روش های طراحی کابینت

روش های طراحی در حالات خاص فضای آشپزخانه
آنچه که در استفاده از بدنه کابینت های پیش ساخته می بایست مد نظر داشت آنستکه برای سرعت و دقت در عملیات نصب تا حد ممکن از تغییر در فرم و سایز یونیت ها بپرهیزیم.
این مهم ما را در هرچه تمیز تر اجرا کردن کابینت آشپزخانه یاری خواهد داد و مسائلی چون عدم دقت کافی در تغییر و ساخت یونیت جدید توسط نصاب مشکلات بعدی را حادث نمی شود.

لذا در توضیحات ذیل سعی داشته ایم تا با ارائه روش های بسیار ساده، در چیدمان هر چه بهتر کابینت آشپزخانه، راهکارهای مناسبی را ارائه نماییم:

  ■ طرح خطی:
در صورتی که قادر نباشیم از گاز مبله یا یخچال در طرح خطی آشپزخانه استفاده کنیم و لزوماً بایستی طول دیوار را با تنوع کابینت چیدمان نماییم، می بایست تمام یونیت ها را با سایز استاندارد چیدمان کرده و آخر کار را با قطعه پر کننده - معمولاً همرنگ درب کابینت - پر نماییم. Konar-e Kish | Designدر این صورت پیشنهاد می گردد جهت زیبایی هر چه بیشتر از یونیت های ایستاده بلند در کنار قطعه پر کننده بهره گیرید. Konar-e Kish | Designدر حالت دیگر، در صورت وجود ستون در امتداد خطی دیوار می توانیم از یونیت دیواری بر روی زمین و در امتداد یونیت های زمینی بهره گیریم. شایان ذکر است که انطباق دقیق عرض یونیت دیواری با عرض ستون الزامی نیست و نیازی به تبعیت از سایز و عرض ستون نخواهد بود. Konar-e Kish | Designپیشنهاد می گردد در این شرایط در امتداد یونیت های دیواری بر روی ستون از در نما و یا طبقات دکوراتیو معلق استفاده نمایید.
توجه: واضح است که در صورت باریک بودن ستون چه در وسط امتداد دیوار و چه در نقطه انتهایی دیوار می توانیم مطابق حالت خطی ساده از قطعات پرکننده استفاده نماییم.

  ■ طرح اِل:
در این حالت از یونیتی موسوم به یونیت گوشه در کنج دیوار استفاده خواهیم نمود، بطوریکه با استفاده از یک قطعه پر کننده (هم ارتفاع درب و عمود بر درب ثابت یونیت گوشه) حداقل یک فاصله cm6 cm*6 بین کابینت های عمود شده بر یکدیگر در کنج دیوار ایجاد کرده تا از برخورد دستگیره و درب یونیت مجاور با یکدیگر جلوگیری شود. این روش جهت کابینت دیواری گوشه نیز قابل تعمیم خواهد بود. Konar-e Kish | Designدر نمونه ای دیگر، با یک ستون در کنج دیوار مواجهیم که می بایست از یونیت گوشه با سایز مناسب به نحوی بهره گیریم که سایز استاندارد برای درب یونیت گوشه حفظ گردد. حال آنکه یونیت گوشه تا انتهای کنج دیوار و به ستون نرسیده باشد و یا سایز درب ثابت در یونیت گوشه متفاوت گردد.
این مورد - مطابق شکل - در استفاده عادی از یونیتهای فلپ نیز قابل اجرا می باشد. Konar-e Kish | Designو نیز در حالتی که یکی از اضلاع دیوار آشپزخانه بصورت مورب باشد، لازم است تا با ایجاد زاویه بر نر قطعه پرکننده در یونیت گوشه، امتداد جدید یونیت ها را بر روی دیوار مورب منطبق با زاویه دیوار و زاویه نر قطعه پر کننده هدایت نماییم. لازم به یادآوریست که تنها باید به این مهم توجه داشت که پهنای این قطعه پر کننده چقدر در نظر گرفته شود که باز شدن درب یونیت ها در کنج دیوار به سهولت و اصولی صورت پذیرد.
از این روش می توان برای تشکیل کانترهای زاویه دار نیز استفاده نمود. Konar-e Kish | Designتوجه: در حالتی که زاویه کنج دیوار کمتر از 90 درجه باشد بایستی توجه داشت عرض قطعه پرکننده طوری تعریف شده باشد که درب یونیت ها در کنج دیوار به یکدیگر برخورد ننماید.
در ادامه بایستی بعرض برسانیم، که این موارد فقط نمونه های محدودی از فضاهای آشپزخانه می باشد و تنوع بیشماری نیز با آن مواجه خواهیم شد که برای هر یک نیز باید راهکاری ترجیحاً با کمترین تغییر در سایز و مشخصات یونیت های استاندارد پیش بینی نمود .تکرار این نکته خالی از لطف نیست که ایجاد نکردن تغییر بر ساختار و سایز یونیت ها موجب تمیزی هر چه بیشتر کابینت نهایی، سرعت در فرآیند نصب و استقرار کابینت و نیز مزیت استفاده از دربهایی استاندارد بر یونیت ها خواهد شد.


شناخت نواحی اصلی و چیدمان متناسب در فضای آشپزخانه
آنچه که واضح است شما می توانید طراحی آشپزخانه تان را منحصر به فرد و به دور از محدودیت ها و مقررات پیچیده انجام دهید.
حال با خلاقیت آزاد و تنها با در نظر داشتن ابعاد فضای آشپزخانه، محل پنجره، درب و انشعابات آب و برق می توانید پلان آشپزخانه مورد نظرتان را بکشید.

نواحی اصلی آشپزخانه:
اصولاً فضاهای داخلی محیط آشپزخانه را به پنج ناحیه اصلی تقسیم بندی می کنند. Konar-e Kish | Designدر مقایسه ای تحلیلی بین چیدمان های ساده و پیچیده از نقطه نظر حرکت فرد بین نواحی مختلف آشپزخانه طرح دو مثال زیر خالی از لطف نخواهد بود.

Konar-e Kish | Designمثال 1:
آشپزخانه ای مفید و ساده (چیدمان 1)
حرکت فرد خانه دار 210 متر در هر روز
1530 کیلومتر حرکت در طی 20 سال


Konar-e Kish | Designآشپزخانه ای پیچیده و مخلوط (چیدمان 2)
حرکت فرد خانه دار 264 متر در هر روز
1927 کیلومتر حرکت در طی 20 سال
که مشخصاً در این مقایسه، 20% از زمان و انرژی شما در چیدمان 1 ذخیره خواهد شد.

مثال 2:
از میانگین فعالیت 4 فرد خانه دار در آشپزخانه، نتیجه در بیش از 100 حرکت بین نواحی مختلف به شرح زیر بوده است:
  ■ سی بار حرکت به سمت میز (کابینت پیشخوان یا میز کار آشپزخانه)
  ■ پنجاه فعالیت در پنج ناحیه اصلی آشپزخانه
  ■ بیش از صد دفعه باز و بسته کردن دربها و درب کشو ها
با طرح دو مثال فوق لزوم چیدمان اصولی، متشکل از دسترسی آسان به کابینت های پر مصرف و نیز کوتاه نمودن مسیر تردد بین نواحی اصلی آشپزخانه را دریافتیم.

چیدمان متناسب:
در طراحی مهمترین نکته آنستکه چگونه فضاهای مرکزی کار در آشپزخانه تان را بین محل شستشو ظرف ها، محل پخت و پز و یخچال چیدمان نمایید.
  ■ آشپزخانه ای با یک یا دو ردیف کابینت خطی، مناسب و کاربردی ترین کابینت برای فضاهای کوچک هستند. (شکل K1 و K2)
  ■ آشپزخانه های L یا U شکل، کابینت های مفید و کارآمد برای هر نوع فضای آشپزخانه خواهند بود. (شکل K5 و K4)
  ■ آشپزخانه های جزیره، کابینتی مناسب برای فضاهای باز و آشپزخانه های بزرگ می باشد. (شکل K3)

مثال 1: این سه نوع چیدمان تابع نکات طراحی گفته شده در طرح خطی میباشند. Konar-e Kish | Designمثال 2: این دو نوع چیدمان تابع نکات طراحی گفته شده در طرح ال خواهند بود. Konar-e Kish | Designراهنمای مونتاژ و نصب کابینت آشپزخانه
این دستورالعمل با هدف بیان چگونگی نصب آشپزخانه های پیش ساخته کُنار کیش تدوین گردیده است.

1) مونتاژ و نصب کابینت های زمینی و ایستاده
مونتاژ کابینت ها (هوایی و زمینی) طبق نقشه مونتاژ و یراق مخصوص داخل هر بسته بندی صورت می پذیرد. برای اتصال بدنه ها به قطعات سقف و کف از داولهای چوبی و اتصالات مینی فیکس استفاده می شود.
1-1) به لحاظ زیبایی، قطعات سقف و کف را بگونه ای به بدنه کابینت متصل می نمائیم که نمای قفل اتصال مینی فیکس بسمت خارج کابینت باشد، سپس آنرا بهمراه یک پیچ گوشتی چهار سوی دسته بلند کاملاً چرخانده و سفت خواهیم کرد تا پین مینی فیکس داخل قفل کاملاً محکم و درگیر گردد. لازم به ذکر است که از یک داول چوبی و یا پلاستیکی نیز در کنار هر اتصال مینی فیکس برای هدایت دقیق سوراخکاری در حین مونتاژ بهره خواهیم برد.
2-1) در حین مونتاژ کابینت ها متوجه خواهید شد، در برخی از کابینت ها صفحه پشت کابینت (قطعه با ضخامت 4 mm) به دو و یا سه قطعه تقسیم شده است که به کمک رابط پلاستیکی هم رنگ بدنه به یکدیگر متصل میشود. این تکنیک در کابینت های زمینی که محل قرارگیری سینک ظرفشویی هستند موجب میشود لوله های آب سرد و گرم و لوله تخلیه سینک را با حذف نمودن یک قطعه از پشت کابینت و بدون نیاز به سوراخکاری و برش در داخل کابینت داشته باشیم.
3-1) در صورت وجود کابینت های ایستاده بلند یا متوسط در طرح آشپزخانه عملیات مونتاژ مطابق کابینت های زمینی صورت می پذیرد با این تفاوت که در کابینت های ایستاده، به جز طبقات متحرک، طبقه ثابت نیز وجود دارد که با اتصال چفت طبقه و عموماٌ برای قرارگیری دستگاه Oven یا Microwave میباشد. بجز حالت های خاص این طبقات ثابت بگونه ای قرار می گیرند که در راستای سقف کابینت زمینی و نیز در راستای کف کابینت دیواری واقع شوند.
4-1) پس از مونتاژ کامل کابینت های زمینی و ایستاده، پایه های قابل تنظیم کابینت ها را به اندازه 4 cm داخلتر از لبه جلویی کابینت و به نحوی با پیچ خودکار 3*16 mm به کف کابینت متصل خواهیم نمود که حدود 1 cm از کفشک پایه زیر بدنه کابینت قرار گیرد.
5-1) پس از اطمینان از تراز بودن کابینت ها (پیچاندن پایه ها باعث افزایش یا کاهش ارتفاع و نهایتاً هم سطح شدن کابینت ها می شود) و نیز انطباق طرح با چیدمان آشپزخانه، کابینت ها را به یکدیگر وصل می کنیم و در این خصوص حتی الامکان از سوراخهای مربوط به طبقات که بر روی بدنه تعبیه شده است استفاده کرده و با پیچ 4*30 mm خودکار کابینت ها را بهم ثابت می نمائیم.
6-1) پس از ثابت و مستقر کردن کابینت های زمینی، کشوها را مطابق شکل A , B و بوسیله پیچ 3*16 mm مونتاژ می نمائیم. Konar-e Kish | Installationدر ادامه، ریل کشوها را همانند شکل زیر، بر بدنه کابینت و مطابق شماره ردیف سوراخ های نمایش داده شده بوسیله پیچ Euro Screw 5*13 mm با گل پیچ کوچک متصل می کنیم. Konar-e Kish | Installationلازم به ذکر است که ردیف سوراخ های معین شده در شکل فوق، جهت نصب پنج نوع ریل نام برده شده است.

2) مونتاژ و نصب کابینت های دیواری
عملیات مونتاژ کابینت های دیواری مشابه کابینت های زمینی بر طبق نقشه مونتاژ داخل بسته بندی صورت می پذیرد و توجه به آیتم 1-1 نیز خالی از لطف نیست.
1-2) حدفاصل بین کابینتهای هوایی و زمینی را دقیقاً برابر 600 mm در نظر بگیرید (در صورتیکه در چیدمان آشپزخانه کابینت ایستاده بلند موجود باشد، سقف کابینتهای هوایی را هم سطح سقف کابینت ایستاده در نظر بگیرید)
2-2) خط نصب گیره فلزی هنگرها به دیوار را به کمک تراز رسم کنید (این خط معمولاً 50 mm پایینتر از لبه بالایی کابینت رسم می شود - شکل الف) Konar-e Kish | Installation3-2) جای عبور قلاب اتصال آویز دیواری (هنگر) را بر پشت بند کابینت و در گوشه فوقانی داخل آن منطبق با سایز نشان داده شده در شکل زیر ایجاد کنیم (دقت شود که این ابعاد در حالت مونتاژ شده کابینت محاسبه گردیده است - شکل ب)
پیشنهاد می گردد قبل از اتصال قطعات کابینت دیواری به یکدیگر، گوشه های قطعه پشت را با احتساب 7mm رفتن در شیار بدنه و کف برش بزنیم. اندازه برش با احتساب 7 mm ذکر شده به ترتیب زیر خواهد بود:
mm 26 * 5/42 = (7+19) * (7+5/35)
4-2) سپس می بایست اتصال آویز را در هر دو گوشه فوقانی در داخل کابینت (با دقت در تطبیق راست و چپ بودن اتصال آویز دیواری) بوسیله دو عدد پیچ خودکار 4*30 mm به بدنه ها متصل کرد بطوریکه قلاب اتصال آویز از سوراخ ایجاد شده در گوشه پشت بند کابینت خارج گردد.
5-2) گیره فلزی مخصوص هنگرهای راست و چپ را بر روی خط ترازی که بر دیوار رسم کرده اید توسط پیچ و رولپلاک 7 cm نصب و سپس کابینتهای هوایی را طبق چیدمان موجود در نقشه بر روی آنها قرار دهید. Konar-e Kish | Installation6-2) پس از قرار دادن هر کابینت بر روی دیوار آن را به کمک تراز و بوسیله پیچ های تنظیم ارتفاع و عمق در اتصال آویز، تنظیم کنید و سپس مطابق آنچه در آیتم (5-1) ارائه شد، کابینت ها ی دیواری را بهم متصل می نمائیم.

3) نصب ملحقات رنگی کابینت
1-3) پس از اتمام نصب کابینت های زمینی و هوایی در صورت تمایل، قادر خواهیم بود بدنه کابینت ها را در نواحی قابل دید در چیدمان کابینت ها با قطعات همرنگ درها بپوشانیم. برای نصب پوشاننده های رنگی آنها را به ارتفاع خود کابینت و به عرض عمق کابینت به اضافه 18 mm (جهت درهای ضخامت 16 mm) برش زده و از داخل کابینت و به وسیله پیچ خودکار 30*4 mm به بدنه متصل می کنیم.
2-3) از دیگر ملحقات رنگی، قطعه پرکننده انتهای کابینت در چیدمان هایی است که پس از نصب کابینت ها، هنوز چند سانتیمتر تا دیوار، فضای خالی باقی می ماند. برای پرکردن این فاصله از صفحه ای هم ارتفاع و همرنگ درب کابینت انتهایی استفاده میشود که آن را با نصب کردن قطعه ای در پشت این صفحه در کنار کابینت قرار داده و توسط پیچ خودکار 4*30 mm از داخل یونیت به نحوی پیچ می کنیم که قطعه رنگی هم سطح درب کابینت قرار گیرد. Konar-e Kish | Installation3-3) در مرحله بعد کلیپس پلاستیکی روی پایه ها را از آن جدا نموده و در راستای محل قرارگیری هر پایه، توسط پیچ خودکار 3*16 mm به پشت پاخور پیچ کرده و بدین وسیله پاخور را به پایه ها متصل می نمائیم.
4-3) لب چراغی، قطعه ای است که در زیر کابینت هوایی نصب میشود و از دیده شدن لوازم روشنایی زیرآن ممانعت می کند و نمای زیباتری به محیط می دهد.
برای نصب، آنرا زیر لبه جلویی بدنه کابینت دیواری گرفته و از لبه پائینی، توسط پیچ خود کار 3*60 mm به زیر بدنه کابینت متصل می نمائیم.
لازم به ذکر است که با توجه به پهنای لب چراغی لازم است تا لبه پائینی قطعه را اصطلاحاً خزینه کرده تا گل پیچ کاملاً در داخل آن فرو رود.

4) نصب و تنظیم درهای کابینت
آخرین مرحله در نصب کابینت آشپزخانه، نصب و تنظیم درب کابینت ها می باشد که پس از نصب صلیبی یا پاشنه لولا بر بدنه کابینت توسط پیچ Euro screw 5*13 mm و نصب لولا بر در کابینت، به گونه ای که در اشکال زیر نمایش داده شده قابل تنظیم می باشند. Konar-e Kish | Installation
5) نصب سینک ظرفشویی و صفحه گاز توکار
1-5) معمولاً اکثر سینک ها دارای شابلون مخصوص برش کاری هستند (در غیر اینصورت محیط سینک را پشت صفحه کابینت رسم کرده و برش کاری را از هر طرف 10 mm داخلتر انجام می دهیم) که به کمک آن خط برش سینک را پشت صفحه کابینت رسم کرده و توسط اره چکشی آنرا برش می زنیم.
نوار آب بندی را پشت لبه سینک می چسبانیم و روی آنرا با چسب سیلیکونی شفاف می پوشانیم. سینک را داخل صفحه کابینت قرار داده و کلیپس های اتصال آنرا از زیر و به تدریج سفت می کنیم.
شایان توجه است که قبل از برش محل سینک در صفحه کابینت موقعیت سینک از نقطه نظر لگن سینک (لگن چپ - لگن راست) و نیز قرارگیری لگن سینک روی بدنه می بایست به دقت بررسی گردد.
2-5) محل صفحه گاز توکار را نیز مطابق آیتم 1-5 برش زده و ضخامت صفحه کابینت را توسط چسب سیلیکون شفاف کاملاً پوشانیده و آب بندی می نمائیم.
این امر درخصوص تمام محل های برش بر صفحه کابینت (محل نصب سینک و گاز و شیر ظرفشویی) لازم الاجراست.
در آخر خاطر نشان می نمائیم که زیبایی و درستی نصب کابینت آشپزخانه به میزان تجربه و دقت و سلیقه مجری وابسته است.

 

مراحل اندازه گیری فضای آشپزخانه
1- در ابتدا باید طول دیوارهای موجود در سایت برداشت شود که جهـت انجـام این کار یکی از دیوارهای انتـهایی را برای برداشـت انتخاب می کنیم و پس از اندازه گیری دیوار اولیه، دیوارهای بعدی را بصورت پی در پی اندازه گیری می کنیم. توجه داشته باشید که دیواری که به عنوان مبداء انتخاب می کنید زاویه 90 در جه داشته باشد. برای اندازه گیری دیوارهایی که زاویه 90 ندارند بهتر اســت از روش مثلـث بندی استفـاده شود. به این ترتـیب که فاصـله گوشـه های دیوار زاویه دار را از یک یا دو دیـوار عمود 90 درجه اندازه می گـیریم. در صورت عـدم اطمـینان از زاویه گوشـه دیوار، مبـنی بر 90 درجـه بـودن آن بهـتر است کـه قطرها را اندازه گیری نماییم. Konar-e Kish | Kitchen Space Measuring• فاصله دهانه ورودی آشپزخانه را جهت اندازه گیری فراموش نکنید.

2- طول پنجره و نیز نقطه ابتدا و انتهای پنجره از دیوارهای کناری و نیز ارتفاع پنجره از سطح زمین را نیز اندازه گـیری نمایـیـد. لازم است موقعیت باز شدن در پنجره و جهت آنرا نیز در نظر بگیریم. Konar-e Kish | Kitchen Space Measuring3- کلیه لغازها و ستون های بیرون زده یا فرو رفته از سطح دیوار باید اندازه گیری شود.

4- ارتفاع کلی آشپزخانه از کف تمام شده تا سقف را برداشت نمایید (در صورت وجود سقف کاذب ارتفاع آنرا نیز فرامـوش نکـنید)

5- محل دقـیق انشـعاب گاز - لوله های فاضـلاب - شیر آب سرد و گرم - خروجی هود - کلـیدها و پریـزها و جـعبه برق جهـت طراحی مورد نیاز است. برای انـجام این کار هر دیوار را به صورت جـداگانه در نظر می گـیریم. موارد ذیل را برای انجـام این عمل در نظر داشته باشید:
  • دیوار مورد نظر را انتخاب کنید.
  • یک طرف دیوار را به عنوان مبداء انتخاب کنید.
  • فاصله کلیه موارد ذکر شده را از مبداء تا آکس (وسط موضوع مورد نظر) برداشت کنید.
  • ارتفاع موضوع ها از آکس تا کف تمام شده را اندازه گیری کنید.
  • محل قرارگیری کاشی های دیوار و یا موقعیت مورد نظر برای قرارگیری پوشش کابینت ها بر روی دیوار را مشـخص نمایـیـد.
  • لازم به یادآوری است در صورت وجود اختلاف بین کف آشپزخانه و فضای خارج از آن به ارتفاع و محل دقیق شروع و خاتمه آن توجه نمایید.

6- در صـورتیـکه آشـپزخانه OPEN است، مشخـص کـردن موقعـیت آشـپزخانه با فضـای مجـاور (راهـرو، نشـیمن، ...) در طـراحـی مناسب، ضروری است.

2) اصول نگهداری مناسب از بدنه و در کابینت
• گرد و خاک و اثر انگشت با استفاده از پارچه نمدار آغشته به مواد شوینده از بین می رود، پس از آن سطح را با پارچه نمدار تمیز کرده و آن را با دستمال خشک نمایید.
• استفاده از موادی چون استون، وایتکس و الکل صنعتی خالص می تواند به سطوح روکش دار آسیب برساند، در صورت احتیاج به این ماده برای پاک کردن اثر موادی مانند جوهر خودکار، ماژیک یا رنگ، پس از رقیق کردن آن مواد با آب، سطح را تمیز و بلافاصله محل آنرا در چند مرحله با پارچه نمدار تمیز و خشک نمایید.
• برای نظافت درهای با قاب آلومینیوم یا MDF که درون آنها شیشه قرار گرفته است اول سطح شیشه را بوسیله محلول شیشه شور تمیز نمایید.
برای جلوگیری از هر نوع آسیب دیدگی در هنگام تمیز کردن شیشه هایی که قاب آلومینیومی یا چوبی دارد، دقت نمایید که مواد شوینده و آب به داخل درزها نفوذ نکند.
• هرگز در کابینت های بالای اجاق گاز را باز نگذارید زیرا گرما و بخار حاصل از پخت و پز باعث صدمه دیدن آن می گردد.
• در زیر کابینت پاخورهایی تعبیه شده است که توسط نوعی گیره به پایه های کابینت متصل می شود. وجود این نوع گیره در پشت پاخورها به شما این امکان را می دهد که در صورت لزوم به نظافت زیر کابینت بدون نیاز به هیچ گونه ابزار خاصی و به راحتی، پاخور را از بدنه کابینت جدا نموده و مجدداً در جای خود قرار دهید. (مطابق شکل)

Konar-e Kish | Usage Guide

به هنگام باز گرداندن پاخور در جای خود دقت کنید که گیره ها در راستای پایه های کابینت قرار گیرد.
از آنجایی که برای حفظ یکپارچگی و زیبایی آشپزخانه شما، پاخورها از جنس در کابینت انتخاب می شود، برای نگهداری و تمیز کردن آن از نکات ذکر شده در مورد در کابینت پیروی نمایید.

3) اصول نگهداری از صفحه کابینت
صفحه کابینت آشپزخانه شما از مقاومت لازم برای فعالیت های معمول آشپزخانه برخوردار است. ولی این به معنی آسیب ناپذیری آن نیست. لذا برای مراقبت از این صفحات باید به نکات زیر توجه داشت:
• به هیچ وجه اجسام بسیار سنگین را روی صفحه کابینت قرار ندهید، بخصوص در محلی که در زیر آن ماشین لباسشویی قرار گرفته است طبیعتاً می بایست از نشستن روی صفحه کابینت نیز جداً خودداری شود.
• از بکار بردن وسایل نوک تیز مانند چاقو برای از بین بردن لکه یا تکه های خشک شده غذا و همچنین از مواد شوینده که خاصیت سایندگی دارند پرهیز نمایید.
• از بریدن نان، گوشت و سایر مواد غذایی بر روی صفحه کابینت جداً خودداری فرمایید، برای این کار حتماً از تخته مناسب خرد کردن استفاده نمایید.
• ظروف داغ را مستقیماً بر روی صفحه کابینت قرار ندهید. برای این کار می توانید از سطوح عایق متداول استفاده کنید.
• ایجاد کپک در گوشه های صفحه کابینت زیر سینک باعث از بین رفتن آب بندی و خاصیت ضد رطوبت کابینت شما می گردد. بنابراین همیشه اطراف سینک و گوشه های صفحه روی کابینت را با حوله خشک نمایید تا از ایجاد محیط مرطوب و متعاقباً ایجاد کپک جلوگیری شود.
• برای تمیز کردن و از بین بردن لکه های بوجود آمده بر روی این سطح از پارچه و اسفنج نمدار و در صورت لزوم از مواد شوینده استفاده نمایید.

4) اصول نگهداری از تجهیزات کابینت
دقت داشته باشید اگر کشوها را بطور معمول باز و بسته کنید و از باز و بسته کردن محکم آن پرهیز کنید. کشوها سالهای سال رضایت خاطر شما را فراهم خواهد نمود.
• حداکثر ظرفیت وزنی مجاز برای کشوها 30 کیلوگرم می باشد. از پر کردن و سنگین کردن بیش از حد کشوها جداً پرهیز نمایید.
• برای تمیز کردن قسمتهای فلزی کشو از پارچه نمدار و یا محلول شیشه شور استفاده نمایید.
• هرگز داخل کشو را با آب نشویید. برای این کار می توانید از پارچه نمدار استفاده نمایید.
• جهت تمیز کردن هیچ یک از قسمتهای کشو از مواد شوینده با خاصیت سایندگی استفاده ننمایید.
لولای کابینت آشپزخانه شما از قطعات فلزی آبکاری شده و مقاوم تشکیل شده است و احتیاج به روغن کاری یا نگهداری خاصی ندارد. رفتار غیر معمول با در کابینت به لولا آسیب رسانده و کارایی آن را کاهش می دهد. لذا دقت نمایید که هرگز:

  • درها را محکم نبندید
  • چیزی به درها تکیه ندهید
  • چیزی از درها آویزان نکنید
  • درها را بیش از زاویه معمول باز ننمایید

در صورت به هم خوردن تنظیم اولیه لولا می توانید برای کسب اطلاع از نحوه تنظیم مجدد آن به قسمتی از این کتابچه که مربوط به مونتاژ و نصب کابینت می باشد مراجعه نمایید.
توجه داشته باشید که مواد شوینده و اسیدها به سطح لولا صدمه می زند. همچنین رطوبت ناشی از شستشو نیز باعث آسیب دیدگی شدید لولا می شود. از این رو برای تمیز کردن لولاها فقط از پارچه نمدار استفاده نمایید.
• دستگیره اغلب از جنس آلومینیوم، فلز آبکاری شده یا فولاد ضد زنگ می باشد.
برای تمیز کردن دستگیره ها از پارچه نمدار و در صورت لزوم از مواد شوینده رقیق شده با آب استفاده نموده و سپس بلافاصله با استفاده از دستمال خشک و بدون پرز آن را پاک نمایید.
به هیچ عنوان از ابزار شستشو ساینده چون اسکاچ برای تمیز کردن دستگیره ها استفاده ننمایید.
• سبدها، تجهیزات فلزی توکار و کشوهای فلزی را بیش از ظرفیت آن پر ننمایید، با این کار شما به کابینت و درهای آنها آسیب می رسانید.
هرگز برای تمیز کردن تجهیزات فلزی از محلول های شوینده با خاصیت خورندگی و یا ابزار ساینده شستشو چون اسکاچ استفاده ننمایید. برای این منظور می توانید از محلول های شیشه شور و در صورت نیاز از پارچه نمدار آغشته به مواد شوینده رقیق شده استفاده نمایید.
بلافاصله پس از تمیز کردن تجهیزات فلزی، آنها را توسط دستمال خشک نمایید. باقیماندن رطوبت باعث صدمات جدی به تجهیزات خواهد شد.


مطالب مشابه :


لیست جهیزیه

چای صاف کن – پایه دستمال رول آشپزخانه-گیره برای دستگیره آشپزخانه پرده- رخت آویز




ساخت آویز قورباغه تزیین دراتاق کودک

ساخت آویز قورباغه تزیین دراتاق کودک دستگیره ی آشپزخانه ساخت جای حوله و دستمال




ساخت پرده آویز با مهره

ساخت پرده آویز با مهره دستمال دکور آشنایی آموزش درست کردن دستگیره های آشپزخانه به




ابتکاری برای آویز شمع

ابتکاری برای آویز شمع دستمال دکور آشنایی آموزش درست کردن دستگیره های آشپزخانه به شکل




تزیین اتاق بچه ها با آویز عروسکی

تزیین اتاق بچه ها با آویز دستمال دکور آشنایی آموزش درست کردن دستگیره های آشپزخانه به




روش های طراحی کابینت

روش های طراحی در حالات خاص فضای آشپزخانه آویز دیواری تمیز کرده و آن را با دستمال خشک




جهیزیه مـــــــا

۳تادم کنی دستمال روقوری دستگیره دستمال آشپزخانه هرچه رو با آویز یا




لیست جهیزیه

جای آویز دستمال دستمال آشپزخانه فر پیشبند ۳تادم کنی دستمال روقوری دستگیره گاز و




ساخت شاخه گل چوبی بهترین هدیه برای مادر

آموزش درست کردن دستگیره های آشپزخانه های فر یا دستمال های آشپزخانه می به آویز می رسد




برچسب :