معرفی اساتید جامعه شناسی ایران(1)

زندگینامه دکتر منصور وثوقی 

 
وثوقی، منصور
( ملیت: ایرانی  قرن:14)
دكتر منصور وثوقي در سال 1320 در برازجان بدنيا آمد. ايشان داراي مدرك دكتراي رشته جامعه شناسي از دانشگاه رنه دكارت سوربن-فرانسه در سال 1974 مي باشد.نامبرده هم اكنون عضو هيئت علمي و دانشيار دانشكده جامعه شناسي دانشگاه تهران مي باشد.گروه : علوم انسانيرشته : جامعه شناسيتحصيلات رسمي و حرفه اي : تحصيلات رسمي منصور وثوقي به قرار زير است: - ديپلم متوسطه طبيعي در سال 1339 - كارشناسي رشته علوم اجتماعي از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران در سال 1344 - كارشناسي ارشد رشته علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1346 - دكتراي رشته جامعه شناسي دانشگاه رنه دكارت سوربن-فرانسه در سال 1974همسر و فرزندان : منصور وثوقي متاهل و داراي 3 فرزند مي باشد.مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : سوابق شغلي و مديريتي دكتر منصور وثوقي به قرار زير است: - پژوهشگر بخش تحقيقات روستايي"موسسه مطالعات و تحقيقات دانشگاه تهران " از سال 1343 تا 1346 - پژوهشگر بخش تحقيقات روستايي "موسسه آموزش و تحقيقات تعاوني دانشگاه تهران" از سال 1346 تا 1349 - سرپرست بخش تحقيقات روستايي موسسه مطالعات و تحقيقات اجتماعي دانشگاه تهران در سال 1354 تا 1371 - استاديار گروه آموزشي جامعه شناسي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1354 تا 1369 -مدير گروه جامعه شناسي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1360 تا 1364 - معاون اداري و مالي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1367 - معاون آموزشي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1374 تا 1375 - دانشيار گروه جامعه شناسي دانشگاه تهران از سال 1369 تا كنون - مدير گروه توسعه روستايي دانشگاه تهران از سال 1381 تا كنون - عضو انجمن بين المللي جامعه شناسان فرانسه زبان(A.I.S.L.F) - عضو انجمن جامعه شناسي ايران - عضو انجمن انسان شناسي ايرانفعاليتهاي آموزشي : موارد مورد تدريس در دانشگاه: مباني جامعه شناسي،جامعه شناسي روستايي،نظريه هاي جامعه شناسي،تغييرات اجتماعي،مسائل اجتماعي ايران،جامعه شناسي تاريخي ايران در مقطع كارشناسي ارشد: سمينار جامعه شناسي روستايي،انديشه هاي اجتماعي معاصر،بينش هاي جامعه شناسي،نظام هاي بهرهبرداري در مقطع دكترا: جامعه شناسي ايران ،سمينار مسائل توسعه اجتماعي- اقتصادي ايرانچگونگي عرضه آثار : - تاليف 5 عنوان كتاب - تاليف حدود 10 مقاله بزبانهاي فارسي و انگليسي - همكاري در انجام بيش از 10 طرح پژوهشي،انجام حدود 10 طرح پژوهشيآثار :  1 تعاونيهاي روستائي منطقه تهران ويژگي اثر : موسسه اموزش و تحقيقات تعاوني 13482 تغييرات اجتماعي ويژگي اثر : پديدآورنده: گي روشه، منصور وثوقي (مترجم) ناشر: نشر ني - 15 مرداد، 1386 چاپ اول 1366،چاپ هفدهم 1384 انتشارات ني3 جامعه شناسي روستايي ويژگي اثر : چاپ اول 1366،چاپ دهم 1382-انتشارات كيهان4 جامعه شناسي قشرها و نابرابريهاي اجتماعي، رشته علوم اجتماعي ويژگي اثر : پديدآورنده: مهرداد رزاقي، منصور وثوقي (مترجم)، حسن ملك (مترجم) ناشر: دانشگاه پيام نور - 1383 5 مباني جامعه شناسي ويژگي اثر : پديدآورنده: منصور وثوقي، علي اكبر نيك خلق ناشر: بهينه - 15 اسفند، 1386 چاپ اول 1370،چاپ بيست و دوم(ويرايش جديد)1383-انتشارات بهينه6 مباني جامعه شناسي 1، رشته علوم اجتماعي ويژگي اثر : پديدآورنده: منصور وثوقي ناشر: دانشگاه پيام نور - 1382 7 مفاهيم اساسي توسعه ويژگي اثر : در دست چاپ
منابع زندگینامه: تكميل پرسشنامه توسط دكتر منصور وثوقي بنا به درخواست واحد آموزش بنياد ايرانشناسي زمستان 1384
فعالیتها:
• جامعه شناسی • محقق
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم دی 1389ساعت 12:26  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه علمی دکتر سراج زاده 

 

روی ادامه کلیک کنید.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم دی 1389ساعت 8:33  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه علمی دکتر محمد عبدالهی 
برای مشاهده کارهای علمی دکتر عبدالهی بر ادامه کلیک کنید.


نام و نام خانوادگي: محمد عبداللهي

تاريخ تولد: 1/6/1323

محل تولد: ايلام

مليت: ايراني

 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم دی 1389ساعت 8:47  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 نگاهی به دیدگاه های پروفسور همزه ای جامعه شناس ایرانی  

پروفسور همزه ای یکی از اساتید و پژوهشگران برجسته مسائل و مباحث فرهنگی استان کرمانشاه در مصاحبه ای با خبرگزاری ایسنا از عملکرد ضعیف و غیر حرفه ای مدیران و مسئولین بخش فرهنگی استان و کشور اظهار تاسف کرد.

 پروفسور فریبرز همزه ای با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با ابراز تاسف از مدیران و مسئولان بخش فرهنگی استان و کشور، اظهار داشت: متاسفانه مدیران و مسئولان بخش فرهنگی استان و حتی کشور هیچکدام به صورت حرفه ای عمل نمی کنند و از کنار بسیاری از مسائل مهم و حائز اهمیت فرهنگی کشور، تنها با برگزاری کنفرانس ها و همایش هایی بی محتوا عبور می کنند.

 وی ادامه داد: باید توجه داشت که کار فرهنگی یک کار کاملا حرفه ای است و نیاز به افراد متخصص و کاردان دارد، اما متاسفانه در این دیار و کشور به این موضوع اصلا توجهی نمی شود.

 این استاد و پژوهشگر برجسته کرمانشاهی که سالهای زیادی از عمر خود را صرف گردآوری خرده فرهنگ های منطقه کرده است، گفت: سالهای زیادی از عمر خود را با همکاری بسیاری از دانشجویانم صرف گردآوری فرهنگ های بومی، موسیقی های محلی، گویش های منطقه ای، گیاهان و غذاهای محلی و ... کرده ام اما متاسفانه هیچکدام از مسئولین فرهنگی استان به این دست آوردها توجهی ندارند و در حال حاضر بسیاری از این موارد بدست آمده را نتوانسته ام که به چاپ برسانم.

 پروفسور همزه ای خاطرنشان کرد: به عنوان مثال چند سال پیش با همکاری چند نفر از دانشجویانم، منابع بی نظیری از گویش و فرهنگ در حال نابودی گوره جویی ( یکی از گویش های فراموش شده کردی هورامی ) را بدست آوردم اما جایی در استان و کشور نبود که بتوانم آن را مکتوب کنم که خوشبختانه این کار عظیم را توانستم با همکاری یکی از ایران شناسان آلمانی و در بورس زبان های در حال انقراض مکتوب کنم.

 این استاد دانشگاه رازی کرمانشاه، گفت: سال 1384 بود که با همکاری دکتر پاپ زن از اساتید برجسته دانشگاه رازی و مسئولین فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت استان کرمانشاه توانستیم مجوز یک سازمان با نام دانش بومی و فرهنگ شفاهی باختری را اخذ کنیم که برای این سازمان نیز دفتری در ساختمان شهید آوینی کرمانشاه اختصاص داده شد.

 وی ادامه داد: در این سازمان غیردولتی تلاش کردیم که کارهای حرفه ای را در خصوص دانش بومی و فرهنگ کرمانشاهی انجام دهیم که در همین راستا چندین جلد کتاب با عناوین هم چون خوراک کرد و هنر آشپزی کرد، جامعه شناسی هویت قومی در ایران و ... را تهیه و گردآوری کردیم.

 پروفسور همزه ای تصریح کرد: اما متاسفانه به علت دست تنهایی برای ادامه کار و عدم توجه مسئولین مربوطه، تاکنون نتوانسته ایم که کارهایی را که مدنظرمان بود را پیش ببریم.

 این استاد و پژوهشگر برجسته کرمانشاهی، گفت: در چندین سال گذشته، تمام پس اندازی را که طی سالهای فعالیتم در کشور آلمان به دست آورده بودم را صرف گردآوری فرهنگ های عامیانه و شفاهی، قصه ها، اسطوره ها، بازیها، اشعار و لالایی ها، متل ها و داستان ها، چیستان ها و ضرب المثل ها که شامل چندین هزار ضرب المثل لکی، کلهری، جافی و ... می شود، کرده ام اما دریغ از اینکه مدیر یا مسئولی قدر آن ها را بداند. به گونه ای که حتی موفق به چاپ آن ها نشده ام و دیگر نیز هزینه شخصی ای برایم باقی نمانده که صرف چاپ آن ها کنم.

 وی یادآور شد: کرمانشاه بهشت زبان شناسی، گویش شناسی، اسطوره شناسی و موسیقی شناسی است و هنوز هم شاید صدها گویش، افسانه، اسطوره و دانش شفاهی در این استان بی نظیر باقی مانده که نیاز به جمع آوری و گردآوری دارد.

 پروفسور همزه ای تاکید کرد: گرچه گردآوری و جمع آوری این موارد بسیار کار ارزشمندی است اما باید توجه داشت که صرف گردآوری این دانش های عامیانه، کافی و کارساز نخواهد بود، لذا نیاز است که مدیران و مسئولان بخش فرهنگی استان در تفکر انتشار و اشاعه این دانش های عامیانه باشند.

 وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در کشور ما، مسئولین عادت نکرده اند که برای حوزه فرهنگی، پول خرج کنند لذا این مهم باید برای مدیران و مسئولین جا بیفتد که کارفرهنگی، کاری بسیاری تخصصی است که نیاز به بودجه های خاص دارد.

 این محقق و پژوهشگر برجسته کرمانشاهی در پایان، گفت: ما باید خودآگاه شویم به آنچه که هستیم و این مهم تنها با کار حرفه ای متخصصان امر صورت می پذیرد، نه با حضور افرادی غیر حرفه ای و غیر مرتبط با کار فرهنگی.
+ نوشته شده در  یکشنبه پنجم دی 1389ساعت 11:50  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 یرواند آبراهامیان نظریه پرداز جامعه شناسی تاریخی ایران 

+ نوشته شده در  سه شنبه شانزدهم آذر 1389ساعت 9:10  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 معرفی کوتاه آثار و زندگی دکتر سید جواد طباطبایی جامعه شناس تاریخی ایران 
   منبع http://zavalandishe.blogfa.com/post-1.aspx

 

دکتر جواد طباطبائی در سال 1324 در تبريز به دنيا آمد. پس از اخذ ليسانس حقوق از دانشکده حقوق و علوم سياسی از دانشگاه تهران به فرانسه رفت. او دردانشگاه سوربن به ادامه تحصیل پرداخت و موفق به دريافت ديپلم مطالعاتی D.E.S. در رشتهً فلسفه سياست شد.

 در سال 1363، طباطبائی  با نوشتن رساله ای دربارهً « تکوين انديشه سياسی هگل جوان»، با دريافت درجه ممتاز دکترای دولتی به ايران بازگشت. پس از بازگشت به عضويت هيات علمی درآمد و معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سياسی دانشگاه تهران شد. درهمان حال، او سردبیری نشریه همين دانشکده را به عهده گرفت.

دکتر جواد طباطبائی کوشيد دانشکده حقوق و علوم سياسی را سر و سامانی نو دهد. اين دانشکده بعد از انقلاب فرهنگی فاقد ضوابط جدی بود و گزينش های آن بيشتر بر مبنای روابط استوار بود. ولی در پی تلاش سازنده او بود که روابط علمی تازه ای در اين دانشکده برپا شد. در اين دوران اين دانشکده از ظرفيت علمی ويژه ای برخوردار شد و کتابخانه آن به معيار های استاندارد نزديک شد. اما دشواری ها بسيار بود و طباطبائی نتوانست به کار علمی خود در اين دانشکده ادامه دهد و با فشار گروه های معين به اتهام « ملی گرائی» ، از کار بر کنار شد. البته بعد از چندی که دوباره به کار فراخوانده شد، او نپذيرفت. اما او به کار پژوهشی خود در مراکز ديگر ادامه داد و با امکاناتی که در مراکز پژوهشی فرانسه و آلمان فراهم آمد، او راه دشوار پژوهشی درباره تاريخ سياسی ايران را دنبال کرد.

 کتابهای دکتر جواد طباطبائی عبارتند از:

 v       کتاب های منتشر شده :

1.       در آمدی فلسفی بر تاریخ اندیشه سیاسی در ایران : چاپ نخست 1367 / چاپ ششم 1382.

2.       زوال اندیشه سیاسی در ایران : چاپ نخست 1374 / چاپ سوم 1377

3.       ابن خلدون و علوم اجتماعی : چاپ نخست 1374 / چاپ دوم 1379

4.       خواجه نظام الملک : چاپ نخست 1375 / چاپ دوم 1383

5.       مفهوم ولایت مطلقه در اندیشه سیاسی سده های میانه : چاپ نخست 1380 / چاپ دوم 1381

6.       سقوط اصفهان به روایت کرسینسکی

7.       تاملی درباره ایران جلد نخست "دیباچه ایی بر نظریه انحطاط ایران : چاپ نخست 1380 / چاپ دوم 1381 / چاپ سوم 1382

8.       جدال قدیم و جدید "اندیشه سیاسی جدید در اروپا بخش نخست از جلد نخست : 1789 – 1500 ": چاپ نخست 1382

9.       زوال اندیشه سیاسی در ایران (ویراست دوم) : چاپ نخست 1383

10.    تاملی درباره ایران جلد دوم مکتب تبریز

 

v       ترجمه :

1.       آلتوسر، لنین و فلسفه : ؟؟؟

2.       هانری کربن ، تاریخ فلسفه ایرانی و فلسفه تطبیقی : چاپ نخست 1365

3.       هانری کربن، تاریخ فلسفه اسلامی جلد دوم :چاپ نخست 1366

+ نوشته شده در  سه شنبه شانزدهم آذر 1389ساعت 9:6  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 دکتر ابراهیم توفیق نظریه پرداز جامعه شناسی تاریخی ایران 
 
+ نوشته شده در  شنبه سیزدهم آذر 1389ساعت 12:29  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه دكتر عبدالعلي لهسايي زاده 
روی ادامه کلیک کنید
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه هفدهم آبان 1389ساعت 10:28  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 کارها و زندگینامه دکتر ابراهیم توفیق (دانشگاه علامه طباطبائی تهران) 


روی ادامه کلیک کنید

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم آبان 1389ساعت 11:17  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه استاد دکتر زاهدی مازندرانی 
زاهدی مازندرانی، محمدجواد

دكتر محمد جواد زاهدي مازندراني در سال 1322 در ساري بدنيا آمد. وی داراي مدرك دكتراي رشته جامعه شناسي- توسعه از دانشگاه تهران در سال 1377 مي باشد. نامبرده عضو هيئت علمي و دانشيار دانشگاه پيام نور مي باشد.گروه : علوم انساني رشته : جامعه شناسي

والدين و انساب : پدر محمد جواد زاهدي مازندراني،هاشم نام دارد.

تحصيلات رسمي و حرفه اي : تحصيلات رسمي محمد جواد زاهدي مازندراني به قرار زير است:

كارشناسي رشته جامعه شناسي از دانشگاه تهران در سال 1352

كارشناسي ارشد رشته جامعه شناسي از دانشگاه تهران 1360

دكتري تخصصي جامعه شناسي- توسعه از دانشگاه تهران 1377ه

همسر و فرزندان : محمد جواد زاهدي مازندراني متاهل و داراي دو فرند مي باشد.

مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : - مديرگروه علوم اجتماعي دانشگاه پيام نور از سال 1379-83 - مدير آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه پيام نور از سال 1383 - عضو هيئت علمي و دانشيار دانشگاه پيام نور - عضو سومين دوره هيات مديره انجمن جامعه‌شناسي ايران - عضو فعال شوراي علمي مجله جامعه‏شناسي ايران - عضو هيئت تحريريه نشريه تخصصي دانشكده اقتصاد و علوم اجتماعي دانشگاه شهيد چمران اهواز فعاليتهاي آموزشي : - عضو هيئت علمي دانشگاه پيام نور - تدريس در دانشگاههاي الزهرا و علامه طباطبايي 

چگونگي عرضه آثار : - 35 مقاله چاپ شده كه حدود 12 مقاله در مجلات علمي- پژوهشي چاپ شده است. - تعداد 60 طرح تحقيقاتي جامعه روستايي ايران آثار : توسعه و نابرابري ويژگي اثر : تاليف: محمدجواد زاهدي مازندراني ناشر: مازيار - 01 اسفند، 1386 2 فرهنگ علوم اجتماعي ويژگي اثر : ترجمه و سرويراستار-ديدآورنده: ويليام كولب، جوليوس گولد، باقر پرهام (مترجم)، محمدجواد زاهدي مازندراني (ويراستار) ناشر: مازيار - 03 اسفند، 1384 3 قرن بيست و يكم ويژگي اثر : عضو گروه مترجمين4 مجموعه مقالات فقر و آسيب پذيري روستايي ويژگي اثر : تاليف5 مدخل هاي دايره المهارف و انديشه هاي نو ويژگي اثر : مشاركت در ترجمه
+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم آبان 1389ساعت 10:43  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه دکتر هما زنجانی زاده 

زنجانی زاده، هما

هما زنجاني زاده در سال 1321 در مشهد چشم به جهان گشود . تحصيلاتش را در دانشگاه سوربن فرانسه با درجه ي دكتراي جامعه شناسي به پايان رسانيد و هم اكنون دانشيار دانشگاه مشهد مي باشد . دكتر زنجاني زاده در نشريات مختلفي به ارائه مقاله پرداخته است . وي در زمينه ي جامعه شناسي و مشكلات اجتماعي زنان در سمينارهاي مختلفي شركت نموده ، وبه ايراد سخنراني پرداخته است . وهمچنين داراي آثاري اعم ازتاليف و ترجمه مي باشد .گروه : علوم انسانيرشته : جامعه شناسياوضاع اجتماعي و شرايط زندگي : تولد هما زنجاني زاده ، معاصر بود با نخستين سال سلطنت محمد رضا شاه پهلوي و سالهاي پس از جنگ جهاني دوم درايران كه تا سالها نفوذ روسها درشمال و شمال شرقي ايران (خراسان ) مشهور بود .تحصيلات رسمي و حرفه اي : هما زنجاني زاده تحصيلاتش را در دانشگاه سوربن فرانسه با درجه دكترا به پايان رسانيد .وقايع ميانسالي : هما زنجاني زاده پس از فارغ التحصيلي بازگشت از فرانسه ، بعنوان استاد جامعه شناسي به استخدام دانشگاه فردوسي مشهد درآمد .مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : هما زنجاني زاده هم اكنون استاد جامعه شناسي دانشگاه مشهد مي باشد .فعاليتهاي آموزشي : هما زنجاني زاده هم اكنون دانشيار دانشگاه مشهد مي باشد .ساير فعاليتها و برنامه هاي روزمره : هما زنجاني زاده تاكنون گفتارهايي چند در نشريات مختلف اعم از تخصصي و غير تخصصي به چاپ رسيده ؛ وي همچنين مقالاتي را در زمينه جامعه شناسي و مشكلات اجتماعي زنان در سمينارهاي مختلفي ارايه داده است ،و به ايراد سخنراني پرداخته است .چگونگي عرضه آثار : هما زنجاني زاده آثار را ازطريق انتشاراتي از قبيل نيكا ، سازمان سمت ( سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني دانشگاهها) و انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد به چاپ رسانده است .آثار : جنبش اجتماعي زنان ويژگي اثر : ترجمه -نيكا -13722 درباره جامعه شناسي آموزش و پرورش ، سازمان اجتماعي ، كنش اجتماعي ويژگي اثر : ترجمه -دانشگاه فردوسي مشهد -13675 مقدمه اي برجامعه شناسي سازمان اجتماعي ويژگي اثر : ترجمه-سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني دانشگاه ها -1375

منابع زندگینامه: وران فرخزاد ، دانشنامه زنان فرهنگساز ايران و جهان ( زن از كتيبه تا تاريخ ) ، ج اول ، ص 984
فعالیتها:
+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم آبان 1389ساعت 10:38  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 زندگینامه دكتر تقي آزاد ارمكي  

آقاي دكتر تقي آزاد ارمكي

 استاد گروه جامعه شناسي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران است. وي مدرك كارشناسي خود را در رشته جامعه شناسي از دانشگاه تهران(1359)، مدرك كارشناسي ارشد را در رشته جامعه شناسي از دانشگاه تربيت مدرس (1362) و مدرك دكتري را در رشته جامعه شناسي (گرايش اصلي: جامعه‏شناسي نظري- گرايش فرعي: جامعه‏شناسي توسعه) از دانشگاه مري لند آمريكا (1371) اخذ نمود. عنوان رساله وي در دوره دكتري «بررسي ريشه‏هاي نظريه ابن‏خلدون: تحليل متاتئوريكي» است.
موارد تدريس دكتر آزاد «نظريه هاي جامعه شناسي 2»(در مقطع كارشناسي)، «انديشه متفكرين مسلمان  »، «بینشهای جامعه شناسی»، «سمينارجامعه‏شناسي شهري»،  «چارچوب نظري درتحليل مسائل»،  «جامعه شناسي تلفيق نظريه هاي جامعه شناسي»،  «نظريه‏هاي توسعه»،  «بينشهاي جامعه شناسي 1»،  «تحول فرهنگي ايران»،  «تغييرات فرهنگي»،  «طرح تحقيق»،  «نظريه هاي جديدجامعه شناسي»(در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا) است. وي مولف كتب «نظريه در جامعه شناسي»، «مجموعه مقالات گزارش دبير سمينار»، «انديشه اجتماعي متفكران مسلمان از فارابي تا ابن خلدون  »،  « بنيانهاي جامعه شناختي: خاستگاه هاي ايده هاي اساسي در جامعه شناسي»،  «زن در رسانه ها»،  «بنيان هاي جامعه شناسي : ايده هاي اساسي جامعه شناسي»،  «نظريه در جامعه شناسي»،  «نظريه در جامعه شناسي»،  «نظريه هاي جامعه شناسي»، «جامعه شناسي ابن خلدون»،  «نظريه هاي جامعه شناسي  »،  «انديشه اجتماعي متفكران مسلمان از خواجه نظام الملك تا ...»،  «بررسي مسائل اجتماعي»،  «كتاب و جامعه كتاب در عصر تحول فرهنگ شفاهي به فرهنگ مكتوب»،  «جامعه شناسي در ايران»،  «جامعه مدني ( اصول رويكردها و زمينه شكل گيري آن در جمهوري اسلامي ايران )»،  «جامعه مدني اصول رويكردها و زمينه شكل گيري آن در جمهوري اسلامي»،  «جامعه شناسي جامعه شناسي در ايران»،  «بررسي كتب مباني جامعه شناسي»،  «نظريه هاي جامعه شناسي»،  «نگرش مردم تهران در مورد ميزان سلامت جامعه»،  «ابن خلدون و جامعه شناسي»،  «بررسي مسائل اجتماعي»،  «جامعه شناسي توسعه»،  «جامعه شناسي جامعه شناسان ايران»،  «جلد دوم انديشه اجتماعي متفكران»،  «زن در رسانه ها»،  «كتاب در عصر تحول فرهنگ شفاهي به فرهنگ مكتوب»،  «انديشه نوسازي در ايران»،  «درآمدي بر نظريه سازي در جامعه شناسي»،  «پست مدرنيسم و توسعه جامعه شناسي معاصر»،  «مدرنيته ايراني روشنفكران و پارادايم فكري عقب ماندگي در ايران»،  «نظريه هاي جامعه شناسي»،  «ترجمه كتاب جامعه شناسي»،  «اذيت و آزار بدني فرزندان در خانواده تهراني»،  «بررسي عوامل موثر بر رضايت شغلي زنان شاغل در مشهد»،  «جامعه شناسي آينده»،  «جامعه شناسي در كانادا»،  «جامعه شناسي معماري شهر تهران»،  «جنبش اجتماعي»،  «خلاصه مقاله فرهنگ عمومي و ضرورتهاي توسعه»،  «رابطه نسلها از طريق خانواده»، «روشنفكري ايراني و هويت»،  «مصاديق اثز تغيير نگرش در توسعه»،  «جامعه شناسي تغييرات فرهنگي در ايران»،  «نظريه هاي جامعه شناسي»،  «جامعه شناسي تغييرات فرهنگي در ايران»،  «نظريه‏هاي جامعه‏شناسي»،  «جامعه شناسي نسلي در ايران»،  «تغييرات اجتماعي در ايران»،   «پاتوق و مدرنيته ايراني»،  «روشنفكري در گذر انديشه‏ها»،  «علم و مدرنتيه ايراني»،  «فرهنگ و هويت ايراني و جهاني شدن»،  «جامعه شناسي توسعه اصول و نظريه‏ها»،  «جامعه‏شناسي خانواده ايراني»،  «تاريخ تفكر اجتماعي در اسلام از آغاز تا دوره معاصر»،«logue Among vilizations »، «Hand book of world families»،«Making Civil Societies Work Zivilgesellschaft und gesellschaftliche Praxis»،«  uluslararasi oryantalizm sempozyumu»،« making civil societies work- zivilgesellschaft und gesellschaftliche praxis»، « the cultures of economic migration» و مقالات متعددي از جمله « انقلاب و هزيمت جامعه شناسي ماركسي»،  « «تئوري جامعه شناختي دفاع از حقوق زنان»،  «مقدمه اي بر نظريه وابستگي در جامعه شناسي توسعه»،  «پارادايم و جامعه شناسي»،  «جامعه شناسي در ايران»، «ظهور جامعه شناسي در ايران»،  «دولت و تحول»،  «انديشه اجتماعي ابوريحان بيروني و ابن خلدون»،   «مشاركت و توسعه اقتصادي اجتماعي»،  «جامعه شناسي آمريكايي»،  «شريعتي و ماركسيسم  »، «تاملي جامعه شناختي در بررسي ويژگيهاي فرهنگ بسيجي»،  «نگرش مردم تهران در مورد سلامت جامعه»، «نگرش مردم تهران در مورد ميزان سلامت جامعه»، «آسيب شناسي اجتماعي و بسيج»،  «اختلال فرهنگي و زمينه ايجاد آن»، «سنت نوگرايي توسعه»،   «استاد مطهري و جامعه شناسي»،  «عقلانيت در جامعه شناسي/ جامعه شناسي عقلانيت»،   «نقش تبليغات سياسي در رفتار انتخاباتي ساكنان تهران»، «بررسي وضعيت خشونت در جامعه تهران»،  «تبادل و تقابل فرهنگي در عصر ماهواره»،   «ديدگاه حضرت امام ره درباره توسعه اقتصادي»، «كتاب وجامعه»،  «گزيده مقالات سمينار توسعه فرهنگي و اولويت هاي پژوهشي تلقي تحصيلكردگان در مورد پژوهشهاي ،فرهنگي»،   «جامعه شناسي آمريكايي»، «جامعه شناسي آينده راهي براي بررسي علمي آينده»، «سهم جلال آل احمددرشكل گيري پژوهشهاي فرهنگي واجتماعي ايران(پژوهشي درجامعه شناسي ومردم .شناسي ادبيات)»، «پيشينه نظري ديدگاه جامعه شناسي دكتر علي شريعتي: نسبت شريعتي با ماركسيسم»، «استاد مطهري و جامعه شناسي»، «الگوي تحليل وبر از رابطه دين و توسعه»، «الگوي تحليل وبرازرابطه دين وتوسعه»، «انديشه اجتماعي ابوريحان بيروني و ابن خلدون»، «انقلاب وهزيمت جامعه شناسي ماركسي:معرفي ونقدتئوري دولت وانقلاب اجتماعي خانم تدا اسكاچيل، براساس واقعيت انقلاب اسلامي ايران»، «بررسي امكان وجود بحران در جامعه شناسي ايران»، «بررسي بحرانهاي اجتماعي و تحليلي از ديدگاههاي صاحبنظران ايراني»، «بررسي جامعه شناسي انتخابات مجلس»، «بررسي فرهنگ اپارتمان نشيني باتوجه به مشكلات آن»،  «بررسي نظريه نوسازي :مطالعه موردي درباره تقدير گرايي فرهنگي در ايران»،  «بسيج شناسي در جامعه شناسي اجتماعي»، «تئوري جامعه شناختي دفاع ازحقوق زنان  »،   «تبادل و تقابل فرهنگي در عصر ماهواره»،  «تحليل جامعه شناسي رابطه باغرب»،  «تحليلي جامعه شناختي از : راههاي نفوذ فرهنگي غرب در ايران معاصر»،  «تحول پذيري فرهنگي»، «تلقي از جهان و تغييرات فرهنگي ناشي از آن»،  «تلويزيون در ايران-ابزار توسعه يا نمادسازي»،  «جايگاه بسيج شناسي اجتماعي درجامعه شناسي»، «جايگاه مخاطب در فرآيند ارتباط»،  «جايگاه مخاطب در فرآيند ارتباط»،   «خشونت درشهرتهران»،  «نگرش ايرانيان نسبت به غرب,بررسي تجربي درايران»،  «نظريه وابستگي»، «نقش آموزش درارتقاء صنعت فرش درايران»،  «نقش تبليغات سياسي دررفتارانتخاباتي ساكنان ايران»،  «نقش روزنامه هاي داخلي در و حدت ملي»،  «نقش صدا و سيما در كتابخواني»،  «نيروي مقاومت ,رفتار و الگو»،  «ياداشت سردبير»،  «تلوزيون در ايران: ابزار توسعه يا نمادسازي»،    «برابري جنسيتي در حوزه سياسي»،  «تغييررات فرهنگي در استان مازندران(آزمون تجربي نظريه اينگلهارت)»، «روند جهاني جامعه شناسي: تحليلي از اجتماع علمي»،   «وضعيت پيوستاري تغييرات فرهنگي در ايران»،  «جامعه شناسي در كانادا: مساله شناسي بومي و شكل گيري بومي گرايي علمي در علوم انساني كانادايي»،   «فوتبال: پارادكس نوسازي»،   «مدرنيته يا تغيير فرهنگي از مدرنيته مورد تجربي ايران»،  «تحليل جامعه شناختي وضعيت دينداري جوانان با رويكرد بي شكلي دين ورزي»، «  جامعه شناسي كانادا: آثاز معرفت شناسي مساله شناسي بومي بر شكل گيري بومي گرايي علمي در علوم ،انساني كانادايي، شكل گيري حوزه هاي خاص در جامعه شناسي كانادا»، « بدن به مثابه رسانه هويت»،  «روند تغييرات فرهنگي اجتماعي خانواده تهراني طي سه نسل»، «هرمنوتيك: بازسازي يا گفتگو»،  «ترجيحات ارزشي دانش آموزان تهراني»،  «روند تغييرات فرهنگي اجتماعي خانواده تهراني طي سه نسل»،  «جوانان ومناسبات نسلي»،  «تكوين حوزه عمومي و گفت و گوي عقلاني (بررسي موردي چند تشكل دانشجويي)»،  «رادیو پيام رسانه اي در نوسازي شهري»،  «بررسي وضعيت نظام ارزشي در مناطق فرهنگي - اجتماعي ايران»،   «اعتماد، اجتماع و جنسيت  »،   «بحران اجتماعي و روشنفكران ايراني»،  «طبيعت نظام ارزشي جامعه ايراني: مادي، فرامادي يا تلفيقي»،  «فرهنگ وانديشه»،  « «ادبيات داستاني و سرنوشت جامعه شناسي در ايران»،  «اعتماد اجتماع و جنسيت،بررسي تطبيقي اعتماد متقابل در بين دو جنس»،  «رابطه بين نسلي در خانواده ايراني»،  «شكاف طبقاتي و انقطاع اجتماعي»،  « ابعاد وعوامل گسست وپيوند نسلها»،  «هويت سازي و بحران هويت در ايران»،   «مناطق فرهنگي: تنوع الگوي تغييرات فرهنگي يا يكساني»،  «ارزش هاي فرهنگي (ارزشي) و تغييرات اجتماعي»،  «جوانان و دگرگوني فرهنگي ارزشي»،  «سازمان سنتي: ارزش هاي خانوادگي و آموزش توسعه اي»،  «دو جهان ايراني: مسجد و كافي شاپ»،  «جامعه ايران و مكانيسم هاي تغييرات در آن»،  «جايگاه بسيج شناسي اجتماعي در جامعه شناسي»،  «سوژه و قدرت: تحليل چگونگي شكلگيري ذهنيت در مطالعات فرهنگي»،  «آموزش جامعه شناسي در ايران،مشكلات و فرصتها»،  «نظرسنجي و تحقيقات اجتماعي در ايران»،  «دو جهان ايراني: مسجد و كافي شاپ»،  «زنان و سريالهاي تلويزيوني  »، «زنان و سريالهاي تلويزيوني (مطالعه اي درباره سريال كلانتر و مخاطبان آن»،  «نراقي و جامعه شناسي در ايران»،  «طبيعت نظام ارزشي جامعه ايراني: مادي، فرامادي يا تلفيقي»،  «فرآيند تغيير نسلي: بررسي فراتحليلي در ايران»، «رابطه ارزش‏هاي سنتي و مدرن در سطوح خردو كلان» و ...  است.
همچنين وي مسئوليت طرحهاي پژوهشي متعددي همچون  «ثبت وضعيت اجتماعي و فرهنگي مردم در شهر تهران,١٣٨٣»،  «شناسايي تغييرارزشي برحسب مناطق فرهنگي- اجنماعي در سطح كشور,١٣٨٣»،  «بررسي جهت گيري ارزشي والگوهاي رفتاري در شهر تهران(مطالعه بين نسلي),١٣٨٣»،  «گزارش تحليل ارزيابي وضعيت فرهنگي كشور»،  «بررسي توصيفي فرم و محتواي پايان نامه هاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشجويان رشته هاي علوم اجتماعي»،  «جامعه شناسي در ايران (بررسي توصيفي فرم)»،  «  «سهم و نقش داستا نويسي درتكوين جامعه شناسي ايران در نيم قرن اخير»،  «بررسي نگرشهاي دانشجويان دانشگاه تهران پيرامون واقعه 18 تير كوي دانشگاه تهران»،  «شيوه پرسشنامه در جامعه شناسي ايران»،  «نظر سنجي درباره اعتقادات مذهبي خاص در كشورهاي اسلامي»،  «بررسي تغييرات فرهنگي در شهر تهران»،  «نظرسنجي از مردم شهر تهران، دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه تهران در خصوص حفظ دانشگاه تهران در محل استقرار كنوني و يا انتقال آن به .خارج از شهر تهران»، «آينده نگري: مردم تهران، نگرانيها و آينده»، « «انقطاع نسلي مطالعه تجربي در استان تهران و شهرستان كاشان»،  ْ«بررسي تغييرات دورني خانواده»،  «نظرسنجي شهروندان تهرني درمورد عملكرد شوراي شهر، انتظارات شهروندان و مديرات شهري»،  «بررسي نگرش شهروندان تهراني نسبت به عملكرد و انتظارات شوراي اسلامي شهر تهران»،  «مطالعه كودكان نيازمند حمايت ويژه با استفاده از رويكرد حقوق بشر»،  «شناسايي تغييرات ارزشي بر حسب مناطق فرهنگي اجتماعي در سطح كشور»،  «طرح نياز سنجي آموزشي اعضاي شوراهاي اسلامي»  ،  «بررسي جهت گيري ارزشي و الگوهاي رفتاري در شهر تهران (مطالعه بين نسلي)»،  «سامان اجتماعي سياسي در ايران»،   « The Study of Children' in need of special Protection measures (Human rightsbased approach to programming) و ...را بر عهده داشته است.
و از جمله جوايز و تقديرنامه هاي وي  « كسب رتبه دوم طرح پژوهشي برگزيده در نخستين جشنواره آثار مطالعات فرهنگي اجتماعي شهر تهران»، «نويسنده كتاب قابل تقدير دررشته علوم انساني»،  «پژوهشگر نمونه»،  «نويسنده كتاب سال براي كتاب جامعه شناسي در ايران» است.
در خصوص خدمات علمي اجرايي آقاي دكتر آزاد مي توان مواردي همچون «رياست دانشكده علوم اجتماعي »،  « عضو هيات تحريريه فصلنامه علمي پژوهشي اعتياد پژوهي»،  «عضو هيات مشاوران ماهنامه گزارش گفتگو »،  «مدير پژوهشي »،  «مديريت گروه جامعه شناسي »،  «مدير مسئول مجله نامه علوم اجتماعي»،  «نماينده دانشكده در هيئت مميزه دانشگاه»،   «عضو كميته ويژه علوم اجتماهي شوراي انتشارات دانشگاه تهران»،  «عضو كميسيون تخصصي برنامه ريزي راهبردي شوراي برنامه ريزي دانشگاه تهران»،  «همكاري در تشكيل انجمن انسان شناسي   «مدير مسئول مجله پژوهش زنان  »،  «عضو هيات تحريريه فصلنامه مطالعات ملي  »، «عضو كميته فرهنگ شوراي عالي انقلاب فرهنگي  »،   «مدير گروه علوم اجتماعي سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني دانشگاه ها(سمت)  »،  «عضو هيات تحريريه فصلنامه علمي پژوهشي مطالعات آمريكاي شمالي و اروپا  »،  «مسئول كميته جامعه شناسي توسعه  »،   «رئيس كارگروه آينده پژوهي آسيبهاي اجتماعي شوراي اجتماعي كشور  »،  «عضو هيات تحريريه دوفصلنامه نسل نامه  »،  «عضو كميته علمي گروه علوم اجتماعي و ارتباطات جشنواره بين المللي خوارزمي »  و ...  را نام برد.
+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم آبان 1389ساعت 10:29  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


  
آقای دکتر یحیی علی بابایی
 

 
 استادیار گروه جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه تهران (1363)، کارشناسی ارشد را در رشته جامعه شناسی از دانشگاه تربیت مدرس (1368) و دکتری را در رشته جامعه شناسی از دانشگاه تربیت مدرس (1378) اخذ نموده است. عنوان رساله وی در مقطع کارشناسی ارشد «وضعيت اقتصادي-اجتماعي بسيجيان شهر تهران و تاثير آن بر ميزان مشاركت افراد در جبهه» و در دوره دکتری «بررسي عوامل مؤثر بر وحدت نخبگان در حوزه فرهنگ(مورد:حوزه و دانشگاه)» می باشد.
موارد تدریس وی «آمار در علوم اجتماعي»، «جامعه شناسي قشرها و نابرابريها»، «زبان تخصصي 1متون علوم اجتماعي»، «زبان تخصصي 2 »، «قشربندي اجتماعي»، «كاربرد كامپيوتر در علوم اجتماعي»، «مباني جامعه شناسي 1 » و «مبانی جامعه شناسی 2» (در مقطع کارشناسی) و «آمارپيشرفته و برنامه هايspss »، «آمار، كاربرد رايانه و تكنيك‏هاي خاص»، «جامعه شناسي نابرابريهاي اجتماعی»، «روش تحقيق خاص كمي درپژوهش شهري »، «روشهاي تحليل آماري پيشرفته و نرم افزاری» و «قشربندي اجتماعي» (در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری) است.
از زمینه های پژوهشی مورد علاقه وی می توان به «نظم اجتماعي،نخبگان فرهنگي » اشاره نمود. وی مولف کتب «رگرسيون چند متغيره در نرم افزار آمارياس.پي.اس.اس»  (1377   )، «عوامل مؤثر بر وحدت نخبگان ( حوزه و دانشگاه )(1383)، «درآمدي بر كاربرد آماردر تحقيقات اجتماعي»(1384) ، «زبان تخصصي علوم اجتماعي»(1385) و « قشربندي اجتماعي»(1387) و مقالات «بررسي وضعيت اقتصادي ،اجتماعي بسيجان جبهه رفته شهر تهران»، «آيا دين يك نهاد اجتماعي است؟»، «وحدت دو قشر روحاني و دانشگاهي از منظر امام خميني (ره)»، «وضعيت تحقيقات اجتماعي قشرها و طبقات و نابرابري ها درايران»، «وضعيت تحقيقات خانواده و ازدواج در ايران»، «بررسي عوامل مؤثر بر وحدت نخبگان در حوزه فرهنگ (مورد:حوزه و دانشگاه)»، «بررسي عوامل مؤثر بر بازگشت مهاجران افغاني ( با تاكيد بر ساكنين شهرك گلشهر مشهد)» و «دوركيم،خودكشي و مذهب(نويسندگان: پسكوسوليدو و جورجيانا) (ترجمه)» ، «بررسي عوامل مؤثر بر وحدت نخبگان در حوزه فرهنگ (مورد : حوزه دانشگاه (» است.
 ایشان به عنوان مجري يا همكار در طرح های تحقیقاتی مختلفی از جمله «نظرسنجي از شهروندان تهراني در مورد هفتمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي (مجري فاز دوم و سوم)»، «بررسي ميزان رضايت شهروندان تهراني از خدمات شركت گاز تهران بزرگ (جانشين مجري )»، «بررسي علل و عوامل موثر برافت تحصيلي دانشجويان سهميه شاهد دانشگاه تهران (مجري )»، «بررسي علل و عوامل موثر برافت تحصيلي دانشجويان سهميه شاهد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي(مجري )»، «بررسي عوامل موثر بر بازگشت مهاجرين افغاني(همكار)» و «بررسي وضعيت اشتغال و فعاليت جانبازان انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي شهر تهران(همكار)» شركت داشته‏اند.
در خصوص ديگر، خدمات علمی و اجرایی آقای دکتر علی بابایی می توان مواردی همچون «مسئوليت جهاد دانشگاهي دانشكده علوم اجتماعي»، «هيات علمي گروه جامعه شناسي دانشگاه تهران»، «معاونت اداري - مالي دانشكده علوم اجتماعي در دو نوبت به مدت شش سال »، «مدير واحد سنجش افكار مركز تحقيقات صدا و سيما»و «معاونت مؤسسه مطالعات و تحقيقات اجتماعي دانشكده علوم اجتماعي» را نام برد.
+ نوشته شده در  دوشنبه نوزدهم مهر 1389ساعت 14:52  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 دکتر غلامرضا غفاری 
آقای دکتر غلامرضا غفاری دانشیار گروه برنامه‏ريزي و رفاه اجتماعي و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران است. وي مدرك كارشناسي را در رشته علوم اجتماعي و تعاون از دانشگاه علامه طباطبايي (1368)، كارشناسي ارشد را در رشته جامعه شناسي از دانشگاه تهران (1371) و دكتري را  نيز در رشته جامعه شناسي از دانشگاه تهران (1380) اخذ نموده است. عنوان رساله وي در دوره‏ كارشناسي ارشد‏ «بررسي پيوند بين فعاليت هاي علمي و تكنولوژيكي با نياز هاي اجتماعي اقتصادي » و دوره دكتري «تبيين عوامل اجتماعي و فرهنگي موثر بر مشاركت اجتماعي- اقتصادي سازمان يافته روستاييان» است.
موارد تدريس وي «تغييرات اجتماعي»، «روش تحقيق عملي»، «روش تحقيق نظري»، «سياست اجتماعي»، «فنون برنامه ريزي اجتماعي»، «کاربرد كامپيوتر در علوم اجتماعي» (در مقطع كارشناسي) است و «روش تحقيق در رفاه اجتماعي» و «روش ها و تكنيك هاي برنامه ريزي رفاه» (در مقطع کارشناسی ارشد) است.  
از زمينه‏هاي پژوهشي‏ مورد علاقه‏ وي مي‏توان به موضوعات «سرمايه اجتماعي»، «توسعه اجتماعي » و « تحولات اجتماعي » اشاره نمود. وي مولف كتب «جامعه شناسي مشاركت»(١٣٨٦)، «جامعه شناسي تغييرات اجتماعي» (١٣٨4)، «توسعه روستايي در ايران» (١٣٨3)، «جامعه شناسي نسلي» (١٣٨٣)، «اعتماد اجتماعي در ايران» (١٣٨٣)، «جامعه شناسي توسعه» (١٣٨0) و مترجم کتب «اعتماد نظريه جامعه شناختي» (١٣٨٦) و «سرمايه اجتماعي» (١٣٨٦) است. مقالات «اعتماد اجتماعي خاص گرايانه و تعميم يافته (مطالعه موردي دو محله يوسف آباد و نازي آباد شهر تهران)»، «روابط و ارزش هاي اجتماعي جوانان ايراني»، «مدخلي بر سرمايه اجتماعي»، «سرمايه اجتماعي و توسعه اجتماعي»، «سرمايه اجتماعي و كيفيت زندگي (مطالعه موردي شهر گنبد كاووس)»، «تبيين مشاركت اجتماعي- فرهنگي دانشجويان دانشگاه هاي علوم پزشكي شهر تهران»، «شناسايي مؤلفه هاي محروميت اجتماعي»، «نشانگرهاي فقر در مناطق روستايي»، «اثري كلاسيك از ماركسيستي ارتودكس نقد كتاب مسئله ارضي اثر كائوتسكي»، «توسعه اجتماعي و آسيب پذيري خانواده»، «جامعه شناسي توسعه: ديدگاه هاي كنش گرا اثر نورمن لانگ»، «ساحتار اجتماعي جامعه روستايي ايران»، «سياست اجتماعي چيست اثر فيتز پتريك»، «زن و توسعه اجتماعي»، «بررسي رابطه بين انسجام اجتماعي و مشاركت اجتماعي سازمان يافته روستاييان»، « تبيين رابطه اعتماد اجتماعي با مشاركت اجتماعي روستائيان»‏، «دولت و مشاركت اجتماعي روستاييان در كشورهاي در حال توسعه»، «Generational attitudes toward women»، « The State and Rural Development» است. علاوه بر اين‏، مقالاتي نيز با موضوعات «تبيين نظري سرمايه اجتماعي»، «سرمايه اجتماعي و توسعه كشاورزي»، «سرمايه اجتماعي وتوسعه اجتماعي»، «بازتوليد سرمايه اجتماعي در سطح محله» در سمينارها و همايش‏هاي مختلف ارائه نموده‏اند. مسئوليت طرح هاي تحقيقاتي مختلفي از جمله «سنجش سرمايه اجتماعي در ايران» را نيز بر عهده داشتند.
در خصوص ديگر خدمات علمي و اجرايي آقای دکتر غفاری مي‏توان مواردي همچون «رياست موسسه تحقيقات تعاوني دانشكده علوم اجتماعي» (١٣٨١)، «مسئوليت اداره خدمات آموزشي دانشكده علوم اجتماعي» و «معاون دانشجويي و فرهنگي دانشكده علوم اجتماعي» را نام برد.
+ نوشته شده در  دوشنبه نوزدهم مهر 1389ساعت 14:48  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 دکتر محمود قاضی طباطبایی 

 دکتر محمود قاضی طباطبایی

 دانشیار گروه جمعیت شناسی دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران است. وي مدرك كارشناسي را در رشته علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران(1354)، كارشناسي ارشد را در رشته علوم سیاسی از دانشگاه میشیگان غربی امریکا (1357) و دكتري را در رشته جامعه شناسي از دانشگاه ایالتی یوتا امریکا (136) اخذ نموده است. عنوان رساله وي در دوره كارشناسي ارشد « شخصيت سياسي محصول زمان يا خصوصيات فردي» و دوره دكتري «تطابق محيطي بزهكاري: آزمون طولي تئوري» است.

موارد تدريس وي «آمار در علوم اجتماعي» (در مقطع كارشناسي)، «آمارپيشرفته»، «تكنيك هاي تحقيق »، «روش تحقيق » و «روش هاي تحقيق پيشرفته» و «روش تحقيق پيشرفته» و «روش هاي تحليل آمار پيشرفته» و «نرم افزار» (در مقطع دکتری) است.

وي مولف كتب «روشهاي پيشرفته آماري» (١٣٨٥) و «بررسي پديده خشونت خانگي عليه زنان: از جلد 2 تا جلد 17 و از جلد 19 تا جلد 28 (1383) و مقالاتي همچون "ارتباط ميان باور هاي مربوط به كنترل با آسيب شناسي رواني برون ريز و درون ريز دركودكان "، "عامل دو گانه مقاومت و انتقال در بيماران با و بدون اختلال شخصيت"، تحليل مقايسه اي نظامهاي تضمين كيفيت آموزش عالي در جهان :وجوه اشتراك و افتراق درتجربه هاي جهاني "، "مدليابي خود اثرمندي جسماني در افسرده گي نو جوانان بر مبناي مدل عامليتي بندورااز افسردگي "، "بررسي اثر مستقيم و غير مستقيم باز خورد نسبت به مصرف مواد كانون كنترل وتوانمنديهاي فردي و اجتماعي برمصرف مواد در نو جوانان در معرض خطر"، بر ساخت يك مسئله اجتماعي - جمعيتي : در آمدي بر جمعيت شناسي اجتماعي-انتقادي اچ اي وي / ايذز در ايران"،"نقش توان بخشي شناختي در كاهش نقائص كاركردها ي اجرايي و نشانه هاي وسواسي اجباريبيماران اسكيزو-وسواسي "، "نقايص كاركرد هاي اجرايي در بيماران اسكيزو -وسواسي"،"نقش منابع اطلاعات خود كار آمدي و ويژگي هاي ميانجي شخصي در خود كار آمدي و عملكردرياضي"، "بررسي نقش استرس و سبكهاي شخصيتي و استقلال مداري در افسردگي"، "اثر مستقيم و غير مستقيم خود اثر مندي اجتماعي در افسردگي نو جوانان"، "روابط ساختاري عوامل روان شناختي خطر زا و حفاظت كننده مصرف مواد مخدر در نوجوانان"، "بررسي تضاد حرفه اي -سازماني در حسابداري"،"بررسي روش هاي ارزشيابي برنامه هاي ترويجي به منظور دستيابي به يك مدل مناسب"، "كار برد ليزرل در آزمون الگوي نظري براي سنجش تاثير يكپارچه سازي "،"سوگيري به ارزش هاي جهاني( فرامادي و مادي) و عوامل موثر بر آن"،"مدلي براي يك پارچه سازي مجازي CAD/CAM/CAEبراي بقاء سازمان توليدي"، "تصوير ذهني بدن وارتباط آن با نمايه تودهء بدن والگوي مصرف مواد غذايي در نوجوانانتهراني"، و ... است

و مسئوليت طرح هاي تحقيقاتي مختلفي از جمله «چالش ها و فرصت هاي نظام آموزش عالي در ارتباط با توليد علوم و كشورهاي شمال و جنوب,١٣٨٤»، «شبكه هاي حمايت اجتماعي ترتيبات زندگي و سلامت سالخوردگان در شهر تهران,١٣٨٦»، «گزارش نهايي طرح ملي بررسي پديده خشونت خانگي»، «مطالعات اسنادي طرح ملي مشاركت سياسي زنان در مراكز استان هاي كشور(23 جلد مستقل)»، «طرح ملي بررسي پديده خشونت خانگي در 28 مركز استان كشور : بخش مطالعات اسنادي(25 جلد مستقل)»، «اطلس گستره مشاركت سياسي زنان و عوامل موثر بر آن در طراحي و ساخت نرم افزار نمونه گيري از بلوك هاي شهري بر اساس ويژگيهاي جمعيتي» را نيز بر عهده داشتند.

در خصوص ديگر خدمات علمي و اجرايي آقای دکتر قاضی طباطبایی ميتوان مواردي همچون «معاون پژوهشي موسسه پژوهش و برنامه ريزي آموزش عالي (١٣٧٨


+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389ساعت 20:40  توسط  ali mirzamohammadi  |  آرشیو نظرات


 دكتر منصور وثوقي  
وثوقی، منصور

دكتر منصور وثوقي در سال 1320 در برازجان بدنيا آمد. ايشان داراي مدرك دكتراي رشته جامعه شناسي از دانشگاه رنه دكارت سوربن-فرانسه در سال 1974 مي باشد.نامبرده هم اكنون عضو هيئت علمي و دانشيار دانشكده جامعه شناسي دانشگاه تهران مي باشد.گروه : علوم انسانيرشته : جامعه شناسيتحصيلات رسمي و حرفه اي : تحصيلات رسمي منصور وثوقي به قرار زير است: - ديپلم متوسطه طبيعي در سال 1339 - كارشناسي رشته علوم اجتماعي از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران در سال 1344 - كارشناسي ارشد رشته علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1346 - دكتراي رشته جامعه شناسي دانشگاه رنه دكارت سوربن-فرانسه در سال 1974همسر و فرزندان : منصور وثوقي متاهل و داراي 3 فرزند مي باشد.مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : سوابق شغلي و مديريتي دكتر منصور وثوقي به قرار زير است: - پژوهشگر بخش تحقيقات روستايي"موسسه مطالعات و تحقيقات دانشگاه تهران " از سال 1343 تا 1346 - پژوهشگر بخش تحقيقات روستايي "موسسه آموزش و تحقيقات تعاوني دانشگاه تهران" از سال 1346 تا 1349 - سرپرست بخش تحقيقات روستايي موسسه مطالعات و تحقيقات اجتماعي دانشگاه تهران در سال 1354 تا 1371 - استاديار گروه آموزشي جامعه شناسي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1354 تا 1369 -مدير گروه جامعه شناسي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1360 تا 1364 - معاون اداري و مالي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1367 - معاون آموزشي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران از سال 1374 تا 1375 - دانشيار گروه جامعه شناسي دانشگاه تهران از سال 1369 تا كنون - مدير گروه توسعه روستايي دانشگاه تهران از سال 1381 تا كنون - عضو انجمن بين المللي جامعه شناسان فرانسه زبان(A.I.S.L.F) - عضو انجمن جامعه شناسي ايران - عضو انجمن انسان شناسي ايرانفعاليتهاي آموزشي : موارد مورد تدريس در دانشگاه: مباني جامعه شناسي،جامعه شناسي روستايي،نظريه هاي جامعه شناسي،تغييرات اجتماعي،مسائل اجتماعي ايران،جامعه شناسي تاريخي ايران در مقطع كارشناسي ارشد: سمينار جامعه شناسي روستايي،انديشه هاي اجتماعي معاصر،بينش هاي جامعه شناسي،نظام هاي بهرهبرداري در مقطع دكترا: جامعه شناسي ايران ،سمينار مسائل توسعه اجتماعي- اقتصادي ايرانچگونگي عرضه آثار : - تاليف 5 عنوان كتاب - تاليف حدود 10 مقاله بزبانهاي فارسي و انگليسي - همكاري در انجام بيش از 10 طرح پژوهشي،انجام حدود 10 طرح پژوهشيآثار :  1 تعاونيهاي روستائي منطقه تهران و


مطالب مشابه :


آدرس وتلفن متخصصان زنان در مشهد مقدس

آدرس وتلفن متخصصان زنان در مشهد مقدس معصومه متقی زنان و زایمان خ دکتر چمران




لیست پزشکان متخصص مشهد

یست پزشکان متخصص مشهد نام پزشک دکتر زنان و زایمان لیست پزشکان متخصص مشهد حرم امام




زنان‌ در جستجوی زیبایی

گروه آزمایشی دکتر بر اساس نتایج این پژوهش بیشترین انگیزه زنان در سایت پرستاران مشهد.




راهنماي پزشكان65

لطفا در تکمیل لیست ما را 09153136243 مشهد 33. دکتر ناهید رضوی زنان 09153145001 8517766 مشهد خ




لیست دندانپزشکان اراک

همکاران محترم میتوانند جهت ثبت تلفن مطبشان در وبلاگ مطب دکتر یارایی خ مشهد: ۲۲۷۰۷۷۷




فایل تصویری توصیه های دوران بارداری از نگاه طب سنتی ایران توسط دکتر سیادتی در مشهد مقدس

های دوران بارداری از نگاه طب سنتی ایران توسط دکتر سیادتی در مشهد زنان و زایمان لیست




آدرس وتلفن کلینیک یا مطب دکتر روانشناس مرکزمشاوره قبل ازازدواج و مشاوره خانواده و هیپنوتیزم در تهران

اختلال مرزی یکی از اختلالات شایع در ایران است.این اختلال در زنان دکتر مشاور در لیست




لیست اسامی متخصصان صنایع غذایی درایران وجگونگی ارتباط باانها

لیست اسامی متخصصان مشهد آشنايي با بررسي وضعيت افزايش وزن زنان باردار در روستاهاي كرج




معرفی اساتید جامعه شناسی ایران(1)

موثر بر رضايت شغلي زنان شاغل در مشهد»، «جامعه شناسي دکتر عبداللهی در خاتمه




برچسب :