رطوبت ساز ومه ساز سالن قارچ

                                

رطوبت ساز و مه پاش سالن مخصوص کشت و پرورش قارچ خوراکی

 

یکی از مهمترین مکان های که نیاز به رطوبت شدید و در عین حال کنترول شده دارد سالن های کشت و پرورش قارچ خوراکی ( دکمه ای و صدفی ) می باشد. سالن های کشت قارچ در دوران رشد رویشی (حدودا 20 روز اول بعد از کمپوست ریزی ) نیاز به رطوبت 60 تا 70 درصد دارند و بعد از شک سرمایی و در هنگام رشد زایشی نیاز به 80 تا 90 درصد رطوبت نسبی دارند.

 

این میزان رطوبت باید همراه با هوادهی متناسب با سالن انجام شود ، به نوعی که میزان دی اکسید کربن موجود در سالن  از 1000ppm بالاتر نرود.

 

به همین دلیل تنها نوع رطوبت سازو مه پاش ای که می توان در سالن های کشت و پرورش قارچ خوراکی استفاده کرد مهپاش پروانه ای (مه پاش دیسکی ) می باشد . علت این امر رطوبت پاشی و هوادهی هم زمان این نوع رطوبت ساز می باشد. سالن های پرورش قارچ خوراکی (دکمه ای و صدفی ) یکی از اصلی ترین مکان های مصرف این دستگاه ها می باشد.

 

از دیگر مزایای استفاده از مه پاش پروانه ای سمپاشی اتوماتیک سالن های کشت قارچ خوراکی توسط این دستگاه ها را می توان نام برد. این سم پاشی هم در فاصله های میان دو دوره برای گند زدائی و سم پاشی شدید و هم در اواسط دوره ها برای برخی از سم پاشی های خفیف کاربرد دارد. با توجه به استفاده از انواع سم ها با درجه سمیت بسیار بالا در صنعت پرورش قارچ که زیان های جبران ناپذیر برای انسان به وجود می آورد این ویژگی  دستگاه ها قابل توجه می باشد.

 

همچنین مهپاش پروانه ای به خنک کردن سالن های قارچ در فصل گرما بسیار کمک می کند و در صورت نصب صحیح و اصولی امکان کاهش دما را تا 7 درجه سلسیوس دارا می باشد و خود این امر باعث کارکرد کمتر کولر و یا چیلر شده و میزان مصرف انرژی را به میزان قابل توجه ای کم می کند.

 

سیرکولاسیون 3500 تا 5500 متر مکعب هوا در سالن قارچ توسط این دستگاهها باعث یکنواختی غلظت دی اکسید کربن و اکسیژن و رطوبت و حرارت در کل سالن می شود.

 

رطوبت ساز های پروانه ای به راحتی امکان نصب و تجهیز به سنسور های کنترول رطوبت و دما را دارند و شما با نصب یک سنسور دیجیتالی ساخت شرکت اندیشه سبز به رطوبت ساز خود می تواند با دقت رطوبت محیط خود را روی هر درصدی به طور دقیق کنترول نمایید.

 

به هر حال استفاده از مه ساز دیسکی یکی از بهترین انتخاب ها برای محیط های پرورش قارچ خوراکی می باشد.

 

شرکت اندیشه سبز نیز سابقه نزدیک به 20 سال تولید ادوات تخصصی سالن های پرورش قارچ را برای معتبر ترین شرکت های این صنف را در سابقه کاری خود دارد. این شرکت از سال 1387با الگو برای از دستگاه های هلندی اقدام به تولید رطوبت ساز های سری جدید خود با نام تجاری مینیاتور نموده است همچنین در سال 1389 با به روز رسانی تکنولوژی این دستگاه ها با توجه به شرایط جدید ایران و افزایش شدید قیمت انرژی در حال حاظر بهترین و کم مصرف ترین نوع دستگاه تولید رطوبت و مه مصنوعی را تولید و خدمت هم میهنان گرامی ارائه می نماید.

 

در همین راستا این شرکت توانسته است محصولات خود را به کشور های همسایه از جمله اقلیم کردستان عراق ، ارمنستان ، آذربایجان ، و ترکیه صادر کند

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع سیستم های مرطوب ساز با دفتر شرکت اندیشه سبز تماس حاصل فرمایید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر درمورد انواع رطوبت ساز و مه پاش به وب سایت تخصصی شرکت اندیشه سبز و یا به وبلاگ تخصصی سیستم های رطوبتی مراجعه فرمایید.

 

 

 

www.iran-mashin.com

 

www.mehsaz.com

 

 

 

انواع رطوبت ساز – مه ساز و مه پاش، سیستم های تنظیم رطوبت و بخار سرد


تصاویر بیشتر (9)

 

دستگاه های تولید و تنظیم رطوبت کاربردهای متفاوتی در صنایع مختلف دارند ، کار اصلی این دستگاه ها ، تولید رطوبت و مه با کیفیت های مختلف و به روش های متفاوت می باشد . مه پاش ها کاربردهای مخصوص به خود را در مکان های متفاوت دارند.

سالن های کشت و پرورش قارچ  ، گلخانه  ، سردخانه ، مرغداری ،  دامداری ،انواع انکیباتور  و آزمایشگاه و کارخانه های چای سازی و نساجی و البته انواع چاپخانه ها و هر جای که نیاز به رطوبت دقیق و تنظیم شده داشته باشد ، مصرف کننده دستگاه های مه پاش – رطوبت ساز به حساب می آیند.


دستگاه های مه پاش – رطوبت ساز به سه نوع و گروه تقسیم می شوند ؛ به عبارت بهتر سه نوع رطوبت ساز – مه پاش در دنیا تولید می شود.

1-رطوبت ساز – مه پاش پروانه ای (رطوبت ساز دیسکی )

2-مهپاش و رطوبت ساز نازلی  ( مه پاش شیلنگی )

3- رطوبت ساز التراسونیک یا همان مه ساز فرکانسی (دستگاه تولید بخار سرد)

رطوبت ساز های پروانه ای یا همان  مه پاش های دیسکی از پرکاربرد ترین نوع دستگاه ها ی تولید رطوبت و مه می باشند و برای مه پاشی در مرغداری ها ، سالن قارچ ، سردخانه و بسیاری از محیط های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و بیش از 14 سال است که در شرکت اندیشه سبز تولید می گردد، شما می توانید برای به دست اوردن اطلاعات بسیار دقیق و تخصصی در مورد رطوبت ساز های پروانه ای و دیسکی به سایت WWW.MEHSAZ.COM  مراجعه فرمایید.


نوع دیگر رطوبت ساز – مه پاش که مه ساز التراسونیک  نام دارد و در واقع همان دستگاه تولید بخار سرد می باشند و در انواع سرد خانه و آزمایشگاه وانواع خاصی از آن در دستگاه جوجه کشی به عنوان دستگاه رطوبت ساز مخصوص ماشین جوجه کشی مورد استفاده قرار می گیرد ؛ انواع خاصی از مه ساز های التراسونیک که به عنوان مه ساز زینتی و یا مه ساز تزئینی در آب نماها و منازل و هتل ها  مورد استفاده قرار می گیرد.

اما نوع سوم از دستگاه های مه پاشی ، رطوبت پاش و مه پاش نازلی می باشد  این نوع خاص از رطوبت ساز متشکل از نازل و یا فوگر و کمپرسور و شیلنگ که در امتداد سالن کشیده شده اند می باشد و تکنولوژی تولید  قطعات آن در ایران وجود ندارد و این قطعات از کشور های مختلف آسیای و اروپای وارد و در کشور منتاژ و عرضه می گردد.

قطعه دیگری که در تمامی سیستم های مه پاشی و رطوبت ساز ها به کار می رود ، سنسور کنترول رطوبت  و رطوبت سنج می باشد . انواع سنسور دیجیتالی  کنترول دما و رطوبت نیز توسط شرکت اندیشه سبز تولید و با قیمت مناسب و با کیفیت بالا عرضه می گردد . این سنسور ها که به صورت دیجیتال تولید می گردند میزان رطوبت محیط را تشخیص داده و رطوبت محیط را روی میزان دلخواه شما تنظیم می کنند . البته  انواع خاصی از این سنسور ها توانای کنترول دما و رطوبت و CO2(دی اکسید کربن ) و آمونیاک را به صورت هم زمان دارند.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از سیستم های تولید نم و رطوبت و انواع مرطوبت کن و صد البته مهپاش برروی گزینه های پایین صفحه کلیک کرده و اطلاعات کامل را به دست آورید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید با دفتر شرکت تماس بگیرید.

 

 

 

محصولات

  • مهپاش ورطوبت سازپروانه ای-دیسکی

     

     

    دستگاه رطوبت ساز و مه پاش  پروانه ای (رطوبت ساز- مهپاش دیسکی)

    دستگاه مه پاش پروانه ای یکی از پرکاربردترین نوع دستگاه های رطوبت ساز- مهپاش می باشد از این دستگاه بیشتر در ...

    ادامه مطلب »

     
  • مه ساز-رطوبت ساز التراسونیک -فرکانسی

    رطوبت ساز و مه ساز التراسونیک – دستگاه تولید بخار صنعتی سرد   رطوبت ساز التراسونیک یا همان دستگاه تولید بخار سرد نیز یکی از سه نوع سیستم تولید رطوبت و مه می باشد. در این نوع مه ساز سیستم پیچیده ...

    ادامه مطلب »

     
  • مه پاش ورطوبت ساز نازلی-فوگر

    مه پاش و رطوبت ساز نازلی – فوگر استفاده از نازل برای تولید رطوبت و مه یکی از سه روش عمده ای است که در سیستم های مهپاش و رطوبت ساز به کار می رود گاها به مه پاش نازلی، مه پاش ...

    ادامه مطلب »

     
  • رطوبت ساز قارچ خوراکی

     

     

    رطوبت ساز و مه پاش سالن مخصوص کشت و پرورش قارچ خوراکی
    یکی از مهمترین مکان های که نیاز به رطوبت شدید و در عین حال کنترول شده دارد سالن های کشت و پرورش قارچ خوراکی ...


مطالب مشابه :


انواع سالن های پرورش قارچ :

پرورش قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) - انواع سالن های پرورش قارچ : - پرورش قارچ دکمه ای




سالن پرورش قارچ دکمه ای

سالن پرورش قارچ ننمایید زیرا باعث آلودگی و بیماری قارچ های شما می انواع قارچهای




اطلاعاتی مفید در مورد سالن کشت قارچ های دکمه ای و تجهیزات مورد نیاز برای آن

آموزش ویدئویی و فارسی کشت انواع قارچ های خوراکی دکمه ای آموزش قفسه بندی سالن پرورش قارچ




سالن پرورش قارچ

انواع سالن های پرورش قارچ : 1) قسمتهای مختلف سالن های پرورش قارچ : سالن های پرورش :




نه نکته برای اشخاصی که هدف راه اندازی سالن پرورش قارچ در سوله را دارند

آموزش ویدئویی و فارسی کشت انواع قارچ های خوراکی و مانیتورینگ سالن های پرورش قارچ:




فروش کمپوست و بذر قارچ - تجهیزات سالن قارچ ( هیتر - مهساز - فن و ... ) اندیشه سبز

با توجه به این موضوع که سموم متفاوت در سالن های پرورش قارچ انواع دیگر دستگاه های




رطوبت ساز ومه ساز سالن قارچ

سالن های پرورش قارچ استفاده قرار می گیرد ؛ انواع خاصی از مه ساز های التراسونیک که به




برچسب :