نطفه اسب، 6 میلیون تومان!

به گزارش ایسنا، «اقتصادنیوز» در ادامه نوشت: یکی از فعالان این صنعت می‌گوید که اگر این اسب‌های وارداتی عقیم نباشند قیمت آنها دو برابر می‌شود و تا یک میلیارد تومان هم می‌رسد.

اما یکی از کسانی که یک دهه است در این صنعت سرمایه‌گذاری کرده تعریف می‌کند: اخیرا اسب ماده‌ای را با قیمت یک میلیارد و 300 میلیون تومان فروختند که یک میلیارد تومان نرخ آن اسب ماده خارجی بود و 300 میلیون تومان هم بابت کره اسبی دریافت شد که قرار بود تا چند ماه دیگر آن اسب ماده به دنیا بیاورد.

صاحب یکی از سوارکاری‌های حومه تهران هم از نحوه باردار شدن اسب‌ها سخن می‌گوید که به گفته او، معمولا جفت‌گیری این حیوان‌ها در فصل بهار است.

او در این مورد توضیح می‌دهد: وقتی اسب‌های ماده فحل می‌شوند، صاحبان آنها این اسب‌های ماده را به مکان‌هایی می‌برند که صاحبان اسب نر شناسنامه‌دار نژادهای خاص، اجازه جفت‌گیری به آنها را می‌دهند و در ازای هر نطفه‌ای که بسته می‌شود تا مبلغ شش میلیون تومان دریافت می‌کنند.

وی در ادامه تعریف می‌کند که وقتی عمل جفت‌گیری در یک روز بین اسب‌ها انجام می‌شود، اسب ماده چند دقیقه‌ای در پیست‌های سوارکاری می‌دود تا نطفه بهتر در بدنش شکل بگیرد و بعد دامپزشکان حاضر در آنجا عمل سونوگرافی را خیلی سریع انجام می‌دهند و وقتی که نتیجه مثبت اعلام شد، صاحب اسب‌های ماده پول آن نطفه را به صاحب اسب نر پرداخت می‌کنند.

یکی دیگر از هم‌صنف‌هایش تعریف می‌کند که معمولا برای نگهداری هر اسبی باشگاه‌های مختلف هزینه‌های بالای یک میلیون تومان در ماه دریافت می‌کنند تا از آن اسب‌ها نگهداری کنند.

یک فعال دیگر در صنعت اسب هم اشاره‌ای می‌کند به واردات 65 اسب‌ اصیل و گران‌قیمت با پرواز فرست‌کلاس که بعد از آن اعلام شد دیگر واردات اسب فعلا ممنوع است.

با این حال او که از وضعیت این اسب‌ها مطلع است و می‌گوید این اسب‌ها توسط دو برادر وارد شده‌اند و اکنون تعدادی از آنها همچنان در قرنطینه هستند، عنوان می‌کند که هنوز واردات اسب ممنوع نشده و این کار همچنان انجام می‌شود.

وی توضیح می‌دهد که این واردکنندگان پس از وارد کردن هر اسبی آن را در یک دوره چند ماهه قرنطینه می‌کنند و بعد با قیمت‌های چندین برابر قیمت خریده‌شده می‌فروشند.

آن طور که او می‌گوید معمولا واردکنندگان اسب از کشور مصر که قیمت اسب در آن کشور ارزان‌تر است اسب‌ها را با قیمت حدود 20 میلیون تومان وارد می‌کنند و سپس بعد از گذشت دوره قرنطینه همان اسب‌ها را با قیمت‌های تا 200 میلیون تومان هم می‌فروشند.

آن طور که آمارهای گمرک ایران نیز نشان می‌دهد در چهار ماه امسال حدود 555 هزار دلار اسب برای مسابقه از کشور بلغارستان وارد کشور شده که تعداد آنها در گمرک اعلام نشده اما وزن آنها 22 هزار کیلوگرم (معادل 22 تن) اعلام شده است.

در همین مدت حدود 260 هزار دلار اسب مسابقه از کشور آلمان وارد ایران شده که تعداد آنها در گمرک اعلام نشده اما وزن آنها حدود 10 هزار کیلوگرم (معادل 10 تن) اعلام شده است.

همچنین در چهار ماهه نخست امسال بیش از 55 هزار دلار اسب مسابقه از کشور ترکیه وارد ایران شده که وزن آنها دو هزار و 300 کیلوگرم (معادل 2.3 تن) ذکر شده است.

علاوه بر این، از کشور امارات متحده عربی نیز هشت هزار و 819 دلار اسب به وزن 350 کیلوگرم وارد ایران شده است. در مجموع نیز در این مدت بیش از 878 هزار دلار اسب برای مسابقه به ایران وارد شده است.


مطالب مشابه :


اسب‌ های یک‌ میلیارد تومانی در تهران!

" دي نيوز "_ ورزش اسب‌سواری یا سوارکاری همیشه به قیمت 100میلیون برگزاری کلاس‌ها و




باشگاه سوارکاری زاگرس شهرکرد

باشگاه سوارکاری زاگرس دوربین مداربسته قیمت. شرایط کلاسها در مطلب کلاس سوارکاری هست.




خرید اسب

فعالیت های ورزشی زیاد نیستند، اما چون آرام هستند برای آموزش در کلاس های سوارکاری قیمت




اسب حیوان نجیبی است

شما می توانید بدون داشتن اسب، تجهیزات گران قیمت و صرف هزینه ای کلاس های سوارکاری به چند




نطفه اسب، 6 میلیون تومان!

صاحب یکی از سوارکاری‌های حومه اصیل و گران‌قیمت با پرواز فرست‌کلاس که بعد از آن




مصاحبه با ملیکا غروی، مدیر باشگاه سوارکاری آزمون

او در همین حال، مدیریت باشگاه سوارکاری آزمون که نگرفتم و کلاس و قیمت ها هم به




برنامه استقرار سیلمیها در فصل کشش 93

هزینه کلاس های سوارکاری کمتر از پول یک قیمت هر کشش او 800 هزار باشگاه سوارکاری




علیرضا خوشدل (سوارکار)

شروع سوارکاری: رفته بود و به خاطر علاقه ای که پیدا کرد در همان باشگاه در کلاس قیمت روز




/نشست خبری رئیس فدراسیون سوارکاری

√هنر و ورزش - /نشست خبری رئیس فدراسیون سوارکاری - روابط عمومی ، چوگان ، اسب ، شمشیر بازی




برچسب :