تفاوت تطبیق درحکم آموزش وپرورش ماجرای یک بام دوهوا است

- تفاوت تطبیق مستخدمین سال 1388 به بعد چیست ؟

در صورتی که پرسنلی در اخرین روزهای سال 1387 استخدام می شد ، دارای حکم استخدامی قبل از1388/1/1 می بود ، در نتیجه در حکم تطبیق ، مبلغی به عنوان تفاوت تطبیق تعلق می گرفت .

حال اگر همین فرد چند روز بعد یعنی در سال 1388 استخدام می شد چون دارای حقوق سال 1387 نبود مبلغ تفاوت تطبیق فوق به وی تعلق نمی گرفت .

در نسخه 4.03 سیستم پرسنلی برای چنین افرادی، مبلغی ثابت در نظر گرفته شده است تا این تفاوت حقوق برای مستخدمین سال 88 به بعد تا حدودی تعدیل شود .

2- مبلغ تفاوت تطبیق چقدر است و چگونه محاسبه می شود ؟

در نسخه جدید مبالغ زیر به صورت ثابت به عنوان تفاوت تطبیق برای این گونه افراد صادر می شود :

ردیف

مدرک

مبلغ ریال

1

دیپلم

1797000

2

فوق دیپلم

1383000

3

لیسانس

1093500

4

فوق لیسانس

673500

مبالغ فوق به صورت ثابت و بر اساس محاسبه و مقایسه میانگین حقوق مستخدمین قبل و بعد از 88 بدست آمده و به صورت جدول ثابت ، در سیستم اعمال شده است.

3- شرایط پرسنل چیست ؟

مبلغ فوق فقط به پرسنلی تعلق می گیرد که

1- تاریخ بدو استخدام پرسنل بعد از 1388/1/1 باشد

2- حکم جاری (حکم در حال صدور) فقط یکی از احکام 71 (استخدام پیمانی) ، 74(استخدام آزمایشی) و 75(استخدام قطعی) باشد

نکته : از صدور حکم تطبیق برای این افراد خودداری کنید چون مبلغ فوق فقط با احکام بالا قابل پرداخت است

و نیز برای این گونه افراد صدور حکم تطبیق اشتباه است .

3- حکم جاری (حکم در حال صدور) اولین حکم فرد باشد . بدین معنی که فرد درحال ورود به دستگاه و حکم جاری اولین سابقه وی در سیستم می باشد .

4- در مورد دانشجویان متعهد خدمت شرط اولین حکم بودن (شرط شماره 3) لحاظ نمی شود . چون برای اینگونه افراد حکم تطبیق جاری نشده است. ولی برای تمام پرسنل دیگر باید شرط اولین حکم رعایت شود .یعنی برای دانشجویان باید حکم جاری اولین حکمی باشد که نوع استخدام فرد در ان دانشج (22و23) نیست .

سوال : احکام استخدام (71و74و75) برای کسانی که قبلا در سیستم سابقه داشته اند نیز مبلغ بالا را صادر می کند ؟ مثلا سیستم در مورد پرسنلی که قبلا استخدام آزمایشی بوده اند و الان حکم 75 (قطعی ) برای آنها صادر می شود چگونه عمل می کند .

جواب : کلا سیستم برای پرسنلی مبلغ فوق را محاسبه می کند که از کانال حکم تطبیق گذر نکرده اند و یا شرایط گذر را نداشته اند . در مورد پرسنلی که قبلا استخدام آزمایشی بوده اند و الان حکم 75 (قطعی ) برای آنها صادر می شود نیز ، این گونه پرسنل قبلا از کانال حکم تطبیق عبور کرده اند و مبلغ فوق به آنها تعلق نمی گیرد .

4 - برای دانشجویان تعهد خدمتی چگونه عمل کنیم ؟

در مورد دانشجویان متعهد خدمتی نکته ظریفی وجود دارد که در مورد جدید الاستخدامهای دیگر وجود ندارد . در مورد جدید الاستخدامهای دیگر معمولا در همان زمان اولین حکم مدرک پرسنل ثابت است . یعینی ابتدا پرسنل تعریف شده و سپس مدرک وی در مشخصات پرسنلی تعریف شده و سیس حکم استخدامی وی صادر می شود .

درحالی که معمولا حکم استخدام قطعی دانشجویان همراه با تغییر مدرک است . مثلا فرد هم مستخدم قطعی می شود هم مدرکش از دیپلم به لیسانس ارتقا می یابد .

در مورد این گونه افراد باید حتما ابتدا مدرک جدید وی در مشخصات پرسنلی وارد شود تا حکم قطعی وی بر اساس آخرین مدرک باشد .

پس برای دانشجویان متعهد خدمت به ترتیب زیر عمل نمایید .

1- ابتدا مدرک جدید وی در مشخصات پرسنلی وارد کنید .

2- سپس حکم قطعی وی را صادر کنید تا تطبیق وی بر اساس آخرین مدرک محاسبه شود

3- در صورت نیاز حکم اعمال مدرک تحصیلی وی را صادر کنید .

در صورتی که ابتدا حکم قطعی صادر شده و سپس مدرک وی در مشخصات پرسنلی وارد شود . مبلغ تفاوت تطبیق ثابت یک مدرک قبل را دریافت نموده و این مبلغ نیز در حکم های بعد نیز ثابت خواهد ماند که اشتباه است

http://mukkurdistan.mihanblog.com/post/139

ضرورت پرداخت تفاوت تطبیق در صورتی که حقوق و فوق‌العاده‌های ثابت کاهش یابد نویسنده : محمدزاده - ساعت ۱٠:٥٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٩ امرداد ۱۳٩٠ آراء هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، امور اداری و استخدامی

رأی شماره 189 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع ضرورت پرداخت تفاوت تطبیق در صورتی که حقوق و فوق‌العاده‌های ثابت موضوع ماده 78 قانون مدیریت خدمات کشوری کاهش یابد

تاریخ دادنامه: 27/4/1390 شماره دادنامه: 189 کلاسه پرونده: 90/316
مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری


شاکی: خانم ناهید مهاجرنسب
موضوع شکایت و خواسته: اعلام تعارض در آراء صادر شده از شعب دوم و سوم دیوان عدالت اداری
گردش کار: خانم ناهید مهاجرنسب به موجب درخواست تقدیمی اعلام کرده است که:
« شعب دیوان عدالت اداری در رسیدگی به دعاوی متعدّد با خواسته برقراری فوق‎العاده ویژه خبره ستادی به جای فوق‎العاده ارشد، آراء متهافتی صادر کرده‎اند. به این نحو که شعبه دوم دیوان عدالت اداری، در خصوص موضوع مذکور بدون ورود در ماهیت شکایت، بر ضرورت طرح شکایت به طرفیت معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری علاوه بر سازمان متبوع تاکید ورزیده و قرار ردّ دادخواست این جانب را صادر کرده است. لیکن شعبه سوم دیوان عدالت اداری در رسیدگی به مورد مشابه حکم به وارد دانستن شکایت صادر کرده است. لذا به دلیل صدور آراء متهافت صدور رأی وحدت رویه مورد استدعاست.»
گردش کار پرونده‎ها و مشروح آراء مذکور به شرح زیر است:
الف) شعبه دوم دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده کلاسه 2/88/1004 با موضوع دادخواست خانم ناهید مهاجرنسب به طرفیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به خواسته برقراری فوق‎العاده ویژه سطح خبره ستادی به موجب دادنامه شماره 182 مورخ 11/12/1389 به شرح زیر به صدور رأی مبادرت کرده است:
« با توجه به محتویات پرونده و پاسخ واصله مبنی بر این که « در اجرای بخشنامه شماره 98520/1802 مورخ 29/7/1386 معاونت توسعه مدیریت احکام حقوقی جهت تایید به معاونـت مذکور ارسال گردیده که طی شماره 9056/200 مورخ 12/2/1388 اعلام نموده‎اند از ابتدای سال 1388 با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری بررسی پرونده‎های مربوطه به طرح اجرای مسیر ارتقای شغلی موضوعیت ندارد» که با التفات به مراتب مذکور نظر به این که دانشگاه در این رابطه امتناع از انجام وظیفه نداشته و بر اساس پاسخ معاونت توسعه مدیریت تصمیم‌گیری نموده است و باید شکایت به طرفیت دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت مطرح گردد تا موضوع رسیدگی و قابل اجراء باشد بنابراین با وضعیت مذکور در پرونده موجود قرار رد دادخواست صادر می‎گردد.»
ب) شعبه سوم دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده کلاسه 3/88/1239 با موضوع دادخواست خانم سودابه کفائی به طرفیت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند، به خواسته الزام طرف شکایت به برقراری مجدد فوق‎العاده ویژه خبره ستادی به جای فوق‎العاده ارشد به موجب دادنامه شماره 645 مورخ 8/4/1389 به شرح آینده به صدور رأی مبادرت کرده است:
« نظر به این که بر طبق مدارک موجود در پرونده و اذعان مشتکی‎عنه در جوابیه ارسالی در سال 1387 هیأت ممیزه دانشگاه با ارتقاء شاکیه به درجه خبره موافقت نموده و با عنایت به رأی شماره 21 مورخه 26/1/1386 از تاریخ اجتماع شرایط قانونی نسبت به شاکیه اعمال شده است. بنابراین در مجموع براساس مقررات مربوط برای شاکیه حق بهره‎مندی از درجه خبره ایجاد نگردیده و محقق شده است و بخشنامه شماره 98520/1802 مورخ 21/7/1386 با توجه به مراتب فوق و رأی صادره از هیأت عمومی دیوان عدالت اداری نمی‎تواند نافی حق ایجاد شده برای شاکیه و لغو حکم قبلی باشد. بدین جهت در مجموع شکایت مطروحه موجه به نظر می‎رسد و لذا حکم به ورود آن صادر و اعلام می‎گردد.»
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ یادشده با حضور رؤسا، مستشاران و دادرسان علی‎البدل شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی و مشاوره با اکثریت آراء به شرح آینده به صدور رأی مبادرت می‎کند.

رأی هیأت عمومی

اولاً: تعارض در مدلول آراء فوق‎الذکر محرز است. ثانیاً: با توجه به حکم مقرر در تبصره ماده 78 قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر این که: « در صورتی که با اجرای این فصل، حقوق ثابت و فوق‎العاده‎های مشمول کسور بازنشستگی هر یک از کارمندان که به موجب قوانین و مقررات قبلی دریافت می‎نمودند کاهش یابد، تا میزان دریافتی قبلی، تفاوت تطبیق دریافت خواهند نمود»، رأی شعبه سوم دیوان عدالت اداری به شماره دادنامه 645 مورخ 8/4/1389 در حدی که متضمن استحقاق شاکی به دریافت مابه‎التفاوت تا میزان دریافتی قبلی وی باشد، صحیح و موافق مقررات اعلام می‎گردد. این رأی به استناد بند 2 ماده 19 و ماده 43 قانون دیوان عدالت اداری برای شعب دیوان و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم‎الاتباع است.
رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ـ محمدجعفر منتظری منبع / معاونت حقوقی وامور مجلس 19/5/90

منبع:http://just1.persianblog.ir/post/736/


مطالب مشابه :


افتتاح نمايندگي آموزش و پرورش بخش هاي پلان دشتياري وزرآباد كنارك

آموزشی - افتتاح نمايندگي آموزش و پرورش بخش هاي پلان دشتياري وزرآباد كنارك - متوسطه اول - آموزشی




برای کلاس ششم

سامانه یکبارچه وزارت آموزش وپرورش. کارمند امور اداري وتشكيلات دشتياري. وبلاگ




پیک نوروزی دانش آموزان سوم

خبر نامه آموزش وپرورش امور اداري وتشكيلات دشتياري. وبلاگ




تفاوت تطبیق درحکم آموزش وپرورش ماجرای یک بام دوهوا است

نگین مغان - تفاوت تطبیق درحکم آموزش وپرورش ماجرای یک بام دوهوا است - - نگین مغان




بازی های ضرب، جمع و تفریق و...

سامانه یکبارچه وزارت آموزش وپرورش. امور اداري وتشكيلات دشتياري. سایت آموزش مجازی پویا




برچسب :