ساخت کوادکوپتر

1 . مکانیک :
مکانیک کوادکوپتر ها به صورت ساده از 4 قسمت برای نصب موتورها و قسمتی برای نصب مدار الکترونیکی و قسمتی برای نصب باتری و قطعات دیگر مانند گیرنده و ... و قسمتی برای نصب دوربین که این قسمت معمولا به صورت مانت دوربین 2 محوره طراحی می گردد که از لرزش های حاصل از موتور ها و عوامل محیطی دیگر ، بر تصویر ضبط شده تاثیر نگزارد
بیس اغلب فریم ها برای کوادکوپتر معمولا به صورت + می باشد و یا می توان به صورت چهار چوب به صورت # طراحی کرد
بهترین گزینه برای ساخت بدنه کوادکوپتر استفاده از فیبرکربن میباشد که به دلیل موجودیت کم ، از آلومینیوم و یا چوب برای بیس و برای جایگاه نصب موتور و مدار و ... از پلکسی و یا فایبرگلاس (فیبر مدار چاپی) برای این منظور استفاده می شود
جزء دیگر مکانیک کوادکوپتر ها ، ملخ می باشد که دارای 2 مشخصه گام و سایز است که نسب به موتور انتخاب می شود و با دریافت کردن دیتاشیت موتور می توانید ملخ های معرفی شده برای استفاده با موتور مورد نظر را مشاهده نمایید

2 . الکترونیک :
مدار الکترونیکی (فلایت کنترلر) که برای کنترل موتور ها و تنظیم سرعت آنها نسبت به داده های دریافتی از سنسور ها و گیرنده رادیوکنترلر و ماژول ها و ...

××× برای شروع کار می توانید از برد فلایت کنترلر سورس باز KKMulticopter استفاده کنید که به رادیوکنترلر 4 کاناله و 3 عدد جایرو برای Yaw و Pitch و Roll و قابلیت کنترل 6 موتور را دارد.
سنسور ها و ماژول هایی که در فلایت کنترلر ها استفاده می شود مانند :
1- جایرو : برای اندازه گیری شتاب خطی می باشد
2- سنسور شتاب سنج : برای اندازه گیری شتاب زاویه ای می باشد
3- GPS
4- فرستنده گیرنده
5- بارو متر
6- میدان سنج مغناطیسی
7- فاصله سنج
و ...

××× به دلیل هزینه بالای جایرو ، برای کمتر شدن هزینه ساخت از جایرو های موجود در دسته بازی کنسول Wii با نام Wii Monition Plus استفاده می شود

اسپیدکنترلر :
مارک های چینی موجود در بازار که از کیفیت خوبی نیز برخوردار است مانند TowerPro و MyStery و DualSky و HobbyWing
برای استفاده در کوادکوپتر معمولا از اسپیدکنترلر های 30 آمپر استفاده می شود که قیمت های تقریبی به صورت زیر است :
1 . MyStery 30A : قیمت 33000 تومان
2 . TowerPro 30A : قیمت 26000 تومان
3 . HobbyWing 30A : قیمت 37000 تومان

مشخصات اسپیدکنترلر ها :

1 . رنج جریان های مورد نیاز برای بلند شدن پرنده از زمین از 15 آمپر به بالا شروع می شود و خیلی عادی است اگر پرنده شما در لحظاتی 30 آمپر هم مصرف نماید ساخت این مدار با این توانایی آمپر دهی چقدر هزینه دارد ؟

2 . باطری یکی از قطعات گران قیمت روی پرنده است ( در بسیاری از موارد گرانترین قطعه است اگر با رنج قیمت آشنا نیستید به عنوان مثال یک باطری 3 سل با 2200 میلی آمپر ساعت و 25c در حدود 60 الی 70 هزار تومان قیمت دارد ) آپشن های حفاظتی که در هنگام تخلیه و حد مینیمم ولتاژ باطری باید لحاظ شود توسط اسپید کنترلر قابل برنامه ریزی است تا از آسیب باطری جلوگیری شود!

3 . رزولیشن اسپید کنترلر ها به مفهوم کمترین بازه تغییرات عرض پالس سیگنال PWM ورودی که توسط اسپید قابل درک است و دیده می شود بطور قابل قبولی کم است!

4 . کالیبراسیون اسپید کنترلر ها برای مینیمم و ماکزیمم سرعت برای یک موتور قابل برنامه ریزی است

6 . برای انواع موتور ها با تعداد قطب های مختلف قابل برنامه ریزی است

7 . تنظیماتی همچون Brake,Battery type,Rotation reverse,Soft start,Under voltage,Timing,Frequency,Active RPM Control
مانند تنظیمات برای انواع باتری ها و تنظیمات فرکانس و .... که این قابلیت ها توسط رادیوکنترلر و بوق هایی که توسط اسپیدکنترلر تولید میشود ، قابل تنظیم است

و بسیاری از امکانات دیگر ....

رادیوکنترلر :
برای شروع می توانید از رادیوکنترلر با قیمت کم استفاده کنید که نمونه زیر مناسب می باشد :
WFLY 4 Channel 2.4Ghz
این مدل رادیو کنترل 4 کانال است و در فرکانس 2.4 گیگاهرتز می باشد و در جعبه آن رادیو کنترل و ریسیور موجود است.

باتری :
باتری باید متناسب با نوع موتور انتخاب شود (مراجعه به دیتاشیت موتور)
باتری های مورد استفاده در کوادروتور باتری های لیتوم پلیمر Li-Po و با آمپر متوسط بین 2000 تا 2500 میلی آمپر و 3 سل و میزان تخلیه و دشارژ بین 20c تا 30c انتخاب می شود که باز هم لازم به ذکر است که باتری باید متناسب با موتور مورد استفاده انتخاب شود (مراجعه به دیتاشیت موتور)
قیمت متوسط بین 50000 تومان تا 80000 تومان می باشد

××× لازم به ذکر است که از شارژر ها و بالانسر های مخصوص استفاده نمایید
شارژر های IMAX مدل B6 (مولتی شارژر) یا (شارژر همه منظوره) با قیمت تقریبا 70000 تومان

 


ربات پرنده

رباتهای پرنده شاید تمامی پرنده های بی سرنشین رو در بر بگیره اما از نظر خیلی از کارشناسها کوادرتور ها میتوانند به حق این لقب رو یدک بکشند چون ترکیبی از مکانیک پرواز - الکترونیک و کامپیوترند.

اما کوادرتور چیست؟؟؟ کوادرتور یا کوادروکوپتر یا پرنده چهار ملخه نوعی عمودپرواز است که بخاطر استفاده از چهار ملخ بصورت صلیبی این لقب را به ان داده اند. این نوع پیکربندی به پرنده این امکان را میدهد تا پرنده بتواند به راحتی و بطور مساوی در تمامی جهات حرکت کند و قدرت مانور فوق العاده ای داشته باشد. اما این پرنده بر خلاف ظاهر ساده خود بسیار بسیار پیچیده است بطوری که طراحی این نوع از پرنده ها در کشورهای محدودی انجام میگیرد و در کشور ما ایران تقریبا فقط تیم MRL از دانشگاه قزوین تونسته تا حدودی به این فناوری دست پیدا کنه . اما مشکل بزرگی که بر سر طراحی همچین پرنده هایی وجود دارد مسئله پایداری این نوع از پرنده هاست که کار بسیار پیچیده ای است . در زیر به برخی از مشکلاتی که ممکن است تعادل پرنده را برهم بزند خواهیم پرداخت تا بیشتر با این مشکلات اشنا بشید.

1)تغییر دور ناخواسته پره ها و عدم تعادل در سرعت چرخش پره ها: این امر ممکن است بخاطر عوامل زیاد و گوناگونی اتفاق بیفتد ازجمله اصطحکاک متفاوت موتورها بخاطر کثیفی موتورها یا همدور نبودن خود موتورها یا عدم همخوانی استپهای کنترل دور یا مسائلی از این دست

2)عدم تعادل وزنی پرنده: این مسئله که بسیار شایع است ممکن است بخاطر عواملی چون تغییر مرکز ثقل و یا نصب نامتقارن تجهیزات اصلی و یا فرعی مانند دوربینها و سنسورها و یا عوامل خارجی دیگر رخ دهد

3) اما مهمترین مسئله در عدم پایداری باد است: باد به تنهای میتواند تعادل تمامی پرنده ها را برهم بزند و کوادرتور هم جدا از این مسئله نیست.اما بادها جور دیگری هم خودنمایی میکنند و ان تاثیر باد ناشی از خود ملخها که شامل جریان گردابی ملخها و جریان برگشتی از سطح زمین میشود که بصورت نامتعادل به خود پره ها و بدنه پرنده برخورد کرده و بشدت تعادل پرنده را برهم میزند.

اما اثر مشکل عدم تعادل به این گونه است که اگر پرنده به هر دلیلی از دلایل فوق 1درجه و شاید هم کمتر از تعادل خارج شود بردار رانش موتورها از حالت عمود خارج شده و پرنده به صورت ناخواستا به یک سمت حرکت میکند که این امر با ازدیاد زاویه ناپایداری سرعت بیشتری میگیرد به طوری که باعث برخورد ناخواسته و عدم ثابت ایستادن پرنده میشود و در نهایت منجر به سقوط و انهدام پرنده میشود.



تقویت کننده توان یک وات برای باند 2.4 گیگاهرتز

توضیحات:اگر برای فرستنده 2.4 گیگاهرتز خود به توان بالا نیاز دارید این تقویت کننده برای شما مناسب خواهد بود. این تقویت کننده برای تقویت سیگنالهای Wi-Fi در باند 2.4گیگاهرتز با استاندارد802.11 b/g طراحی و تولید شده تا با تقویت سیگنال های ارسالی و دریافتی، پوشش و کارایی شبکه Wi-Fi را افزایش دهد.

این تقویت کننده یا بوستر توان، در کاربردهای UAV و FPV هم کاربرد دارد. با تقویت توان سیگنال 2.4 گیگاهرتز تا سطح یک وات می توانید برد ارسال و دریافت سیگنال را تا میزان 4 تا 8 مایل افزایش دهید.

این بوستر برای افزایش برد سیستمهای رادیو کنترل یا RC نيز مناسب است.

بسته این محصول شامل بوستر تقویت توان ، آداپتور 6 ولت، کابل مبدل SMA Male به RPSMA و یک آنتن است.

مشخصات:

  • تقویت توان سیگنال های بیسیم در محیطهای داخلی
  • افزایش پوشش شبکه و کارایی شبکه های Wi-Fi
  • نصب آسان بین آنتن و کانکتور آنتن
  • باند فرکانسی: 2400 تا 2500مگاهرتز
  • حالات کارکرد: دو طرفه ، half-duplex، سويیچ اتوماتیک از حالت فرستنده به گیرنده
  • نوع کانکتور: SMA با امپدانس50 اهم
  • بهره فرستنده: 15dB
  • بهره گیرنده: 12dB
  • پاسخ فرکانسی: 3.5dB بطور معمول
  • ولتاژ تغذیه: 5 تا 7 ولتDC
  • دمای کاری: 20- تا 70 درجه سانتی گراد
  • جنس قاب: آلومینیوم قالب ریزی شده.
  • وزن: 360 گرم

توجه: بوستر را بدون آنتن روشن نکنید. در بسیاری ازسیستمهای رادیویی توان بالا، روشن کردن سیستم بدون آنتن به طبقه تقویت کننده آسیب میرساند.


فرستنده و گيرنده فرمان دو كاناله

توضیحات: اين محصول يك فرستنده و گيرنده فرمان دو كانال به صورت Wireless يا بيسيم است.با استفاده از اين سيستم مي‌توانيد فرامين روشن و خاموش را به صورت بيسيم در فواصل2 تا 3 كيلومتر ارسال و دريافت كنيد. توان خروجي فرستنده اين 500 ميلي وات و حساسيت گيرندگي آن بالاست.

با استفاده از ترمينال پيچي تعبيه شده روي بدنه ولتاژ تغذيه و پايه‌هاي ورودي و خروجي را متصل كنيد.

براي اتصال ورودي دو پايه I1 و I2 در نظر گرفته شده است. براي هر كانال خروجي نيز دو پايه همنام O1 و دو پايه همنام O2 روي ترمينال پيچي مشخص شده است.

براي هر خروجي يك رله در نظر گرفته شده است و دو پايه خروجي‌هايO1 و O2 در حقيقت دو سر ترمينال يك رله هستند. با اتصال ولتاژ 5 ولت به پايه I1 يا I2 رله‌ خروجي در طرف گيرنده مقابل تحريك شده و دو پايه ترمينال‌هاي O1 يا O2 به يكديگر متصل مي‌شوند.

اين محصول براي سوييچ نجهيزات مختلف يا ارسال فرامين كنترلي در فواصل طولاني كاربرد دارد. با استفاده از خروجي رله مي‌توانيد يك سيستم را روشن و خاموش كنيد.

فركانس كاري اين محصول 433 مگاهرتز و داراي 8 كانال فركانسي قابل تنظيم است. با تنظيم نرم افزاري كانال مي‌توانيد از چندين گيرنده و فرستنده 433 مگاهرتز بدون تداخل فركانسي استفاده كنيد.

مشخصات:

  • فرستنده و گيرنده فرمان 2 كانال
  • ارسال و دريافت فرمان‌هاي كنترلي ON/OFF
  • فركانس كاري 433 مگاهرتز
  • داراي 8 كانال فركانسي قابل تنظيم
  • خروجي به صورت رله قابل سوييچ ولتاژ 30 ولت با جريان 1 آمپر
  • توان خروجي فرستنده راديويي 500ميلي وات
  • حساسيت گيرنده: 123dBm-
  • جريان كاري 300 ميلي آمپر، جريان استندباي 30 ميلي آمپر
  • ولتاژ تغذيه: 12 ولت
دوستان منتظر کارهای دیگری از حقیر باشید تا بتونید هواپیماهایی که خودتون می سازید رو پرواز بدید در پست بعدی عکس و فیلم پرواز رو خواهم گذاشت با آرزوی موفقیت برای همگی ارادتمند شما میثم غریبی از ایذه 


مطالب مشابه :


آموزش کامل ساختن کوادکوپتر

آموزش کامل ساختن کوادکوپتر. در این پست آموزش ساختن کوادکوپتر را برایتان آماده کرده ایم .




آموزش ساخت ربات پرنده (کوادکوپتر) -قسمت 1

Yazd Robotic - آموزش ساخت ربات پرنده (کوادکوپتر) -قسمت 1 - یزد رباتیک - Yazd Robotic




اموزش ساخت کوادروتور با استفاده از برد KK

اموزش ساخت کوادروتور با استفاده از برد kk. کوادرتور چیست ؟ کوادرتور یا کوادکوپتر یا پرنده




آموزش پرواز هلیکوپتر رادیوکنترل 3 دی وی دی

- آموزش پرواز هلیکوپتر رادیوکنترل 3 دی وی دی , به ایران سرگرمی خوش آمدید ایران سرگرمی تخصصی




ساخت کوادکوپتر

مکانیک کوادکوپتر ها به صورت ساده از 4 قسمت برای نصب موتورها و قسمتی آموزش تهیه سوخت




برای اولین بار در ایران ::: 2 مجموعه آموزشی هلیکوپترهای کنترلی :::

آموزش عملی پرواز با هلیکوپترهای ۴ کانال قیمت این مجموعه گرانبها انواع کوادکوپتر




HAMMER S18 6719-F

- hammer s18 6719-f , به ایران سرگرمی خوش آمدید ایران سرگرمی تخصصی ترین مرکز فروش و تعمیرات انواع




TOMAHAWK BX 6195-F

انواع کوادکوپتر dvd آموزش پرواز هلیکوپتر 4




TOMAHAWK ST 6197-F

- tomahawk st 6197-f, به ایران سرگرمی خوش آمدید ایران سرگرمی تخصصی ترین مرکز فروش و تعمیرات انواع




برچسب :