تحکیم وحدت خانواده - اصل وحدت در خانواده

تحکیم وحدت خانواده

تحکیم وحدت خانوادهدر کابینت‌ها و کمدهای منزل انواع و اقسام مکمل ‌های غذایی، داروها، وسایل و تجهیزات زندگی پیدا می‌شود.

اصل وحدت در خانواده

اصل وحدت در خانواده

 عادت کرده‌ایم تمام هوش و حواسمان را جمع کنیم تا از آخرین تجهیزات و وسایل زندگی باخبر شویم، اما فراموش کرده‌ایم زندگی مشترک خانوادگی برای آنکه همچنان گرم و دوست‌داشتنی، تداوم یابد و موفقیت اعضای خانواده را به همراه داشته باشد، به تجدید قوا احتیاج دارد. زندگی مشترک و روابط زن و شوهر و اعضای خانواده هم به مکمل احتیاج دارد تا همچنان تقویت شده باقی بماند. به این ۹ راهکار توجه کنید.
● قرار ملاقات بگذارید
تعجب نکنید. بد نیست هر از گاهی با همسر و یا فرزندان خود قرار بگذارید تا به سینما بروید، شام را بیرون از منزل صرف کرده، پیاده روی کرده و یا یک لیوان دوغ با هم بنوشید! فرق نمی‌کند چه برنامه‌ای می‌گذارید، اما برای بودن با هم قراری بگذارید تا همه اعضای خانواده، سرقرار حاضر شوند و اوقاتی را با هم خوش بگذرانند.
● باهم گردش بروید
اگر امکان داشته باشد که بعضی شب‌ها به طور منظم با هم از منزل بیرون بروید، بسیار موثر است. به خصوص اگر پدر و مادر هر از گاهی تنها این کار را بکنند، به تقویت روابط‌شان کمک می‌کند. ضمن اینکه فرصتی است تا بدون حضور بچه‌ها درباره مسائل مهم صحبت کنند. تنوع، اصل مهم شادی‌بخش به حساب می‌آید.
● دکوراسیون منزل تان را عوض کنید
فکر نکنید این کار فقط مربوط به پولدارهاست. تغییر شکل اتاق و یا عوض کردن جای وسایل اتاق، تغییر زیادی در روحیه افراد خانواده ایجاد می‌کند. در این مواقع از شلوغ کردن بیش از حد اتاق‌ها و یا استفاده زیاد از حد از وسایل تزیینی خودداری کنید، چون بعدها به خصوص اگر بچه داشته باشید، در امر نظافت و جمع و جور کردن اتاق‌ها به زحمت می‌افتید.
● خواسته‌های همدیگر را بشناسید
این همان نکته کلیدی است که باید در نظر بگیرید. چون روزمرگی نمی‌گذارد اعضای خانواده درباره نیازها و خواسته‌هایشان صحبت کنند. بهترین روش آن است که از همدیگر همان سوالاتی را بپرسید که از خودتان می‌پرسید. همسر و یا فرزندتان درباره زندگی با شما چه حسی دارد؟ توقع او از شما و یا سایر اعضای خانواده چیست؟ شاید سایر اعضای خانواده نقطه نظر متفاوتی دارند ولی نمی‌توانند آن را مطرح کنند.
● به دنبال تازه‌ها باشید
این موضوع نه تنها به امکانات زندگی مربوط می‌شود، بلکه اطلاعات تازه را هم شامل می‌شود که بسیار مهم‌تر است. راهکارهای قدیم شوهرداری، خانه‌داری و بچه‌داری شاید در حال حاضر کاربرد نداشته و یا حتی اشتباه باشند. فکر نکنید همه چیز را می‌دانید. همیشه درباره روابط خانوادگی به دنبال راهکارهای تازه باشید و آنها را یاد بگیرید. این کار به تلاش احتیاج دارد: کتاب‌ها، مجلات، روزنامه ‌ها، برنامه‌های ویدیویی و تلویزیونی، همگی راهکارهایی هستند که دنیای جدیدی را در ذهن‌تان روشن می‌کنند.
● به فکر حل مشکلات باشید
در اینکه گذشت و چشم‌پوشی از مشکلات کوچک، توصیه می‌شود شکی نیست. اما مشکلاتی وجود دارند که چشم‌پوشی از آنها بنیان خانواده را برهم می‌زند. اگر اخلاق و رفتار نوجوانتان عوض شده است، اگر همسرتان کمتر می‌خندد، اگر شوهرتان خواب راحتی ندارد، اگر دخالت اطرافیان مشکل‌ساز شده است و هزاران اگر دیگر، به فکر چاره باشید و راه حل مناسب و منطقی پیدا کنید. در این موارد از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.
● صبور باشید
هر نوع تغییر در خانواده به صبر و تحمل احتیاج دارد و برای پیشرفت و رسیدن به اهداف خانواده باید آرام آرام جلو رفت. وقتی آدم‌ها به یک مکان تازه نقل مکان می‌کنند، دائم به دنبال آشنایی با راه‌ها و مسیرهای اطراف خود هستند. اما بعد از گذشت زمان، کم‌کم سریع‌ترین و بهترین راه‌ها را پیدا می‌کنند. در خانواده هم همین‌طور است. وقتی تازه صاحب فرزند شده‌اید، وقتی فرزندتان به سن بلوغ رسیده، وقتی شوهرتان اضافه کاری دارد، اگر وام گرفته‌اید و غیره باید به تدریج با قضایا روبه رو شده و تحمل بیشتری داشته باشید.
● دلواپسی‌هایتان را کم کنید
اگر جو حاکم بر خانه همیشه پر از دل نگرانی و تشویش باشد، این استرس و تنش جلوی پیشرفت را می‌گیرد و فرزندان هم روش حل مشکل را یاد نمی‌گیرند. خویشتن‌داری را به اعضای خانواده یاد بدهید تا راه‌های حل مشکل بدون تنش را یاد بگیرند. در مقابل اتفاقات غیرمنتظره، خود را نبازید و خانواده را محکم‌تر از قبل حفظ کنید.
● دست از تلاش برندارید
برای داشتن زندگی بهتر باید تلاش کرد. زندگی چرخه‌ای نیست که وقتی شروع شد همچنان ادامه پیدا کند. باید همه یاد بگیرند که گاهی بعضی تلاش‌ها به نتیجه نمی‌رسند اما نباید خسته شد. ادامه تلاش برای بهبود وضع افراد خانواده به حمایت از آنها بستگی دارد. اگر همه اعضا حامی و یاور هم باشند، هیچ کس از تلاش خسته نمی‌شود. نگذارید عادات خسته کننده، زندگی شما را کسالت بار کند. شاید توصیه به ادامه کار و تلاش و خستگی ناپذیری بهترین توصیه برای داشتن یک زندگی بهتر به حساب بیاید.‌

روزنامه سلامت
ویرایش و تلخیص:برگزیده ها


,