سالن پرورش قارچ دکمه ای

تاسیس سالن پرورش قارچ دکمه ای به دو صورت سنتی و صنعتی در ایران قابل راه اندازی و بهره برداری می باشد که همانطور از اسم دوروش بدیهی است در روش سنتی سرمایگذار با بهره گیری از وسایل و ابزارالات سنتی سعی در پرورش قارچ می نماید که از خوبی های این روش می توان ارزان تر بودن و کاهش سرمایگذاری ثابت مثال زد و در انتها نیز متعقابا از مضرات این روش بازدهی پایین تر بودن نسبت به روش صنعتی است به طوری که در روش صنعتی شما با سرمایگذاری بیشتر تا ۱۰% می توانید به بازدهی سالن خود افزایش دهید

البته هر دو روش سود دهی قابل توجیه را دارا هستند .

در روش صنعتی مشخصات سالن را به صورت کلی در زیر اشاره خواهیم کرد .

 

ریچه های ورود و خروج : هیچ گونه دریچه و درز ورودی و خروجی نباید در سالن وجود داشته باشد ! و همچنین هیچ گونه نور و روشنایی نباید وارد سالن شود . تنها هوای ورودی نیز توسط کانال کشی از اتاق تاسیس وارد سالن می شود بنا براین هیچ هوایی به صورت مستقیم و یا حتی توسط کولر یا هواساز به سالن وارد نمی شود !

 

نقشه اتاق تاسیس سالن پرورش قارچ باید بصورت کاملا کارشناسی و مهندسی کشیده و تهیه شود که شما می توانید از مشاوره حضوری صبا قارچ بهره گیری کنید . در سالن قارچ یک دریچه خروجی به نام اگزوز وجود دارد که در عرض سالن در پایین دیوار در وسط عرض قرار می گیرد.

در روش صنعتی که حتما اتاق تاسیس باید نصب کرد شما برای گرمایش باید از یک رطوبت ساز و هواساز و کولر (سرمایش ) و یک هیتر گازی یا گازوئیلی (گرمایش) استفاده نمایید. کانال کشی و قفسه بندی سالن از دیگر مواردی است که شما عزیزان باید به آن توجه لازم را داشته باشید.

 

تاسیس سالن به روش سنتی:

در این روش معیار پایین آوردن هزینه  است نه بالا بردن بازدهی محصول  و با روش هایی که در زیر به آن اشاره می کنیم می توانید انجام دهید:

 

برای مثال:

برای بالا بردن  رطوبت هوا که در روش صنعتی از یک دستگاه استفاده می شود شما می توانید از روش های دستی جهت بالا بردن رطوبت استفاده کنید به این ترتیب که اگر دیوار های شما از سیمان است یک شیلنگ دور تا دور سالن از کنج دیوار و سقف عبور دهید و بر روی آن سوراخ های ریزی تعبیه فرمایید تا قطره قطره آب بر روی دیوار چکه کند این امر باعث مرطوب نگه داشتن دیوار بتونی می گردد و به شدت رطوبت محیط را افزایش می در صورتی که از دیوار بتونی استفاده نمی کنید می تواند کیسه چتایی که در بازار بصورت متری موجود است تهیه نموده و بر روی شلنگ ها بیندازید تا قطره قطره آب را بخود گرفته و باعث بالا رفتن رطوبت گردد. این عمل بازدهی محصول را پایین می آورد اما همچنان دارای سود قابل توجیح می باشد در این کار جهت جلوگیری از دیوار های گچی کا دیوار را با پلاستیک  می پوشانند .دیگر کاری که می شود انجام داد استفاده از دستگاه بخور خانگی در زمستان است که برای هر ۵۰ متر دو دستگاه بخور ارزان قیمت پیشنهاد می شود  و هر گز در آب بخور از سرکه و یا دیگر مایعات حلال استفاده ننمایید زیرا باعث آلودگی و بیماری قارچ های شما می شود .

 

جهت ارزانتر شدن قفسه بندی سالن خود نیز می توانید با ساختان چهارچوب فلزی محکم و ضد زنگ  خورده از طناب ضخیم و یا مفتول فلزی جهت پر کردن سطح آن استفاده نمایید باید این کار را به دقت و محکم انجام دهید تا از شکم انداختن سطح جلوگیری شود

و حتی در کانال کشی سالن خود نیز لزومی نیست از کانال های گالوانیزه حلبی استفاده فرمائید و می توانید از کیسه های پلاستیکی شنسا که در بازار موجود است استفاده فرمائید.

 


مطالب مشابه :


انواع سالن های پرورش قارچ :

پرورش قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) - انواع سالن های پرورش قارچ : - پرورش قارچ دکمه ای




سالن پرورش قارچ دکمه ای

سالن پرورش قارچ ننمایید زیرا باعث آلودگی و بیماری قارچ های شما می انواع قارچهای




اطلاعاتی مفید در مورد سالن کشت قارچ های دکمه ای و تجهیزات مورد نیاز برای آن

آموزش ویدئویی و فارسی کشت انواع قارچ های خوراکی دکمه ای آموزش قفسه بندی سالن پرورش قارچ




سالن پرورش قارچ

انواع سالن های پرورش قارچ : 1) قسمتهای مختلف سالن های پرورش قارچ : سالن های پرورش :




نه نکته برای اشخاصی که هدف راه اندازی سالن پرورش قارچ در سوله را دارند

آموزش ویدئویی و فارسی کشت انواع قارچ های خوراکی و مانیتورینگ سالن های پرورش قارچ:




فروش کمپوست و بذر قارچ - تجهیزات سالن قارچ ( هیتر - مهساز - فن و ... ) اندیشه سبز

با توجه به این موضوع که سموم متفاوت در سالن های پرورش قارچ انواع دیگر دستگاه های




رطوبت ساز ومه ساز سالن قارچ

سالن های پرورش قارچ استفاده قرار می گیرد ؛ انواع خاصی از مه ساز های التراسونیک که به




برچسب :