داروی درمان فراموشی تولید شد - داروی فراموشی

داروی فراموشی , درمان فراموشی , درمان فراموشی با یوگا

داروی فراموشی

 

سلامت نیوز: مطالعات محققان دانشگاه منهتن آمریکا نشان می دهد که یکی از داروهای درمان بیماری ALS، قادر به درمان فراموشی است.

به گزارش ایرنا و به نقل از رویترز، به مرور زمان و با گذشت سن، برخی از نورون های مغز تحلیل می روند و این امر منجر به فراموشی می شود. تحقیقات نشان می دهد که یکی از داروهای درمان بیماری عصبی ALS به نام ریلوزول، از این تغییرات نورونی جلوگیری می کند.

مراحل اولیه این تحقیقات در موش آزامایشگاهی موفقیت آمیز بوده است و محققان بر این باورند که توسعه این روش در انسان نیز موثر است.

در ادامه این تحقیقات آمده است که ریلوزول نقش مهمی در درمان بیماری های زوال شناختی دارد.

تغییرات سیناپسی مربوط به افزایش سن باعث کاهش قدرت سیناپسی و انعطاف پذیری سیناپس می شود که داروی ریلوزول با افزایش قدرت سیناپسی و انعطاف پذیری آن از بروز فراموشی جلوگیری می کند و باعث تقویت حافظ ه می شود.

بیماری ALS یک بیماری پیشرونده عصبی است که به تدریج عملکرد تمام عضلات بدن را مختل کرده و ضعف عضلانی بیمار تا جایی پیش می رود که منجر به فلج کامل بیمار می شود.

نتایج این تحقیقات در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

 

اختلالات تمرکز و کاهش قدرت حافظ ه یکی از پیامدهای زندگی شلوغ و پراسترس دنیای پر برخورد صنعتی و مدرن امروز است.

فراموشی و کاهش حافظ ه در هر سنی ممکن است بروز کند. البته این مشکل در افراد مسن بسیار شایع تر است. یکی از جدی ترین بیماری های فراموشی، دمانس مغزی و آلزایمر است که در افراد مسن اتفاق می افتد و مهم ترین علامت آن کاهش قدرت حافظ ه است. بعضی روش های طب مکمل می تواند از بیماری فراموشی جلوگیری کند یا جلوی پیشرفت آن را بگیرد.

ترکیبات گیاه جینکو یکی از شناخته شده ترین داروها برای درمان اختلالات فراموشی، آلزایمر و کاهش قدرت حافظ ه است. جینکو یک گیاه مهم در طب چینی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است و سال هاست که ترکیبات آن در سراسر دنیا برای کمک به تقویت حافظ ه و فعال کردن مغز به کار می رود. از جمله گیاهان دارویی دیگری که می تواند برای کمک به درمان اختلالات فراموشی تجویز شود می توان به بادرنجبویه ، مریم گلی ، شیرین بیان و ماگنولیا اشاره کرد.

رژیم غذایی غنی از سبزی جات تازه و میوه و مصرف بیشتر مواد آنتی اکسیدان و ویتامین ها می تواند در جلوگیری از آلزایمر مفید باشد. مطالعات انجام شده ترکیباتی چون اسـیدهای چرب امگا ـ ۳، کلسیم و ویتامین E را در جلوگیری از فراموشی و تقویت حافظ ه موثر می داند.

تحقیقات نشان می دهد طب سوزنی یکی از مهم ترین روش های طب مکمل است که می تواند با مکانیسم های مختلف باعث تقویت حافظ ه، کمک به درمان اختلالات فراموشی و آلزایمر شود. از سایر روش های طب مکمل که می تواند به درمان اختلالات فراموشی کمک کند می توان به رایحه درمانی، آروماتراپی (استفاده از بعضی روغن ها و انجام ماساژ ) و موسیقی درمانی اشاره کرد.

تایی چی نیز یکی از ورزش های طب مکمل است که می تواند به آرامش و افزایش تمرکز افراد کمک کند. دریافت ترکیبات استروژن در زنان پس از سن یائسگی نیز می تواند در جلوگیری از بیماری فراموشی موثر باشد.

از دیگر مواردی که برای جلوگیری از اختلالات فراموشی یا کمک به درمان آلزایمر توصیه می شود، می توان به کاهش استرس و زندگی آرام، ورزش، فعال نگاه داشتن مغز از طریق مطالعه و یادگیری دائم، دوری از آلودگی هوا بویژه سرب، استراحت و خواب کافی اشاره کرد.

دکتر امیرهومن کاظمی


درمان فراموشی , درمان فراموشی با یوگا