منظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني Water color 70*50 cm

منظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني  منظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني Water color  70*50 cmمنظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني  منظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني Water color  70*50 cm

Water color
70*50 cm

همكاري نقاشان ايران و تركيه

گفتمان ابر و باد

ماجرا از سال گذشته آغاز شد، وقتي كه در نمايشگاه استانبول  «حكمت باروتچيگيل»، از مينياتور ايران تمجيد كرد

 
 
اين اولين طرح به پايان رسيده است. طرح مينياتوري روي ابر وو باد.
 
  
بيش از ده ماه از قرار گذاشته شده هنرمندان مي گذرد، آنها چند اثر را آماده كرده اند كه البته شيوه اجرايي كار و در نهايت محتواي كار در آنها با گذشته متفاوت است 
ايمان مهدي زاده
گفت وگوي تمدن ها بهانه خوبي است براي برقراري ارتباط با ديگران. مثلا مي شود به اين بهانه، اختلاف هاي سياسي را به پايان رساند، كارهاي انسان دوستانه انجام داد و حتي نقاشي كشيد!
اينبار گفت وگوي تمدن ها بهانه اي است براي همكاري هنرمندان ايران و تركيه. بر اساس طرحي كه به وسيله نگارگران ايران و تركيه انجام شده به زودي تحولي در نقاشي بين المللي، ايجاد مي شود.
اسفندماه سال گذشته، يك دوره فستيوال و نمايشگاه نقاشي بين المللي در استانبول برگزار شد كه در اين نمايشگاه هنرمندان ايراني، حضوري پررنگ داشتند. استاد محمود فرشچيان، مهرگان، آقاميري و حسيني از جمله شركت كنندگان در اين نمايشگاه بودند.
طي برگزاري نمايشگاه استانبول، «حكمت باروتچيگيل»، نقاش برجسته ترك كه صاحب سبك ابروباد است، از مينياتورهاي ايراني تمجيد كرد. اونقاشي ايراني را عرفاني وجدآور برشمرد، در گفتمان هنري با نقاشان ايراني، طرحي ارايه كردند كه به موجب آن «حكمت باروتچيگيل» نقاشي هاي ابروباد را پس از اتمام كار به ايران بفرستد و نقاشان ايراني روي آن مينياتور اجرا كنند. بيش از ده ماه از قرار گذاشته شده هنرمندان مي گذرد، آنها چند اثر را آماده كرده اند كه البته شيوه اجرايي كار و در نهايت محتواي كار در آنها با گذشته متفاوت است در واقع تاكنون چنين اثر تركيبي خلاقانه اي ناشي از تعاملات هنري دو سرزمين با دو فرهنگ متفاوت، شكل نگرفته بود. يوسف حسيني، نقاش ايراني، محتواي كار را «هنر براي انسانيت» عنوان كرد.
در اين آثار، ابروباد عرفاني، تمام زمينه را پوشانده و در ايران روي آن مينياتوري تفكري با خطوطي صاف در محور ديد نقاش كار شده. حسيني در توضيح آثار مي گويد: «طرحي جامع آماده كرده ايم كه به زودي از سوي انجمن نگارگران به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تقديم مي شود كه در صورت موافقت، نمايشگاه اين آثار را در ايران هم برگزار مي كنيم. اين تحول در عرصه نقاشي به نام ايران و تركيه ثبت مي شود و حكمت باروتچيگيل حمايت دولت متبوعش را جلب كرده و تنها منتظر شنيدن پاسخ ما براي مكان و زمان برگزاري نمايشگاه است. البته چند شهر اروپايي و آمريكايي هم براي نمايشگاه گفتمان ابروباد در نظر گرفته شده است.»
خالق اثر «خلوت» كه يك شاهكار مينياتور معرفي شده درباره پيدايش انگيزه طرح مذكور گفت: «در جشنواره استانبول، آشنايي مردم تركيه و علاقه آنها به نقاشي، سبب شد به فكر حركتي براي ايجاد شوك در هنرهاي ايراني باشيم تا حداقل نقاشي را در ذهن مردم از ركورد و سكون درآوريم.» و حالا گفتمان ابروباد به پايان رسيده؛ اثري تازه در نقاشي جهان.


001998.jpg


مطالب مشابه :


چند نمونه ابروباد که خودم زدم

هنرخوشنویسی - چند نمونه ابروباد که خودم زدم - آثار وشرح حال خوشنویسان ایران




من با تو ام عزیز

لمسی به قاب عکس تو آن زندگی شاد. در سایه های ابر. در نور ابروباد. در انزوای شرشر باران




مرتضی تاجدینی

مهارت ایشان در بوجود آوردن طرحها ونقوش بسیار زیبای ابروباد هر بیننده ای نیلوفری در قاب




گونه‌هاى مختلف هنر معرق

و آذربایجان غربیاز رواج بیشتری برخوردار است و بیشتر بر روی جعبه و قاب ابروباد اجرا می




اشعار محسن احمد وندی؟

چشمان تو را آینه ها قاب گرفتند . دستان تو را از غزل ناب ابروباد. س.




معرق کاری

و آذربایجان غربیاز رواج بیشتری برخوردار است و بیشتر بر روی جعبه و قاب ابروباد اجرا می




منظره مینیاتوری مینیاتور Painting: Hosseini Yousef نقاشي: يوسف حسيني Water color 70*50 cm

در اين آثار، ابروباد مبانی تبانی ابتنا مبتنی غالب اغلب اغلبا غلب اکثر اکثری اکثریت قاب




برچسب :