تحقیق : در زمینه طلاق 70 صفحه

مسئله طلاق از مسائل مهم روز بوده و مبتلا به جامعه کنونی ما می باشد و بقول استاد شهید مطهری  « طلاق بیماری قرن یا طاعون قرن » می باشد که البته تاکنون روانشناسان و جامعه شناسان و فقها و حقوقدانان کتابهای فراوانی درباره طلاق و عوامل و پی آمدهاو راه های جلوگیری از آن را بر اساس تخصص و تحقیقات خود به رشته تحریر در آورده اند تا شاید کمکی برای رفع این بلای خانمان سوز و یا حداقل چیزی برای پیشگیری از این شوم ناخواسته شود .
   در این تحقیق سعی شده است که طلاق را تشریح کرده و عوامل و آثار مترتب آن را بیان کنیم و به اندازۀ توان اندک علمی خود زوایای آن را روشن سازیم .
   طلاق پديده اي اجتماعي است و همانند ساير پديده هاي اجتماعي متأثر از يک عامل  نيست ، بلکه مجموعه اي از عوامل در آن دخالت دارند.
   اگرچه به طور دقیق معلوم نیست که از چه زمانی طلاق رایج گردید  اما به تحقیق می توان پیدایش طلاق را با انحطاط نظام هرج و مرج جنسی مرتبط دانست . قدیمیترین قانون مدنی که در این خصوص بدست آمده است قانون حمورابی است این قانون مشتمل بر 282  ماده بوده است که متأسفانه 60 مادۀ آن توسط فاتح ایلامی که آن را به شوش می برده محو گردیده است . آنگونه که از قانون مزبور استنباط می شود خانواده در بابل اساس اجتماع محسوب می شده و هم چنان که در سومر و آکد و آشور معمول بوده است رئیس خانواده ( مرد)  می توانست در مواردی که زن تا مهلت معین صاحب فرزند نمی شد وی را طلاق دهد و نیز اگر زنی بیماری مزمن داشت مرد بدون آنکه او را طلاق دهد می توانست زن دیگری اختیار کند و همسر اول اختیار داشت که یا به خانۀ پدرش برود یا با وضعیت موجود ساخته و در خانۀ شوهر بماند .  ولی امروزه شوهر بخواهد زن خود را طلاق دهد باید به دادگاه رجوع کند و دادگاه با ارجاع اختلاف به داوری اقدام به اصلاح بین زوجین خواهد کرد و درصورتیکه بین زن و شوهر سازش نشود گواهی عدم امکان سازش به شوهر خواهد داد . دفتر طلاق پس از دریافت گوتهی عدم امکان سازش به اجرای صیغه طلاق و ثبت آن اقدام خواهد کرد .
   طبق مواد قانوني دادگاه هاي خانواده، مهم ترين علت طلاق ،اعتياد و مسأله ترک نفقه است. از آنجا که فرد معتاد قادر به کسب شغل شرافتمندانه اي نيست ،لذا به انواع و اقسام جرايم اجتماعي روي مي آورد، شرافت خانوادگي را فداي به دست آوردن مواد مخدر مي کند و زن دچار مشکل نفقه مي شود. لذا زن در چار چوب ترک نفقه به دادگاه خانواده مراجعه مي کند. اعتياد مي تواند علل شخصي، روحي، رواني و اجتماعي داشته باشد.
   دادگاهها همیشه یکی از شلوغ ترین و پر ماجرا ترین فضا های اجتماعی اند ؛ دعوا،طلاق ، قتل ، دزدی ، تصادف و انواع و اقسام حوادث مختلف... همه این وقایع هنوز شکل نا بهنجارشان را حفظ کردن و از نظر عوام امری غیر عادی اند . اما طلاق نسبت به گذشته حالت نابهنجارش را دارداز دست می دهدو به قولی مقبولیت اجتماعی پیدا می کند . شاید مشکلاتی که منجر به طلاق می شود نسبت به مشکلات پدرو مادرهای قدیم خیلی بی اهمیت تر باشدولی با وجود این بی اهمیتی چندعامل باعث شده که طلاق امری نسبتاً عادی باشد مثل مقبولیت اجتماعی طلاق ، کاهش وابستگی اقتصادی زنان به مردان ، فرم های جدید شکل گیری خانواده مثل بوجود آمدن انواع هم خانگی ها که دونفر بدون ازدواج وتعهد  زیر یک سقف زندگی می کنند ٬ روابط جنسی دارند و هر زمان که احساس کنند که به درد هم نمی خورند از هم جدا می شوند ، البته بعضی وقت ها هم به این نتیجه می رسند که برای هم ساخته شده اند و تصمیم می گیرند با هم ازدواج کنند . اما مسئله دیگری هم وجود دارد ، اینکه عوامل طلاق از جامعه ای به جامعه دیگه فرق می کند یعنی هر جامعه ای نسبت به فرهنگ و نوع زندگی که در آن وجود دارد عوامل طلاق آن هم متفاوت است .

ادامه این متن ۷۰ صفحه ای رو از اینجا بگیرید

فهرست مطالب این پروژه رو هم از اینجا بگیرید

موضوع این پروژه هست انحلال نکاح

password: lordesyah.blogfa.com

اینم پسورد باز نگید پسورد نبودا11.gif


مطالب مشابه :


تحقیق درباره طلاق تحقیق اینترنتی آماده پرینت (یاهو)

yahoo - تحقیق درباره طلاق تحقیق اینترنتی آماده پرینت (یاهو) -




طلاق

تحقیق - طلاق اگر درباره هر موضوعی تحقیق لازم داشتید در قسمت نظرات موضوع آن را بنویسید تا




تحقيق در مورد طلاق , مقاله در مورد طلاق

ازدواج و طلاق (سردفتر ) ممکن است این زنی باشد که تردید کمتری درباره نفس طلاق داشته باشد.




مقاله درمورد طلاق

درباره همسر آینده خود تحقیق کنند تا به شناخت کافی برسند، انتخاب رشد ۲۱ درصدی آمار طلاق




طلاق

مقاله تحقیق رفیق ملاویسه - طلاق - 1- تاکيد فراوان درباره دقت در انتخاب




طلاق

موضوع تحقیق: بررسی اثرات طلاق بر پیشرفت تحصیلی فرزندان در دوره ابتدایی در بخش کورین زاهدان




مقاله بررسی مسئله طلاق علل وعوامل اصلی آن

در این تحقیق به این موضوع می پردازیم. درباره ی طلاق عقاید و نظرهای مختلفی ابراز شده است.




تحقیق : در زمینه طلاق 70 صفحه

محل استقرار رمان خوانها - تحقیق : در زمینه طلاق 70 صفحه - ××× دانلود فیلم ، دانلود بازی




برچسب :