سقف کاذب- انواع پوشش سقف

دقت در انتخاب نوع و طرح پوشش سقف و همچنین تناسب آن با نیاز و کاربری ٬ تاثیر بسزایی در ایجاد نمای داخلی مناسب در ساختمان دارد . لذا امروزه ترکیبی از روشهای سنتی نظیر گچ بری ٬ رابیتس اندود و ... در کنار روشهای نوین در اجرای سقف کاذب مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی قرار گرفته است علاوه بر این مزایای استفاده از انواع سقف کاذب پیش ساخته در ایجاد عایق های صوتی ٬ حرارتی و برودتی و ... موجب شده استفاده از این محولات به امری عادی در صنعت نوین ساختمان مبدل گردد .

از روشهای متداول در ایجاد سقف کاذب می توان به موارد زیر اشاره نمود :

1 – پوشش سقف با رابیتس و اندود

2- استفاده از انواع سقف های کاذب نواری نظیر لوکسالون ٬ فاساد ٬ تیغه ای ٬ پرده ای و دامپا . معمولا از سقف کاذب دامپا Dampa به دلیل پایداری مناسب در برابر رطوبت در مراکز صنعتی ٬ کشتی ها و ... استفاده می شود .

3 – استفاده از انواع سقف کاذب سلولی گریلیوم یا سقف کاذب باز ٬ سقفهای کاذب شبکه ای با دو نوع اجرا ( بصورت نگه دارنده – سپری – نمایان و یا نگه دارنده مخفی برای سازه های سبکتر ) و سقفهای کاذب بافل

در این میان انواع شبکه ای به دلیل تنوع بسیار زیاد در جنس و طرح قطعات ( تایل ها ) بیشتر مورد توجه طراحان بوده و معمولا در ترکیب با سایر روش ها نظیر گریلیوم نماهایی مورد استفاده قرار می گیرد .

سقف کاذب توسط رابیتس اندود : در این روش ابتدا رابیتس را که ورقه ای گالوانیزه با شبکه و برشهای خاص می باشد توسط مفتول به صورت دولا بر روی یک شبکه فرعی در سقف ٬ قرار می دهند سپس سطح آنرا با ملات می پوشانند . استفاده از رابیتس موجب می شود ملات به خوبی بر روی سقف قرار گرفته و سطحی صاف و یکدست ( بدون هرگونه ترک خوردگی ) ایجاد شود .

سقف کاذب گریلیوم : نمای این نوع سقف کاذب شبکه ای متقاطع از پروفیل های آلومینیومی ٬ آهنی ٬ PVC و یا ورق های آلیاژی می باشد که بصورت مناسبی رنگ شده اند . اجرای سقف کاذب گریلیوم نیز مانند سقف کاذب تایل توسط آویزهای فولادی می باشد . فواصل بین تیغه های و سایز آنها بصورت استاندارد 7.8 x 7.8 ٬ 10 x 10 x 5 ٬ 15 x 15 x 9 ٬ 20 x 20 x 9 ٬ 30x30x9 ٬ 40x40x19 ٬ 50x50x19 ٬ 60x60x19 ٬ 60x60x20 ٬ 40x40x20 در هر متر مربع می باشد .

سقف کاذب دامپا Dampa : دامپا یکی از پرکاربرد ترین انواع سقف کاذب نواری می باشد از ویژگی های این نوع سقف کاذب : 1 – قابلیت نصب از پایین ( مواردی که فاصله بین سقف کاذب و سقف اصلی کم است و نمیتوان با حرکت دادن قطعات آنها را از بالای نگه دارنده ها در محل مناسب قرار می گیرد 2 – مخفی شدن کامل سازه نگه دارنده در  پشت قطعات 3 – دسترسی آسان به پشت قطعات 4 – غیر قابل اشتعال بودن قطعات  5 – تنوع رنگ 6 – مقاوت مناسب در برابر رطوبت ٬ باکتریها و مواد شیمیایی


مطالب مشابه :


سقف کاذب

سقف کاذب هم با ارتفاعی استاندارد از سقف قرار گرفته و با ایجاد نور مخفی دکوراسیون منزل.




سقف کاذب- انواع پوشش سقف

سقف کاذب دامپا Dampa : رازهایی درباره ی دکوراسیون داخلی منزل. تضاد رنگ ها در دکوراسیون داخلی




اینه های زینتی برای دکوراسیون داخلی منزل

آسمان مجازی - سقف کاذب طرح آسمان - اینه های زینتی برای دکوراسیون داخلی منزل - آسمان مجازی




کناف ، سقف های کاذب و دیوار های کاذب...

کناف ، سقف های کاذب و دیوار ۱- چند دستگاه منزل مسکونی با تمام تجهیزات که در اختیار




راهنمایی خرید سقف کاذب

سقف کاذب - راهنمایی خرید سقف کاذب افراد معمولی که این سقفها را برای منزل مسکونی نیاز




برچسب :