آموزش ساخت وبلاگ

 در ابتدا یک نگاه کلی به برخی از مزایا و معایب بلاگفا می اندازیم: 
مزایا و معایب ساخت وبلاگ در بلاگفا 
برخی از مزایا و معایب خدماتی بلاگفا (این قسمت ممکن است بروز شود) 
از مزایای این سیستم میتوان به موارد زیر اشاره کرد: 
مدیریت آسان وبلاگ 
قالب های فراوان 
همچنین از معایب ساخت وبلاگ در بلاگفا میتوان به موارد زیر اشاره کرد: 
تبلیغات کنار وبلاگ 
ثبت نام در بلاگفا 
در مرحله اول باید در سایت بلاگفا ثبت نام کنیم. برای این کار به سایت بلاگفا به آدرس blogfa.com بروید و از منوی بالایی سایت بر روی نوشته “ثبت وبلاگ جدید” کلیک کنید. 

حالا ۷ کادر اطلاعاتی ، برای پر کردن در اختیار شما قرار خواهد گرفت. به ترتیب و همراه با عکس زیر این مقادیر را وارد نمایید. 

۱- نام کاربری: باید در این کادر نام کاربری خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام کاربری شما همان آدرس وبلاگتان میباشد. 
نکته: اگر نام مورد نظر شما را قبلا شخص دیگری انتخاب کرده باشد، شما قادر نخواهید بود آن را انتخاب کنید، و وقتی میخواهید وبلاگ را بسازید با پیغام “آدرس وبلاگ انتخابی قبلا به ثبت رسیده یا رزرو شده است” روبرو خواهید شد. 
۲- کلمه عبور: در این قسمت باید کلمه عبوری برای حساب کاربری خود انتخاب و وارد کنید. 
۳- تکرار کلمه عبور: در این کادر باید کلمه عبور انتخابی خود را مجددا وارد کنید. 
۴- عنوان وبلاگ: در این قسمت عنوان وبلاگ خود را وارد کنید. مثلا : دانلود و آموزش نرم افزار. 
۵- نام نویسنده: در این قسمت نام خود را وارد کنید. 
۶- شرح وبلاگ: در این قسمت توضیحاتی در مورد محتوای وبلاگ خود بنویسید. 
۷- ایمیل خصوصی: در این قسمت ایمیل خصوصی خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که این ایمیل در نمایش عموم قرار نخواهد گرفت. 
در کادر پایینی هم قوانین و مقررات استفاده از خدمات سایت بلاگفا را مشاهده میکنید. 
حالا برای ایجاد وبلاگ خود بر روی نوشته “قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ” کلیک کنید. 
در این لحظه شما با موفقیت توانسته اید اولین گام در ساخت وبلاگ در بلاگفا را پشت سر بگذارید. در مرحله بعد، به نحوه کار با پنل مدیریت بلاگفا خواهیم پرداخت.برای دیدن گام بعدی این آموزش بر روی لینک زیر کلیک کنید. 

آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا  مدیریت وبلاگ 
  


در اینجا با گام دوم آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا با شما همراه خواهیم بود. اگر این سری آموزشی آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا را پیروی کرده باشید، حتما مطلع هستید که در گام اول این آموزش نحوه ثبت نام و ایجاد وبلاگ در بلاگفا را برای شما شرح دادیم. اما در گام دوم، یعنی همین آموزش ، با کار با پنل مدیریت وبلاگ در بلاگفا آشنا خواهید شد. من سعی کرده ام در گام دوم، به بررسی و توضیح تمامی گزینه های بخش مدیریتی وبلاگ در بلاگفا بپردازم. 
به طور کلی شکل ظاهری پنل مدیریت بلاگفا به صورت زیر میباشد: 

نمای کلی پنل مدیریت بلاگفا 
شما وقتی که در سایت بلاگفا ورود میکنید، به طور خودکار به اولین امکان پنل مدیریت وبلاگ خود، یعنی “میز کار” انتقال پیدا میکنید. در این بخش میتوانید به طور سریع به مدیریت وبلاگتان بپردازید. اما در بخش امکانات که در سمت راست پنل مدیریتتان نمایش داده میشود، ۱۶ مورد از امکانات مهم مدیریت وبلاگ وجود دارد. من به ترتیب به توضیح تک تک گزینه های این بخش میپردازم. 

امکانات بلاگفا 
اولین بخش از امکانات “میز کار” است 
این بخش دارای ۱۰ بخش میباشد. در ادامه، اول به توضیح این ۱۰ گزینه موجود در میز کار میپردازیم و سپس ۱۵ امکان دیگر را برای شما شرح میدهیم. 

میز کار بلاگفا 
1. ارسال مطلب جدید : این گزینه برای ارسال مطلب جدید در وبلاگ میباشد. با کلیک بر روی این گزینه به صفحه ارسال مطلب جدید هدایت خواهید شد. 

ارسال مطلب جدید در بلاگفا 
عنوان مطلب:در این صفحه با کلیک بر روی کادر کناری گزینه “عنوان صفحه” میتوانید عنوان مطلب مورد نظر خود را وارد کنید. 
ویراشگر متن: همچنین با کلیک بر روی  ویرایشگر متن ( ادیتور نوشته) میتوانید به نوشتن مطلب مورد نظر خود بپردازید. 
با کلیک بر روی نوشته “درج ادامه مطلب ” میتوانید اول مقدمه مطلب و سپس ادامه مطلب مورد نظر خود را وارد کنید. کاربرد این گزینه: شاید نوشته شما بلند باشد، به طوری که اگر آن را ارسال کنید صفحه اصلی وبلاگ شما پر خواهد شد. برای این کار شما اول میتوانید به نوشتن مقدمه مطلب خود بپردازید و سپس بر روی این گزینه کلیک کنید و در ادامه بحث اصلی مطلب خود را ادامه دهید. این کار باعث میشود که از شلوغی صفحه اول وبلاگ خود جلوگیری کنید. 
گزینه ثبت موقت و عدم نمایش در وبلاگ : با کلیک بر روی چک باکس کناری نوشته ” ثبت موقت و عدم نمایش در وبلاگ ” میتوانید موقع ارسال مطلب، مطلب مورد نظر خود را فقط ذخیره کرده تا هر موقع که دوست داشتید بتوانید نسبت به ارسال مطلب اقدام کنید. 
ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ: با کلیک بر روی نوشته “ثبت مطلب و باز سازی وبلاگ” نیز میتوانید نسبت به انتشار مطلب نوشته شده خود اقدام کنید. ولی قبل از این کار به توضیح ۵ قسمت زیر این بخش میپردازیم. 
برچسب ها: در قسمت برچسب ها میتوانید برچسب ها یا همان کلید واژه های  مطلب مورد نظر خود را وارد نمایید. برای جدا کردن برچسب ها، وقتی یک کلمه را نوشتید با کلید + از روی کیبورد، برچسب ها را از هم جدا کنید. شما میتونید حداکثر ۵ برچسب وارد کنید. 

سربرگ برچسب ها در بلاگفا 
انتخاب موضوع: در قسمت انتخاب موضوع میتوانید برای مطلب نوشته شده خود موضوعاتی را انتخاب کرده و مطلب خود را داخل این موضوعات قرار دهید. ( در ادامه با ساخت دسته بندی یا موضوعات آشنا خواهید شد) 

سربرگ انتخاب موضوع در بلاگفا 
نحوه نظردهی: در قسمت نحوه نظر دهی میتوانید نحوه نظر دادن افراد به مطلب مورد نظرتان را تعیین کنید. مثلا میتوانید تعیین کنید که نظرات به طور خودکار در وبلاگ شما نمایش داده شوند یا اینکه با تایید شما به نمایش درآیند یا حتی امکان ارسال نظر را مسدود کنید. 

سربرگ نحوه نظر دهی در بلاگفا 
تاریخ و زمان: در قسمت تاریخ و زمان میتوانید تاریخ و زمان مطلب مورد نظر خود را مشخص کنید. مثلا تعیین کنید که همین الان یا ۲ روز دیگر مطلب به طور خودکار منتشر شود. 

تنظیم تاریخ و زمان در بلاگفا 
رمز عبور مطلب: در قسمت رمز برای رویت میتوانید رمز عبوری برای مطلب نوشته شده خود انتخاب کنید. به طوری که کسانی که رمز عبور آن مطلب را دارند بتوانند از مطلب نوشته شده شما بازدید کنند. 

رمز عبور مطلب در بلاگفا 
حالا در ادامه به توضیح گزینه های بخش “میز کار” میپردازیم. 
۲.ویرایش آخرین مطلب ارسالی : همان طور که از عنوان این بخش مشخص است، شما با انتخاب این گزینه میتوانید آخرین مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید. 
۳.مدیریت مطالب قبلی: با انتخاب این گزینه میتوانید مطالبی که تا کنون ارسال کرده اید را مشاهده و به ویرایش و یا حذف مطالب مورد نظر بپردازید. 
۴.آخرین نظرات خوانندگان: با انتخاب این گزینه به آخرین نظرات و دیدگاه هایی که بازدیدکنندگان وبلاگ شما بر روی مطالب ارسال شده شما گذاشته اند دسترسی داشته و میتوانید آن ها را مشاهده و یا به حذف و ویرایش آن بپردازید. 

مدیریت آخرین نظرات خوانندگان در بلاگفا 
5. پیوند های روزانه: در این بخش میتوانید پیوند یا لینکی از وبلاگ ها و وبسایت هایی که تمایل دارید آدرس آن ها در بخش پیوند های روزانه وبلاگتان نمایش داده شوند، وارد کنید. 

مدیریت پیوندهای روزانه در بلاگفا 
6. پیوندهای وبلاگ: در این بخش میتوانید لینک وبلاگ و یا وبسایت های مورد علاقه تان را وارد کنید تا در بخش پیوندهای وبلاگ شما نمایش داده شوند. 

مدیریت پیوندهای وبلاگ در بلاگفا 
7.مشاهده وبلاگ: با انتخاب این گزینه میتوانید وبلاگ خود را مشاهده کنید. 
۸.پروفایل مدیر وبلاگ : در این بخش میتوانید اطلاعات شخصی و یا اطلاعاتی که دوست دارید در دید بازدیدکنندگان وبلاگتان قرار بگیرد را وارد کنید. با ورود به این بخش اگر گزینه “پروفایل فعال باشد و برای بازدیدکنندگان نمایش داده شود” را انتخاب کنید، میتوانید تعیین کنید که اطلاعات پروفایل شما برای بازدیدکنندگان وبلاگ قابل مشاهده باشد یا نه. 
۹.خروج: با انتخاب این گزینه میتوانید از قسمت مدیریتی وبلاگ خود خارج شوید. 
حالا به توضیح سایر گزینه های بخش “امکانات” پنل مدیریتی بلاگفا میپردازیم. 

سایر امکانات مدیریتی پنل بلاگفا 
2. پست مطلب جدید: این گزینه همانند گزینه “ارسال مطلب جدید” میباشد که در بالا به توضیح این بخش پرداخته ایم. 
۳. مدیریت مطالب قبلی: این بخش در همین آموزش توضیح داده شده است. 
۴.آخرین نطرات خوانندگان: در این بخش میتوانید آخرین نظرات و دیدگاه های بازدیدکنندکان وبلاگتان را مشاهده کنید. 
۵. نظرات تایید نشده: در این بخش میتوانید تمامی نظراتی که تا به حال آن ها را تایید نکرده اید را مشاهده کنید. 

مدیریت نظرات تایید نشدن خوانندگان وبلاگ بلاگفا 
6. پیوند های روزانه: پیش تر راجع به این گزینه توضیح داده شده است. 
۷. پیوند های وبلاگ: پیشتر راجع به این گزینه توضیح داده شده است. 
۸. موضوعات مطالب: 

مدیریت و افزودن موضوعات مطالب در بلاگفا 
و اما در این بخش میتوانید دسته بندی هایی برای مطالب خود درست کنید مثلا اگر سایت دانلود دارید، دسته بندی دانلود نرم افزار، دانلود بازی و… را میتوانید ایجاد کرده و موقع ارسال مطلب دسته بندی همان مطلب را مشخص کنید تا بازدیدکنندگان وبلاگ شما بتوانند به طور ساده و کاربردی در وبلاگ شما به جستجو مطالب مورد نظر خود بپردازند و مطالب را بدون نقص و دسته بندی شده مشاهده کنند. 
برای ایجاد دسته بندی جدید، در قسمت عنوان موضوع، عنوان مورد نظر خود را وارد کنید. مثلا: دانلود نرم افزار. 
در قسمت جایگاه، میتوانید ترتیب قرار گیری موضوعات در قالب را مشخص کنید. ترتیب را با عدد میتوانید مشخص کنید. 
۹. صفحات جداگانه: با ورود به این بخش میتوانید صفحات جداگانه ای مستقل از مطالب وبلاگتان درست کنید. صفحات جداگانه همانند مطالب وبلاگ شما نیستند و حتی قالب و ظاهر این صفحات را میتوان به طور کامل اختصاصی و تغییر داد. 
۱۰. پروفایل مدیر وبلاگ: این بخش پیشتر توضیح داده شد. 
۱۱. نویسندگان وبلاگ: 

تعریف نویسنده جدید و مدیریت نویسندگان وبلاگ در بلاگفا 
در این قسمت میتوانید حساب کاربری دیگری  را برای نویسندگی در وبلاگ بسازید. 
در قسمت نام کاربری، نام کاربری نویسنده را ترجیحا به حروف لاتین وارد کنید، و در قسمت نام نویسنده اسم اصلی نویسنده را ترجیحا به فارسی بنویسید. 
از بخش “حق دسترسی” که در این قسمت قرار دارد میتوانید سطح دسترسی نویسنده مورد نظر را انتخاب کرده و یا  ویرایش کنید. مثلا میتوانید تعیین کنید که نویسنده مورد نظر حق تایید و حذف نظرات را نداشته باشد یا نتواند مطالب ارسالی خود را حذف و ویرایش کند. 
۱۲. وبلاگ دوستان: این بخش قبلا توضیح داده شد. 
۱۳. مطالب دوستان: اگر در بخش وبلاگ دوستان، وبلاگی را به عنوان دوست وارد کرده باشید، میتوانید در این قسمت آخرین مطالب ارسالی وبلاگ دوستتان را مشاهده کنید. توجه: وبلاگ وارد شده حتما باید در بلاگفا ساخته شده باشد. 
۱۴. تنظیمات و دیگر امکانات: در این بخش شما دسترسی به مهمترین بخش مدیریتی وبلاگ خود را دارید که به دلیل کاربرد مهم، این بخش را در قسمت بعدی سری آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا برای شما توضیح خواهیم داد. از مهمترین بخش های این قسمت میتوان به انتخاب و ویرایش قالب وبلاگ، اضافه و ویرایش کردن کد ها و اسکریپت های اختصاصی، تغییر رمز عبور مدیریتی وبلاگ و اتصال دامنه به وبلاگ اشاره کرد. 
۱۵. مشاهده وبلاگ : با کلیک بر روی این گزینه میتوانید به مشاهده وبلاگ خود بپردازید. 
۱۶. خروج از بخش مدیریت: با انتخاب این گزینه از پنل مدیریتی وبلاگ خود خارج میشوید. 
امیدوارم از گام دوم آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا راضی بوده باشید. 
در گام بعد با شرح قسمت “تنظیمات و دیگر امکانات” پنل مدیریتی وبلاگ با شما خواهیم بود. به طور کلی قسمت بعد این سری شامل آموزش هایی نظیر تغییر و ویرایش قالب وبلاگ، کار با کد ها و اسکریپت های اختصاصی، تغییر رمز عبور مدیریت، و اتصال دامنه به وبلاگ ، تغییر آواتار و عکس نویسنده، گرفتن نسخه پشتیبان از مطالب، تغییر آدرس وبلاگ و تنظیمات کلی وبلاگ آشنا خواهید شد. 


       
         



آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا- تنظیمات وبلاگ 
سلام. این سومین قسمت از آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا میباشد. همان طور که میدانید در قسمت های قبل نحوه ثبت نام و کار با پنل مدیریت در بلاگفا توضیح داده شد. اما در این قسمت به تنظیمات وبلاگ در بلاگفا خواهیم پرداخت. در این قسمت با نحوه تغییر قالب و نصب قالب جدید، تغییر کلمه عبور ، نحوه قرار دادن کد ها و اسکریپت های جاوا اسکریپت، تهیه نسخه پشتیبان از مطالب، تغییر آدرس وبلاگ و اتصال دامنه به وبلاگ توضیح داده خواهد شد. 
توجه : تمامی گزینه ها و امکانات توضیح داده شده در این آموزش از طریق گزینه ” تنظیمات و دیگر امکانات” واقع در منوی “امکانات” سمت راست پنل مدیریتی بلاگفا قابل دسترسی میباشد. 

گزینه تنظیمات و دیگر امکانات بلاگفا 
  
تغییر و ویرایش و انتخاب قالب وبلاگ در بلاگفا 
انتخاب قالب وبلاگ : برای انتخاب قالب و تغییر قالب فعلی وبلاگ خود از پنل سمت راست قسمت مدیریتی وبلاگ خود بر روی تنظیمات و دیگر امکانات کلیک کنید. 
از صفحه باز شده بر روی نوشته “انتخاب قالب وبلاگ” کلیک کنید. 

انتخاب قالب وبلاگ 
حالا در صفحه باز شده تمامی قالب هایی که در سیستم وبلاگ دهی بلاگفا به طور پیشفرض وجود دارند را مشاهده میکنید. برای انتخاب یکی از این قالب ها کافیست فلش موس را بر روی تصویر پیشنمایش آن برده و گزینه “انتخاب قالب” را انتخاب کنید. 

انتخاب قالب برای وبلاگ در بلاگفا 
انتخاب و نصب قالب جدید: شاید شما بخواهید از قالب های پیشفرض بلاگفا استفاده نکنید و از هیچ کدام از این قالب ها هم خوشتان نیاید و برای شما کاربردی نباشد. میتوانید به سایت هایی که  قالب های بلاگفا را قرار میدهند رفته و کد قالب مورد نظر خود را دریافت و کپی کنید. 
برای نصب قالب دریافت شده کافیست بر روی گزینه “ویرایش قالب وبلاگ” کلیک کنید. 

گزینه ویرایش قالب وبلاگ بلاگفا 
در این صورت صفحه ویرایش قالب وبلاگ باز شده و شما میتوانید کدهای جدید را جایگزین کدهای نمایش داده کنید ( به جای کدهای قبلی کپی کنید) . بعد از قرار دادن کدها، بر روی گزینه “ثبت و باز سازی وبلاگ” کلیک کنید تا قالب جدید ذخیره شود. 

ویرایشگر گزینه ویرایش قالب وبلاگ در بلاگفا 
حالا میتوانید وبلاگ خود را مشاهده کنید، میبینید که قالب جدید اجرا شده و ظاهر وبلاگ شما تغییر کرده است. 
ویرایش قالب وبلاگ : برای ویرایش قالب وبلاگ کافیست از بخش “قالب وبلاگ و کدهای بکار گرفته شده در وبلاگ” بر روی گزینه “ویرایش قالب وبلاگ” کلیک کنید. با ورود به این بخش تمامی کدهای به کار فته و کدهای قالب را مشاهده میکنید. که شما میتوانید با توجه به نیازتان به ویرایش این کدها بپردازید. البته برای این کار شما باید حداقل با زبان های html و css آشنایی داشته باشید. 
کدها و جاوا اسکریپتهای اختصاصی کاربر 
کدها و جاوا اسکریپتهای اختصاصی کاربر ( کدهای سیستم های آمار بازدیدکنندگان، نظرسنجی، پخش آهنگ…) : 
شاید شما بخواهید ظاهر وبلاگ خود را متفاوت کنید یا از آمار وبلاگ خود با خبر شوید. 
در این صورت شما نیاز به اضافه کردن کد ها و جاوا اسکریپت های اختصاصی دارید. برای این کار بر روی گزینه “کدها و جاوا اسکریپتهای اختصاصی کاربر” کلیک کنید. در صفحه باز شده کدهای مورد نیاز دریافت شده خود را وارد کرده ( کدهایی همانند آمارگیر وبلاگ، سیستم نظر سنجی، کد های جاوا اسکریپت برای ظاهر وبلاگ) و بر روی گزینه “ثبت کدها” کلیک کنید. در این صورت کدها بر روی وبلاگ اعمال شده و شما با مشاهده وبلاگ خود میتوانید تغییرات را مشاهده کنید. 

گزینه کد و جاوا اسکریپت های اختصاصی بلاگفا 
البته برای اضافه کردن کدهایی همانند آمارگیر، نظر سنجی و…. از قسمت ویرایش قالب هم میتوانید استفاده کنید. 
تنظیمات عمومی وبلاگ 
تغییر تصویر مدیریت وبلاگ : برای تغییر تصویر مدیر وبلاگ، کافیست از قسمت “تنظیمات عمومی” بر روی گزینه “تغییر تصویر وبلاگ (تصویر نویسنده وبلاگ یا لوگوی وبلاگ)” کلیک کنید. 
حالا برای انتخاب و تغییر تصویر مدیریت وبلاگ بر روی گزینه “انتخاب تصویر جدید” کلیک کنید. توجه داشته باشید که تصویر ارسالی شما باید با پسوند Gif یا Jpg و همچنین نباید حجم آن بالاتر از ۵۰۰ کیلوبایت باشد. 
حالا برای ذخیره تنظیمات بر روی گزینه “ثبت تصویر جدید” کلیک کنید. 

گزینه انتخاب و تغییر تصویر مدیریت در بلاگفا 
تنظیمات کلی وبلاگ : در این بخش میتوانید اطلاعاتی که موقع ساخت وبلاگ وارد کرده بودید را تغییر دهید. همچنین میتوانید نحوه نمایش تاریخ در وبلاگ و تعداد نمایش نوشته ها در صفحه نخست و صفحات دیگر سایت را مشخص کنید. (در سری آموزش های قبلی این گزینه ها توضیح داده شدند) 

گزینه تغییر تنظیمات کلی وبلاگ در بلاگفا 
  
 تنظیمات امنیتی وبلاگ 
تغییر کلمه عبور : برای تغییر رمز عبور مدیریتی وبلاگ خود، از قسمت “تنظیمات امنیتی وبلاگ” بر روی گزینه”تغییر کلمه عبور” کلیک کنید. در کادر “کلمه عبور فعلی” باید کلمه عبور فعلی استفاده شده خود را وارد کرده و در کادر “کلمه عبور جدید” باید کلمه عبور جدید انتخابی خود را وارد کنید، در کادر “تکرار کلمه عبور” هم باید رمز جدید انتخاب شده خود را دوباره تکرار کنید. 

تغییر کلمه عبور مدیریت در بلاگفا 
تغییر ایمیل خصوصی : در این قسمت میتوانید ایمیل خصوصی خود را که در هنگام ساخت وبلاگ وارد کرده بودید را تغییر دهید. برای این کار بر روی گزینه “تغییر ایمیل خصوصی” کلیک کرده و از صفحه باز شده و در کادر کنار نوشته “کلمه عبور فعلی” رمز عبور فعلی خود را وارد کنید و از کادر کناری گزینه “ایمیل خصوصی جدید” هم آدرس ایمیل خصوصی جدید خود را وارد کرده و برای ذخیره تغییرات بر روی گزینه “تغییر ایمیل خصوصی” کلیک کنید. 

تغییر دادن تغییر ایمیل خصوصی مدیریت در بلاگفا 
  
درج وبلاگ در فهرست موضوعی وبلاگها در بلاگفا 
فهرست موضوعی وبلاگها در بلاگفا فهرستی است که در آن لیست وبلاگ های ساخته شده در این سیستم به تفکیک موضوع در آن قرار دارند که با انتخاب موضوع دلخواه، لیست وبلاگ هایی که به هر نحوی با آن موضوع سر و کار دارند نمایش داده میشوند. 
این فهرست موضوعی از منوی بالایی سایت بلاگفا با نام “فهرست وبلاگفا” در دسترس عموم قرار گرفته است. 

دسترسی به فهرست وبلاگها در بلاگفا 
توجه: برای درج در فهرست موضوعی وبلاگها بایستی حداقل پنج مطلب داشته و ده روز از زمان ثبت وبلاگ شما گذشته باشد 
برای درج وبلاگ خود در فهرست وبلاگها، بر روی گزینه “اتصال دامنه به وبلاگ” کلیک کنید.اگر همه شرایط ثبت در فهرست موضوعی را داشتید، صفحه ای باز میشود که در آن میتوانید موضوع وبلاگ خود را انتخاب کرده تا در بخش مناسبی در قسمت فهرست موضوعی بلاگفا قرار گیرد. 
در کنار نوشته “فهرست موضوعی” در این صفحه، منوی آبشاری وجود دارد که با انتخاب این منو و باز شدن زیر مجموعه های آن، میتوانید موضوعی که وبلاگ شما به آن ضمینه اختصاص دارد را انتخاب کنید. بعد از انتخاب موضوع، برای ثبت وبلاگ در فهرست موضوعی بر روی” ثبت در فهرست” کلیک کنید. 

نحوه درج وبلاگ در فهرست موضوعی وبلاگها در بلاگفا 
درصورتی که موضوع انتخاب شده با مطالب وبلاگ شما همخوانی نداشته باشد، وبلاگ شما از فهرست موضوعی حذف شده و دیگر امکان انتخاب موضوع را نخواهید داشت پس سعی داشته باشید نزدیکترین موضوع ضمینه اختصاصی کاری وبلاگ خود را انتخاب کنید. 
در صورتی که این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارید با پیغام “وبلاگ شما در فهرست موضوعی وبلاگها به ثبت رسید” روبرو خواهید شد. 
تهیه نسخه پشتیبان از مطالب وبلاگ 
با انتخاب این گزینه میتوانید از تمامی مطالبی که تاکنون در وبلاگ ارسال کرده اید یا به صورت ماهانه، نسخه پشتیبان ( بک آپ) بگیرید. 
البته بعد از گرفتن بک آپ از مطالب امکان وارد کردن بک آپ در سیستم بلاگفا وجود ندارد، و فعلا فقط این بخش امکان گرفتن نسخه ای از نوشته های مطالب را بر عهده دارد. 

صفحه گرفتن نسخه پشتیبان (بک آپ) از مطالب وبلاگ در بلاگفا 
  
اتصال دامنه به وبلاگ 
با اتصال دامنه به وبلاگ شما در واقع میتوانید آدرس وبلاگ خود را 
فرض میکنیم که آدرس وبلاگ شما new3dmodels.blogfa.com باشد. شما میتوانید با اتصال دامنه به وبلاگ، آدرس وبلاگ خود را به new3dmodels.com تغییر دهید. این کار باعث مستقل شدن و به نوعی تبدیل کردن وبلاگ به سایت مورد استفاده قرار میگیرد. 
ابتدا شما برای اتصال دامنه به وبلاگ باید دامنه مورد نظر را خریداری کنید. سایت های زیادی در ایران برای این کار وجود دارند، میتوانید با جستجو کلید واژه “خرید دامنه” در اینترنت به انبوه زیادی از این سایت ها دسترسی داشته باشید. 
نحوه اتصال دامنه به وبلاگ: برای این کار به روی گزینه “اتصال دامنه به وبلاگ” کلیک کنید. در صفحه باز شده شما ۴ کادر برای وارد کردن اطلاعت درخواست شده را مشاهده میکنید. 
اولین کادر از شما “نام دامنه یا آدرس وبلاگ” را درخواست میکند. در این کادر آدرس دامنه ای که خریداری کردید را وارد کنید. مثلا digital-art.ir 
در کادر بعدی “نام مالک یا مدیر دامنه” را وارد کنید. اگر شما مالک دامنه خریداری شده هستید نام خود را وارد کنید. 
در کادر بعد “تلفن مالک یا مدیر دامنه” را وارد کنید. 
در کادر بعدی “ایمیل مالک یا مدیر دامنه” را وارد نمایید. 
حالا برای تایید و ذخیره اطلاعات ارائه شده، بر روی گزینه “درج اطلاعات دامنه جدید” کلیک کنید. 

فرم درج اطلاعات مربوط به دامنه و اتصال دامنه در بلاگفا 
نکته بسیار مهم: بعد از اینکه اطلاعات را وارد کردید، باید DNS بلاگفا را در قسمت DNS های دامنه خود اضافه کنید تا عملیات اتصال دامنه به وبلاگ انجام گیرد. برای این کار در قسمت پایینی همان صفحه از بخش “نحوه اتصال دامنه به وبلاگ” DNS نمایش داده شده بلاگفا را کپی کنید. مثلا برای من این DNS نوشته شده : 
NS20.OURIRAN.NET NS21.OURIRAN.NET 

اطلاعات DNS برای اتصال دامنه به وبلاگ 
حالا باید به پنل مدیریتی دامنه خریداری شده خود مراجعه کرده و این اطلاعات را در بخش Name serverیا اطلاعات کارگزار دامنه خود اضافه کنید. اگر در این باره اطلاعات چندانی ندارید میتوانید از همان شرکتی که دامنه را خریداری درخواست پشتیبانی کنید و بخواهید آن ها برای شما DNS را تنظیم کنند. 
تغییر آدرس وبلاگ 
این یکی دیگر از امکانات خوب سیستم بلاگفا میباشد که شما با استفاده از آن میتوانید آدرس وبلاگ خود را تغییر دهید. قبل از تغییر آدرس وبلاگ به نکات زیر حتما توجه داشته باشید: 
۱-آدرس وبلاگ فعلی شما پس از تغییر آدرس وبلاگ حذف خواهد شد و شما یا فرد دیگری میتواند آنرا ثبت کند. 
۲-بعد از تغییر آدرس وبلاگ، همه مطالب و نظرات و دیگر اطلاعات به جز قالب وبلاگ و اسکرپیت های کاربر، به آدرس جدید منتقل میشوند 
۳-وبلاگ جدید با قالب پیش فرض خواهد بود. همچنین نام کاربری شما نیز تغییر و مشابه آدرس جدید وبلاگ خواهد شد. 
۴-آدرس وبلاگ جدید نبایستی وجود داشته باشد و اگر هم اکنون آنرا دارید باید آنرا حذف کنید تا امکان انتقال اطلاعات به آدرس جدید وجود داشته باشد. 
۵-تغییر آدرس و انتقال اطلاعات باعث می شود لینکهایی که در دیگر وبلاگها و سایتها به مطالب وبلاگ شما شده است کار نکند و همچنین موقعیت وبلاگ فعلی شما در موتورهای جستجوگر از بین برود بنابراین قبل از تغییر آدرس و انتقال مطالب وبلاگ در این مورد تامل یا با افراد فنی مشورت کنید. 
نحوه تغییر دادن آدرس وبلاگ : برای تغییر آدرس به قمست “تغییر آدرس وبلاگ” بروید. در کادر “کلمه عبور  فعلی شما” کلمه عبور فعلی برای ورود به قسمت مدیریتی بلاگفا را وارد نمایید. در کادر “آدرس وبلاگ جدید” هم آدرس جدید درخواستی وبلاگ خود را وارد کنید. 
در نهایت برای تایید تغییرات، بر روی گزینه “تغییر آدرس وبلاگ” کلیک کنید. 

فرم تغییر آدرس وبلاگ در بلاگفا 
در صورتی که عملیات موفقیت آمیز بوده باشد با پیغام “مطالب و نظرات به آدرس جدید منتقل شد” مواجه خواهید شد. 
تذکر: بعد از تغییر آدرس وبلاگ، سیستم بلاگفا شما را از قسمت مدیریتی وبلاگ خارج میکند و شما برای ورود باید اطلاعات ورود را وارد کنید. در این قسمت توجه داشته باشید که نام کاربری شما به نام جدیدی که برای وبلاگ خود انتخاب کرده بودید تغییر پیدا خواهد کرد. پس هنگام ورود در کادر نام کاربری، اول آدرس جدید وبلاگ خود را وارد کنید. ( همانند ثبت نام وبلاگ، این بخش قبلا توضیح داده شده است) . 
حذف وبلاگ : 
با انتخاب گزینه “حذف وبلاگ” شما قادر خواهید بود که وبلاگ خود را به کلی حذف کنید. با حذف وبلاگ تمامی مطالب و نظر ها حذف شده و قابلیت بازیابی وجود نخواهد داشت. 
برای حذف وبلاگ بلاگفا کافیست در کادر کناری گزینه “کلمه عیور مدیر وبلاگ” رمز عبور فعلی خود را وارد کنید و بر روی گزینه “حذف وبلاگ” کلیک کنید. 

نحوه حذف وبلاگ ساخته شده در بلاگفا 
امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از آن استفاده کرده باشید 
موفق و پیروز باشید  
·           
·           
          
  


مطالب مشابه :


تاریخچه مرکز آموزشی نوین توس

مرکز آموزشی نوین توس در منطقه محروم تبادکان ،جاده ورئیس اداره آموزش وپرورش




تعطیلی مدارس خراسان رضوی

کدکن، زبرخان، فریمان، میان جلگه، نواحی 7 گانه مشهد و تبادکان اداره آموزش وپرورش




همایش استانی بررسی محتوای علوم هشتم

مشارکت اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی ، اداره آموزش وپرورش تبادکان آموزش علوم با




مطلب جالب ریاضی

اداره آموزش وپرورش پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش وپرورش. گروه آموزشی الهیات تبادکان.




نقد وبررسی کتاب ریاضی هشتم

آخر بهمن 93 به دبیرخانه فراخوان واقع در گروه های آموزشی وتکنولوژی اداره آموزش وپرورش




فیش حقوقی فرهنگیان

,فیش حقوقی کارکنان اموزش وپرورش استان اداره اموزش وپرورش پرورش منطقه تبادکان




کارگاهآموزشی تحلیل وضعیت آموزشی جغرافیای 2

این وبلاگ توسط گروه آموزشی جغرافیای اداره کل آموزش وپرورش و مناطق تبادکان




معرفی مراکزمشاوره وخدمات روان شناختی آموزش وپرورش شهرستان مشهد ویژه دانشجویان مشاوره(تمرین عملی مشا

معرفی مراکزمشاوره وخدمات روان شناختی آموزش وپرورش تبادکان آ.پ اداره كل آموزش وپرورش




آموزش ساخت وبلاگ

اداره آموزش وپرورش ناحیه 6. گروه آموزشی الهیات تبادکان.




گردهمايي سرگروه هاي استان

گروه ادبیات فارسی تبادکان; اداره آموزش وپرورش آموزشی اداره کل آموزش و پرورش




برچسب :