يا محول الحول والاحوال حول حالنا الي احسن الحال



آموزش نقشه کشی و طراحی پلانهای ساختمانی با  Microsoft    visio   توسط اینجانب:

بیرجندهنرستان ابوذر - استیلا0561-2222376

سوالات مسابقات علمي عملی سال 87 استان هرمزگان:
تهیه شده توسط همکار محترم:آقای مرتضي ذاكري درباغي -منبع هم سایت خوب ایشان:
mzakeri20.blogfa.com                          لینک دانلود انها:
http://www.2shared.com/file/12190285/77b488ff/____86.html

سوالات مسابقه علمي رشته ساختمان استان هرمزگان 88:
پسورد فايل : www.mzakeri.com
http://www.4shared.com/file/244795403/33ddf9e2/____.html

نوروز 1389 بر تمام هموطنان عزیزم از جمله مهندسین ، مبارک باد.

فکر می کنید بهترین هدیه به یک دوست و همکار فعال در زمینه مهندسی معماری ونقشه کشی  چیست.من برای شما یک پیشنهاد دارم. :یک دوره آموزشی نرم افزار Revit Architecture به او هدیه دهید

www.veforu.com/

به صورت تخصصی کلاسهای آموزشی نرم افزارهای بخش ساختمان را به صورت آموزش مجازی و آنلاین در اختیار علاقه مندان قرار می دهیم .

این مجموعه های آموزشی با هدف ارتقا سطح اطلاعاتی و کاربردی مهندسان و کاربران نرم افزاری می باشد .

نرم افزار REVIT ARCHITECTURE از سری محصولات شرکت Autodesk (تولید کننده Autocad و 3dmax )می باشد.

هدف از ساخت این نرم افزار افزایش سرعت و دقت ترسیم در تهیه نقشه های ساختمانی (معماری ، سازه ، تاسیسات و ...) است .

قدرت این نرم افزار به حدی افزایش یافته است که در طی 3 سال اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی ، کانادا ، امریکا و استرالیا استفاده از نرم افزار Autocad را در تهیه نقشه های ساختمانی کنار گذاشته و از این نرم افزار استفاده می کنند. این در حالی است که در بسیاری از کشورهای اروپایی نرم افزار ARCHICAD به علت ارزان بودن رونق زیادی داشت. اما در حال حاضر استفاده از نرم افزارهای Autocad و Archicad کنار گذاشته شده است و این به خاطر قدرت زیاد نرم افزار Revit Architecture می باشد.

مسلما در خاورمیانه و از جمله کشور ایران نیز استفاده از این نرم افزار رواج خواهد یافت. باید به این نکته توجه کرد که انقلاب جدیدی در نسل نرم افزار های ترسیمی در راه است .به شما پیشنهاد می کنیم که از این روند عقب نمانید.

ویژگیهای منحصر به فرد این نرم افزار :

1- سرعت و دقت تهیه نقشه ها به صورت همزمان 2بعدی و 3 بعدی

2- اعمال تغییرات فوری در تمام نقشه ها بدون نیاز به کنترل مجدد

3- تهیه ریز متره از نقشه ها و تغییر سریع متره همزمان با تغییر نقشه ها

4- عدم نیاز به ترسیم نماها و مقاطع (این نقشه ها پس از ترسیم پلان توسط نرم افزار تهیه می شود.)

5- امکان تبدیل نقشه های فاز یک به فاز دو در سریعترین زمان

6- امکان تعریف استانداردهای اجرایی برای مطابقت کامل نقشه ها با تکنولوژی اجرا

7- اعمال تغییرات ناشی از نقشه های سازه و تاسیسات برروی نقشه های معماری به طور همزمان

8- در گاه ارتباطی مستقیم با نرم افزار Autocad (خروجی و ورودی) برای آنها که هنوز به نرم افزار Autocad دلبستگی دارند .

9- سرعت در طراحی حجمی و تبدیل سریع آن به نقشه های قابل اجرا

و بسیاری امکانات دیگر .مسلما تا زمانی که با نرم افزار کار نکنید متوجه راحتی و قابلیت زیاد آن نخواهید شد .

حالادیگه اتوکد عقب میماند(حتما بخوانید):

مدتهاست که ترسیم نقشه های معماری خصوصا در زمینه نقشه های اجرایی (فاز2) بدون هیچگونه پیشرفتی ثابت مانده است. زمانی که ترسیمات دستی در سالهای پایانی دهه 60 شمسی جای خود را به نقشه های کامپیوتری داد ... معماری و کار تهیه نقشه ها به مرحله ای جدید وارد شد ... دیگر نیازی به تیغ زدن نقشه ها نبود و نقشه ای که ساعتها راپیدی کردن آن طول میکشید در عرض نیم ساعت با یک دستگاه پلاتر قلم به دست ترسیم میشد. دیدن این صحنه شاید همین حالا هم شما را میخکوب کند ... سپس امکانات سه بعدی به نرم افزار و سرعت و کیفیت به چاپگرها اضافه شد. چاپگرهای جوهر افشان ظرف چند دقیقه یک نقشه را ترسیم میکرد ... با ورود اتوکد 14 و پلاتر لیزری در اواخر دهه 70 ، دنیای ترسیم معماری وارد تحولی دیگر شد. نرم افزار خیلی از مشکلات را رفع کرده بود و نقشه ها در کسری از دقیقه از دستگاه پلاتر خارج میشد ... صدها نقشه در یک روز...

مهمترین دست آورد این سیستم توانایی اصلاح نقشه ها و تولید نقشه های بیشتر با استفاده مجدد از ترسیمات گذشته بود. درب و پنجره و مبلمان و ... فقط یک بار ترسیم میشد...دقت نقشه ها هم که جای خود. اما ... پیشرفتهای جدید کامپیوتری بیشتر شیوه ها و ابزار ها را کاملتر کرد ، راپید کامپیوتری ما دیگر نوکش خشک نمیشد و جوهر نمیداد منتها هنوز در ترسیم نقشه های اجرایی ابزار در مرحله ای خیلی خیلی ابتدایی مانده است.

در ایران اما شیوه ای جدید ابداع شده است. منگنه کردن معمار به نقشه ها و ارسال به کارگاه ! چرا؟ علت را قبلا توضیح داده ام. هزینه و زمان زیادی که برای نقشه های خیلی کامل معماری لازمند آنها را از صرفه خارج کرده. ما عملا به نقشه هایی نیم بند ( نقشه های خیلی کار شده فاز2 که با وسواس تولید میکنیم منظورم هستند وگرنه غالب نقشه های تولیدی اصلا وارد این بحثها نمیشوند!) اکتفا کرده ایم.

آیا وقت آن نرسیده که ... وارد مرحله ای جدید از تولید نقشه های اجرایی شویم ؟ نقشه هایی که نرم افزار ترسیم گر در آن از حد یک راپید ساده و یک میز نقشه کشی فرا تر رفته و واقعا تبدیل به ابزاری هوشمند در دست ما شود ؟ کف ها را بشناسد ؟ دیوار ها ... مصالح ؟ ترازها ... پنجره و درب ... بابا خسته شدیم از اینکه یک تراز در یک پلان را اصلاح میکنی باید به تمام 63 صفحه نقشه ها سر بزنی مبادا ! آخرش هم چند نقشه و بزرگنمایی فراموش میشود و ...

مدت کوتاهی است که همونطور که در پست قبلی هم اشاره کردم با نرم افزار revit آشنا شدیم. یکی دو روز وقت گذاشتم و GETTING STARTED WITH ARCHITECTURAL REVIT رو مطالعه کردم. دوستان پیشبینی پیش از موعد خوب نیست ولی من فکر میکنم آینده در دستان REVIT خواهد بود. ترسیمات دو بعدی و سه بعدی هم زمان ، تنظیمات مفصل ترسیمی ، برخورد هوشمند با خطوط و اجزای معماری و راحتی بیش از حد ترسیم پلان نما و مقطع ... البته اگر از دودره بازیهایی که در ارائه نقشه های فاز 1 داریم ، بگذریم ! و مهمتر از همه تهیه نقشه های اجرایی و اصلاح همزمان در همه بخشها. کافیست تراز را فقط یک جا اصلاح کنید. مساحت فضاها ؟ آب خوردن. زدن مقطع ؟ فقط خط مقطع رو بکش ... ترسیم با REVIT خواهد بود.

اینجا قصد معرفی نرم افزار را ندارم و دانش آنرا هم ... ولی همانطور که زبان برنامه نویسی ویژوال رویای چندین ساله برنامه نویسان را محقق کرد، فکر میکنم این نرم افزار هم رویای چندین ساله معماران را محقق کند. از مهمترین مسایل هماهنگی بالای REVIT با برادر و خواهر بزرگتر خود یعنی AutoCad  و  3DMax است چرا که همه متعلق هستند به کمپانی AutoDesk و نیازی به شرح اضافه ندارند. اگر معمارای امروز با تعجب به داستان پاره شدن کاغذ کالک زیر کشش پلاتر قلمی مثل داستان جن و روح گوش میدند و کسانی که پای ویستا و SEVEN مینشینند هرگز از اینکه کامپیوتر فقط یک خط فرمان DOS بود تصوری ندارند ... معتقدم روزی نرم افزارها در خصوص تناسبات و سبک و سیاق و ایده های معماری هم نظر خواهند داد و یک دستیار هوشمند برای معمار خواهند بود. اونروز تصور اینکه کامپیوتر روزی خط را فقط یک خط میشناخته خیلی عجیب خواهد بود.

http://www.veforu.com/

http://www.veforu.persianblog.ir/

دانلود کتاب معماری : کتاب آموزشی رویت معماری ( Architectural Revit ):

ولی مدتی است بحث نرم افزار revit گرم شده و صحبتهایی که در مورد اون میشنویم ... اگر به واقعیت نزدیک باشد میتوان گفت در چند وقت آینده به تحولی در تهیه و ارائه نقشه های معماری ، خصوصا فاز 2 معماری روبرو خواهیم شد.

نرم افزار اتوکد از بدو تولد از نو آورانه ترین نرم افزار ها و شاید کاربر پسند ترین نرم افزار ترسیمی بوده و هست ... خصوصا در رشته معماری ، نرم افزار های مختلفی طی زمان سعی کردند که با هوشمند سازی ترسیم معماری ، یکه تاز شوند ولی ... نرم افزار آرشیکد سردمدار این گروه به سادگی و سرعت از میدان خارج شد ... علت ... عدم سازگاری مناسب با اتوکد ، محیط سخت و ناراحت ، پایین بودن کیفیت خروجی ... عدم سازگاری با خروجی های مورد نیاز شرکتها و عدم پذیرش توسط شرکتهای بزرگ بود خصوصا اینکه کار معماری صرفا چند تا دیوار و یک سقف شیبدار نیست ... من مدت کوتاهی با آرشیکد کار کردم ... ولی خوب ...

مدتی هم Architectural desktop  کورسویی از امید روشن کرد که خیلی زود خاموش شد ... احجام ساخته شده صفحاتی بودند که اگر میخواستی آنها رو edit کنی بهتر بود از نو میساختی.

ولی در واقع اتوکد هم هیچ کمکی به یک معمار نمی کرد ... خط ، دایره ... همین ؟ خصوصا در ترسیمات فرسایشی فاز 2 که اصلاح یک بخش کوچک به اصلاح چندین صفحه می انجامد ... عملا هیچ کمکی از اتوکد دریافت نمیکنیم ... تیپ درب و پنجره ... دربها را میشناسد ؟ نه. فرق درب و میز و سایر بلوکها را تشخیص میدهد ؟ نه. درها رو چطور میشماری ؟ به بدبختی. بزرگنمایی ها ... مقاطع ... نماها ... بدبختی بزرگ و همیشگی عدم هماهنگی استاندارد های ترسیمی فاز 2 در ایران بوده و هست ... هرچه سعی میکنم همه چیز را استاندارد کنم نمیشود سلیقه همه را راضی کرد.

چه میشد اگر ... چه میشد اگر اتوکد هم مثل آرشیکد دیوار ها رو میشناخت ؟ چه میشد که همه مدل دربها را داشت و شمارش و زدن تیپ درب کار ما نبود ؟ چه میشد با حل شدن پلانها و مقاطع بزرگنمایی ها توسط نرم افزار ارائه میشد؟ اگر یک بخش را اصلاح میکردی در همه جا اعمال میشد ... حال این مسایل را در ارتباط با نرم افزار revit  میشنویم . نرم افزاری که نه برای حذف بلکه تکمیل کار اتوکد آمده است ...

آیا اتوکد از دفاتر معماری خواهد رفت ؟ من فکر میکنم اگر پوستی و میز و زیر دستی و مداد رفت اتوکد هم میرود. خط همیشه زنده است ( جمله از نیچه بود یا بابک افشار؟) .

زیادی حرف زدیم ... فکر نمیکنم هنوز کتاب فارسی revit  موجود باشد ولی به همت دوستانی مثل آقای مردانی کلاسهایی دایر شده است. کتابهایی که معرفی شدند آخرین نیستند ولی بسیار مفیدند. از انگلیسی بودن متن کتاب نترسید! غالبا بسیار ساده اند.                                              لینک دانلود :

http://www.4shared.com/file/78530694/ad9f2d8a/Autodesk_Mastering_Revit_Archi.html

سایت عالی دانلود سمپل وبلوکdwg اتوکدی:

اگرسمت راست فایل علامت ورود ممنوع نبود مجانی دانلود کنید واگر بود اول باید در سایت عضو بشین:

http://www.cadforum.cz/catalog_en/?cat=2&page=1

ضمنا ته هر برگه روی شماره های دیگه  هم کلیک کنید بخصوص در ارشیو معماری سایت

دانلود فیلم کامل مراحل گام به گام نحوه اجرا و مشخصات سقف سیاک:

http://www.iransaze.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14390#63905

نقشه اتوكدیdwgیک فرش زیبا:

طرح گل بوته زیبابرای نقش فرش بافرمتdwg اتوکد:(طراحی اینجانب):

http://www.4shared.com/file/230470986/734605c1/FARSHE___AUTOCADI__AZ___ESTILA.html

پرتابل کردن نرم افزارها با استفاده از WinRAR:

http://www.tarfandestan.com/1388/11/10/how-to-make-portable-applications-by-winrar.html

نقشه 3بعدی اتوکدی یک اتاق با وسایل اداری:

http://www.4shared.com/file/230484783/480dcc2/Office_Room_3D_AZ_ESTILA.html

استخاره با قران مجید:

http://www.aviny.com/quran/estekhareh/Index.aspx

http://arminaey.persiangig.com/estekhareh/

پخش زنده حرم مطهر امام حسین(ع):

http://www.yazdtoday.com/casting.php?spec=karbala

نقشه راههای ایران روی گوشی همراه شما:

http://www.ncc.org.ir/_DouranPortal/IranRoad/iranRoad.JAR

آزمون آنلاین آموزش وتوسعه    فرهنگ نماز(۱۶ساعت ضمن خدمت)؟!:

آزمونهای آنلاین آموزش پرورش  خراسان جنوبی برای همکاران فرهنگی که از طریق اینترنت برگزار میشود و همگی در صورت قبولی امتیاز کلاس ضمن خدمت دارد:

www.sanjesh.skedu.ir

تبدیل فایل های PDF به فرمت آفیس با PdfGrabber v6.0.0.2

نرم افزاری عالی برای تبدیل فایل های فارسی PDF متون و تصاویر به فرمت های معروف آفیس با ساپورت فونت فارسی بطور کامل است. این نرم افزار قدرتمند بخوبی و بسرعت می تواند متون ، عکس و دیگر محتویات فایل های PDF فارسی را به راحتی به صورت یک فایل متنی به فرمت های معروف مانند Word , Excel , AutoCAD / DXF , Powerpoint , Images , XML , Text , RTF تبدیل کند:

http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=7730

چگونه از GPS(مکان یاب)گوشي خودبه صورت  رایگان بهره ببریم:

 اگر شما هم یک گوشی مجهز به سیستم GPS یا مکان یاب با سیستم عامل سیمبیان دارید :و هنوز از GPS گوشی خود استفاده نمی کنید این پست به شما کمک می کند که سیستم مکان یاب موبایل خود را راه اندازی و از آن به صورت کاملا رایگان استفاده کنید.سیستمی که خیلی ها هنوز طریقه استفاده از آن را نمی دانند :

http://imilad.com/1388/03/13/how-to-use-mobile-gps/

نصب ویندوز در 7 دقیقه:

http://rasoft.ir/post-93.aspx

دفترچه راهنمای طراحی سازه:

این هم لینک دفترچه راهنمای طراحی سازه که مهندس  ..... در سازمان نظام مهندسی استان تهران تهیه کرده. حدود 36 صفحه است و فکر میکنم برای همه کسانی که درگیر کار طراحی سازه باشند، مخصوصا کسانی که کارشون برای کنترل به نظام مهندسی میاد کمک خوبی باشه. و :

موارد عمومی لازم در نقشه های سازه-

ونکات مهم در دفترچه محاسبات -وتایتل سازمان نظام مهندسی

استان تهران برای نقشه های سازه   و همه وهمه در:

http://sazeh33.blogfa.com/

آموزش جوشکاری برای بر وبچه های هنرستانی:

http://elearning.roshd.ir/jooshkari/

                                                                          معرفی سازه‌نگار:

در راستاي خدمت به جامعه مهندسين ساختمان و کمک به دستيابي همکاران عزيز به روشهاي راحتتر و سريعتر طراحي و تهیه نقشه‌هاي ساختماني، اين بار شرکت رايان سازه نرم‌افزار سازه‌نگار را به شما عزيزان تقديم مينمايد.
نرم‌افزار سازه‌نگار، جهت پروژه های فلزی که توسط نرم افزار ETABS طراحی شده، نقشه های اجرایی تهيه مي‌کند. تمام تلاش برنامه‌نويسان و دست‌اندرکاران برنامه، ارائه نقشه‌هاي مطابق با مسائل اجرايي بوده است.
اين نرم‌افزار خروجي فايل ديتابیس هر نسخه‌ای از برنامه ETABS و SAP2000 (با پسوند .MDB) را خوانده و پس از معرفي مقاطع استفاده شده در نرم‌افزار‌های طراحی ، نقشه اجرايي سازه موردنظر را در محيط خود در اختيار کاربر قرار داده و جهت هرگونه ویرایش و تغییر کلیه ملزومات ترسیم و EDIT و ... در محیط برنامه تعریف شده است. در پایان می توان با دستور PLOT نقشه های سازه را چاپ نموده و یا با استفاده از خروجی نقشه با فرمت DWG و DXF پروژه مذکور را در محیط AUTOCAD در اختیار داشت.

قابليتهای نرم‌افزار
- سازه‌نگار نرم‌افزاری است با قابلیت ترسیم اتوماتیک نقشه‌های اجرایی سازه‌های فلزی با استفاده از خروجی نرم‌افزار Etabs و Sap2000. شما می‌توانید نقشه سازه‌هایی را که دارای اشکال نامنظم در ارتفاع یا پلان هستند،با استفاده از آن ترسیم نمائید و یا در سازه مذکور تغییرات مورد نظر از جمله اضافه کردن طبقه جدید

- سازه‌نگار دارای محیطی سه‌بعدی جهت نمایش سازه و مقاطع آن به کاربر و همچنین پنجره های دوبعدی پلان و نماهای دلخواه جهت اعمال تغییرات دلخواه، افزودن سیستم مختصات جدید، افزودن پلان و یا تغییر آیتم‌های طراحی شده در Etabs می‌باشد.

- سازه‌نگار قابلیت ترسیم پلان ستون‌گذاری با در نظر گرفتن تیپ‌بندی ستونها و تیپ‌بندی پلان تیرریزی ، با ذکر مشخصات تیرها، نحوه اتصال تیر، محل قرارگیری ورق تقویتی با توجه به مفصلی یا گیردار بودن اتصال تیر و همچنین در نظر گرفتن نسبت طول ورق تقویتی را داراست. علاوه بر این، سازه‌نگار کلافهای میانی پلانهای تیرریزی را بطور خودکار محاسبه و ترسیم می‌نماید.

- نمای ستونها در سازه‌نگار در دو راستای محورهای عمـومـی X و Y (از چهار نمای +X ، +Y ، -X ، -Y) ، و همچنیـن محـورهـای محـلی 2 و 3 (نماهای بال و جان) ترسیم می‌شود.

- مقطع‌ساز سازه‌نگار قابلیت ترسیم انواع مقاطع در دو گروه، گروه اول مقاطع استاندارد شامل IPE، IPB، INP، CPE، CNP، بصورت تکی، دوبل و سه‌تایی، ناودانی، نبشی، صلیبی، تیرورق، قوطی، لوله و مقاطع مرکب و همچنین گروه دوم مقاطع عمومی که کاربر کلیه مقاطع غیر متعارف مورد نظر خود را می تواند معرفی نماید، را دارا می‌باشد.

- سازه‌نگار محدودیتی در ترسیم انواع اشکال مهاربندی ندارد. انواع مهاربندی‌های ضربدری، CBF، EBF، Y و مهاربندی‌های از نوع دستک در سازه‌نگار ترسیم می‌شوند. علاوه بر این به غیر از نماهای استاندارد،کاربر می تواند نماهای دلخواه را به سادگی جهت ترسیم در نقشه ها، در محیط سازه‌نگار معرفی نماید. ورقهای اتصال مهاری‌ها به شکلی کاملاً منظم به همراه اندازه‌گذاری‌های دقیق مشخص در نقشه نمای مهاربندی ترسیم می‌شوند.

- سازه‌نگار لیستوفر دقیق با جزئیات کامل در ارتباط با تیرها، ستونها، مهاربندها و طول و وزن کل پروفیل‌ها و ورقها را بصورت جداول در فایل نقشه آماده می سازد.

- سازه‌نگار قابلیت طراحی انواع اتصالات جوشی تیر به ستون (ساده و گیردار) و ارائه دفترچه محاسبات مطابق مقررات ملی ساختمان و نقشه کامل اتصالات مذکور و ترسیم اتصالات انواع مهاربندی و صفحه ستون را داراست.

- امکان ویرایش بسیار قوی نقشه‌ها در داخل برنامه سازه‌نگار در محیطی کاملاً مستقل از AutoCAD .

• امکان شیت بندی و تنظیم چیدمان دلخواه نقشه‌ها
• محیط ویرایش بسیار قوی و کاملاً فارسی همراه با نوار فرمان
• دارا بودن انواع ابزار ترسیم (خط، چندخطی، متن، هاشور، خط اندازه و ...)
• دارا بودن انواع ابزار ویرایش (حذف، کپی، حرکت، دوران و ...)
• دارا بودن انواع ابزار دید (بزرگنمایی، جابجایی)
• امکان تغییر لایه‌ها، فونت متنها، نوع خطها و ...
• امکان تهیه پلات از داخل محیط برنامه
• امکان شیت‌بندی از داخل محیط برنامه

- سازه‌نگار بيش از 150 گزینه قابل تنظیم را جهت بهینـه‌سـازی نقشـه ترسیم شده در محیـط AutoCAD در بخشهای ترسیم مقاطع، نمای ستونها و مهاربندی‌ها، پـلان‌های تیـرریـزی و ستـون‌گـذاری و همچنین اتصالات در اختیـار شما قرار می‌دهد.

- شما در سازه‌نگار این امکان را خواهید داشت که لایه‌های مربوط به ترسیم اشیاء گرافیکی را به تفکیک موضوع تنظیم نمائید. همچنین شما می‌توانید فونتهای دلخواه را با ارتفاع و شیب موردنظر معرفی کرده و حتی کوچکترین جزئیات ترسیم را تغییر دهید.

- سازه‌نگار این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بخشهای مختلف سازه‌ای را جهت ترسیم در نقشه خروجی انتخاب نمائید و در کمترین زمان ممکن نقشه‌های ترسیمی را در محیط سازه‌نگار در اختیار داشته باشید.
- در سازه‌نگار این امکان وجود دارد که نقشه های ترسیم شده در محیط برنامه پس از ویرایش های دلخواه بصورت فایل با فرمت DXF و DWG جهت نرم افزار AutoCAD ذخیره گردد.
جهت درخواست کاتالوگ به آدرس زیر مراجعه بفرمایید:

http://www.rayansazeh.com/home/SN3reqcat.aspx?lang=Fa

در صورت درخواست ، شرکت امکان ارسال یکی از کارشناسان خود را برای معرفی نرم افزار و آشنایی با قابلیت ها و توانایی های نسل سوم سازه نگار خدمت گرامی شما را دارد.
بدین منظور با شماره تماس های شرکت و یا فکس با ما تماس حاصل فرمایید
88259773 با تشکر-رایان سازه

سوالات آزمون ایستائی خرداد۸۷باپاسخنامه:

آزمون نهائی ایستائی -سال سوم رشته ساختمان- خرداد ۸۷- با پاسخنامه کامل وبارم بندی جزء به جزء-  ضمنا : روی لینک (خط آبی رنگ انتهای این نوشته ها) کلیک کنید- درصفحه اول از سایتwww.4shared که امد روی کلیدDownload  NOWکلیک کنید- در صفحه بعدی صبر کنید تا شمارش معکوس تمام و مثلا 10ثانیه تا صفر ثانیه برود وسپس وقتی جمله : Click here to download this file  رادیدید روی ان جمله کلیک کنید -بعد صبر کنید تا پنجره ذخیره سازی کوچکی که نام ان مثلا است:FILE   DOWNLOAD   باز شودودر ان پنجره کوچک- روی SAVEکلیک و سپس پنجره SAVE  AS که باز شد در ان هم مسیر ذخیره شدن فایل را در کامپیوترتان انتخاب و مشخص کنید- ودر ان پنجره سپس روی SAVE کلیک کنید تاDOWNLOAD فایل شروع شود -البته اگر با بروزر مثلا OPERAدارید فایل دانلود میکنید ممکن است نام پنجره کوچک باز شده بعد از اتمام شمارش معکوس برای دانلود این پنجره باشد:.......DOWNLOADING   FILE   BIRESH   AZ    ولی مراحل بعدی یکی است- بعد باید صبر کنید تا دانلود تمام شود (که البته اگر چه فایل داده شده کم حجم است ولی با سرعت کم اینترنت فعلی ممکن است طول بکشد )و چون فایل داده شده از نوع PDF است بعد از اتمام دانلود باید انرا با برنامه اکروبت ریدرAcrobat   readerکه روی کامپیوترتان نصب کرده داشته باشید انرا باز واستفاده کنید- موفق باشید- استیلا:   اینهم لینک دانلود ان:

http://www.4shared.com/file/221534293/cd01c6f6/istaee_kh87-wwestilatk.html

سوالات ازمون نهائی ریاضی۳-خرداد۸۷باپاسخنامه:

هنرستانهای فنی- رشته های فنی-باپاسخنامه کامل وتشریحی و بارم بندی جز به جزء-بعد از دانلود با اکروبات ریدر باز کنید-                                                                                   لینک دانلود:

http://www.4shared.com/file/222161378/90d57f0e/riazi3_kh87-wwwestilatk.html

ذخیره کردن فونتها در فایل Word :

مراقب باشید، صفحه آرایی بهم نریزد :

فایلی را با کلی زحمت تایپ کرده‌اید و برای گرفتن پرینت به جای دیگری می‌برید ، فایل را باز می‌کنید ، "وااای! چرا بهم ریخته" البته سناریوی بدتری نیز ممکن است قرار است در همایشی فایل پاورپوینت را نمایش دهید اما وقتی فایل را باز می‌کنید – همه دارند آنرا می‌بینند- تمام صفحه آرایی و جملات از اسلاید‌ها بیرون رفته‌اند و متاسفانه نمی‌توانید از خجالت آب شوید و این مشکل عمده‌ای که اکثر کاربران عادی و حتی حرفه‌ای با آن درگیر هستند.دلیل این موضوع آن است که شما متن تایپ شده را با یک سری از فونت‌ها تنظیم می‌کنید و متعاقب آن صفحه آرایی را انجام می‌دهید حال فایل در روی کامپیوتری دیگری باز می‌شود و در این هنگام نرم افزار متوجه می‌شود که فونت‌های فایل بر روی سیستم موجود نیست و تصمیم می‌گیرد که آنها را با یک سری فونت دیگر جایگزین کند و در نتیجه صفحه‌آرایی شما بهم می‌ریزد.شما می‌توانید یک کار غیر اصولی انجام دهید و آن اینست که تمامی فونت‌ها را همراه فایل خود ببرید و آنها را نصب کنید یا اگر فایلی را ایمیل می‌کنید 10 فونت دیگر آنرا هم بفرستید تا قبل از خواندن فایل شما آنرا نصب کنند !!البته راه حل دومی نیز موجود است که از فونتی‌ استفاده کنید که مطمئن هستید روی همه ویندوز‌ها موجود است مانند Tahoma و اگر دقت کرده باشید اکثر صفحات وب از این فونت استفاده می‌کنند.اما در Word  و PowerPoint برای این منظور تنظیمی وجود دارد که به صورت خودکار فونت‌هایی که درفایلتان استفاده کرده‌اید شناخته می‌شود و همراه فایل ذخیره می‌شود و هر کجا که فایل خود را باز کنید این فونت‌ها همان لحظه در سیستم پردازش می‌شوند بدون آنکه فونت نصب شود و در نتیجه صفحه‌آرایی شما بهم نمی‌ریزد تنظیم در Word:     از منوی Tools گزینه Options را بزنید و به سر برگ Save بروید و مطابق شکل زیر عمل نمایید:

image002.gif

دانلودکتاب آموزش بسیار پیشرفته اکسل:

http://farsaran.ir/index.php/microsoftexcelmenu/3-excelarticles/29-excelebook.html

چگونگی ساخت و ویرایش فهرست عناوین و واژه هادرورد:

http://farsaran.ir/Word%20Section/Files/Word_Index_Glossery.pdf

نصب ابزار فرمول نویسی ریاضی در Word:

http://farsaran.ir/Word%20Section/Type%20math%20Formula.htm

چگونه در Word چند بیتی  وشعر تایپ کنیم :

http://farsaran.ir/Word%20Section/Type%20a%20Poem%20in%20Word.htm


۲۱توصيه مهم درموردطراحی محل بادبند: 

برداشت شده از شماره اول فصل نامه رازینه - فصلنامه تخصصی سازمان نظام مهندسی خراسان جنوبی - بیرجند- تدوین شده توسط :مهندس سلیم(کارشناس ارشد عمران)

SALIM1.jpg?rnd=0.6040267557433585&sizeM=

البته فعلا فایل بصورت دو عکس است که به علت سرعت بسیار کم اینترنت فعلی؟! مجبورشدم حجم عکسهارا هم کم کنم تاراحتتر دانلود شوند- ولی به هر حال چون اطلاعات بسیار مهمی است ارزش دانلود را دارند(باتشکر از همکار گرامی جناب آقای مهندس سلیم)- لینک دانلود فایل ۱:

دانلود فایل 1: با حجم بالاتر ولي كيفيت خوب:

http://www.4shared.com/photo/plSNReoh/salim1.html

دانلود فایل ۲:

با حجم بالاتر ولي كيفيت خوبتر :  http://www.4shared.com/photo/BvLYT2GN/salim2.html

دانلودنقشه اتوکد(پلان-برش- دو نما)سوال عملی نقشه کشی:

طرح وترسیم پلان  از اینجانب بوده که سوال کلاسی نقشه کشی سال سوم ساختمان- هنرستان فنی ابوذر بیرجند - کلاس ۳۰۴-  بوده و زحمت ترسیم اتوکدی برش ونما را هنرجو : اقای محمد مهدی محمدی  کشیده است(باتشکر از ایشان):

  MAHDI_MOHAMADI.jpg?sizeM=7

لینک دانلود فایل اتوکد (اول دانلود بعدا با winrarباز وبااتوکد14 یابالاتر استفاده کنید):

http://www.4shared.com/file/213891762/e3b5c5c3/BIRESH_AZ_MAHDI_MOHAMADI.html

سوالات آزمونهای نهائی رشته برق(الکترونیک-الکتروتکنیک)   وساختمان باپاسخنامه: 

اول دانلود بعد باWINRAR  يا WINZIP یانظایر ان باز کرده وسپس با اکروبات ریدر یا ورد استفاده کنید(برای بازشدن با WINRARصبر کنید چون طول میکشد و من چون حسابی فشرده کردمش تا حجم ان کم شود)-  تهیه : استیلا  - هنرستان فنی ابوذر بیرجند-               لینک دانلود:

http://www.4shared.com/file/215240615/b1351918/azmoon_nehaei_barghsakhteman.html

سوالات آزمونهای علمی عملی رشته:     ساختمان (سالهای گذشته)

تهیه: استیلا- هنرستان ابوذر بیرجند:  لینک دانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلود:

http://www.4shared.com/file/215242865/5ee36a5e/AZMOONHAYE_ELMI_VA_AMALI_HONAR.html

دانلود رایـگان فایل پی دی اف 174 صفحه ای مربوط به    دوره فرآیند فرآیندهای جوش و بازرسی:

فصل اول : مروري بر تكنولوژي جوشكاري فصل دوم : جوشكاري به روش اكسي استيلن فصل سوم : منابع نيرو در جوشكاري فصل چهارم : جوشكاري قوس الكتريكي با گاز محافظ فصل پنجم : جوشكاري به روش تيگ فصل ششم : جوشكاري به روش ميگ، مگ فصل هفتم : جوشكاري به روش الكترود دستي فصل هشتم : جوشكاري به روش زيرپودري فصل نهم : طبقه بندي عيوب جوش پيوست 1 : مواد مصرفي جوش و انتخاب الكترود پيوست 2 : آشنايي با بررسيهاي غير مخرب و روشهاي متداول آن پيوست 3 : بازرسي جوش ، وظايف و خصوصيات پيوست 4 : تاييد صلاحيت كيفي روشهاي جوشكاري و پرسنل جوشكار:

http://civilz.com/articles/welding_engine


مطالب مشابه :


بزرگ نمایی قسمتهایی از پلان LAYOUT

گروه معماری فاز 2 - بزرگ نمایی قسمتهایی از پلان layout - وبلاگ آموزش حرفه ای فاز 2 معماری




ویلایی دوبلکس

همراه با جدول نازک کاری - بزرگنمایی ها - مقطع بزرگنمایی ها دانلود پلان ویلایی




دانلود پروژه مدرسه 5 کلاسه

معمار قلب ها - دانلود پروژه مدرسه 5 کلاسه ایزومتریک . بزرگنمایی . سایت پلان . اندازه گذاری .




فاز2 مدرسه

دانلود پروژه پلان و نقشه های دانشکده معماری – فاز2 بزرگنمایی سرویس




پلان خانه های سریالهای معروف

دانلود دتایل ساختمانت این بیشتر به پلان خانه, (برای بزرگنمایی تصاویر بر روی آنها کلیک




فایل های کاملا اجرایی

farscad.blogfa.com - فایل های کاملا اجرایی - دانلود و سفارش آرشیو فایلهای اتوکد




پلان خانه های سریالهای معروف

پایان نامه معماری - پلان خانه های سریالهای معروف - دانلود دتایل ساختمانت این سایت .




تصاویر پلان و برش تیمچه و سرای ابوذری اراک به همراه یک صفحه توضیح اثر و چند تصویر از بنا , نقشه حمام

انجام پروژه های معماری , شیت بندی معماری - تصاویر پلان و برش تیمچه و سرای ابوذری اراک به




يا محول الحول والاحوال حول حالنا الي احسن الحال

در این وبسایت آموزش طراحی پلان ونقشه ساختمان-دانلود نقشه آخرش هم چند نقشه و بزرگنمایی




سی نکته برای اسکیس کارشناسی ارشد معماری منظر

دانلود معماری - سی پلان، برش، نما از پلان، نما، برش، نما-برش، پرسپکتیو و بزرگنمایی




برچسب :