زنان سیگاری

سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس)


سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس)

این روزها یک ناهنجاری اجتماعی به عنوان پدیده ای غریب که به تدریج غربت آن در جامعه کمرنگ و کمرنگ تر می شود، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و چاره اندیشی است.
 
یک
داخل تاکسی نشسته ام. ترافیک مثل همیشه زیاد است و آزاردهنده؛ تا جایی که دیگر هیچ کدام از ماشین های حرکت نمی کنند. ناگهان یکی از ماشین های مدل بالای کناری توجهم را جلب می کند. صحنه ای را که می بینم به قدری به چشمم ناآشنا می آید که ابتدا آن را باور نمی کنم. بعد از حرکت چند متری ماشین ها و توقف مجددشان، دوباره زیرچشمی همان ماشین را نگاه می کنم. دو زن جوان داخل آن نشسته اند و دست هر کدام از آنها یک سیگار روشن وجود دارد. تماشای سیگار کشیدن دو زن، برایم مشمئزکننده است. مسئله عجیب اما، عادی بودن این موضوع برای خود آنها و حتی برای بقیه مسافران تاکسی است.دو
هنوز هوا تاریک نشده که وارد پارک ملت می شوم. زیاد شلوغ نیست. از کنار چند نفری که مشغول بازی بدمینتون هستند عبور می کنم. چند متری آن طرف تر، یک دختر و پسر جوان روی یک نیمکت نشسته اند. تا من به آنها برسم از جایشان بلند می شوند. پسر سیگاری از جیب خود در می آورد و یک نخ آن را به دختر می دهد. فندک را برای او می گیرد تا سیگار را روشن کند. با آن که از آنها دور شده ام، اما از دور، حیرت زده به هردوی آنها نگاه می کنم. باز هم واکنش بقیه برایم عجیب است. کسی کوچکترین تعجبی نمی کند و انگار این موضوع فقط برای من غریبه است.
سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس) سه
از کنار یک کافی شاپ رد می شوم. بیش از هر چیز دیگری، هوای دودگرفته داخل آن برایم آزاردهنده است. انگار اینجا بیشتر محلی برای سیگار کشیدن است تا چیزهای دیگر. هنوز کاملا از جلوی کافی شاپ نگذشته ام که دوباره صحنه عجیبی را می بینم که حالا کمی برایم عادی شده! دور یک میز کناری، سه دختر جوان سیگار به دست نشسته اند. چای می خورند و سیگار می کشند. صاحب آنجا هم چیزی به آنها نمی گوید. گارسون خیلی عادی می آید و سفارش می گیرد و می رود. همه چیز معمولی است. معمولی معمولی!
آمار نداریم
آمار سیگاری های کشور بر اساس گفته های پراکنده مسئولان، دست کم ۱۲ میلیون نفر است. اما آمار دقیقی از شمار زنان و دختران سیگاری وجود ندارد. گرچه گاهی از سیگاری بودن ۵ درصد زنان و دختران سخن به میان آمده است. در این بین، تردیدی در افزایش شمار زنان و دختران سیگاری در دو سه سال اخیر وجود ندارد. برخی کارشناسان این افزایش را دو تا سه برابری توصیف می کنند. این افزایش در میان دختران دانشجو و دانش آموز مشهودتر است. دو سال پیش از وجود ۴۰۰هزار دختر سیگاری در کشور سخن گفته می شد و امروز یقینا این مقدار، تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.
سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس) مسئله مهم اینکه بسیاری از این دختران به سیگار معتاد شده اند و سیگار کشیدن برای آنها تنها فغالیتی تفننی نیست! گفته می شود در حال حاضر، متوسط سن شروع سیگار در میان دختران به زیر ۲۰ سال رسیده و میزان مصرف در بین دختران سیگاری  نیز افزایش چشمگیری داشته است.
به گفته کارشناسان، چروکیدگی زودرس پوست، تغییرات تن صدا، سرطان، حمله قلبی، ‌زایمان زودرس، افسردگی، تشدید اختلالات پیش از قاعدگی، و انواع بیماری های تنفسی و نازایی بخشی از اثرات مصرف سیگار در میان دختران و زنان است.
واکنش جامعه
برخی از کارشناسان افزایش آمار دختران سیگاری را منحصر به ایران نمی دانند. در واقع، این آمار، رشد جهانی نیز داشته است. اما این مسئله کمکی به حل مشکل در کشور ما نمی کند. سیگار کشیدن دختران در فرهنگ جامعه ما بدون شک امری ناپسند و مذموم است. اما چه شده که کم کم سیگار کشیدن دختران برای بسیاری از افراد عادی شده است؟
سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس) متاسفانه هم اکنون سیگار کشیدن دختران داخل خودرو، کم کم به امری عادی بدل شده و بیم آن می رود که این موضوع به دیگر اماکن نیز سرایت کند، چنان که با کمال تاسف، در اماکنی مانند برخی پارک ها و کافی شاپ ها نیز، چشم جامعه به سیگار بر لب دختران آشناست.
با این وجود، نگاه جامعه به این پدیده هنوز به گونه ای است که یک دختر نمی توان آزادانه و مانند پسران سیگاری در هر خیابان و کوچه و میدانی سیگار خود را روشن کند.
هشدار؛ سیگار کشیدن دختران عادی می شود
کارشناسان در برشمردن دلایل گرایش دختران به سیگار، عوامل متعددی را دخیل می دانند. مواردی مانند تغییر نقش زنان در جامعه و احساس استقلال از طریق سیگار کشیدن از این دسته اند. بی تردید می توان با انجام تحقیقات ویژه در این زمینه، آسیب شناسی دقیق تری از این موضوع انجام داد و به راهکارهای عملی دست یافت.
سیگار کشیدن دخترهای ایرانی (عکس)
اما آنچه امروز بیش از هر زمان دیگری آزاردهنده به نظر می رسد، خطر تبدیل این ناهنجاری به یک هنجار پذیرفته شده در جامعه است. مکان های «مجاز» برای سیگار کشیدن دختران روز به روز وسعت بیشتری می یابد و نگاه های منفی به این پدیده به سرعت در حال کاهش است. این موضوع زنگ خطری است برای مسئولین امر که باید تا دیر نشده فکری به حال آن بکنند. صد البته که برخورد فیزیکی و آمرانه با این موضوع نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت و در این خصوص نیازمند کار فرهنگی و زیرساختی کارآمدی هستیم.





دختران ایرانی چه سیگاری رو بیشتر دوست دارند؟ + عکس

دختران ایرانی چه سیگاری رو بیشتر دوست دارند؟!،دختران ایرانی ،دختران ایرانی سیگاری،دختران سیگاری،زنان سیگاری،

دلیل خاصی ندارد. بیشتر وقتی با بچه‌ ها دور هم جمع می‌شویم سیگار می‌کشم. در منزل هم گهگاهی پکی می‌زنم اما هیچ وقت تا ته سیگار را نمی‌کشم چون می‌گویند ته سیگار ضرر دارد! …

بعضی‌ها سیگار می‌ کشند تا نشان دهند بزرگ شده‌ اند. بعضی‌ها پز با کلاسی می‌گذارند، بعضی‌ها می‌خواهند بگویند که آزادند و اجازه انجام هر کاری را دارند، بعضی‌ها می‌خواهند به آرامش برسند، بعضی‌ها…” پکی به سیگار می‌زند و همانطور که سیگار را بین دو انگشتش قرار داده ادامه می‌دهد: “اما من برای خودم سیگار می‌کشم، هر وقت دلم بخواهد سیگار می‌کشم”.

این روزها به هر جایی که سرک بکشید می‌توانید نمونه‌هایی از یک دختران سیگاری ببینید که به‌ راحتی و در ملا عام سیگار می‌کشند درست مثل آقایان…

تصاویر دختران معتاد،عکسهای دختران ،عکس دختران،عکس دختران فراری،عکس زنان خیابانی،عکسهای دختران فراری،عکسهای دختران معتاد،دختران معتاد،دختران فراری،دختران خیابانی،دختران معتاد،دختران خیابانی،دختران فاحشه،دختران و زنان فاحشه،زنان فاحشه،عکس زنان فاحشه،تصاویر دختران و زنان معتاد،تصاویر زنان،زنان معتاد،تصاویر دستگیری دختران معتاد،دستگیری دختران فراری،عکس دستگیری زنان خیابانی و معتاد،زنان معتاد عکس،

زنان سیگاری = داشتن ضعف اخلاقی!

مشاهدات تاریخی نشان می‌دهد در سال 1851، زنان سیگار نمی‌ کشیدند و این عقیده که زنان و دختران می‌توانند سیگار را تجربه کنند، از نظر افکار عمومی کاملاً مطرود بود. حقیقت این بود که در شمال آمریکا و اروپا، استفاده از سیگار توسط زنان، به میزان زیادی با ضعف اخلاقی در ارتباط بود.

طی سالهایی که گذشت و تغییر شیوه زندگی مردم این سیگار کشیدن زنان از تابو خارج شد بطوری که اگر تا سال‌های قبل در ایران به دلیل داشتن قبح اجتماعی و فرهنگی سیگار کشیدن زنان چندان رواج نداشت و اگر کسی هم می‌خواست سیگار بکشد در محیط منزل و به دور از چشم مردم و حتی فامیل این کار را می‌کرد این قبح شکست  و این روزها می‌بینیم که پشت فرمان خودرو، در پارک‌ها و اماکن عمومی زنان و دختران بی‌هیچ رعب و وحشتی از طرز برخورد جامعه، سیگار مصرف می‌کنند.

زنان سیگاری طرفداران سرسخت لایت و اولترالایت!

“نادیات” 23 است از وقتی به یاد دارد پدرش همیشه گوشه لبش سیگار بوده می‌گوید: اولین سیگار را وقتی 16 ساله بودم کشیدم البته کاملا تفریحی بود. یک مدت هم مشکلی روحی برایم ایجاد شده بود مدائم سیگار می کشیدم اما دویاره کم کردم…

او درباره علت سیگار کشیدنش می گوید: دلیل خاصی ندارد. بیشتر وقتی با بچه‌ها دور هم جمع می‌شویم سیگار می‌کشم. در منزل هم گهگاهی پکی می‌زنم اما هیچ وقت تا ته سیگار را نمی‌کشم چون می‌گویند ته سیگار ضرر دارد!

در میان دختران جوانی که به مصرف سیگار رو می آورند سیگارهای لایت و همچنین اولترا لایت طرفداران بیشتری دارد چرا که بعضی‌ها فکر می‌کنند این سیگارها چون به عنوان سبک (لایت) و خیلی سبک (اولترالایت) عرضه می‌شوند و البته گران‌تر؛ از لحاظ میزان دود و ضرری که به فرد می‌زنند در جایگاه پایین‌تری از سایر سیگارها قرار دارند.

بیشتر دختران سیگاری که در جامعه دیده می شود سن های کمتر از 23 سال دارند و البته تحقیقات گذشته هم این را به اثبات رسانده است بنا بر گفته قائم مقام مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات  بیش از 70 درصد افراد سیگاری در سنین زیر ۲۰ سال سیگار کشیدن را آغاز می‌کنند…

این دختران جوان که در بسیاری از موارد از سیگار کشیدن خود لذت می‌برند سیگار را راهی برای درمان انواع مشکلات می‌دادند البته تجویز خودسرانه. سوده 20 ساله است می گوید: “یک مدت خیلی چاق شده بودم یک کلینیک لاغری رفتم گفتند سیگار را در برنامه‌ات قرار بده چون اشتهایت را کم می‌کند از دوسال پیش وزنم کمتر شده اما مصرفم هم بالا رفته روزی 5 نخ می‌کشم چون اگر سیگار نکشم میلم به غذا بیشتر می‌شود و هیکلم به هم می ریزد.

دختران ایرانی چه سیگاری رو بیشتر دوست دارند؟!،دختران ایرانی ،دختران ایرانی سیگاری،دختران سیگاری،زنان سیگاری،woman smoker، girls smoker،زنان،دختران،سیگاری،

فکر ندارد سیگار خوب است دیگر!

خدیجه محصلی، کارشناس دبیرخانه کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه جوانی برنا درباره آخرین آمار راجع به تعداد دختران و زنان سیگاری می‌گوید: طبق آخرین آمار مربوط به سال 88 که البته تا به حال در جایی به چاپ نرسیده است، 11 و 9 صدم درصد از جمعیت بالای 15 سال کشور مصرف کننده مواد دخانی به طور روزانه هستند. مسوول دبیرخانه کنترل کشوری دخانیات وزارت بهداشت در درباره تعداد نخ مصرفی افراد این جامعه آماری ادامه می‌دهد: میانگین نخ مصرفی افراد سیگاری در این آمار 9 نخ در روز است ، حدود 12 نخ برای مردان و 5 و نیم نخ برای زنان.

در میان دخترانی که به سیگار روی می‌آورند کمتر کسی است که چندان به آخر و عاقبت سیگار کشیدن فکر کند. مثلا اینکه سقط جنین و مرگ و میر میان زنان سیگاری بیشتر است یا اینکه سیگار می‌تواند اعتیاد بیاورد و… نادیا در این‌باره می‌گوید: “اگر بخواهم به این چیزها فکر کنم کل زندگی‌ام را باختم اینجا نرو، آنجا برو، این کار را بکن و… مگر آدم تا کی جوان است و می‌تواند جوانی! کند؟…”

بنظر می رسد کشیدن سیگار آنهم در ملاعام آنقدر لذت‌بخش است که مجالی برای فکر کردن به این دختران سیگاری نمی دهد…









پای صحبت های چند دختر سیگاری

آیا اعتیاد به سیگار بین زنان و دختران افزایش یافته است؟

مصرف سیگار بین زنان ایرانی 3 برابر شده است. این خبر را تحقیقات مختلف دانشگاهی و گزارش های کشوری دخانیات تایید می کند. کمااینکه مشاهده های ما هم در شهر و اطرافمان جدای از این گزارش ها می تواند این موضوع را تایید کند. اگر بین دوستان و افراد خانواده تا 10 سال قبل می شد یکی- دو دختر را پیدا کرد که سیگار می کشیدند آن هم بیشتر اوقات پنهانی و با ترس از باخبر شدن دیگران، اما امروزه تعداد آنها بیشتر شده و ترس هم کمتر.

به این ارقام البته باید اضافه کرد که بین زنان و دختران ایرانی، تهرانی ها رکورددار دودکردن سیگار هستند تا جایی که اعلام شده 6.7 درصد زنان تهرانی روزانه بیش از 20 نخ سیگار می کشند و به نوعی سیگاری «قهار» محسوب می شوند. آنچه در ادامه می آید مطلبی است از گفت و گویی با زنان و دختران تهرانی که سیگار کشیده یا ترک کرده اند و علت میل به این دود که هر روز بیشتر از روز قبل گویا می شود.

پای صحبت های چند دختر سیگاری

پای صحبت های چند دختر سیگاری

به کسی چه ربطی دارد؟

الهام 19 سال، دانشجوی سال اول مهندسی پزشکی است. پک عمیقی به سیگارش می زند و حلقه های دود را از بینی اش بیرون می دهد. تراس خانه جایی است که او اجازه دارد در آن سیگار بکشد. اجازه ای که کسی به او نداده بلکه خودش برای خودش صادر کرده. بعد از اینکه مورد اعتراض مادرش قرار گرفته که اتاقش بوی گند سیگار می دهد.

روزی چند نخ سیگار می کشی؟

(می خندد) روزی هر چند تا نخ که داشته باشم.

واقعا می خواهم بدانم میانگین سیگارهایی که می کشی چقدر است؟

باورکن هرچند تا نخ که داشته باشم. روزی یک نخ، گاهی 5 تا و بعضی وقت ها هیچی و یک روزهایی نصف پاکت!

اولین بار کی و کجا سیگار کشیدی؟

بگویم می نویسی؟

چرا ننویسم؟

نمی دانم، گفتم شاید بد باشد اگر بنویسی توی توالت مدرسه… کلاس دوم دبیرستان بودم و یکی از بچه ها چند نخ سیگار از پدرش دزدیده بود و آورده بود مدرسه (با صدای بلند می خندد)

و تو از آنجا سیگاری شدی؟

همچی می گی سیگاری انگار چی می کشم… خب سیگار می کشم مگه چیه؟ خیلی ها بدتر از اینش را می کشیدند.

توی مدرسه؟

توی مدرسه! توی کوچه و خیابان… چه فرقی داشت.

فکر می کنی چرا؟ خودت را بگو به دیگران کار نداشته باش.

خودم می کشم چون اعصابم راحت می شود. باور کن وقتی سیگار می کشم راحت می شوم. نیکوتین داره خب، بعدش هم سیگار خیلی هم چیزی بدی نیست. چرا آنقدر می خواهند همه بگویند بد است.

سیگارش تمام می شود. روی لبه تراس خاموشش می کند و وقتی می خواهیم بیاییم تو، مادرش جلوی ما می ایستد و با اخم روی شانه اش می زند و به من می گوید:

«بنویس از بس این نسلی ها پررو هستند.»

برای ما تفریح بود برای اینها اعتیاد!

مادر الهام نزدیک به 48 سال دارد. بازنشسته اداره ثبت است. از سیگار کشیدن الهام و پسرش باخبر است و اعتقاد دارد جلوی چشم او در خانه سیگار بکشند بهتر است از اینکه توی کوچه و خیابان و یواشکی، هرچند به نظر او دیگر یواشکی وجود ندارد و این نسل آنقدر پررو (به لفظ خودش) هستند که به همه بتوانند بگویند به شما چه ربطی دارد.

خود شما هم سیگار می کشید؟

من خیلی کم، شاید هفته ای یک نخ. آن هم وقتی خیلی اعصابم از دست همین بچه ها خرد باشد ولی اینها ولشان کنی روزی یک پاکت را هم جلوی رویت می کشند.

اگر اینقدر مخالف هستید چرا به آنها اجازه می دهید در خانه سیگار بکشند؟

من اجازه نمی دهم در خانه سیگار بکشند. در تراس سیگار می کشند. همین قدر زورم رسیده و فکر می کنم این طوری بهتر است.

خود شما جلوی پدر و مادرتان سیگار می کشیدید؟

هیچ وقت! همین الان هم که فکرش را می کنم انگار خیلی موضوع وحشتناکی است. نه فقط من که حتی برادرهای بزرگم هم هیچ وقت جلوی پدرم سیگار نمی کشیدند.

آنها چه رفتاری می کردند که شما چنین حالتی را در مقابلشان داشتید؟

سیگار بد بود! یک کلام الان سیگار بد نیست. دیگر سیگار کشیدن را بد نمی دانند. نه پدر و مادرها و نه بچه ها. به نظر من واقعیت این است. از طرفی، روی بچه ها به بزرگ ترها باز شده. آنها خود را محق هر کاری می دانند و می توانند خیلی راحت بگویند به شما ربطی ندارد…

آیا اعتیاد به سیگار بین زنان و دختران افزایش یافته است؟

آیا اعتیاد به سیگار بین زنان و دختران افزایش یافته است؟

دوست ندارم نامزدم سیگار بکشد

کافی شاپ معروف حوالی میدان ونک است که سیگارکشیدن در آنجا آزاد است و کسی که سفارش می گیرد بدون اینکه از کسی بپرسد سیگار می کشد یا نه زیرسیگاری پر از گرد قهوه ای را روی میزشان می گذارد. پسر 28 ساله ای است که با برادرش کافه را می گرداند. نه خودش و نه برادرش سیگار نمی کشند و بالای سرشان تهویه قوی ای است که نمی گذارد بوی سیگار خیلی اذیتشان کند.

نسبت به 5 سال قبل می توانی بگویی دخترهای سیگاری کمتر شده اند یا بیشتر؟

معلوم است! بیشتر شاید 10 برابر. اینجا همه دخترها سیگار می کشند. باور می کنی بیشتر از پسرها؟

فکر می کنی چرا؟

نمی دانم اما خیلی از دخترها توی کوچه و خیابان سختشان است سیگار بکشند و یک دلیل اینکه می آیند کافه برای این است که سیگار بکشند. بعدش هم دیگر برایشان یک تفریح مجاز است. شاید اگر چیزهای دیگری مجاز بود الان شما درباره آنها از من می پرسیدید.

به نظر تو فرقی بین سیگارکشیدن دختر و پسر است؟

راستش بله، خود من خیلی دوست ندارم نامزدم سیگار بکشد آن هم توی خیابان یا ماشین و کافه که می آید.

چرا؟

نمی دانم. شاید چون دوستش دارم. شاید چون فکر می کنم دیگران بد نگاهش می کنند.

نامزدت سیگار می کشد؟

بله، البته یک وقت هایی تفننی (می خندد)

آیا اعتیاد به سیگار بین زنان و دختران افزایش یافته است؟

آیا اعتیاد به سیگار بین زنان و دختران افزایش یافته است؟

از نگاه دیگران خوشم نمی آید

هر دو خواهر سیگار می کشند. یکی سیگاری است، دیگری ماهی یکی- دو نخ سیگار می کشد. پدر تازه متوجه سیگارکشیدن یکی از دخترها شده و دعوای مفصلی راه انداخته اما این دعوا به ترک سیگار منجر نشده و تنها پاکت های سیگار و فندک ها را به جایی امن تر و پنهان برده. خواهر بزرگ تر می گوید دوست ندارد در ملاء عام سیگار بکشد اما خواهر کوچکت تر برخلاف او اینطوری به این موضوع نگاه نمی کند. چیزی که کسانی که در این زمینه تحقیق کرده اند به آن می گویند ریختن قبلح سیگار و شیوع آن.

تو چرا دوست نداری در فضای شهر و ماشین سیگار بکشی؟

چون لزومی نمی بینم، چون نیاز ندارم و از نگاه دیگران بدم می آید. باور کنید وقتی سیگار می کشید یک جور دیگر شما را نگاه می کنند؛ چه مرد و چه زن، چه کارگر و چه استاد دانشگاه.

یعنی اگر اینطوری نگاهت نمی کردند تو سیگار می کشیدی؟

نه، شاید باز هم نمی کشیدم چون گفتم نیازی به سیگارکشیدن ندارم. معتاد که نیستم.

خواهرت معتاد است؟

از خودش بپرسید!

من هم معتاد به سیگار نیستم. بخواهم نمی کشم اما حالا می کشم چون می خواهم. دلم می خواهد به دیگران که این طور نگاهم می کنند بگویم به شما چه ربطی دارد؟ چرا مدام می خواهیم توی کار دیگران مخصوصا زن ها دخالت کنیم؟ چرا یک پسر که سیگار می کشد را این طور نگاه نمی کنید؟ چرا یک پسر که بلند می خندد را این طور نگاه نمی کنید؟

اگر این طور نگاه نکنند تو در خیابان و کوچه سیگار نمی کشی؟

من الان هم در خیابان و کوچه سیگار نمی کشم. توی خانه و کافه سیگار می کشم اما به کسی هم که توی کوچه و خیابان سیگار می کشد بد نگاه نمی کنم.

همه می گویند تفننی اما همه اعتیادآور می کشند

می گوید اسم کوچکم را بنویس عیبی ندارد. بعد پشیمان می شود و می گوید نه اسم کوچکم را هم ننویس. فردا توی روزنامه می خوانند و می فهمند من هستم.

خب بفهمند تو که دیگر سیگار نمی کشی؟

بله، اما خب الان دوست ندارم.

چند سال سیگار کشیدی؟

10 سال. یعنی از 24 سالگی تا همین پارسال. از روزی یک نخ با شوهرم شروع کردم تا روزی یک پاکت کنار شوهرم.

چرا؟

اولش تفننی، بعدش هم معتاد شدم. می دانی تو روزی یک لیوان چای بخور، بعد 2 تا بعد 4 تا و زیاد کن. برای سیگار هم همین می شود اما چای دندان هایت را فقط زرد می کند، سیگار همه چیز را. باور کن شعار نمی دهم. پوستم داغون شد. دندان هایم از بین رفت. نفس کم آوردم و دختر کوچکم را که بردم پیش پزشک… (سکوت می کند) به خاطر تب و تشنجی که می کرد به من گفت خانم سیگار شما ریه های دختران را پیر کرده. به شوهرم هم گفت اما عذاب من بیشتر بود.

از آنجا به فکر ترک افتادی؟

بهتره بنویسی به فکر مرگ. وقتی دخترم تب می کند می خواهم بمیرم. الان از سیگار متنفرم. به همه هم می گویم تو خودت دیدی، به خدا باید فایده و ضرر کنند. آخر این لعنتی چه فایده ای دارد؟

می گویند اعصابشان راحت می شود؟

بقیه جاهایشان که ناراحت می شود. حتما بنویس این را که اگر زن های سیگاری زیاد شده چون مشکلات زن ها زیادتر شده. بروید و تحقیق کنید از کار و درس و موقعیت اجتماعی گرفته تا همه چیز. اینها که قبحش ریخته و بقیه را هم بریزید دور، به این حرف ها نیست…

زنان سیگاری دنیا زیاد شده اند

پای سیگار که در میان باشد حرف از سیگار و علت هایش به اندازه تعداد آدم ها متفاوت می شود. هرکسی دلیلی دارد برای کشیدن و ترک کردن. یکی لج و لجبازی و دیگری آرامش دادن به خودش، یکی نداشتن تفریح، یک دانستن آن به عنوان تنها تفریح، یکی باور به اینکه بدتر از سیگار هم هست و… اما تنها در ایران این اتفاق نیفتاده و دلایل روانی و جامعه شناختی باعث به وجود آمدن این پدیده- زیاد شدن سیگاری های دختر- نشده بلکه آمار سازمان بهداشت جهانی هم در سال 2005 از زیادشدن زنان سیگاری در 20 سال اخیر خبر داد و اعلام کرد تعداد زنان سیگاری 60 درصد افزایش داشته است. / هفته نامه زندگی مثبت