اخبار فرودگاه بین المللی اردبیل/ برقراری پرواز اردبیل-نجف و تسریع در ساخت ترمینال خارجی



با ورود به مرحله نصب سازه های سقف صورت گرفت؛

تسریع در عملیات احداث ترمینال پرواز های خارجی فرودگاه بین المللی اردبیل


پروژه سالن پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی اردبیل - عکس: فرزاد تقی زاده2.JPG


به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز"، بر اساس اعلام اداره کل فرودگاه های استان اردبیل؛ عملیات احداث پروژه ترمینال پرواز های خارجی فرودگاه بین المللی اردبیل با ورود این پروژه به مرحله نصب سازه های سقفی، سرعت بیشتری به خود گرفته است.

بر اساس همین اعلام، مرحله نصب سازه سقفی که یکی از حساس ترین مراحل ساختمانی به حساب می آید، با توجه به محدودیت فصل کاری در استان اردبیل می تواند در پیشرفت عملیات اجرایی پروژه تاثیر مطلوبی داشته باشد.

گفتنی است پروژه ترمینال خارجی فرودگاه بین المللی اردبیل مشتمل بر ساختمان اصلی با 7 هزار و 90 متر مربع و محوطه ای با 16 هزار و 400 متر مربع بوده که با اعتباری بالغ بر 140 میلیارد ريال در حال احداث می باشد.

طبق اعلام اداره کل فرودگاه های استان اردبیل بخش عمده ای از اعتبارات این پروژه توسط شرکت فرودگاه های کشور تامین می شود که تاکنون بالغ بر 50 میلیارد ريال برای این پروژه هزینه گردیده است.


چشم انداز هوایی از فرودگاه بین المللی اردبیل3.jpg


از 28 آذرماه کلید می خورد؛

پرواز مستقیم از اردبیل به نجف اشرف با هواپیمای ایرباس 

بر اساس اعلام عمومی اداره کل فرودگاه های استان اردبیل، خط پرواز مستقیم "اردبیل – نجف اشرف – اردبیل" از روز 28 آذر ماه امسال با پرواز ایرباس شرکت هواپیمایی "قشم ایر" دایر خواهد شد.

به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز" به نقل از اداره کل فرودگاه های استان اردبیل، این پرواز مستقیم زمینه ای را فراهم می آورد تا زائرین و علاقه مندان عتبات عالیات به صورت هوایی و مستقیم از فرودگاه بین المللی اردبیل به نجف اشرف اعزام شده و اعمال زیارتی خود را انجام دهند.

پروازهای مستقیم عتبات عالیات فرودگاه اردبیل روز 28 آذر ماه با پرواز هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی قشم ایر انجام خواهد شد و در صورت استقبال مسافرین؛ فعالیت این خط پروازی به صورت منظم در مسیر اردبیل – نجف اشرف – اردبیل ادامه خواهد داشت.

فرودگاه بین المللی اردبيل نيز آمادگی خود را جهت تأمین شرايط رفاهی ويژه پروازی ايمن و راحت برای رفاه حال مسافرين؛ اعلام نموده است.


حرکت هواپیما در باند فرودگاه بین المللی اردبیل - عکس: فرزاد تقی زاده1.jpg


اهتزاز باد نماهای ساخت متخصصین فرودگاه اردبیل در سطح فرودگاه های کشور

بنا بر اعلام اداره کل فرودگاه های استان اردبیل، متخصصين اداره عمليات فرودگاه بین المللی اردبيل قريب سه سالي است كه نسبت به ساخت باد نما مدل tornفرانسه با استانداردهای ANEX14اقدام کرده و در این مدت این باد نماها را در سطح فرودگاه های كشور مانند فرودگاه شيراز، كرمان، سنندج، ايلام، رشت، بندرعباس، گرگان و... توزيع نموده اند.

بر اساس همین گزارش، با توجه به تحريم ايران و بالا بودن قيمت خرید باد نماهای مدل tornفرانسه؛ استقبال مسئولين فرودگاه های کشور از نوع ایرانی ساخت متخصصین اداره عملیات فرودگاه بین المللی اردبیل افزايش داشته است.

اخيراً نیز علاوه بر نصب و راه اندازی تعداد دو دستگاه از این باد نماها در ابتدای باند 25-07 و 33-15 فرودگاه اردبیل؛ نوعی باد نما مجهز به سيستم سولار طبق سفارش فرودگاه های کشور توسط متخصصین اداره عملیات فرودگاه بین المللی اردبیل ساخته شده و به این فرودگاه ها ارسال گردیده است.


باد نمای ساخته شده توسط متخصصین فرودگاه بین المللی اردبیل با استاندارد جهانی

4.jpg


لازم به ذکر است؛ از ادوات و تجهيزات ضروری و مورد نياز هر فرودگاهی وجود دو دستگاه باد نما با استانداردهای ANEX14و نصب در مكانی مشخص از ايرسايد می باشد که در انجام عمليات پروازی، تعيين جهت و سرعت باد اهميت به سزايی دارد و عمليات نشست و برخاست ( Landing & Take off) هواپيما در خلاف جهت باد را ممکن می سازد.

گفتني است قيمت نوع خارجي اين دستگاه 100 میلیون ريال و هزينه ساخت همان دستگاه توسط متخصصان عمليات فرودگاهی اين فرودگاه 10 میلیون ريال بوده و در کیفیت كارکرد نیز با نوع خارجي قابل رقابت مي باشد، همچنین با توجه به داشتن دو باند متقاطع تعداد باد نمای نصب شده در فرودگاه بین المللی اردبيل در کل به 4 دستگاه رسيده است.


تصویری از انجام اولین عملیات برف روبی پاییزی در 13 آذرماه امسال در فرودگاه بین المللی اردبیل:

5.jpg


انتهای پیام



مطالب مشابه :


اخبار فرودگاه بین المللی اردبیل/ برقراری پرواز اردبیل-نجف و تسریع در ساخت ترمینال خارجی

شهر من قم / myqom چشم انداز هوایی از فرودگاه بین حرکت هواپیما در باند فرودگاه بین




گزارشی از روند اجرای پروژه ملی بلوار پیامبر اعظم (ص)

وی با اشاره به چشــم انـداز آتی این فرودگاه قم سایت خبری




چشم ‌انداز و چشم‌ انداز جغرافيايي چیست؟

چشمانداز و چشمانداز چارت سازمانی جدید اداره کل هواشناسی استان قم . فرودگاه پارس




تحلیل وضعیت جوی در ماه دسامبر 2013 ( آذر 1392 )

-استانهای کرمانشاه-کردستان-ایلام-همدان-مرکزی- زنجان-قم و نواحی چشم انداز وضعیت




آشنایی با استان تهران

استان قم شده اند، درهر فصل چشم انداز خاصی را به وجود می فرودگاه بين المللی




پروژه بلوار پیامبر اعظم - نیمه دوم سال 1390

پيوند دهنده دو مجموعه زیارتی مهم است که تاثیر شگرفی بر چشم انداز آتی آن قم; فرودگاه




برچسب :