شرح راهنمایی و مشاوره ما جهت تهیه و تدوین پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی

مراحل مختلف انجام و مشاوره پژوهشی ما

1. ارائه و پیشنهاد چندین موضوع پژوهشی(معمولاً 3 و بیشتر) متفاوت و متناسب با علاقه و درخواست دانشجو؛

موضوعات پیشنهادی با استعلام از مراکز علمی و به همراه نوآوری پژوهشی طرح می گردد. در ضمن راهنمایی لازم و توضیحات تکمیلی جهت پذیرش یکی از آنها و تصویب آن توسط اساتید و شورای پژوهش دانشکده مربوطه به دانشجو ارائه می شود.

2. تهیه و تدوین پروپوزال طبق فرم استاندارد (فرم پیشنهاد تحقیق یا پروپوزال) دانشگاه مربوطه از ابتدا تا تصویب نهایی آن در شورای پژوهشی دانشکده؛

مشاوره و راهنمایی هم به منظور کمک به تهیه و تکمیل فرم پروپوزال توسط دانشجو (در صورت درخواست کاملاً رایگان) ارائه شده و هم انجام صفر تا صد درصد تدوین و تکمیل فرم پ پروپوزال به همراه توضیحات لازم جهت آمادگی کامل دانشجو جهت دفاعیه آن صورت می گیرد و در صورت عدم تصویب، رفع نواقص و تصحیح اشکالات مورد نظر به عهده ما می باشد.  

سرفصل ها و عناوین ساختاری فرم پیشنهاد تحقیق یا پروپوزال که لازم به تکمیل می باشد معمولاً به شرح زیر می باشد:

الف) عنوان تحقیق: عنوان یا موضوع تحقیق باید هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی درج گردد.

ب) اطلاعات و مشخصات کلی: اعم از مشخصات دانشجو اساتید راهنما و مشاور و همچنین اطلاعات واحدی و درسی پایان نامه در آیین نامه مصوب مربوط به رشته مورد نظر.

ج) عنوان یا موضوع پایان نامه به همراه واژگان کلیدی به دو زبان فارسی و انگلیسی و تعریف واژگان مذبور(معمولاً تعریف کلی و لغوی ارائه می گردد).

د) بیان موضوع و مسئله تحقیق:  معمولاً موراد درخواستی این قسمت شامل تشريح مسأله و معرفي آن، بيان جنبه‏هاي مجهول و مبهم، بيان متغيرهاي مربوطه و منظور از تحقيق، می باشد.

هـ) اهمیت و ضرورت انجام تحقيق: آنچه که در این قسمت مورد نظر بوده، شامل اختلاف نظرها و خلاءهاي تحقيقاتي موجود، ميزان نياز به موضوع، فوايد احتمالي نظري و عملي آن و همچنين مواد، روش و يا فرآيند تحقيقي احتمالاً جديدي كه در اين تحقيق، مورد استفاده قرار مي‏گيرد که جهت تکمیل و تصویب باید تشرح گردند.

و) مرور ادبیات و سوابق مربوطه: در این قسمت باید به بيان مختصر پیشینه تحقيقات انجام شده در داخل و خارج کشور پيرامون موضوع تحقیق و نتايج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظري تحقیق، پرداخته شود.

لازم به ذکر است جهت تشریح پیشینه موضوعی و تدوین چارچوب نظری حتی الامکان سعی می گردد تا از موضوعات و عناوین پژوهشی مرتبط و هم محور با موضوع مورد بررسی که در 5 الی 7 سال گذشته چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور به انجام رسیده استفاده گردد.

ز) جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق: این قسمت معمولاً توسط استاد راهنما تکمیل می گردد.

ح) اهداف مشخص تحقيق: شامل اهداف آرماني، کلی، اهداف ويژه و كاربردي که می بایست نگاشته شوند.

توضیح آنکه در صورت داشتن هدف كاربردي، نام بهره‏وران (سازمان‏ها، صنايع و يا گروه ذينفعان) ذكر شود (به عبارت دیگر محل اجرای مطالعه موردی درج گردد)

ط) سؤالات تحقیق: هر محقق جهت تعیین مسیر و سهولت رسیدن به اهداف تحقیق می بایست ضمن طرح مسئله اصلی تحقیق و با مدِّنظر قرار دادن مسأله یاد شده و به رسمیت شناختن لزوم ملحوظ داشتن هر دو مسیر اصلی، به صورت توأمان به طرح سؤالاتی به عنوان سؤالات تحقیق بپردازد و در صورت امکان با لحاظ قرار دادن متغیرهای تعدیل گر که با سئوال های فرعی بیان می گردد، سئوال ها را به دو قسمت اصلی و فرعی تحقیق بیان نماید.

ی) فرضيه‏هاي تحقیق: در هر پژوهش باید با عنایت موضوع و به تناسب مسأله مورد بررسی و سئوال های برخواسته از آن، ضمن به رسمیت شناختن لزوم ملحوظ داشتن همه مسیرهای اصلی، فرضیه یا فرضیاتی (فرضیه های اصلی) را مطرح نموده است و جهت تبیین روابط بین اجزای مدل و بالطبع فرضیات مطروحه، فرضیه های فرعی دیگری جهت اکتساب اهداف مورد نظر تحقیق بیان و ارائه گردد.

ک) معرفی واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی به همراه تعاریف آنها هم به صورت مفهومی و عملیاتی در این قسمت شرح داده می شود.

ل) متدلوژی و روش شناسی تحقیق: تشریح این قسمت می بایست شامل موارد زیر باشد:

·        شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء که معمولاً شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده به تفكيك در قالب مراحل اجرايي تحقيقمی باشد؛

در اینجا می بایست درخصوص تفكيك مراحل اجرايي تحقيق و توضيح آن، از به كار بردن عناوين كلي نظير، «گردآوري اطلاعات اوليه»، «تهيه نمونه‏هاي آزمون»، «انجام آزمايش‏ها» و غيره خودداري گردد و لازم است در هر مورد توضيحات كامل در رابطه با منابع و مراكز تهيه داده‏ها و ملزومات، نوع فعاليت، مواد، روش‏ها، استانداردها، تجهيزات و مشخصات هر يك توسط پژوشگر ارائه گردد.

·        متغيرهاي مورد بررسي حتی الامکان در قالب یک مدل مفهومی ارائه و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها، داده شود؛

·        شرح کامل روش انجام تحقیق: که شامل روش های ميداني و كتابخانه‏اي می باشد و از ابزارهایی نظیر، مشاهده و آزمون، پرسشنامه،  مصاحبه،  فيش‏برداري و غيره در گردآوري داده‏ها استفاده می گردد؛

·        تشریح جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان) می بایست نگاشته شود؛

·        روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها: عبارت است از روش ها و آزمون های آماری استانداردی است که محقق باید متناسب با موضوع مورد بررسی و روش و نوع تحقیق همچنین سؤالات و فرضیه های تحقیق، طی آن داده هایی که از طریق به کارگیری ابزارهای جمع آوری در جامعه آماری فراهم نموده، خلاصه کد گذاری، بسته بندی و در نهایت پردازش نماید. تا زمینه تحلیل ارتباطات بین داده ها، به منظور آزمون فرضیه ها با استفاده از ابزار و نرم افزار موجود و روش های مناسب آماری (با توجه به نوع تحقیق و فرضیه ها و روش های آماری) فراهم گردد.

بعد از تصویب نهایی پروپوزال در شورای پژوهشی و صدور مجوز شروع تدوین پایان نامه توسط شورا، در صورت تشخیص دانشجو جهت استفاده از مشاوره و راهنمایی گروه ما، مراحل متعددی به ترتیب ذیل صورت می پذیرد:

مراحل نگارش و تدوین پایان نامه دانشجویی و ارائه آن در پایان و تکمیل هر فصل به دانشجویان:

 1. فصل اول: کلیات تحقیق

این فصل از ساختار با عناوین و سرفصل های به شرح زیر تشکیل می گردد:

1-1.          مقدمه

1-2.          بیان موضوع و مسئله تحقیق

1-3.          اهمیت و ضرورت انجام تحقيق

1-4.          مرور ادبیات و سوابق مربوطه.

1-5.          اهداف مشخص تحقيق:

1-5-1.  اهداف اصلی تحقیق

1-5-2.  اهداف فرعی تحقیق

1-5-3.  اهداف کاربردی تحقیق (در صورت امکان)

1-6.           سؤالات تحقیق

1-7.          فرضيه‏هاي تحقیق

1-7-1. فرضیه های اصلی تحقیق

1-7-2. فرضیه های فرعی تحقیق

1-8.          معرفی واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی

1-8-1.  تعاریف مفهومی متغیرها

1-8-2. تعاریف عملیاتی متغیرها

1-9.          متدلوژی و روش شناسی تحقیق

1-9-1. نوع تحقیق

1-9-2. شیوه گردآوری داده های تحقیق

1-9-2. جامعه آماری تحقیق

1-9-2. نمونه آماری و شیوه تعیین نمونه آماری تحقیق

1-9-3. ابزارهای گردآوری تحقیق

1-9-4. روش تجزیه و تحلیل داده های تحقیق

1-10.      قلمرو انجام تحقیق،

1-10-1.قلمرو موضوعی انجام تحقیق

1-10-2.قلمرو مکانی انجام تحقیق

1-10-3.قلمرو زمانی انجام تحقیق

توضیح آنکه این ساختار یک ساختار پیشنهادی و مطابق با استانداردهای ارائه شده که معمولاً از 15 صفحه تا 25 صفحه متغیر می باشد و امکان تغییر و یا کم  و زیاد این سرفصل ها به درخواست دانشجویان و بر طبق درخواست آنها تدوین و نگاشته می شود. زمان انجام این فصل از زمان آغاز حداقل به مدت یک هفته و حداکثر دو هفته طول می کشد.

پس از تکمیل و ارسال به دانشجوی متقاضی جهت ارائه آن به استاد راهنمای مربوطه در صورت گرفتن اشکال و پیشنهاد اصلاح و تصحیح توسط استاد مربوطه این فصل توسط ما مطابق با نظرات استاد راهنما تصحیح و دوباره ارسال می گردد که در صورت پذیرش و به درخواست مجدد دانشجو نگارش فصل دوم آغاز می گردد.  

 


مطالب مشابه :


شرح راهنمایی و مشاوره ما جهت تهیه و تدوین پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی

پروپزال حسابداري كامل روش تحقیق تهيه نمونه‏هاي آزمون




روش تحقیق در علوم اجتماعی

پروپزال حسابداري و تسلط كامل به قصد نمونه




روش تحقیق

پایان نامه بروبوزال رایگان حسابداري كامل واحدهاي نمونه گيري كه از




تحقيق چيست؟

پروپزال حسابداري متداول است، نمونه روشني از يك اعتماد كامل




انتخاب موضوع پژوهش

نامه بروبوزال رایگان پروپزال حسابداري و كامل امكانات خود




برچسب :