معرفی دانشگاه خمینی شهر اصفهان ( 2 )

دانشگاه خمینی شهر

طبقه دوم :

 سایت های نقشه کشی

کلاس های درس

 

طبقه سوم:

سالن شماره 1 دانشکده مکانیک

سالن شماره 2 دانشکده مکانیک

سالن شماره 3 دانشکده مکانیک

سایت نقشه کشی

سالن مطالعه

کلاس های درس

واحد سمعی و بصری (شماره 2)

اینترنت و کافی نت

سایت های کامپیوتری

 

 

طبقه چهارم :

دفتر ریاست دانشگاه

سالن شماره 4 دانشکده مکانیک

دفتر تشکیل کلاس های دانشکده مکانیک

مدیر گروه کارشناسی ارشد  مکانیک جامدات (دکتر حسن خادمی زاده)

مدیر گروه کارشناسی مکانیک  سیالات (مهندس مجتبی هراتیان)

دیر گروه کارشناسی مکانیک  جامدات (مهندس احمدرضا شمشیری)

مدیر گروه کارشناسی عمران (مهندس حسن موسوی)

مدیر گروه کاردانی مکانیک  (مهندس محمدرضا فریدزاده)

اتاق های استادان تمام وقت و نیمه وقت گروه مکانیک

اتاق استراحت استادان

 

 دانشگاه خمینی شهر

رشته مکانیک:
به طور کلی گروه مکانیک به سه شاخه اصلی تقسیم می شود که همراه با سال تأسیس آنها در این واحد دانشگاهی عبارتند از:
گروه مکانیک جامدات ـ کارشناسی پیوسته سال 1372 و ناپیوسته سال 1375
گروه مکانیک سیالات ـ کارشناسی پیوسته 1370 و ناپیوسته سال 1367
گروه کاردانی مکانیک
1/1 . کاردانی ناپیوسته نقشه کشی صنعتی سال 1367
2/1 . کاردانی پیوسته ساخت و تولید سال 1378 .
3/1 . کاردانی پیوسته نقشه کشی عمومی سال 1378 .
4/1 . کاردانی پیوسته تأسیسات سال 1378 .

5/1 . کاردانی مکانیک خودرو تاسیس 1383
رشته مهندسی مکانیک در سه گرایش اصلی جامدات و سیالات، ساخت و تولید و گرایش های فرعی هوافضا، رباتیک، مکاترونیک، مکانیک خودرو و... در دانشگاه های ایران ارائه می شود.
در گرایش جامدات: به معرفی اصول مکانیک جامدات و طراحی تجهیزات مکانیکی پرداخته می شود. عمده ترین دروس این رشته عبارتند از:
استاتیک، دینامیک، ارتعاشات، مقاومت مصالح و طراحی اجزاء.
مهندسین فارغ التحصیل این رشته با اصول طراحی تجهیزات آشنا می شوند و روشهای محاسبه نیرو، سرعت و تنش را در اجزای مکانیکی می آموزند.
در گرایش سیالات: به معرفی اصول مکانیک سیالات پرداخته می شود و دانشجویان با قوانین و اصول حاکم بر سیالات، انتقال حرارت، ترمودینامیک و ..
کاردانی های مکانیک جزء زیر شاخه های رشته های مکانیک محسوب می شوند. در این رشته ها به صورت تخصصی به بخشی از رشته مکانیک پرداخته می شود و دانشجویان به طور عملی با برخی مهارت های لازم جهت کار با تجهیزات مکانیکی یا طراحی آن آشنا می شوند.
کاردانی نقشه کشی صنعتی ناپیوسته : در این رشته دانشجویان با اصول نقشه کشی صنعتی آشنا می شوند و مهارتهای ترسیم نقشه های صنعتی مکانیک را می آموزند. همچنین توانایی ترسیم نقشه به کمک کامپیوتر و نقشه قالب های صنعتی را فرا می گیرند.
کاردانی پیوسته ساخت و تولید: این رشته به آموزش مهارت های ساخت و تولید به دانشجویان اختصاص دارد. دانشجویان در این رشته کارگاه های عملی متعددی را در زمینه تجهیزات ماشین ابزار، فرز، CNC و قالبسازی می گذارنند و اصول تولید قطعات مکانیکی را می آموزند.
کاردانی پیوسته نقشه کشی عمومی: در این رشته دانشجویان با اصول نقشه کشی صنعتی مکانیک آشنا می شوند و توانایی ترسیم نقشه های صنعتی را به کمک دست و کامپیوتر را فرا می گیرند.
کاردانی پیوسته تأسیسات: این رشته به آموزش اصول طراحی، ساخت و نگهداری سیستم های تأسیسات حرارتی ساختمان ها مربوط می شود که دانشجویان در کارگاه های عملی نحوه راه اندازی و نصب تجهیزات تأسیسات را فرا می گیرند.
گروه مکانیک، به طور کلی در حال حاضر دارای 29 استاد تمام وقت و 10 استاد نیمه وقت است که چهار نفر از اساتید تمام وقت دارای مرتبه استاد یاری، 11 نفر دانشجوی دکتری و 14 نفر دارای مرتبه مربی هستند. از استادان نیمه وقت نیز یک نفر استاد تمام ، 2 نفر دانشیار و بقیه دارای مرتبه استادیاری می باشند.
گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از لحاظ سطح علمی دارای رتبه بالایی در بین دانشگاه های آزاد منطقه و کشور است و با توجه به سابقه زیاد وهمکاری استادان تمام وقت و نیمه وقت مجرب به ویژه اساتیدی از دانشگاه صنعتی اصفهان هم اکنون توانسته است آموزش های خود را در سطح بالایی ارائه دهد به نحوی که رشته مهندسی مکانیک جامدات از رشته های ستاره دار محسوب می شود.
کاربرد و کارآیی: رشته مهندسی مکانیک و کاردانی های وابسته به آن هم اکنون به لحاظ کاربرد و کارآیی در ردیف رشته های اول کشور قراردارد و اکثرفارغ التحصیلان آن درمناطق و پروژه های صنعتی جذب بازار کار می شوند. بازار اصلی کار این فارغ التحصیلان شرکت های بزرگ مانند مجتمع فولاد مبارکه، ذوب آهن، طرح های بزرگ پتروشیمی جنوب کشور و شرکت ها و کارگاه های کوچک صنعتی است. هم اکنون بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه در بخش های مختلف صنعت مشغول به کارند. علاوه بر آن با توجه به زمینه کارآفرینی این رشته، بسیاری از فارغ التحصیلان با تأسیس شرکت یا کارگاه های کوچک رأساً مشغول به کار شده اند.
این رشته از رشته های دانشگاهی قدیم ایران محسوب می شوند که هم اکنون با گرایش های نو و متعدد در کشور ارائه می شود. هم اکنون مباحث این رشته مانند رباتیک، هوافضا، ابزار دقیق و مکانیک خودرو در صنعت و علم ایران و جهان مطرح است.
ادامه تحصیل در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است و هم اکنون این امکان در بسیاری از دانشگاه های دولتی و آزاد کشور فراهم است.
با توجه به وجود استادان مجرب و سابقه رشته مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر مجوز ایجاد مقطع کارشناسی ارشد مکانیک اخذ و خوشبختانه در سال تحصیلی جاری با ظرفیت پذیرش 20 نفر دانشجو در گرایش طراحی کاربردی این مقطع نیز در دانشگاه دایر شد.

 

دانشگاه خمینی شهر


دانشکده علوم انسانی به ریاست دکتر مجتبی جعفری 

لیست مدیران گروههای آموزشی دانشکده


1- کارشناسی ارشد اقتصاد : دکتر مصطفی رجبی
 
2- کارشناسی مشاوره : سرکار خانم نیرالسادات دانشور حسینی
 
3- کارشناسی مددکاری اجتماعی : دکتر یوسف گرجی
 
4- کارشناسی اقتصاد : ساعد شیرانی
 
5- آموزش معلمان : محمود شریفی اصفهانی
 
6- دروس عمومی : فیروز مردانی
 
7- معارف اسلامی : احمد مسائلی
 


مشخصات ساختمان و اطاقها

 

طبقه اول:

دفتر فرهنگ اسلامی – کانون قرآن و عترت خواهران شماره 610

دفتر فرهنگ اسلامی و نوارخانه برادران شماره 611

پایگاه بسیج خواهران  شماره607

فروشگاه، شماره 617

کلاس های درس

 

طبقه دوم:

انجمن اسلامی خواهران دانشجو

تشکل اسلامی دانشجو

کلاس های درس

 

طبقه سوم:

جامعه اسلامی دانشجویان

سالن سمعی و بصری شماره  640

مسئول سمعی و بصری شماره 639

آزمایشگاه روانشناسی و مشاوره شماره 647

دفتر انجمن های علمی اقتصاد، مشاوره و مددکاری اجتماعی شماره 638

سالن امتحانات شماره 630

اتاق قرنطینه

آزمایشگاه زبان

کلاس های درس

 دانشگاه خمینی شهر

طبقه چهارم:

ریاست دانشکده علوم انسانی: (دکتر مجتبی جعفری) شماره 665

مدیر گروه اقتصاد : (ساعد شیرانی) شماره 661

مدیر گروه معارف اسلامی : (احمد مسائلی) شماره 652

مدیر گروه مشاوره: (دکتر کیومرث فرحبخش) شماره 659

مدیر گروه دروس عمومی : (محمدحسین تابش) شماره 662

مدیرگروه آموزش معلمان : (محمد شریفی اصفهانی) شماره 680

 

مدیر گروه مددکاری اجتماعی : (دکتر یوسف گرجی) شماره 652

دفتر تشکیل کلاسهای دانشکده علوم انسانی

اتاق های استادان تمام وقت و نیمه وقت دانشکده علوم انسانی

کلاس های درس

 

 دانشجویان دانشگاه خمینی شهر


رشته ها :

الف : رشته های علوم انسانی

1- رشته اقتصاد
از بدو تأسیس این واحد دانشگاهی و از سال 1367 رشته ی اقتصاد با گرایش بازرگانی در این دانشگاه وجود داشته است. در ادامه، تلاش ها برای اخذ مجوز جهت گرایش نظری این رشته آغاز شد و سرانجام در سال 1372 مجوز لازم اخذ و به دنبال آن این رشته نیز در دانشگاه تأسیس شد. در همان سالها به دلیل اینکه ورودی های اقتصادی نظری از رشته ریاضی بودند تعداد آنها بسیار محدود بود ولی خوشبختانه با گذشت زمان این تعداد رو به افزایش گذاشت. در حال حاضر به طور کلی حدود 60% دانشجویان اقتصاد دارای گرایش بازرگانی و بیش از 40% آنها دارای گرایش نظری هستند. در سال های گذشته حدود 80% دانشجویان پسر و 20% آنها دختر بودند که به مرور زمان این آمار تغییر کرده و تعداد دختران رو به افزایش می رود.
البته تعداد پذیرش در هر سال متفاوت است مثلا یک سال حدود 300 نفر ورودی داشته است و در سال جدید، در آزمون ورودی گرایش نظری 67 نفر زن و 34 نفر مرد و در گرایش بازرگانی 138 نفر زن و 139 نفر مرد شرکت داشتند ولی مجموعاً کل پذیرش حدود 200 نفر در هر دو گرایش است.
رشته اقتصاد همانطور که قبلا گفته شد در این دانشگاه در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش نظری و بازرگانی است این دو گرایش تفاوت چندانی حداقل در مقطع کارشناسی با هم ندارند. تنها تفاوت آنها در این دوره در 28 واحد درسی است. برای دانشجویان گرایش بازرگانی مهم ترین دروس عبارتند از: حسابداری صنعتی 1 و 2ـ حسابرسی ـ بازاریابی و ... به طور کلی انتظار این است که یک دانشجو پس از فراغت از تحصیل بتواند تحلیل گر خوبی باشد و مسائل اقتصادی را به خوبی درک و پیش بینی کند.
7 نفر استاد با درجه مربی(کارشناسی ارشد) عضو هیأت علمی این گروه می باشد که 6 نفر آنها تمام وقت و یک نفر پاره وقت است. دو نفر استاد تمام وقت دارای مدرک phd (دکتری) و تعدادی دانشجوی دکتری که بورسیه ی دانشگاه هستند.
سطح کیفی این رشته در این واحد قابل مقایسه و در رقابت با بسیاری از دانشگاه های خوب دولتی (از جمله دانشگاه های اصفهان و تهران) است. استادان تمام وقت دانشگاه موظف اند در طول ترم، هر هفته حداقل 6 ساعت خودرا به منظور راهنمایی و رفع اشکال به دانشجویان تخصیص دهند و این برنامه را مقابل درب اتاق خود نصب کنند. اتاق استادان تمام وقت این رشته در طبقه چهارم دانشکده انسانی واقع است.
ساعات حضور مدیر گروه مانند یک عضو هیأت علمی تمام وقت است. اتاق مدیر گروه و استادان راهنمای این رشته در طبقه چهارم دانشکده انسانی جنب دفتر ریاست دانشکده واقع است.
کاربرد و کارآیی رشته اقتصاد:
الف) بخش دولتی: این رشته در زمینه های متفاوتی در بخش دولتی کارآیی دارد از جمله:
وزارت بازرگانی ـ سازمان مدیریت و بازرگانی ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ شبکه بانکی ـ وزارت کشاورزی و نظایر آن
دامنه گسترده ای از دانشگاه ها و تشکیلات دولتی نیازمند تحلیل گران اقتصادی و به عبارتی فارغ التحصیلان این رشته هستند کما اینکه تعدادی از دانشجویان در دوران دانشجویی نیز کارمند شبکه بانکی و وزارت اقتصادی و دارایی هستند.

دانشگاه خمینی شهر


فارغ التحصیلان گرایش نظری بیشتر تحلیل گر مسائل اقتصادی شده و می توانند عهده دار کارهای پژوهشی و تحقیقاتی شوند.
دانش آموختگان گرایش بازرگانی بیشتر در حوزه های مدیریت اقتصادی و مالی فعالیت خواهند داشت.
ب) بخش خصوصی: فارغ التحصیلان این رشته می توانند عهده دار کارهای متفاوتی از جمله ارزیابی طرح برنامه ریزی سیستم ـ سیستم دهی ـ بودجه نویسی و ... شوند.
یک مؤسسه توانمند بخش خصوصی نمی توانند فاقد کارشناس اقتصادی باشد. معمولاً کارخانجات و کارگاه هایی که به صورت سنتی اداره می شوند فاقد کارشناس اقتصادی هستند ولی کارخانجات مدرن که به صورت علمی اداره می شوند حتماً نیازمند یک کارشناس مجرب امور اقتصادی هستند.
در حال حاضر در کل رشته های تحصیلی به جز دو رشته کامپیوتر و حسابداری. مشکل اشتغال وجود دارد. برای فارغ التحصیلان این رشته با رشته های حتی فنی، پزشکی تفاوتی وجود ندارد البته حسن گرایش بازرگانی این است که فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در زمینه حسابداری هم فعالیت کنند.
قدمت این رشته در کشور ما به سال های قبل از انقلاب و دهه 50 بر می گردد که این رشته در آن دوران در دانشگاه های مهمی مثل تهران دایر شد و به مرور زمان این رشته در دانشگاه های دیگر هم تأسیس شد البته هم اکنون نسبت به گذشته در گرایش ها و محتوای دروس تحولات زیادی ایجاد شده است.
خوشبختانه در داخل کشور دانشگاه های مختلفی در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد مانند دانشگاه های تهران ـ اصفهان ـ تربیت مدرس
البته ذکر این نکته ضروری است که راه ادامه تحصیل برای دانشجویان گرایش نظری بازتر است و دروسی که این دانشجویان می گذرانند آنها را برای آزمون ورودی کارشناسی ارشد آماده تر می کند و دانشجویان گرایش بازرگانی باید تلاش بیشتری انجام دهند.
خوشبختانه امسال با ظرفیت پذیرش 15 نفر دانشجو، مقطع کارشناسی ارشد رشته اقتصاد با گرایش توسعه و برنامه ریزی در این واحد دانشگاهی دایر شده است.

 

2- رشته مشاوره و راهنمایی

سال تأسیس این رشته در این واحد دانشگاهی 1369 می باشد و تعداد پذیرش دانشجو به طور متوسط هر سال 150ـ180 نفر است. این رشته به منظور تربیت کارشناس در زمینه مشاوره و راهنمایی تأسیس شده است که این افراد می تواند به عنوان دستیار در کنار مشاوران و روانشناسان به فعالیت مشغول شوند.
تعداد استادان تمام وقت 4 نفر، نیمه وقت 4 نفر و 20 نفر نیز حق التدریس می باشند.
از لحاظ کیفی این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر تفاوتی با دانشگاه های دیگر ندارد. حتی تعداد قبول شدگان و راه یافتگان به مقاطع بالاتر در این رشته نسبت به بعضی از دانشگاه های منطقه بالاتر است.
فارغ التحصیلان این رشته می توانند در مراکزی نظیر سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش، مراکز مشاوره، زندان ها، بیمارستان ها، مهدهای کودک و ... به عنوان کارشناس راهنمایی و مشاوره فعالیت نمایند.
جذب این افراد به لحاظ وفور فارغ التحصیلان و محدود بودن تعداد مراکز نیاز با مشکل روبرو است. علی رغم این، در این مراکز فوق الذکر افراد غیرکارشناس در این رشته مشغول به کار می باشند.
این رشته در کشور ایران دوران نوزادی خود را طی می کند و هنوز جایگاه واقعی را نیافته است. امکان ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع دکتری با پذیرش محدود در کشور وجود دارد. این واحد دانشگاهی نیز تقاضای ایجاد کارشناسی ارشد را با توجه افزایش تعداد دکتری نیمه وقت و تمام وقت به مراجع ذیربط ارائه داده است. گفتنی است 4 نفر استاد راهنما تمام وقت و 4 نفر به صورت نیمه وقت در طول هفته پاسخگوی دانشجویان می باشد.
اتاق مدیر گروه و استادان راهنمای این رشته در طبقه چهارم دانشکده علوم انسانی تعیین شده است.

دانشگاه خمینی شهر

3- مدد کاری اجتماعی 

 

4- رشته آموزش ابتدایی و رشته ادبیات

تأسیس رشته آموزش ابتدایی در این واحد دانشگاهی در مقطع کاردانی سال 1369 و در مقطع کارشناسی ناپیوسته سال 1370 است و به طور متوسط پذیرش دانشجو در هر سال 100 نفر می باشد.
استادان تمام وقت در گروه ادبیات: فیروز مردانی و در گروه آموزش ابتدایی فرزانه نیک نژادی و محمد شریفی اصفهانی
استادان نیمه وقت در گروه ادبیات: دکتر هاشمی و دکتر شکرانی
این رشته ها از رشته های قدیمی است که امکان ادامه تحصیل در هر دو رشته وجود دارد و بیشتر به منظور ارتقاء علمی معلمان طراحی شده است با این حال در هر دو گرایش افراد غیر معلم نیز حضور دارند.
مدیر گروه ادبیات آقای مردانی و مدیر گروه آموزش ابتدایی آقای شریفی اصفهانی هستند که در ساعات تعیین شده در اتاق شماره 680 واقع در طبقه چهارم دانشکده علوم انسانی حضور دارند.
دروس معارف اسلامی:
در این واحد دانشگاهی دروس عمومی معارف اسلامی به عنوان یک رشته ی مجزا ارائه نمی شود بلکه تعدادی از دروس برای دانشجویان تمامی رشته ها اعم از انسانی و فنی و مهندسی ارائه شده و گذراندن این 12 واحد اجباری است.
در هر نیمسال برای نصف دانشجویان واحدهای دروس معارف اسلامی ارائه می شود.
تاکنون این 12 واحد درسی در قالب شش درس 2 واحدی با عنوان های معارف اسلامی 1 و 2، اخلاق و تربیت اسلامی، انقلاب اسلامی و ریشه های آن، وصایای امام خمینی و تاریخ اسلام ارائه می شد اما از نیمسال جاری طبق بخشنامه، دروس عمومی معارف اسلامی در پنج گروه و با این عناوین درسی می باشند:

گرایش ها عنوان درس تعداد واحد
الف ـ مبانی نظری اسلامی 1ـ اندیشه اسلامی 1 (مبدأ و معاد) 2 واحد
2ـ اندیشه اسلامی 2 (نبوت و امامت) 2 واحد
3ـ انسان در اسلام 2 وحد
4ـ حقوق و اجتماعی و سیاسی در اسلام 2 واحد

دانشگاه خمینی شهر

ب) اخلاق اسلامی 1ـ فلسفه اخلاق (با تکیه بر مباحث تربیتی) 2 واحد
2ـ اخلاق اسلامی(مبانی و مفاهیم) 2 واحد
3ـ آئین زندگی(اخلاق کاربردی) 2 واحد
4ـ عرفان عملی اسلام 2 واحد

ج) انقلاب اسلامی 1ـ انقلاب اسلامی ایران 2 واحد
2ـ آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران 2 واحد
3ـ آئین زندگی (اخلاقی کاربردی) 2 واحد
4ـ عرفان عملی اسلام 2 واحد

د) تاریخ و تمدن اسلامی 1ـ تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی 2 واحد
2ـ تاریخ تحلیلی صدر اسلام 2 واحد
3ـ تاریخ امامت 2 واحد

ه) آشنایی با منابع اسلامی 1ـ تفسیر موضوعی قرآن 2 واحد
2ـ تفسیر موضوعی نهج البلاغه 2 واحد
گذراندن 4 واحد از گرایش الف و 2 واحد از هر یک از گرایش های بعدی برای دانشجو الزامی است.
هم اینک در هر نیمسال فقط تعدادی از دروس فوق ارائه می شود. نکته دیگر آنکه دروس ارائه شده برای جدید الورودها در ترم اول اجباری است.
تعداد استادان: 3 نفر استاد تمام وقت؛ دو نفر با مرتبه مربی و یک نفر استادیار.
از نظر مقایسه سطح کیفی، این واحد دانشگاهی در دروس عمومی معارف اسلامی نسبت به واحدهای دیگر وضعیت خوبی دارد.
به دو دلیل: اولاً جمعیت متوسط هر کلاس 35 نفر است که این تعداد نفرات برای کلاسهای معارف اسلامی بسیار مناسب است.
هر ترم حدود 23 نفر استاد به صورت حق التدریس با این واحد دانشگاهی همکاری می کنند که همگی استادان توانمندی بوده و ساعاتی هم که در اختیار این واحد دانشگاهی قرار می هند آنقدر هست که دانشگاه بتواند در طول هفته کلاسهای متنوعی برگزار کند. این امر باعث شده، جمعیت کلاسهای از 60 نفر به 35 نفر تقلیل یابد.
ثانیاً نمراتی که دانشجویان در ارزشیابی ها به استادان خود داده اند تقریباً 17 است و در این واحد کمتر دانشجویی بوده که شکایتی از میزان توانایی علمی استادان این گروه داشته باشد.
در طرح چهار ساله ی برنامه ی توسعه دانشگاه، رشته ی الهیات در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه تأسیس خواهد شد.
نکته دیگر آنکه در این واحد دانشگاهی کلاس های خواهران و برادران دروس معارف اسلامی مجزا شده و سعی بر این است که در سال های آینده کلاس های خواهران به وسیله استادان خواهر اداره شود.

کاربرد و کارآیی دروس معارف اسلامی:
بیشترین کارایی این دروس در ایجاد و افزایش تعهدو ایمان در بین دانشجویان بوده و اینکه دانشجویان بدانند برای چه هدفی تحصیل می کنند و فقط در پی کسب امیال مادی و دنیوی نباشند.
دو اتاق در طبقه چهارم دانشکده انسانی مخصوص استادان گروه عمومی معارف اسلامی در نظر گرفته شده است که یک اتاق مخصوص مدیر گروه و اتاق دیگر مخصوص دو عضو هیأت علمی این گروه می باشد.

دانشگاه خمینی شهر

دو توصیه برای جدیدالورودها:
1ـ با جدیت درس بخوانند که در نیمسال اول مشروط نشوند. چون مشروطی اول علاوه بر اینکه ضربه ی روحی بزرگی می باشد منجر به بی نظمی در اخذ واحدهای درسی در نیمسال بعدی خواهد شد.
2ـ سعی ما بر جذب بهتر استادان دروس معارف اسلامی می باشد و از دانشجویان می خواهیم که کلاس های معارف را جدی گرفته و سعی کنند قوه ی اعتقادی خویش را تقویت نمایند.
دروس عمومی:
تعداد واحد دروس عمومی به تفکیک به شرح ذیل است:
1ـ زبان پیش دانشگاهی 2 واحد
2ـ زبان خارجه 3 واحد (در 4 ساعت ارائه می شود)
3ـ فارسی پیش دانشگاهی 2 واحد
4ـ فارسی عمومی 3 احد
5ـ تربیت بدنی 1 یک واحد عملی
6ـ تربیت بدنی 2 یک واحد عملی
7ـ جمعیت و تنظیم خانواده 2 واحد

و شامل دروس زبان انگلیسی، ادبیات فارسی، تربیت بدنی و جمعیت و تنظیم خانواده می باشد.
ـ بخش زبان انگلیسی و ادبیات فارسی سه عضو هیأت علمی تمام وقت، تربیت بدنی دارای دو عضو هیأت علمی دکتری نیمه وقت می باشد.

 


ب: رشته های فنی مهندسی

1- رشته برق

گرایش های رشته برق وسال تأسیس آن در این واحد دانشگاهی به شرح زیر می باشد:
1ـ قدرت(الکتروتکنیک) الف) کارشناسی پیوسته 1372 ب) کارشناسی ناپیوسته 1375
2ـ برق صنعتی (الکتروتکنیک) کاردانی ـ پیوسته 1376
3ـ برق کاردانی 1376
تعداد پذیرش گرایش ها به طور متوسط به این شرح است:
برق ـ قدرت (الکتروتکنیک) ـ کاردانی ـ دوره ای 88 نفر
برق ـ قدرت (الکتروتکنیک) ـ کارشناسی ـ پاره وقت 54 نفر
برق ـ قدرت (الکتروتکنیک) ـ کارشناسی دوره ای 70 نفر
برق ـ قدرت (الکتروتکنیک) ـ ناپیوسته ـ دوره ای 89 نفر
برق صنعتی ـ پیوسته ـ دوره ای 82 نفر
هدف این رشته تربیت کارشناس در زمینه طراحی، ساخت، بهره برداری، نظارت، مدیریت و نگهداری از سیستم های مربوط به این رشته است. این دوره ترکیبی از دروس تخصصی در زمینه های الکترونیک، مخابرات، قدرت، کنترل، و بیوالکتریک است. دانش آموختگان رشته برق به این آمادگی و مهارت دست خواهند یافت:

دانشگاه خمینی شهر


الف) مهارت کافی در شناخت نحوه عملکرد، چگونگی و بهره برداری از سیستم ها، کنترل و اجرای پروژه ها در گرایش مربوط
ب) شناسایی تکنولوژی های جدید و ارزیابی آن به منظور کاربرد در طرح، توسعه و نوآوری
ج) شرکت در پروژه های صنعتی، تحقیقاتی و بررسی فنی در زمینه گرایش تخصصی.
د) کسب توانایی های لازم برای تجزیه و تحلیل سیستم ها و طراحی آنها.
ه) تهیه گزارش های فنی
در قدیم رشته برق به دو گرایش (فشار قوی و ضعیف) تقسیم می شد که امروزه برق فشار قوی به قدرت تغییر نام پیدا کرده است. در این واحد دانشگاهی گرایش برق ـ قدرت ارائه می شود.
10 نفر استاد تمام وقت با درجه ی مربی و 5 نفر استاد نیمه وقت با مدرک دکتری با دانشگاه همکاری می کنند . 5 نفر استاد نیمه وقت با مدرک دکتری با دانشگاه همکاری می کنند.
این رشته با سطح کیفی خوبی در این دانشگاه ارائه می شود و قریب به اتفاق استادان نیمه وقت از بهترین استادان دانشگاه صنعتی اصفهان هستند.
کاربرد و کارآیی: رشته برق از رشته های قدیمی موجود در دانشگاه هاست و کاربرد رشته ی برق ـ قدرت در وزارت نیرو، صنایع سنگین کوچک، کارگاه ها، منازل، راکتورهای اتمی و توربین ها می باشد. تنوع سیستم های برقی موجود در کارخانه ها، مراکز صنعتی، واحدهای تولیدی و خدماتی، استفاده گسترده از سیستم های برقی در ارتقاء کیفی و توسعه کمی، توانایی بشر در بکارگیری هر چه بیشتر منابع و استعدادهای طبیعی به منظور پیشبرد بیشتر در همه ی زمینه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، ضرورت و اهمیت این رشته را مشخص می سازد.
بازار کار این رشته مطلوب است به طوری که تقریباً تمام دانشجویان هنگام فارغ التحصیلی وارد بازار کار می شوند.
ادامه تحصیل در این رشته تا سطح کارشناسی ارشد و دکتری میسر است، داشتن ضریب هوش بالا و تسلط کافی به ریاضیات، فیزیک و زبان خارجی از ضرورتهای این رشته است.
دفتر گروه برق و مدیر گروه در طبقه ی چهارم دانشکده ی فنی جنب دفتر ریاست دانشکده فنی و مهندسی می باشد.

دانشگاه خمینی شهر

2- رشته عمران

سال تأسیس این رشته در این واحد دانشگاهی شهریور 1384 و از جمله رشته های جدید دانشگاهی می باشد تعداد پذیرش دانشجو در هر سال به طور متوسط 100 نفرا ست.
این رشته از رشته های قدیمی دانشگاه ها محسوب می شود. هدف از ایجاد این رشته، تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند در زمینه طراحی و اجرای پروژه های مختلف عمرانی نظیر ابنیه های فلزی، بتنی، ابنیه های خاص، سد سازی، شبکه های انتقال، راه سازی، پل سازی و اسکله های دریایی مشارکت نمایند. در این رشته علاوه بر ارائه ی مباحث مبانی و استانداردهای تحلیل و طراحی سازه ها، مباحث ماشین آلات ساختمانی، امور کارگاهی، ریاضی مهندسی کاربردی نیز پرداخته میشود. با توجه به پیشرفت علم رایانه، دانش آموختگان دانشگاهی این رشته باید به نحوه ی استفاده از نرم افزارهای تحلیل، طراحی و برنامه ریزی پروژه های عمرانی آشنا باشند. برای پر کردن فاصله بین مهندسین و کارگران در پروژه های مختلف، مقطع کاردانی طراحی شده است. در حال حاضر امکان تحصیل برای این رشته تا مقطع دکتری تخصصی در کشور وجود دارد.
اتاق مدیر گروه این رشته در دانشکده مکانیک طبقه چهارم واقع است


3- رشته کامپیوتر

رشته کاربرد کامپیوتر در سال 1375 و کامپیوتر پیوسته در سال 1378 در این دانشگاه تأسیس شد و تعداد پذیرش در هر سال به طور متوسط برای کامپیوتر پیوسته 80 نفر و برای کاربرد کامپیوتر 117 نفر است.
هدف از این دوره تربیت افرادی است که در زمینه های برنامه نویسی، مسئولیت سایت های کامپیوتری و بهره برداری از آنها و ارائه خدمات دارای بینش، دانش و توانایی لازم در مورد تجزیه و تحلیل بود تا بتوانند طرح های مهندسی را بکار گیرند.
توسعه روز افزون بهره گیری از کامپیوتر در کلیه امور کشور از مجامع علمی تا محافل تجاری، ضرورت تربیت نیروی انسانی متخصص در بهره گیری از کامپیوتر به نحو مطلوب، اهمیت و ضرورت این دوره را ایجاب می نماید.
فارغ التحصیلان این دوره قادر خواهند بود با توجه به سرعت چشمگیر تحولات کامپیوتری در دنیا به تطبیق توانایی های خویش پرداخته تا بتوانند مشکلات این صنعت را مرتفع سازند. و در پست های برنامه نویسی کاربردی ـ صنعتی، راهبردی و مراکز کامپیوتری و کاربردی برنامه های موجود خدمت نمایند.
هیأت علمی این گروه متشکل از 6 استاد تمام وقت می باشد. استادان تمام وقت این واحد دانشگاهی در رشته کامپیوتر اغلب دارای تجارب کاری بسیار بالا و آگاه به علم روز می باشند. از این لحاظ می توان اطمینان داشت که مطالب ارائه شده در این دانشگاه نسبت به دانشگاه های دیگر از کیفیت بالایی برخوردار است.
کاربرد و کارآیی: به طور مختصر کاربرد رشته کامپیوتر را می توان چنین بیان کرد:
ـ آشنایی دانشجویان با حوزه های مختلف در رشته ی کامپیوتر
ـ آماده شدن برای انجام کار در زمینه های برنامه نویسی و مسئولیت های کامپیوتری
ـ بهره برداری و ارائه خدمات رایانه ای
ـ دارا بودن دانش کامپیوتر لازم جهت انجام امور تجزیه و تحلیل سیستم ها
این رشته نسبت به بعضی رشته ها جدید و نسبت به بعضی دیگر قدیمی است با توجه به این؛ خوشبختانه رشته کامپیوتر همه جا اعم از مکان های اداری، دولت، خصوصی، صنعتی و ... مورد نیاز می باشد و دانشجو با داشتن خصوصیات خلاق و مطالعات کافی به راحتی می تواند جذب بازار کار شود.
لذا توصیه می شود که دانشجو حتماً در کنار تحصیل به مطالعات جانبی بپردازد (اینترنت، مجلات و...)
این رشته در این واحد دانشگاهی فعلاً تا مقطع کاردانی ارائه می شود و دانشجویان برای ادامه تحصیل باید در کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنند و پس از موفقیت می توانند تحصیلات خود را ادامه دهند.
اتاق مدیر گروه و استادان راهنمای رشته کامپیوتر در طبقه چهارم ساختمان فنی مهندسی قرار دارد.

دانشگاه خمینی شهر


4- مکانیک

 

 

معرفی تشکل های سیاسی، اسلامی

تشکل اسلامی دانشجو:
به همت دوستان و دانشجویان عزیز و بذل عنایت ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی پس از 11 سال که از تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر می گذشت، تشکل اسلامی دانشجو در تاریخ 3/4/78 بنیان نهاده شد.
انتخابات این مجموعه هر ساله و با تشکیل و رأی مجمع عمومی انجام می گردد.
تعداداعضای تشکل 4312 نفر می باشد و با انتقال پیشنهادات و نظرات و انتقادات سازنده، قانونی و منطقی دانشجویان به مسئولین و ارائه راهکار این مجموعه از چندکمیسیون تشکیل شده که عبارتند از:
کمیسیون سیاسی، فرهنگی، اموردانشجویی، علمی هنری، ورزشی و ... که هر یک به صورت گروهیمجزا، فعالیت خود را انجام می دهند.
برخی فعالیت های صورت گرفته این مجموعه عبارتند از :
1ـ برگزاری مراسم مذهبی « راوی غربت» (که به مدت سه سال مداوم برگزار گردیده است)
2ـ همایش «بزرگداشت فردوسی»
3ـ همایش «عاشورا و جهان مدرن»
4ـ برگزاری اردوهای زیارتی (مشهد مقدس ، قم و ...)
5ـ برگزاری اردوهای علمی ـ فرهنگی (نمایشگاه کتاب)
6ـ برگزاری جشنواره تاد با حضور هنرمند برجسته داریوش ارجمند
7ـ برگزاری جلسات دوره ای با مسئولین دانشگاه در خصوص رسیدگی به مشکلات دانشجویان
8ـ انتشار بروشور، پوستر و بیانیه های مختلف
9ـ فعالیت های سیاسی ـ اجتماعی در عرصه سیاست
لازم به ذکر است که این مجموعه عضو مؤسس اتحادیه کل تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز می باشد.
بسیج دانشجویی
بسیج دانشجویی در این واحد دانشگاهی در راستای ارج نهادن به فعالیت های مختلف فرهنگی، علمی، خبری، سیاسی و مذهبی به عنوان یک تشکل دانشجویی در سال 1373 آغاز به کار کرد. این مجموعه در بر گیرنده انواع سلیقه های فکری در چارچوب التزام به ولایت فقیه و قانون اساسی می باشد.
تشکل بسیج دانشجویی با دارا بودن 1200 عضو عادی و 170 عضو فعال در دو بخش خواهران و برادران مشغول به فعالیت است. این مجموعه علاوه بر فعالیت های فرهنگی و سیاسی اقدام به برگزاری اردوهای مختلف دانشجویی، انتشار ماهنامه و برگزاری سالگرد مراسم شهداء، تشکیل هسته های علمی و پژوهشی، برایی جلسات و نمایشگاه های فرهنگی و مذهبی در مناسبت های مختلف، تشکیل جلسات پرسش و پاسخ در راستای تحولات اجتماعی و سیاسی کشور و اعلام دیدگاه ها و مواضع مستقل خود می پردازند.
گفتنی است تشکل بسیج دانشجویی در بخش خواهران در پایگاه المهدی(عج) واقع در طبقه اول دانشگاه علوم انسانی و در بخش برادران در دو پایگاه شهید آوینی واقع در طبقه اول دانشگاه فنی و مهندسی و شهید همت واقع در خوابگاه برادران و همچنین حوزه جواد الائمه مشغول به فعالیت است.

دانشگاه خمینی شهر

کانون هلال احمر دانشجویی:
کانون هلال احمر دانشجویی یکی از تشکل های دانشجویی فعال دانشگاه است که در چهاردهم آذر ماه 1382 به همت معاونت دانشجویی با برگزاری انتخابات شورای مرکزی کار خود را آغاز کرد. این کانون با فعالیت های بین بخشی و ارتباط تناتنگ بین دانشگاه و جمعیت هلال احمر از بدو تأسیس تاکنون توانسته است حضور چشمگیری در عرصه های فرهنگی و اجتماعی استان اصفهان داشته باشد.
برای نمونه به چند برنامه اجرا شده توسط این کانون اشاره ی مختصری داریم:
1ـ همایش « بشریت و مصلح جهانی» با هدف تجلیل از جانبازان، ایثارگران و خانواده های معظم شهدای ارامنه
2ـ همایش « تبلور عشق» با حضور بانوان فرهیخته استان اصفهان شامل استادان دانشگاه ها و مسئولین ادرات پیرامون نقش زن در دیدگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و نظام جمهوری اسلامی
3ـ حضور در اردوی کشوری 2000 نفره کانون های هلال احمر دانشجویی سراسر کشور.
4ـ ارائه طرح برگزیده هفته هلال احمر و تجلیل از امدادگران داخلی وخارجی با حضور نماینده فدراسیون جهانی صلیب سرخ.
5ـ برگزاری جشنواره ولایت عشق به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) با حضور معاون تبلیغات و امور بین الملل آستان قدس رضوی.
کانون دانشجویی هلال احمر آمادگی دارد تا با حضور پرنشاط دانشجویان فصل جدیدی را در راستای خدمات فرهنگی و اجتماعی خود به مردم کشورمان بگشاید.

جامعه اسلامی دانشجویان:
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در سال 1378 تأسیس شده است و در اساسنامه ان را به اختصار جامعه می نامند. جامعه از واحدهای مختلفی تشکیل شده است (فرهنگی، سیاسی، مذهبی، علمی، ورزشی، هنری، تشکیلات، روابط عمومی و..) جهت نیل به اهداف جامعه و ایفای نقش آن در انجام هماهنگی بین نیروهای مؤمن و فراهم آوردن زمینه رشد استعدادها، همچنین پرورش بینش افراد در کنار یکدیگر، جامعه اقدام به عضوگیری می نماید و هم اکنون دارای بیش از 690 عضو می باشد.
اهم فعالیت های گذشته:
1ـ برگزاری همایش «حجاب» با حضور «دکتر خوش چهره» در اصفهان
2ـ برگزاری دوره آموزش تخصصی «معارف مهدویت» با حضور 27 نفر از اساتید برتر کشور (آیت ا... مهدوی، حجت الاسلام قرائتی، دکتر تهران، فرحزاد، عالی و ...) با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) در حسینیه رضوی اصفهان
3ـ بررسی آخرین وضعیت فرهنگی ـ سیاسی کشور، منطقه و خاورمیانه با حضور آقای حسین شریعتمداری (مدیر مسئول روزنامه کیهان) در شهرستان خمینی شهر
4ـ اعزام اعضای فعال جامعه اسلامی به حج عمره دانشجویی و مشهد مقدس
5ـ برگزاری اردوهای زیارتی کربلای معلا(زمستان 82) و قم و جمکران
6ـ برگزاری مراسم افطاری در ماه مبارک رمضان با حضور حجت الاسلام دکتر طه هاشمی
7ـ برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در اصفهان
8ـ برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در اصفهان
9ـ نمایش و نقد و بررسی فیلم های سینمایی منتخب جهان (مصائب مسیح و ...) توسط کارشناسان
10ـ ارائه بلیط های تخفیف سینما و اتوبوس
11ـ کمک هزینه وام قرض الحسنه
12ـ تهیه بروشور و ویژه نامه به مناسبتهای مختلف در دانشگاه
13ـ حضور جدی در عرصه ی سیاسی کشور مانند انتخابات مجلس و ریاست جمهوری

دانشگاه خمینی شهر


انجمن اسلامی دانشجویی
انجمن اسلامی دانشجویی با تلاش گروهی از دانشجویان دانشگاه با تقدیم اساسنامه به دبیرخانه تشکل های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1378 در این واحد دانشگاهی تأسیس و با حضور و فعالیت پرشور دانشجویان متعهد به صورت رسمی آغاز به کار نمود.
انجمن اسلامی دانجشویی با آگاهی و شناخت کامل از مواضع خود، فعالیت هایش را بر پایه شناخت و عمل به افعاد فردی و اجتماعی و دنیوی و اخروی اسلام و تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی و حفظ و پاسداری از نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی به عنوان عالی ترین یادگار امام راحل(ره) و تلاش در راه آبادانی و اعتلای ایران عزیز و تجلیل از اندیشه ها و تکثیر کارآمدترین آنها در میان جوانان علی الخصوص قشر«دانشجو» بنا نهاد.
انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر به عنوان یک تشکل اسلامی دانشجویی، کانونی برای شناخت و جذب جوانان و کشف و پرورش و رشد استعدادهای آنان می باشد و از سوی دیگر امیدوار است که در آینده ای نزدیک به کمک و مساعدت اعضاء و دانشجویان عزیز جهت تحقق اهداف و آرمان های دانشجویی در بخش ها و ابعاد مختلف به کانون بندی و تقسیم حیطه ی فکری و عملی بپردازد.

برخی از برنامه های اجرا شده انجمن اسلامی در سال های گذشته:
1ـ برگزاری همایش های بزرگ سیاسی با حضور شخصیت های برجسته ی کشوری.
2ـ برگزاری همایش های سالروز شهادت استاد مطهری و انتخاب استاد برتر دانشگاه
3ـ برگزاری همایش های علمی و سخنرانی
4ـ برپایی مراسم جشن میلاد ائمه اطهار (علیهم السلام)
5ـ برپایی مراسم نذری به مناسبت اربعین حسین(ع)
6ـ فرستادن اعضای فعال انجمن اسلامی به مضهد مقدس و مکه مکرمه
7ـ برگزاری اردوی نمایشگاه کتاب تهران
8ـ برگزاری اردوی مشهد مقدس و دیگر اردوهای سیاحتی، علمی و زیارتی
9ـ چاپ نشریه «نقطه ی اوج»
10ـ برگزاری نمایشگاه کتاب، کامپیوتر و محصولات فرهنگی

برنامه های آینده:
1ـ برگزاری نمایشگاه کتاب، کامپیوتر و محصولات فرهنگی با عنوان خورشید «آل یاسین»
2ـ مراسم سوگواری و سخنران ویژه لیالی قدر با حضو حجت الاسلام معمار منتظرین
3ـ سومین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی (30 آبان ماه)
4ـ برگزاری همایش پیرامون «ازدواج دانشجویی»
5ـ برگزاری همایش بزرگ «روز دانشجو»
6ـ دومین همایش آشنایی با علوم فراحسی (انرژی درمانی ـ تله پاتی ـ هیپنوتیزم)
7ـ برگزاری اردوی مشهد مقدس (ویژه خواهران)
8ـ تور دوچرخه سواری با شعار (جنبش دانشجویی ـ عدالت اجتماعی)
9ـ همایش بزرگ عدالت اجتماعی
10ـ برپایی جشن میلاد نبی اکرم(ص)
11ـ همایش ویژه سالگرد «شهادت استاد مهطری»
12ـ برگزاری اردوی بازدید از نمایشگاه کتاب تهران
13ـ برگزاری همایش «حجاب» با حضور استاد پناهیان
14ـ برگزاری اولین دوره نشست های دانشجویی و مباحث آزاد با حضور اساتید مجرب حوزه و دانشگاه
15ـ برگزاری اردوهای فرهنگی، تفریحی

 

 

انجمن های علمی دانشجویی

انجمن های علمی در راستای ارتباط بیشتر دانشجو با دانشگاه و ارتقاء سطح علمی و پژوهشی دانشجویان ایجاد شده و تاکنون شش انجمن علمی مکانیک، برق، کامپیوتر، مشاوره، مددکاری و اقتصاد در این دانشگاه تأسیس شده و تمامی دارای مجوز رسمی از کمیسیون مرکزی انجمن های علمی، ادبی و هنری می باشند.
فعالیت های انجمن ها به شرح زیر است:
1ـ برگزاری کارگاه های آموزشی، سخنرانی ها، همایش ها و سمینارهای علمی
2ـ بازدیدهای علمی مرتبط با رشته تحصیلی
3ـ ارائه ی طرح های پژوهشی
4ـ هر گونه فعالیت علمی دیگر که به تصویب کمیسیون مرکزی دانشگاه برسد.
لازم به ذکر است شرط عضویت خاصی در این انجمن ها وجود نداشته و تمام دانشجویان علاقه مند می توانند در انجمن مرتبط با رشته خود عضو شده و فعالیت نمایند.
معرفی انجمن های علمی دانشجویی:
الف) انجمن علمی مکانیک سال تأسیس : 1381 تعداد اعضاء: 143 نفر
ب) انجمن علمی برق سال تأسیس: 1381 تعداد اعضاء: 73 نفر
ج) انجمن علمی کامپیوتر سال تأسیس: 1383 تعداد اعضاء: 14 نفر
د) انجمن علمی مشاوره سال تأسیس: 1381 تعداد اعضاء: 245 نفر
ه) انجمن علمی اقتصاد سال تأسیس: 1381 تعداد اعضاء: 94 نفر
و) انجمن علمی مددکاری اجتماعی سال تأسیس: 1381 تعداد اعضاء: 90 نفر

ز)نجمن علمی مهندسی پزشکی سال تأسیس: 1387 تعداد اعضاء: 50 نفر

ز) انجمن علمی عمران تاسیس 1385 تعداد عضو 85 نفر

دانشگاه خمینی شهر

اهداف انجمن های علمی مطابق اساسنامه تأسیس این انجمن ها به شرح ذیل است:
الف) تعمیم و تعمیق روابط علمی و پژوهشی بین اعضاء
ب) ایجاد ارتباط مستمر و متقابل بین اعضاء انجمن و دانشگاه به منظور رفع نیازهای علمی و تخصصی اعضاء
ج) ایجاد ارتباط با انجمن ها و مؤسسات علمی و تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور در راستای تبادل اطلاعات علمی و شناساندن توانمندی علمی دانشگاه آزاد اسلامی
د) شناخت و طرح مسائل و مشکلات و ایجاد زمینه های تحقیقاتی جدید در جهت باروری علمی اعضاء و ارائه ی راهبردهای علمی در جهت حل مشکلات
ه) همکاری با اعضاء در امور آموزشی و پژوهشی
و) انتشار نشریات علمی تخصصی در رشته مربوط
ز) تلاش در جهت اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی در ایران و جهان

انجمن ها صرفا در زمینه های پژوهشی، آموزشی، علمی و اجرایی در حوزه ی رشته مربوط و حمایت علمی و پژوهشی از اعضاء فعلایت دارند که اهم فعالیت های آنان به شرح ذیل اس:
الف) ایجاد زمینه های ارتباط بین انجمن، دانشگاه و سایر مراکز علمی به منظور انجام امور پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای در دانشگاه و سایر مراکز ذیربط و انتقال دستاوردهای علمی و عملی اعضاء به دانشگاه و سایر مراکز علمی و متقابلا انتقال یافته های علمی به انجمن
ب) مهیا ساختن محیطی مناسب برای اعضاء به منظور تبادل نظر علمی، تخصصی و آماده سازی زمینه برای کارهای حرفه ای و ایجاد خلاقیت و فعالیت های علمی و پژوهشی و شناخت استعددها و هدایت آنها به سوی مراکز
ج) کمک به اشاعه ی فرهنگ استقلال، آزادی، توسعه ی علمی و نفی وابستگی از طریق تشکیل کنفرانس ها و سمینارها و گردهمایی های علمی
حوزه ی فعالیت این انجمن ها مطابق با اساسنامه انجمن های علمی بوده و فقط به درون دانشگاه محدود نمی گردد.
انجمن های علمی مستقیماً و از طریق مدیر گروه مربوط به اساتید در ارتباط می باشند.
از اهداف انجمن های علمی ارتباط مستمر با انجمن های علمی دیگر است.
امکاناتی ک


مطالب مشابه :


استخدام نیمه وقت "پاره وقت "

به صورت پاره وقت (با سه روز در e2 جویای کار در اصفهان مرتبط جویای کار پاره وقت




استخدام مهندس مکانیک

از اصفهان پاره وقت "نیمه وقت "و انواع استخدام و درج رزومه کارفرما و جویای کار در




معرفی دانشگاه خمینی شهر اصفهان ( 2 )

ـ کارشناسی ـ پاره وقت 54 ـ آماده شدن برای انجام کار در زمینه بسیج دانشجویی در این




استخدام در دبی

استخدام در دبی - بازار کار پایگاه متولد اصفهان لیسانس مهندسی وقت پاره




زندگی در خوابگاه دانشجویی

سپری کردن وقت زیادی در وسایل دانشجویی در در مورد کار، درس یا




معرفی دانشگاه آزاد خمینی شهر اصفهان ( 1 )

بر این اساس شش انجمن علمی دانشجویی در رشته پاره وقت را در دستور کار خود




سفری به مناطق محروم شهر اصفهان - حصه

اصلی فعال در اصفهان توی اصفهان بعضی وقت ها جلسه در حد بضاعتش این کار رو




استخدام در شرکت برق،شرکت نفت،بانک،شهرداریها،استخدام در معدن گل گهر و سرچشمه

· استخدام همه مقاطع در اصفهان 90/12/06 کار پاره وقت انجمن علمی دانشجویی.




آزمون حقوق کار

کارگران در حین کار گردیده ای اصفهان می توجه به پارهوقت بودن




برچسب :