معرفی کلینیک سمعک و شنوایی قلهک

کلینیک سمعک قلهک صداقت را سرلوحه کار خود قرار داده و تمام تلاش خود را در زمینه حل مسائل مراجعین با بهترین کیفیت قرار میدهد تا رضایت مشتری که هدف اصلی ما میباشد جلب شود. برای اصلاعات بیشتر می توانید به سایت samakegholhak.com مراجعه نمایید .

 

سمعک

سمعک وسیله ای الکترونیکی است که وظیفه تقویت صدا را بر عهده دارد. این وسیله الکترونیکی در ردیف وسایل کمک شنیداری قرار می گیرد. سمعک به افراد دارای نقص شنوایی کمک می کند تا صدا را بهتر دریافت کنند و درک بهتری از محیط داشته باشند.تاریخچه سمعک از دوره اکوستیکی شروع می شود و بعد از گذراندن چندین دوره از جمله کربنی، لامپ خلاء و ترانزیستور به دوره دیجیتال رسید.دوره دیجیتال را می توان انقلابی در صنعت سمعک دانست. پیشرفت تکنولوژی سمعک همزمان با پیشرفت تکنولوژی دیگر وسایل الکترونیکی بود و امروزه صنعت سمعک در دنیا بسیار پر رونق می باشد و برندها و شرکت های معتبری در این زمینه فعالیت می کنند.همزمان با پیشرفت تکنولوژی در سمعک ها، شرکت ها جهت جلب رضایت بیماران اقدام به زیبا سازی ظاهر سمعک نیز کرده اند. سمعک های اولیه دارای ظاهری بزرگ بودند ولی امروزه انواع سمعک ها در رنگ و طرح و اندازه های مختلف در بازار موجود می باشد که همین تنوع در قیمت و کیفیت باعث می شود تا شنواییشناسان بتوانند بهترین تجویز را برای بیمار انجام دهند.امروزه سمعک ها از مدل پشت گوشی تا مدل کاملا درون گوش وجود دارند. سمعک های نامرئی نیز امروزه جایگاه ویژه ای در بین کاربران سمعک پیدا کرده است. 

قیمت سمعک

کم شنوایی باعث اختلال در ارتباط فرد با محیط می شود. بعد از انکه میزان و نوع کم شنوایی فرد بیمار توسط ادیولوزیست مشخص شد و مشاوره کافی به فرد داده شد، فرد اقدام به تهیه سمعک از مراکز شنوایی شناسی می کند. فاکتورهای مهمی در قیمت سمعک برای فرد بیمار باید لحاظ شود. اولین و مهم ترین فاکتور این است که سمعک باید بتواند میزان کم شنوایی فرد را پوشش دهد. سمعک ها محدوده پوشش خاصی دارند و متناسب با میزان و نوع کم شنوایی، سمعک ها نیز متغیر می شوند. به طور کلی در انتخاب سمعک دو عامل ادیولوژیکی یا شنوایی و غیر ادیولوژیکی یا غیر شنوایی دخالت دارد. از دیگر عوامل ادیولوزیکی می توان به شیب ادیوگرام فرد اشاره کرد. شنوایی شناس برای انتخاب سمعک حتما به شیب کم شنوایی فرد توجه می کند. هم چنین ذکر این نکته لازم است که سمعک برای همه کم شنوایی ها کارساز نیست.پس نوع کم شنوایی تاثیر بسیار مهمی دارد.از عوامل غیر ادیولوژیکی می توان به قیمت سمعک اشاره کرد. سمعک باید متناسب با وضعیت مالی فرد انتخاب شود. البته به هیچ وجه قیمت نباید فاکتور اصلی انتخاب سمعک باشد چون گاها شنوایی شناس مجبور است که سمعک با قیمت بالاتر را پیشنهاد دهد که کارایی بیشتری برای بیمار داشته باشد. دیگر عامل غیر ادیولوژیکی قابل ذکر دیدگاه بیمار به سمعک می باشد. بیمار باید بتواند دیدگاه و نگرش مثبتی به سمعک پیدا کند. سن بیمار نیز از عوامل غیر ادیولوژیکی مهم می باشد.

خرید سمعک

خرید سمعک باید از مراکز شنوایی صورت گیرد.بعد ازانتخاب سمعک، بیمار اقدام به خرید می کند. تجویز در کنار خرید در مراکز و کلینیک های شنوایی شناسی صورت می گیرد. تهیه سمعک از مراکز شنوایی شناسی باعث می شود که بیمار سمعکی را تهیه کند که متناسب با نوع کم شنوایی ان می باشد و هم چنین تنظیم ان در مرکزشنوایی شناسی صورت گیرد. تنظیم و تجویز از جمله مهم ترین مراحل توانبخشی شنیداری برای بیماران دچار نقص شنوایی می باشد. موضوع مهم در خرید سمعک این است که بیمار باید سعی کند سمعک را با گارانتی تهیه کند. برندهای معتبر دارای گارانتی های بین المللی می باشند. گارانتی سمعک باعث می شود تا بیمار در هنگام استفاده، بتواند با خیال اسوده تری از سمعک بهره ببرد.

معرفی کلینیک سمعک و شنوایی قلهک