شرکت های موفق، روش های موفق در شرکت های کوچک - نحوه کارکردن شرکت های موفق در ایران

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی در مورد شرکت های موفق را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

برگزیده ها: الگوبرداری از نمونه های موفق در مدیریت ، یکی از موضوعات بحث بر انگیز بوده است. برخی شرکت ها عملکرد بهتری نسبت به سایرین دارند. این امر می تواند به خاطر شناخته شدن و معروفیت نام شرکت، نوآوری، سهم بازار یا شماری دیگر از ویژگی هایی باشد که یک شرکت خوب را در میان سایر شرکت ها برجسته می کند.
 
نحوه کارکردن شرکت های موفق در ایران , نمونه های موفق بازاریابی

نحوه کارکردن شرکت های موفق در ایران

شرکت های موفق

کیفیت و شیوه مدیریت می تواند عامل بزرگی در موفقیت یک شرکت محسوب می شود و یک ویژگی مهم در هر تیم مدیریتی ترکیبی از تجربه ها است. مدیران با تجربه نه تنها می توانند شرکت را بر اساس چرخه های بازار هدایت کنند، بلکه می توانند برای نسل آینده مدیران الگوی خوبی باشند.یکی دیگر از عوامل موثر در موفقیت زمانی است که مدیران به صورت بلندمدت در شرکت می مانند. در برخی از شرایط، مدیران مستعد تحت تاثیر قرار می گیرند و علاقه دارند که از شرکت خود خارج شوند و به شرکت دیگری با برنامه های جبران خدمات بهتر نقل مکان کنند، اما برخی دیگر تمایل دارند در شرکت خود با وجود همه شرایط آن باقی بمانند، به شرکت هایی احساس تعلق می کنند که دوست دارند در آنجا کار کنند و به موفقیت های آینده شرکت خود اعتقاد دارند.

شرکت های موفق همگی ویژگی های مشترکی دارند که آنها را در رسیدن به هدف یاری میکند اگر شما هم مدیر یک شرکت هستید پیشنهاد میکنیم این 5 ویژگی یک شرکت موفق را بخوانید:

1- برنامه ریزی و تمرکز:

تجارت خوب نیازمند برنامه ریزی خوب است بدون برنامه ریزی اصولا تجارتی شکل نمی گیرد همچنین برنامه ریزی باید با تمرکز و تفکر همراه باشد برنامه ریزی که جنبه های مختلف یک تجارت را در نظر نگیرد موفق نخواهد بود.

2- تلاش زیاد و ریسک پذیری:

انگیزه ی کافی برای موفقیت های مالی لازم است چه کارفرما و چه کارمندان برای موفقیت خود باید وقت و انرژی کافی را بگذارند تا به نتیجه برسند.

3- محیط کاری خوب:

هر چقدر که یک محیط کاری فعال و پویا باشد کارمندان با انگیزه تری خواهد داشت علاوه بر اینها محیط کاری جدی و دوستانه تیم کاری موفق تری را تشکیل می دهد و در نهایت توجه به مشتری و خواسته های آن از ویژگی های شرکت های برتر است.

4- هدف و نگرش:

قطعا هیچ تجارتی بدون داشتن هدف پیش نخواهد رقت دقیقا موفقیت یک کار به میزان هدف آن بستگی دارد هر چقدر که هدف بزرگتر باشد تلاش بیشتری را نیاز دارد و هر چقدر که انگیزه بیشتر باشد تلاش برای این هدف نیز بیشتر خواهد بود.

5- آموزش و ارزیابی:

یک شرکت خوب همیشه در حال آموزش دادن مهارت ها و تجربیات به کارمندان است چون کارمندان یکسری از مهارت ها را خود به خود و در حین انجام کار یاد می گیرند اما یکسری از تجربیات را کارفرمایان و صاحبان مشاغل در اختیار کارمندان قرار می دهند پس استخدام کارمندان با استعداد بسیار مهم است که پس از اینکه این مهارتها را آموزش دیدند بتوانند به خوبی از آنها استفاده کنند.

بازاریابی موفق در شرکتهای کوچک

بازاریابی روش های خاص خود را دارد. ممکن است مدیر یک شرکت کوچک بتواند با چند فن ساده در مدت زمانی کوتاه بتواند مشتری های خوبی برای خدمات خود پیدا کند اما مدیر دیگری در یک شرکت بزرگ تر مجبور باشد تا ورشکسته نشده بگردد و تیم بازاریابی قوی تری برای خود جست وجو کند.باید روش های قدیمی بازاریابی را فراموش کرد. این روزها با پیشرفت سریع تکنولوژی و ورود تازه ها به بازار های دنیا، برای دوام آوردن میان رقبا باید شیوه های مدرن بازار یابی را به کار گرفت.

به شیوه شرکت های بزرگ تبلیغ نکنید

تبلیغاتی که در شرکت های بزرگ انجام می شود بسیار متفاوت از تبلیغ در شرکت های کوچک است؛ باید هم همینطور باشد.به دلیل آنکه در مورد اول شرکت قصدشان از تبلیغ ایجاد نام و مهم تر از آن معرفی محصولات شان در آینده است. این در حالی ست که شرکت های نوپا و کوچک نمی توانند به این شیوه عمل کنند.

چون برای شان هزینه ای سنگین دارد.اما در عوض می توانند تبلیغات فروش خود را به گونه ای طراحی کنند که همیشه یک پیشنهاد تولید برای مشتریان آینده نگر خود داشته باشند.این آسان ترین راه برای مشتاق نگه داشتن مشتریان تان خواهد بود.

ارزان ترین کالای خود را پیشنهاد دهید

برخی از مشتری های شما شاید نخواهند همان هزینه ای را که شما درخواست کردید بابت خدمات و کالای شما بپردازند.بعضی دیگر هم هستند که بیشتر علاقه دارند یک کالا و خدمات ارزان را خریداری کنند تا اینکه به کیفیت آن توجهی داشته باشند.اما شما یک راه ساده دارید تا بتوانید در مواجه شدن با این دسته از مشتری ها ، فروش خود را از دست ندهید.شما باید برای این گروه از مشتریان خود همیشه یک سری کالاها و خدمات به قابلیت های ساده و ارزان داشته باشید تا فروش خوبی را داشته باشید.

کالاهای اعلای خود را پیشنهاد دهید

اما همه که مثل هم نیستند.برخی از مشتری ها هم بسیار مشکل پسند هستند.یعنی تمایل دارند هزینه بالایی بپردازند تا بتوانند کالا و یا خدمتی با کیفیت بالا خریداری کنند.در این حالت شما می توانید متوسط فروش و در آمد کل خود را با ارائه یک محصول و یا خدمات جامع تر تقویت کنید و یا اینکه می توانید چند کالا و خدمات مخصوص را در قالب یک بسته پیشنهادی با قیمتی بالاتر به مشتریان مشکل پسند خود ارائه دهید.

از روش های غیر معمول استفاده کنید

برای موفقیت در بازار یابی خود گاهی باید به دنبال روش های غیر معمول باشید.همیشه لازم نیست داخل چارچوبی از پیش تعیین شده عمل کنید.شما ممکن است راهی پر منفعت به ذهن تان برسد که بتوانید فروش تولیدات خود را بدون هیچ رقابتی افزایش دهید.برای مثال بهترین تبلیغ های کوچک خود را روی یک کارت پستال چاپ کنید و آن را برای افراد و یا شرکت هایی که در بازار هدف تان هستند، ارسال کنید.گاهی یک آگهی کوچک روی یک کارت پستال می تواند حجم بالایی از ترافیک در وب سایت و سیل فروش و خدمات و کالای شما را با هزینه ای  بسیار کم تامین کند.

آگهی های خود را اصلاح کنید

همیشه آگهی های طولانی نمی تواند دلیلی برای موفقیت در بازار یابی شما باشد.به همین دلیل توصیه می کنیم سایز آگهی های خود را کوچک کنید . در این حالت شما می توانید تعداد زیادی از آگهی های کوچک خود را با هزینه یک آگهی طولانی چاپ کنید. بعضی وقت ها شاید شوکه شوید وقتی ببینید آگهی های کوچک تا چه حد توانستند روی افزایش تولیدات شما موثر باشند.

با شرکت های کوچک دیگر شریک شوید

با چند شرکت به صورت غیر رقابتی شریک شوید و به مشتریان خود خدمات ارائه دهید.به این صورت که شما خدمات شرکت های تجاری شریک خود را برای مشتریان خود به نمایش بگذارید و آن شرکت ها نیز کالاها و خدمات شما را برای مشتریان خود تبلیغ کنند.این شیوه باعث می شود مشتری های شما افزایش یابد و با کمترین هزینه بتوانید تبلیغ گسترده ای را برای شرکت خود انجام دهید.

نتیجه گیری

بنابراین چه عاملی است که موجب موفقیت یک شرکت می شود و آیا بازار خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد؟ اگر شرکتی دارای مزیت رقابتی، مدیریت بالاتر از حد متوسط و رهبری بازار باشد، می توانید اطمینان یابید که سرمایه گذاری شما در این شرکت درست و پربازده است. با اینکه این عوامل لزوما به تنهایی کافی نیستند، اما با این حال در تصمیم گیری ما برای سرمایه گذاری می توانند بسیار موثر باشند. 

گردآوری: بخش خانواده برگزیده ها


نمونه های موفق بازاریابی ,