آموزش کامل وردپرس دات کام

web3wordpresslogo

.

بخش ها و تنظیماتِ وردپرس دات کام:

برای ورود به حساب خود در وردپرس به http://wordpress.com رفته، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و روی Login کلیک کنید، چنانچه نام وبلاگ نمایان نشد به http://m.wordpress.com بروید، شناسه و رمز عبور را وارد کرده و روی Login کلیک کنید. پس از نمایان شدنِ نام وبلاگها روی نام وبلاگ مورد نظر کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت وبلاگ خود شوید.

web3bloggpressw48

برای اعمالِ تنظیماتی که در بخشهای مختلفِ نمایش، تنظیمات و کاربران بر می گزینید «بروز رسانی» را بزنید، بدون زدن «بروز رسانی» تنظیمات اعمال نخواهند شد. در بخشهای مختلف مدیریت وردپرس قسمتی برای جستجو قرار دارد که توسط آن میتوانید در محتویات آن بخش جستجو کنید.

.

0- داشبورد وبلاگ:
الف. داشبورد وبلاگ > پیشخوان: پس از ورود به وردپرس بصورت معمول وارد پیشخوان میشوید. از پیشخوان به مهمترین بخش های مدیریت وردپرس دسترسی دارید، از قسمتِ «هم اکنون» اطلاعاتِ کلی وبلاگ در دسترس میباشد، با کلیک بر روی هر یک از پارامتر ها به تنظیماتِ آن بخش خواهید رفت.
دیدگاه های تازه؛ جدیدترین دیدگاه ها و تعداد دیدگاه های تایید نشده را نمایش میدهد.
نوفرست ها؛ وبلاگهایی که در مورد وبلاگ شما مطلب نوشته و در متن به آن لینک داده اند.
آمار؛ خلاصه ی آمارهای وبلاگ را نمایش میدهد.
Your Stuff؛ آخرین فعالیت های شما در وردپرس دات کام را نشان میدهد.
What’s Hot؛ جدیدترین و داغ ترین اخبار وردپرس و داغ ترین وبلاگهای وردپرس را نمایش میدهد.
نوار ابزار: هنگام لاگین بودن در وردپرس در بالای وبلاگهای وردپرس دات کام نواری نمایش داده خواهد شد. از طریق آن به مهمترین قسمتهای مدیریت وبلاگهای خود دسترسی خواهید داشت. بخشهای بیرون رفتن از وردپرس، انجمن های وردپرس، راهنمای وردپرس از نوار ابزار در دسترس هستند. با کلیک روی Turbo و طی مراحل، میتوانید سرعت ویرایشگر وردپرس را افزایش دهید.
برای دسترسی سریعتر به بخشهای مختلف مدیریت وبلاگ، قسمتهای مورد نظر را در مرورگر خود بوکمارک کنید.

web3bloggpressw36

ب. داشبورد وبلاگ > آمار وبلاگ: نمودارِ بازدیدها، مطالبی که بیشترین بازدید را داشته اند، ارجاع دهندگان؛ لینکهایی که بازدید کنندگان از آنجا به وبلاگ شما هدایت شده اند، لینکهایی که بازدید کنندگان روی آنها کلیک کرده اند. عباراتی که بازدید کنندگان با جستجوی آنها به وبلاگ رسیده اند. نوفرست ها؛  وبلاگهایی که در مورد وبلاگ شما مطلب نوشته و در متن به آن لینک داده اند.
ج. داشبورد وبلاگ > Blog surfer: وبلاگهای دوستانتان در وردپرس دات کام که مطالبِ خصوصی مینویسند و مطالب آنها از طریق خوراک قابل پیگیری نمیباشد را از طریق وارد کردن در این قسمت دنبال کنید.
د. داشبورد وبلاگ > نظرات من: نظرات شما در وبلاگ های وردپرس و نظرات بعد از آن و پاسخ نظرات شما.
ه. داشبورد وبلاگ > برچسب باز/مارک باز: وبلاگهای وردپرس دات کام که در موضوعاتی مشابه موضوعاتِ وبلاگ شما مطلب مینویسند را از طریق این صفحه دنبال کنید.
و. داشبورد وبلاگ > WordPress announcement: لینکِ جدیدترین اخبار و امکاناتِ وردپرس دات کام

.

.

1- نوشتن:
الف. نوشتن > نوشته: مطلب مورد نظر را نوشته برای نوشته ی خود عنوانی وارد کرده و روی بفرست کلیک کنید تا مطلب تان منتشر شود. امکاناتِ ویرایشی وردپرس شبیه ویرایشگر های متن (: مانند ورد) میباشد. با نگه داشتنِ نشانگرِ موس روی هر کدام از دکمه ها، توضیحات مختصری در مورد عملکردِ آن دکمه، همچنین کلید میانبر آن، نمایان خواهد شد. برای افزایشِ امکاناتِ ویرایشی روی دکمه ی دوم از سمتِ چپ کلیک کنید.
در قسمتِ اسلاگ که اغلب بعد از نوشتنِ نام و کلیک در قسمت مطالب نمایان میشود، اسلاگ نوشته ی خود را وارد کنید. اسلاگ هر مطلب، بخش انتهایی آدرس آن مطلب میباشد. اسلاگ مطالب خود را تا جایی که امکان دارد به زبانِ انگلیسی بنویسید.
برچسب ها یافتنِ مطالب وبلاگ را برای موتور های جستجو آسان میکنند و دسته ها؛ دسته بندی مطالب وبلاگ میباشد. در بخش دیدگاه ها و بازتاب ها تعیین میکنید که کاربران قادر به گذاردن دیدگاه برای آن مطلب باشند یا خیر. همچنین بازتابها برای آن مطلب نمایش داده شوند یا خیر. بازتاب ها لینکها و خلاصه ی مطالبی که در مورد مطالب وبلاگ شما در وبلاگها و سایتهای دیگر نوشته میشود را نمایش میدهد. با گذاشتنِ رمز برای نوشته، کاربرانی که می خواهند در وبلاگ شما این نوشته و دیدگاه های آن را ببینند، باید رمز را داشته باشند تا قادر به مشاهده ی آن باشند.
مطالبی را که مینوسید میتوانید ذخیره کنید و بعد ها ویرایش و منتشر کنید. همچنین با کلیک روی ویرایش در مقابلِ «فرستادن همین حالا» میتوانید تاریخ و ساعتی را تعیین کنید تا مطلب شما بصورتِ خودکار در آینده منتشر شود.
Shortcuts؛ پایین راستِ صفحه «نشر این» را بوکمارک کنید. برای نشر مطالبی که در اینترنت میبینید، محتوای مورد نظر را با موس انتخاب کرده سپس روی «نشر این» کلیک کرده و مراحل را طی کنید.
چنانچه مطلبی را ویرایش و قسمتی از آنرا به اشتباه حذف کردید از طریق بخش Post Revisions میتوانید مطالب پیشین خود را بازگردانید. این بخش برای وبلاگهای گروهی نیز بسیار مفید است.
برای نوشتن و نشر مطالب خود در وردپرس از ابزارهای وبلاگنویسی مانندِ ویندوز لایو رایتر و Scribe Fire استفاده کنید. این ابزارها امکاناتِ گسترده ای را برای وبلاگنویسی سریع و حرفه ای فراهم کرده اند.

web3bloggpressw39

ب. نوشتن > برگه: همانندِ «نوشته» میباشد با این تفاوت که در این بخش قادر به ایجاد برگه ها و صفحات دیگری برای وبلاگ خواهید بود و نوشته های شما در این قسمت در صفحه ی اول منتشر نخواهند شد. از این بخش برای ایجاد صفحاتِ «درباره»، «تماس» و مانند آن میتوانید استفاده کنید. نامی که در این بخش برای نوشته وارد میکنید، نام آن برگه خواهد بود. برگه ها در حالت عادی، به ترتیب حروف الفبا مرتب می شوند، ولی می توانید در قسمتِ آرایشِ برگه با تعیین کردن یک عدد برای هر برگه ترتیب آنها را دلبخواهی کنید.
ج. نوشتن > پیوند: لینکها و خوراکهای دلخواه خود را وارد کنید. نام پیوند؛ عنوانِ لینک میباشد و توضیح؛ متنی است که هنگام گرفتن موس روی پیوند نمایش داده میشود. دسته ها نیز پیوندها را در دسته های مختلف قرار میدهند. با افزودن ابزارک پیوند، پیوند های افزوده شده را در ستون وبلاگ نمایش دهید.

.

.

2- مدیریت:
الف. مدیریت > به نوشته ها: تنظیمات، اطلاعات، کامنتها و آمارِ هر یک از نوشته ها دسترسی خواهید داشت. میتوانید نوشته ها و تنظیمات آنها را ویرایش یا حذف کنید.

web3bloggpressw40

ب. مدیریت > برگه ها: به تنظیمات و اطلاعاتِ مختلفِ هر یک از برگه ها دسترسی خواهید داشت. میتوانید برگه ها را ویرایش یا حذف کنید ترتیب آنها را عوض کنید و تنظیمات مختلفی روی آنها اعمال کنید. برخی از پوسته ها امکانات و تنظیمات بیشتری در بخش برگه ها فراهم کرده اند.
ج. مدیریت > پیوندها: مدیریت، ویرایش و حذف لینک ها
د. مدیریت > دسته ها: مدیریت، ایجاد، تغییر و حذف دسته بندی مطالب و تبدیل دسته ها به بر چسب
ه. مدیریت > برچسب ها: مدیریت، ایجاد، تغییر و حذف بر چسب مطالب
و. مدیریت > پیوند دسته ها: اطلاعات، حذف یا ایجاد دسته های مختلفی که پیوندها در آنها قرار میگیرند.
ز. مدیریت > کتابخانه ی پرونده های چند رسانه ای: به تنظیمات و اطلاعاتِ فایلهای چند رسانه ای و فایلهای که در مطالب تان قرار داده اید دسترسی خواهید داشت. میتوانید آنها را حذف یا ویرایش کنید.
ح. مدیریت > درون ریزی: وبلاگ خود را از سرویسهای دیگر یا وبلاگِ دیگری در وردپرس به وبلاگ جاری منتقل کنید.
ط. مدیریت > برون ریزی: از مطالب، نظرات و اطلاعاتِ وبلاگ پشتیبان بگیرید یا آنها را به جای دیگری منتقل کنید.

.

.

3- نمایش:
الف. نمایش > پوسته ها: حدود 70 پوسته با ویژگی ها و امکانات مختلف فراهم شده است. با کلیک روی هر یک از پوسته ها، پیش نمایش آن پوسته نمایان میشود، برای تغییر پوسته ی وبلاگ پس از کلیک روی پوسته ی مورد نظر و نمایان شدنِ پیش نمایش، از بالا راستِ پیش نمایش روی Activate کلیک کنید.

web3bloggpressw44

.

معرفی اجمالی پوسته های مناسب برای وبلاگهای فارسی در وردپرس دات کام :
وردپرس دات کام از زبان فارسی پشتیبانی میکند و برای وبلاگهای فارسی کافی است زبان فارسی را هنگام ایجاد وبلاگ یا بعد از آن از تنظیمات برگزینید. اما برخی از پوسته ها چندان برای زبان فارسی مناسب نیستند. همه ی 68 پوسته ی فعلی وردپرس دات کام را بررسی کردم، اینجا همه را نام برده و آنهایی را که برای وبلاگهای فارسی مناسب نیستند مشخص میکنم. پوسته ها در نمایش>پوسته ها، به ترتیب حروف الفبای انگلیسی مرتب شده اند. برای یافتنِ هر پوسته به حرف ابتدایی نام آن توجه کنید.

Almost Spring, Ambiru, Andreas04, Andreas09, Banana Smoothie, Benevolence, Black-LetterHead, Blix, ChaosTheory, ChaoticSoul, Connections, Contempt, Cutline, Day Dream, Digg 3 Column, Dusk, Emire, Fadtastic, Fauna, Fjords04, Fleur De Lys, Flower Power, Fresh Bananas, Freshy, Girl in Green, Greenery, Green Marinée, Hemingway, Jentri, Iceburgg, K2-lite, Kubrick, Light, MistyLook, Monotone, Neat!, Neo-Sapien, Ocadia, Ocean Mist, Pool, PressRow, Prologue, Quentin, Redoable Lite, Regulus, Rounded, Rubric, Sandbox, Sandbox-10, Sapphire, Shocking Blue Green, Silver is the New Black, Simpla, Solipsus, Sunburn, Supposedly Clean, Sweet Blossoms, Tarski, The Journalist, Thirteen, Toni, Treba, Twenty-eight Thirteen, Unsleepable, Vermilion Christmas, White as Milk, WordPress Classic

در بالا قالبها تنها از جهت نمایش صحیح برای زبان فارسی بررسی شدند، در نمایش > پوسته ها، زیر عکسِ هر پوسته توضیح مختصری در مورد آن پوسته، همچنین دسته هایی که به آن تعلق دارد آمده است. برای یافتن پوسته ی مناسب با سلیقه و هدف خود به این مشخصات دقت کنید.  columns: تعداد ستونهای پوسته، width: ثابت بودن (fixed) یا قابل انعطاف بودنِ (:flexible) عرض پوسته، custom header: قابل تغییر بودن عکس سر در پوسته، custom colors: قابل تغییر بودن رنگ بخشهای مختلف پوسته و widgets: محل قرار گرفتن ابزارک ها را بیان میکند.

.

ب. نمایش > ابزارک ها: ابزارهای متعددی که میتوانید به ستون یا ستون های وبلاگ بیفزایید.

برای افزودن ابزارک به ستون یا ستونهای وبلاگ از ابزارک مورد نظر روی «افزودن» کلیک کنید تا در سمت چپ نمایان شود. اغلب ابزارکها تنظیماتی دارند، برای تنظیم ابزارک ها روی «ویرایش» کلیک کنید تا تنظیمات ابزارک مورد نظر نمایان شود. پس از تنظیم، «تغییر دادن» را بزنید تا تنظیمات اعمال شوند. برای حذف ابزارک ها «برداشتن» را کلیک کنید. چنانچه قالب انتخابی دارای چند ستون است. از منوی کشویی بالا چپ صفحه، ستونهای دیگر را انتخاب و «نمایش» را بزنید.

web3bloggpressw46

معرفی اجمالی ابزارکهای وردپرس دات کام:
ابزارکهای وردپرس دات کام در مقاله ای جداگانه مفصلا بررسی خواهند شد. در اینجا ابزارکها به اختصار معرفی میشوند.
del.icio.us: نمایشِ لینکهای خوشمزه ی شما
برگه ها: نمایش عنوان و لینکِ برگه های وبلاگ
تقویم: نمایش تقویم میلادی
بایگانی: نمایشِ لینکِ بایگانیِ ماهانه ی وبلاگ
پیوندها: نمایشِ پیوندها
اطلاعات: نمایش لینکهای ورود به وبلاگ
جستجو: نمایشِ کادری برای جستجو در میانِ مطالب وبلاگ
ابر چسب: نمایش برچسبهای مطالب، بیشتر استفاده شده ها بزرگتر نمایش می یابند.
دسته ها: نمایش دسته های مطالب وبلاگ
متن: برای نمایشِ متن یا کد HTML دلخواه از این ابزارک استفاده کنید.
RSS: نمایشِ خوراکِ دلخواه
دیدگاه های تازه: نمایشِ دیدگاه های جدید
Meebo: افزودنِ اتاقک گفتگو با استفاده از امکاناتِ سایتِ meebo.com
Vodpod Videos: نمایش ویدیو از سایتِ vodpod.com
Box.net file sharing: قرار دادنِ جعبه ی دانلود سایت box.net
Category Cloud: نمایش دسته مطالب، بیشتر استفاده شده ها بزرگتر نمایش مییابند.
Akismet: آمار نظراتِ جفنگِ گرفتار شده
آمار وبلاگ: نمایش آمار بازدیدِ وبلاگ از آغاز تا کنون
بیشترین کلیک شده ها: نمایشِ لینکهایی که کلیکهای بیشتری روی آنها شده است.
برترین مطالب: نمایشِ عنوان و لینک پر بازدید ترین مطالبِ وبلاگ
فلیکر: نمایش عکس های دلخواه از فلیکر از طریق خوراک
Platial MapKit: نمایشِ نقشه ی جغرافیایی از سایتِ platial.com

.

ج. نمایش > Extars: بخشِ Enable Snap Shots on this blog امکانی را فراهم میکند که با نگه داشتنِ نشانگرِ موس بر روی لینکهای وبلاگ، پیش نمایشِ آن لینک را در پاپ آپ به نمایش در آورد. این امکان جز در مواردِ خاص برای بازدیدکنندگان خوش آیند نیست. تیکِ مقابلِ آنرا بردارید تا غیر فعال شود.
د. مدیریت > تصویر سر برگ دلخواه: از این قسمت میتوانید عکس دلخواه خود را برای نمایش در سربرگ وبلاگ انتخاب کنید. این امکان تنها برای برخی قالب ها در دسترس میباشد.
ه. مدیریت > رنگ سر صفحه: رنگ سر صفحه ی وبلاگ را تعیین کنید. این امکان تنها برای برخی قالب ها در دسترس میباشد.
و. مدیریت > Color Customizer: رنگ بخشهای مختلف وبلاگ را تعیین کنید. این امکان تنها برای برخی قالب ها در دسترس میباشد.
ز. مدیریت > ویرایشِ CSS: در وردپرس دات کام قادر به ویرایش پوسته نیستید مگر اینکه پول پرداخت کنید. در این قسمت تنها میتوانید ویرایشِ پوسته را آزمایش کنید و قادر به ذخیره ی آن نیستید.

.

.

4- دیدگاه ها:
الف. دیدگاه ها > دیدگاه ها: بر دیدگاه ها مدیریت و نظارت کنید. دیدگاه ها را تایید، ویرایش یا حذف کنید. عددِ کنارِ نامِ برگه ی دیدگاه ها، تعدادِ دیدگاه هایی را نشان میدهد که در انتظار تایید میباشند. با کلیک بر رویِ نامِ کامنت گذار که در کنار آواتور او قرار دارد، قادر به ویرایشِ نظر او و افزودنِ پاسخ به آن میباشید.

web3bloggpressw43

ب. دیدگاه ها > جفنگ: وردپرس از Akismet برای شناسایی دیدگاه های مزاحم و جفنگ بهره میبرد. دیدگاه هایی که به قسمتِ جفنگ ها میروند هر دو هفته یکبار به صورت خودکار حذف میشوند. عدد کنار «جفنگ» نشان دهنده ی تعداد دیدگاه هایی است که بعنوان جفنگ شناسایی شده اند. هر چند روز یک بار به آنجا سر بزنید، چون ممکن است دیدگاهی که به عنوانِ جفنگ شناسایی شده است جفنگ نباشد.

.

.

5- ارتقاءها:
الف. ارتقاءها > ارتقاءها: برای افزودن امکانات به وردپرس دات کام میباشد که با پرداخت پول میسر میگردد.

web3bloggpressw18

ب. ارتقاءها > Gifts: با واریز پول، به شخص دلخواه خود افزودنِ امکاناتِ وردپرس را هدیه دهید.
ج. ارتقاءها > دامنه ها: وبلاگ را بر روی دامنه ی (:آدرس) دلخواه ریدایرکت کنید.

.

.

6- تنظیمات:
الف. تنظیمات > همگانی: نام وبلاگ، توضیح مختصری در مورد وبلاگ، زبانِ وبلاگ، ایمیل، زمان محلی قابل تنظیم یا تغییر میباشد. زمانِ محلی در ایران بسته به اینکه در شش ماهه ی اول سال باشیم یا شش ماهه ی دوم و اینکه ساعت ها به عقب و جلو کشیده شوند یا نه. بین 3:30+ و 4:30+ متغیر خواهد بود. روز آغازین هفته را نیز به شنبه تغییر دهید.

web3bloggpressw20

ب. تنظیمات > نوشتن: در بخش اندازه ی کادر نوشته، تعیین میکنید که کادر ویرایشگر بصورت پیشفرض به اندازه ی چند سطر بلند باشد. همچنین میتوانید دسته ی پیشفرضی برای نوشته ها و پیوندها تعیین کنید تا نوشته ها و پیوندهایی که دسته ای برای آنها تعریف نمیکنید در آن دسته ها قرار گیرند.
ج. تنظیمات > خواندن: بیشترین نوشته ی وبنامه؛ تعداد نوشته هایی که مایل هستید در صفحه ی اصلی وبلاگ به نمایش در آید را تعیین کنید. چنانچه نوشته های شما طولانی است عدد کوچکتری را برای نمایش انتخاب کنید. در همگن کردنِ خوراکها نیز تعداد مطالبِ قابل نمایش در خوراک را تعیین کنید، چنانچه عددی که برای نمایش خوراک ها تعیین میکنید با توجه به طول و حجم نوشته های شما عدد بزرگی باشد میتواند منجر به خراب شدن خوراک وبلاگ شود. نمایش همه ی نوشته را در خوراک انتخاب کنید تا نوشته ها بصورت کامل در خوراک نمایش داده شوند. در قسمتِ For each article in an enhanced feed, show آنچه را که مایل هستید زیر هر یک از مطالبِ وبلاگ در خوراک به نمایش در آید تیک بزنید.
د. تنظیمات> گفتگوها: در «گزینه‌های پیش‌فرض نوشته»، تنظیمات پیش‌فرض برای پذیرفتن دیدگاه، پذیرفتن بازتاب و فرستادن بازتاب برای نوشته ها امکان پذیر است. در «برایم نامه بفرستید هرگاه» تعیین میکنید که دیدگاه های تازه یا دیدگاه های نیازمند بررسی به شما ایمیل شوند. «مدیر باید همواره دیدگاه ها را بپذیرد» را تیک بزنید تا دیدگاه ها تنها بعد از تایید شما منتشر شوند. «نویسنده‌‌ی دیدگاه باید نام و نشانی پست الکترونیک خود را بنویسد» و «نویسنده باید یک دیدگاه پذیرفته شده داشته باشد» مشخصاتِ ملزوم برای کسی که کامنت میگذارد را تعیین میکنند. در بررسی دیدگاه برای تعداد پیوندهای دیدگاه ها، عدد بزرگتری وارد کنید تا دیدگاه ها به اشتباه بعنوان اسپم شناسایی نشوند. میتوانید واژه های دلخواه را وارد کرده تا در صورتی که دیدگاهی حاوی آن واژه ها بود به صف بررسی فرستاده شود. در سیاه نامه نیز میتوانید واژه های دلخواه را وارد کرده تا در صورتی که دیگاهی حاوی آن واژه ها بود بعنوان جفنگ شناخته شود. در Avatar Display نمایش یا عدم نمایش آواتورها را تعیین میکنید، نمایش نیم رخ را برگزینید تا آواتور کامنت گذاران نمایش داده شود. در بخشِ Default Avatar نیز آواتور پیش فرضی تعیین میکنید که برای کسانی که آواتور ندارند یا در وردپرس لاگین نشده اند، نمایش داده خواهد شد. با انتخاب blank برای این افراد آواتور نمایش داده نمیشود.
ه. تنظیمات > خلوت گاه: دسترسی یا عدم دسترسی موتورهای جستجو را به وبلاگ تعیین میکند.
و. تنظیمات > حذف بلاگ: امکانِ حذف وبلاگ بهمراه همه ی محتویات آن
ز. تنظیمات> Media: حد اکثر اندازه ی تصاویری که به نوشته وارد میکنید را تعیین کنید.
ط. تنظیمات > OpenID: آدرس وبلاگهای وردپرس بعنوان شناسه ی OpenID قابل استفاده هستند. سایتهایی که برای ورود به آنها از این شناسه استفاده میکنید در اینجا وارد کنید تا هر بار برای ورود مورد تایید بودن آن سایت برای دسترسی به شناسه ی شما پرسیده نشود.
ی. تنظیمات> دامنه ها: وبلاگ را به دامنه (:آدرس) دلخواه دایرکت کنید.

.

.

7- کاربران:
الف. کاربران > نویسندگان و کاربران: مدیریت بر کاربرانِ وبلاگ و افزودنِ کاربر تازه به وبلاگ از اعضای وردپرس

web3bloggpressw19

ب. کاربران > شناسنامه ی شما: افزودن و تغییر اطلاعاتِ وبلاگ و وبلاگ نویس.

آواتور در وردپرس دات کام:
آواتور عکس کوچکی است که معرف صاحب آن میباشد. آواتور وردپرس در کامنتهایی که در وبلاگهای وردپرس میگذارید نمایش داده میشود. برای نمایشِ آواتور در قسمتِ نظرات وبلاگهای وردپرس باید هنگام نظر دادن لاگین باشید و تنظیماتِ وبلاگ مورد نظر نیز نمایشِ آواتور را میسر کرده باشد. به کاربران > شناسنامه ی شما، رفته، از «عکس من»، Browse را زده، عکس دلخواه خود را به عنوانِ آواتور انتخاب کرده روی آپلودِ عکس کلیک کنید. از اینجا، اینجا یا اینجا آواتور دلخواه خود را بیابید، در اینجا، اینجا یا اینجا نیز میتوانید آواتور بسازید، اینجا نیز آواتور خود را به ایمیل تان متصل کنید.

ج. کاربران > دعوت نامه: ارسال دعوتنامه به ایمیل افراد برای ایجادِ وبلاگ در وردپرس دات کام

بیرون رفتن از وردپرس: چنانچه از رایانه ای عمومی برای ورود به حساب خود در وردپرس استفاده کرده اید، پس از انجام کارها از نوار بالای وبلاگ روی «بیرون رفتن» کلیک کنید تا از وردپرس خارج شوید. در فایرفاکس به Tools>Claer Privat Data رفته، همه ی تیک ها را زده و روی Claer Privat Data Now کلیک کنید. در اینترنت اکسپلورر به Tools>Delet Browsing History رفته، روی Delet all کلیک کنید. در غیر این صورت کاربران دیگر که از آن رایانه استفاده میکنند قادر به ورود به حساب شما خواهند بود.


مطالب مشابه :


آموزش کامل وردپرس دات کام

آموزش کامل وردپرس دات کام قرار دادنِ جعبه ی دانلود سایت box.net آموزش و کد تقلب




خرید اینترنتی جعبه ابزار فتوشاپ 2014

خرید اینترنتی جعبه ابزار فتوشاپ 2014, آموزش وردپرس » دانلود فیلم با لینک مستقیم 2014




دانلود گلچینی از ترانه های ابی

دانلود گلچینی از ترانه های ابی دانلود آهنگ جعبه از قديما در وردپرس.




مشخصات فنی آمیکو 2631 کمپرسی

نمايندگي آمیکو کد دانلود همه داراي كمربند ايمني ، جعبه بزرگ زير تختخواب جهت




قیمت طلا هههه!!!

ارسال متن جعبه ای افزونه شورت کد افزونه آمار برای وردپرس دانلود




دانلود بازی کم حجم مزرعه داری Fruit Farm برای کامپیوتر

دانلود بازی کم حجم دانلود بازی جمع آوری میوه های مختلف در جعبه های مخصوص وردپرس; آموزش و




دانلود بازی cut the rope برایPC

قاتل دانلود • ۲۵۰ مرحله، ۱۰ جعبه A.zombi نویسنده H.werewolf ایمیل به مدیر آر اس اس وردپرس




برچسب :