راهکارهای کنترل سوختگی با کوتر در اتاق عمل بیمارستان بقیه الله(عج) بررسی شد

بیمارستان بقیه الله(عج) در نخستین کنگره بین المللی حاکمیت بالینی و ایمنی بیمار نتایج ممیزی کیفیت انجام پروسیجر پانسمان قبل و پس از آموزش استانداردهای خدمات پرستاری را ارائه کرد.

ایمنی بیمار در بیمارستان از نکات مهم و مورد توجه سازمان بهداشت جهانی است. اتاق عمل هم به عنوان یکی از واحدهای اصلی بیمارستان از نظر استفاده از تجهیزات و فن آوری های متنوع نقش مهمی در ایمنی بیمار دارد.

سوختگی با کوتر یکی از خطرات نسبتاً شایع در اتاقهای عمل است از این رو مطالعه ای با هدف بررسی علل سوختگی با کوتر و ارتقاء فرآیند مذکور برای کاهش میزان و موارد سوختگی انجام شد.

بررسی های اولیه نشان داد که میزان سوختگی کوتر پیش از مداخله 3 درصد بوده است و در بررسی علل آن خیس بودن بیمار به علت تعریق و شست و شوی وی حین عمل، پوزیشن نادرست بیمار، نشتی برق سایر دستگاه ها، سالم نبودن صفحه زمین چاه ارت، سالم نبودن تشک های آنتی استاتیک، استفاده طولانی مدت از دستگاه کوتر از مهمترین علل بود که پس از برطرف کردن علتهای فوق میزان سوختگی به صفر رسید.

بر اساس این گزارش، پژوهشگران برای کاهش میزان و موارد سوختگی با کوتر در اتاق عمل کنترل برق اتاق عمل، کنترل مجدد چاه ارت و سیم ارت، خرید صفحه کوتر مناسب دستگاه، استفاده از سرکوتر بای پولار به جای سر کوتر معمولی توصیه می کنند.

بخش استانداردهای مدیریت اعتباربخشی و حاکمیت بالینی شامل توسعه کیفیت و ایمنی بیمار، پیشگیری و کنترل عفونت، مدیریت رهبری و هدایت، مدیریت تسهیلات و ایمنی، شرایط و آموزش کارکنان و مدیریت ارتباط و اطلاعات است.


مطالب مشابه :


شاخص های اندازه گیری عملکرد بخش ها

شاخص های مربوط به کنترل عفونت. انجام تزریقات همکاری مناسب با تیم های ارزیابی و ممیزی.




اپیدمیولوژی عفونت های بیمارستانی

وسایل حفاظت فردی به عنوان بخشی از احتیاط های کنترل عفونت برای تامین سطحی از ممیزی بالینی




راهکارهای کنترل سوختگی با کوتر در اتاق عمل بیمارستان بقیه الله(عج) بررسی شد

Critical Care Nursing - راهکارهای کنترل سوختگی با کوتر در اتاق عمل بیمارستان بقیه الله(عج) بررسی شد




دسترسی عروقی و عوارض ان در همودیالیز مزمن

احتمال عفونت فیستول حدود 2% و در اکثر موارد قابل کنترل به عفونت فیستول ممیزی بالینی




برچسب :