنکور کارشناسی ما را پرت می کند به رشته های مختلف. اما در آزمون ارشد پس از 4 سال درس خواندن می دانیم که آیا می خواهیم همین مسیر را ادامه دهیم یا نه، همه چیز جدی تر می شود، اینجا دیگر مسئولیت تصمیم با خودِ ماست، به بازار کار و ادامه تحصیل و خیلی چیزهای دیگر فکر میکنیم و اینها در تصمیم و تلاش ما موثر هستند.
درس خواندن برای این دو هم کاملاً متفاوت است که خوب بنظرم جای توضیحاتش اینجا نباشد.

7 . برای چه دروسی در کنکور کارشناسی ارشد در کلاس های پژوهش ثبت نام کردید؟تحقیق در عملیات استاد زاهدی سرشت، با دکتر ایوزیان هم در دانشگاه علم و صنعت کلاس داشتم..

8 . آیا از شرکت در کلاس های پژوهش نتیجه ای هم گرفتید؟تحقیق در عملیات درسی است که بین آنچه در دانشگاه ها تدریس می شود با آن تیپ سوالاتی که در کنکور با آنها مواجه می شویم تفاوت زیادی دارد. برای من شرکت در کلاسها کاملاً مفید بوده، گرچه همیشه نمی توانستم همزمان با کلاس پیش بروم و تست بزنم اما مفاهیم عمده ی تحقیق را در کلاس ها یاد گرفتم و زمانیکه به طور جدی تست زنی را شروع کردم آنچه در کلاس آموخته بودم بسیار کمکم کرد.

9 . آیا در آزمون های پژوهش هم شرکت کرده بودید؟ (سطح سوالات چگونه بود و شباهت آنها به کنکور واقعی چقدر بود؟)چه مزیتی برای شما داشت؟بله، مزیت اصلی آزمون ها این است که برنامه ریزی را برای شما راحت می کند. شما می دانید که بودجه بندی و زمان آزمون ها از یک روند منطقی پیروی می کند که اگر با آن پیش بروید می توانید تمامی مباحث را پوشش دهید. مزیت بعدی آن هم این است که می توانید خودتان را اول از همه با خودتان و سپس با رقبایتان در طول زمان مقایسه کنید.
سطح سوالات به نظرم خوب بود، یعنی نه آنقدر آسان بود که اساسِ آزمون را بی ارزش کند و نه آنقدر سخت که اصلاً به کار کنکور نیاید. همین که در برخی آزمون ها یکی دو درس سختتر از سطح معمول کنکور بودند فرد را برای شرایطِ احتمالی کنکور آماده می کرد.

10 . از شیوه درس خواندنتان بگویید؟من از همان پیش دانشگاهی تا این 8 ترم در دانشگاه یک شیوه برنامه ریزی برای درس خواندن را اتخاذ کرده ام و تا به امروز که برایم موفقیت آمیز بوده. یک چیز مهم و مثبت هست که در صنایع به ما آموزش می دهند و آن «مستندسازی» است. اینکه بدانیم در هر لحظه در کجا هستیم، چقدر از کار را پیش بردیم، چقدر تا ادامه فاصله داریم، مستندسازی به ما کمک میکند به این سوالات پاسخ دهیم. همین الان می توانم بگویم مثلاً روز 5شنبه هفتم مهرماه چند ساعت درس خواندم و کدام درسها را تمام کردم و چقدر تست زدم و چقدر از درس ها برای روزهای بعد باقی مانده بود. خرجش هم چند برگ ورق A4 و یک خودکار و خط کش است! وقتی هفته را به روزها و هر روز را به ساعت های مختلف تقسیم کنید می توانید ببینید آخر هر هفته چه ساعت هایی از روز بیشتر و بهتر درس خواندید و چقدر از کار را پیش بردید؛ می توانید ابتکارهای خودتون را هم دخیل کنید. مثل نمودارهای کنترل در کنترل کیفیت است! باعث می شود خودتان را بیشتر بشناسید. معدل من در ترمی که کنکور داشتم 18.34 شد و دلیلش هم همین برنامه ریزی ها بود که به من کمک می کرد هر چیزی را در جای خودش قرار دهم. 

11 . نحوه تست زنی شما چگونه بود؟ (ترکیب میزان مطالعه درس و مقدار تست) وآیا از شیوۀ خاصی در تست زنی استفاده می¬کردید؟در شروع کار مطالعه بیشتر از تست زنی بود و به مرور که جلو رفتم به حجم تست زنی افزوده شد. برای کم کردنِ حجم مطالعه باید نکات و مفاهیم اصلی را وارد برگه های خلاصه نویسی کرد تا هر زمانی که نیاز بود بشود به آنها مراجعه کرد. در شروع تست زنی خیلی سخت نگرفتم، برای تست ها وقت می گذاشتم، حتی زمان نمی گرفتم. تقریبا یکی دو هفته آخر بود که زمان می گرفتم و تست می زدم. تمرکزم در تست ها روی تسلط بود و اینکه تشخیص بدهم که مثلاً این تست مربوط به کدام مبحث است، من چقدر در این مبحث تسلط دارم و اگر در وهله اول نمی توانم حلش کنم این تست چقدر ارزش وقت گذاشتن دارد. وقتی تیپ های مختلف تست را بتوانید بشناسید و آنها را دسته بندی کنید زمان بندی آسان می شود. این جوری که من البته تعریف می کنم خیلی مکانیکی به نظر می رسد، در حالیکه تمام این روندها درونی می شود با کمی دقت و توجه؛ ناخودآگاه توجه تان به این دسته بندی ها جلب می شود و الگوی کارتان می شود.

12 . داوطلبان امسال برای موفقیت در کنکور بر روی چه کتابهایی تمرکز کنند؟همان کتاب هایی که موسسه معرفی می کند برای هر درس به نظرم مناسب هستند.

13 . چرا تصمیم گرفتید کنکور کارشناسی ارشد بدهید؟موقعیت های کاری بهتر و اینکه دوست داشتم در یک فیلد خاص و مشخص در صنایع تخصص و تلسط بیشتری پیدا کنم.

14 . درس خاصی بود که تا روز کنکور شما را اذیت کند؟ و آیا در درس خاصی ضعف داشتید؟ اگر داشتید با آن چه کردید؟درس آمار را که با خود دکتر ایوزیان در علم و صنعت پاس کرده بودم و مشکل اساسی ای نبود، تحقیق را هم کلاس رفته بودم. در زبان کمی می لنگیدم اما با خواندن و تست زدن درصدهایم در کنکورهای سال های گذشته هم بهتر می شد. در کنکور 91 هم 34 درصد زدم که فکر می کنم غلطی نداشتم و همه زده ها را درست زده بودم. اقتصاد هم درس سختی نیست اگر کمی علاقه هم وجود داشته باشد خواندن و تحلیل کردنش سخت نیست.

15. روزهایی که فشار کنکور به اندازه بود که واقعا احساس می کردید که دیگر نمی توانید چه می کردید؟وقتی خیلی خسته می شدم یا مشکلی پیش می آمد به خودم فرصت می دادم تا بتوانم تمرکز کنم. دو چیز بود که از استرس های من کم میکرد؛ یکی دوستان ِ خوب و دیگری برنامه داشتن

16. آیا کاری هست که از انجام ندادن آن پشیمان باشید؟ آیا کاری هست که از انجام آن پشیمان باشید؟ کمی توضیح دهید.چیزی که از آن پشیمانم این است که در این 4 سال زبان را به طور جدی دنبال نکردم و چه برای کنکور و چه حالا که در آستانه ورود به مقطع ارشد هستم این ضعف را احساس می کنم. اگر به عقب برمیگشتم وقت و توجه بیشتری به زبان می دادم.

17. کتابها و منابع اصلی شما کدام ها بودند؟آمار کتاب های دکتر ایوزیان، تحقیق کتاب های دکتر زاهدی سرشت، ریاضی کتابهای استاد آقاسی، اقتصاد کتاب های دکتر نظری و زبان پاسخ کنکور مهندس نعمتی

18. اگر زمان به عقب بازگردد و دوباره بخواهید موسسه ای را برای کنکور انتخاب کنید البته با اطلاعاتی که الان کسب کردید باز هم پژوهش انتخاب شما بود؟بله قطعاً، موسسه از اساتید خوبی مثل دکتر ایوزیان بهره می برد و توسط فارغ التحصیلان صنایع مدیریت اداره می شود و از این حیث به نظرم موسسه کارش را بلد است.

19. تفریحات شما در دوران کنکور چه بود؟دیدن دوستان، پیاده روی 

20. آیا روز شروع درس خواندن برای کنکور رتبه ای را برای خود متصور بودید؟ قبل از روز کنکور فکر می کردید که چه رتبه ای کسب می کنید؟واقعیتش روزی که شروع کردم به رتبه مشخصی فکر نمی کردم، قبل از روز کنکور هم علی القاعده روز پر استرسی بود و فقط می خواستم بعد از کنکور از خودم راضی باشم.

21. چه کسی در مسیر کنکور شما بیشترین تاثیر را روی شما داشت؟دوستانم در دانشگاه که همواره حمایتم کردند و بخش زیادی از این موفقیت را مدیون آنها هستم؛ و خانواده ام که همیشه به توانایی هایم اعتماد داشتند.

22. برنامه ریزی شخصی شما با برنامه های پژوهش هماهنگ بود؟ توضیح دهید.تابستان تا اولین آزمون موسسه را خودم جلو بردم و می خواستم تا آزمون یک حد مشخصی از دروس را تمام کنم. با شروع آزمون ها، برنامه ام را با بودجه بندی تطبیق دادم.

23. از ایام انتظار برای نتایج کنکور بگویید؟ از طرفی نگران بودم زحمت هایم بخاطر بی دقتی یا استرس به هدر رفته باشد، از طرفی پذیرش مستقیم ارشد دانشگاه خودم مایه امیدواری بود که نهایتاً می توانم در مقطع ارشد ادامه تحصیل دهم! با این وجود این روزهای آخر مانده به اعلام نتایج روزهای عجیبی بود، می توانستم هر رتبه ای را متصور باشم! که البته این رتبه ی 2 خودم را نیز شگفت زده کرد. روزهای قبل نتایج به این فکر می کردم که نباید اجازه داد کنکور ارشد فی نفسه خودش به ارزش بدل شود، بلکه آنچه قرار است در مقطع ارشد به دانسته های خودمان اضافه کنیم ملاک است. بین من و کسی که رتبه بالاتری آورده است فرقی نخواهد بود تا زمانی که حضور ما در مقطع ارشد منجر به تولید ارزش شود.

منبع:idep


مطالب مشابه :


جدول دانشگاههایی که برای پذیرش بدون کنکور دانشجو اقدام کرده‌اند

دانشگاه علم و صنعت: کارشناسی ارشد: سال تحصیلی 91-90: 15 دی: 2: دانشگاه صنعتی سال تحصیلی 91-90:




پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد در علم و صنعت

پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد در علم و علم و صنعت در سال تحصیلی 15 دی ماه




پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت:

پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و 91 - 90 + سوالات کارشناسی ارشد,




کدام دانشگاهها پذیرش بدون کنکور دانشجو در سال 91 -92 دارند

دانشگاه علم و صنعت: کارشناسی ارشد: سال تحصیلی 91-90: 15 دی: 2: دانشگاه صنعتی سال تحصیلی 91-90:




آغاز سال تحصیلی 93 در دانشگاه‌های سراسری

شماره دانشگاه آغاز سال تحصیلی جدید 1 سال 90 و 91 کارشناسی ارشد دانشگاه




معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران:

واحد بهشهر دانشگاه علم و صنعت ایران از سال ۱۳۷۳ با پذیرش ۹۰ دانشجو در سه رشته مهندسی




جدول دانشگاههایی که برای پذیرش بدون کنکور دانشجو اقدام کرده‌اند

دانشگاه علم و صنعت. کارشناسی ارشد. سال تحصیلی 91-90. 15 دی. 2. دانشگاه ارشد. سال تحصیلی 90-89. 15




مصاحبه با رتبه های برتر ارشد 91

مصاحبه با رتبه های برتر ارشد 91 - دانلود سوالات و سال 90 شروع به در دانشگاه علم و صنعت




كارشناسي ارشد کامپیوتر - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های روزانه

دانشگاه علم و صنعت دفترچه سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال 93. کارشناسی ارشد حسابداری 91.




پذیرش بدون کنکور دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد در سال 91

منابع کارشناسی ارشد. و کارشناسی دانشگاه آزاد در سال 91 نيز طي روزهاي 15 و 16 مهر




برچسب :