اختصاصی/ همه گزینه های روی میز بابل در انتخابات مجلس دهم؛

از آنجا که ترکیب احتمالی نامزدهای انتخابات مجلس دهم در مازندران تقریبا مشخص شده و شخصیت های اصلی و تاثیر گذار وارد میدان شده اند، سرویس سیاسی وارش نیوز بر آن شد تا سلسله گزارش هایی را از وضعیت انتخاباتی در حوزه های مختلف مازندران به دست بدهد تا مخاطبان با دیدی روشن تر به استقبال انتخابات مجلس دهم بروند.در نخستین گزارش از این مجموعه شهرستان بابل را انتخاب کرده ایم.  

وارش نیوز: وقتی از فردای انتخاب حسن روحانی به عنوان یازدهمین سکاندار قوه مجریه در ایران بحث انتخابات مجلس دهم شروع شد نباید بر کسانی که از آغاز سالجاری فعالیت انتخاباتی خود را به صورت جدی آغاز کرده اند خرده گرفت.

امسال را باید به جد سال انتخابات نامید چرا که با توجه به تفاهم به دست آمده در لوزان سوئیس و احتمال بالای توافق در تیرماه سالجاری و عملکرد مثبت روحانی در حوزه اجتماعی و فرهنگی از جمله بازگشایی خانه سینمایی و تلاش های بی دریغ برای ورود زنان به ورزشگاه ها باید تقریبا انتخاب مجدد وی را قطعی دانست.

اما روحانی بیشترین نگرانی اش از بهارستان است. جایی که بیشترین تذکر و بازخواست تاریخ را از این دولت کرده است و آنقدر مخالف در آن هست که بتواند بر خلاف نظر لاریجانی،  رضا فرجی دانا را به خانه بفرستد و حتی به رحمانی فضلی کارت زرد نشان دهد. سهم مازندران از این مجلس با ساز ناکوک 12  نماینده است که 3 تن از آنها( دامادی از ساری، شریعت نژاد از رامسر و حسینی از قائمشهر ) کاملا با دولت همسو هستند و سه تن دیگر ( مقیمی از بهشهر و نکا، فیاضی از نور و محمودآباد و علیپور از قائمشهر) با دولت میانه چندان خوبی ندارند و در این وسط 6 نماینده دیگر تقریبا بی غرض هستند و سعی شان این است که با توجه به واکنش های حوزه انتخابیه و شرایط سیاسی با دولت روبرو شوند.

از آنجا که ترکیب احتمالی نامزدهای انتخابات مجلس دهم در مازندران تقریبا مشخص شده و شخصیت های اصلی و تاثیر گذار وارد میدان شده اند، سرویس سیاسی وارش نیوز بر آن شد تا سلسله گزارش هایی را از وضعیت انتخاباتی در حوزه های مختلف مازندران به دست بدهد تا مخاطبان با دیدی روشن تر به استقبال انتخابات مجلس دهم بروند.

در نخستین گزارش از این مجموعه شهرستان بابل را انتخاب کرده ایم، زیرا ترکیب نامزدهای انتخابات دهم مجلس در این شهر که استاندار مازندران را هم نمایندگی می کند روشن شده و تا حد زیادی واکنش های مردمی نیز سرنوشت کرسی های این شهر را در مبارزات انتخاباتی مشخص کرده است.

در آغاز لازم می دانیم از همه همکارانمان در شهرستان بابل به خاطر در اختیار گذاشتن اطلاعات صحیح در این زمینه قدردانی کنیم و همچنین اعلام کنیم که این گزارش بدون هیچگونه پیشداروی و جانبداری تهیه شده و تنها بر اساس واقعیت های میدانی و گمانه زنی های عمومی استوار است.

 

بابل شهری که در گذشته بارفروش خوانده می شد و نیما سفرنامه ای بر آن تحریر کرده است از جمله شهرهای عجیب مازندران است. علی رغم اینکه ساری؛ یکی از قدیمی ترین شهرهای شمال کشور، مرکز استان به شمار می آید، بابلی ها همواره سودای مرکز استان شدن داشتند و در تاریخ معاصر برای رسیدن به این جایگاه تلاش های بسیار کردند اما به دلایلی کاملا روشن و منطقی موفق نشدند. اما بابل هرگز زیر سایه هیچ شهر دیگری نبوده است و با توجه به نیروی انسانی قوی و برخورداری از زیرساخت های صنعتی توانست به یکی از تاثیرگذارترین شهرستان های مازندران بدل شود. وجود ششمین دانشگاه صتعنی کشور، برخورداری از تاریخ غنی فقاهت و روحانیت، معرفی شخصیت های برجسته سیاسی، مدیریتی و فرهنگی به سطح اول کشور از این شهرستان چهره  درخورد توجه و قابل تکیه ای ساخته است.

بابل هم اینک دو نماینده به نام های حسین نیاز آذری و علی اکبر ناصری را در مجلس دارد که مشاهدات میدانی و واکنش های مردمی نشان می دهد که شانس چندانی برای انتخاب مجدد ندارند.  البته این نظر همه مردم بابل نیست و ممکن است که ظرفیت های پنهانی در این دو وجود داشته باشد که با نزدیک تر شدن به انتخابات نمایان گردد اما در شرایط فعلی مردم بابل رضایت چندانی از عملکرد این دو ندارند و معتقدند که این دو شخصیت نتوانسته اند چهره بابل را تغییر دهند.

 

 

حسین نیاز آذری

 

حاج حسین نیازآذری از خانواده ای خوش نام در فیروزجاه واقع در بخش بندپی شرقی بابل متولد شد و در بین نمایندگان مازندران به خوشنامی و خوش اخلاقی شهره است. وی در آستانه 55 سالگی قرار دارد و پس از ازدواج با دختر عمه اش در سال 58 اینک صاحب یک پسر و سه دختر است.

نیازآذری از خانواده شهداست و دو برادرش به نام های رمضان و اسرافیل را در جنگ تحمیلی از دست داده است.

عضویت در  شورای مرکزی و مدير داخلی جهاد سازندگي شهرستان بابل ، معاونت فرمانداری و بخشداری مرکزی بابلسر، فرمانداری شهرستان بابل،معاونت آب و فاضلاب روستایی استان مازندران، مدير عاملی آب و فاضلاب شرق استان تهران ، مدير عاملی آب و فاضلاب تهران از جمله سوابق اجرای وی است و اولین دوره نمایندگی خود را در مجلس شورای اسلامی تجربه می کند.

وی خود را آماده حضور در دور تازه انتخابات کرده است.

شانس انتخاب:متوسط/ کمتر از دوره قبل

 

 

حجت الاسلام علی اکبر ناصری

 

حجت الاسلام ناصری متولد  1335 درشهرستان دیوکلای بابل است متولد شد. وی از شاگردان ایات اعظام فاضل لنکرانی"، "مکارم شیرازی"، "جعفر سبحانی" بوده است و بردار شهید علی اصغر ناصری (اولین شهید مازندران در قیام قم) است.

امامت موقت نماز جمعه بابل در غیاب مرحوم آیت الله روحانی،امام جمعه شهرستان محمودآباد، امامت موقت جمعه مرکز اسلامی هامبورگ آلمان، سفیر فوق العاده ونماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، نمایندگی مردم بابل در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی ومسئولیت  جهاد سازندگی شهرستان بابل از جمله ساوبق وی به شمار می اید. ناصری نیز همچون نیاز آذری شانس خیلی زیاد و قطعی  برای انتخاب مجدد ندارد و خبرهای رسیده حاکی از آن است که نگاه و تمایل مردم بابل به چهره های تازه و همسو با دولت است. البته این تنها در حد گمانه زنی است و نمی توان با یقین درباره اش سخن گفت.

شانس انتخاب: متوسط/ کمتر از دوره قبل

 

 

محسن نریمان

 

مهندس محسن نریمان از جمله محبوب ترین نمایندگان ادوار بابل در مجلس شورای اسلامی است که در دوره گذشته به دلیل برخی از گمانه زنی ها در مورد قطعیت رد صلاحیتش در انتخابات مجلس شرکت نکرد. اما خبرهای رسیده حاکی است با حمایت دولت قصد شرکت در این دوره از انتخابات مجلس را دارد.

نریمان متولد سال 1331 در شهر بابل است و از دانشگاه صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شده که مهمترین دانشگاه صنعتی ایران به شمار می اید.

وی از نخستین شهرداران بابل پس از انقلاب به شمار می آید و سابقه عضویت در سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را نیز دارد.

نریمان سابقه چهار دوره (دوره‌های 3 و 4 و 6 و 8) نمایندگی مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد که مهمترین جایگاهش در بهارستان ریاست کمیسیون عمران در مجلس ششم است.

معاونت عمرانی استانداری مازندران، استانداری خراسان شمالی، مدیرعاملی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، ریاست  هیات مدیره شرکت سازمان توسعه مسکن ایران، عضویت در هیات مدیره شرکت هواپیمایی ج.ا.ا. (هما) نیز از جمله سوابق اجرایی وی به شمار می اید. وی همینک معاون وزیر راه و شهرسازی است.

نریمان از چهره های سرشناس اصلاحات در مازندران به شمار می آید و شنیده ها حاکی است که دولت روی حضور او در مجلس حساب ویژه باز کرده است.

شانس انتخاب: بسیار بالا

 

 

 

 

علی کریمی فیروزجایی

 

دکتر علی کریمی فیروزجایی متولد 1351 در شهرستان بابل است و سابقه نمایندگی مردم بابل (دوره هشتم) در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد. تحصیلات او دکترای زبان شناسی است و در بین مردم نیز بابت تلاش فراوان و خالصانه و نطق های خوبش مشهور است. همچنین رسانه ها به دلیل پاسخگویی همیشگی اش از وی رضایت داشتند.

وی در انتخابات نهم مجلس نیز شرکت کرد اما نتوانست از سد تائید صلاحیت بگذرد و در تاریخ 22 بهمن رد صلاحیت شد.

وی انجمن حجتیه بابل  و طرفداران رحیم مشایی را مسئول تلاش برای رد صلاحیت خود دانست و به شدت از این موضوع انتقاد کرد.

کریمی از مخالفین عبدالله جاسبی در دانشگاه ازاد بود و به همین خاطر وی را در برابر هاشمی رفسنجانی تصور می کردند.

وی از مخالفان جریان موسوم به انحرافی در دولت احمدی نژاد بود و شایعاتی درباره دست داشتن وی در پرونده فساد سه هزار میلیاردی مطرح شد که هرگز به اثبات نرسید.

دکتر کریمی فیروزجایی از جمله اعضای فراکسیون اصولگرایان مجلس هشتم بود و حضور در آموزش و پرورش و دانشگاهها از اصلی ترین سوابق اجرایی وی به شمار می آید.

برخی نظرسنجی ها و افکار جویی های در بین طبقات مختلف بابل حکایت از اقبال مردمی خوب دکتر کریمی دارد که شانس انتخابش را تقریبا قطعی می کند.

شانس انتخاب: بسیار بالا

 

 

 

سید صادق موسوی

 

موسوی از خیرین خوشنام بابل و نماینده ایران خودرو در این شهرستان است که به واسطه حضور گسترده در مجامع مردمی و خیریه خود را اماده حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی کرده است.

وی در میان مردم نیز چهره ای شناخته شده و خوشنام است.

شانس انتخاب: کم

 

 

 

همت الله طاهرنژاد

 

طاهر نژاد قاضی عالی دادگاه تجدید نظر استان است که از 6 ماه پیش فعالیت های انتخاباتی خود را کلید زد و با حضور در مراسم ورزشی و فرهنگی سعی کرد چهره خود را در میان مردم جا بیندازد. شنیده های حاکی از آن است که اگر کریمی مجددا رد صلاحیت شود ممکن است از وی حمایت کند.

شانس انتخاب: کم

 

 

احمد فاطمی

 

فاطمی متولد سال 1351 در روستاي درونكلاي غربی بابل است  و در رشته حقوق بین الملل دکترا گرفته است.

عضو شورای هماهنگی مجمع عالی نخبگان ایران و وکالت در دادگاه لاهه از جمله سوابق وی به شمار می آید. برخی از ناظران شانس وی را برای انتخاب کم ندانسته اند. فاطمی مدت هاست با حضور در مجامع مختلف خود را آماده انتخابات مجلس می کند و تا به حال هزینه های زیادی هم کرده است.

شانس انتخاب: نه چندان بالا

 

 

 

شمسعلی هادی زاده معلم

 

وی از اعضای متنفذ اتاق بازرگانی مازندران است که در انتخابات اخیر این اتقاق توانست بالاترین رای را در میان شرکت کنندگان به دست بیاورد.

او دکترای دامپزشکی دارد و روی رای و حمایت ثروتمندان بابلی حساب ویژه ای باز کرده است.

ریاست کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و مازندران و ریاست نظام دامپزشکی استان مازندران از جمله سوابق وی به شمار می آید.

شانس انتخاب: متوسط

گفتنی است از دیگر کسانی که تا به حال حضور جدی خود را در انتخابات اعلام کرده اند و اما از شانس کمی برخوردارند می توان به  فغان پور، سیف اله علی نیا و عابدین مومنی اشاره کرد.


مطالب مشابه :


اینترنت ایرانسل

کافیه به سایت فیش حقوقی بازنشستگان شرکت فیش حقوقی شرکت هواپیمایی هما




تقویم شمسی ویندوز 7

مشاوران حقوقی. فیش هواپیمایی هما. فیش آموزش و پرورش. فیش بازنشستگان




بابک زنجانی کیست؟ + فیلم رقص بابک زنجانی با دختران تاجیکستانی

فیش حقوقی فرهنگیان سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه هتل‌های هما، پتروشیمی




اختصاصی/ همه گزینه های روی میز بابل در انتخابات مجلس دهم؛

وبلاگ دكتر علی کریمی فیروزجایی سایت سازمان




برچسب :