هزينه سالانه قرص ام.اس برای هر بیمار 45 ميليون تومان

سالهاست که بيماران مبتلا به ام اس اخباري مبني بر دستيابي محققان به داروهاي خوراکي را مي شنوند و در انتظار خلاصي از دست تزريق داروهاي موجود هستند که مي بايست به صورت يک روز در ميان و يا هفتگي دريافت شود. 
کپسول گيلنيا اما اولين دارويي است که حالا پس از سالها تحقيق و گذراندن مراحل آزمايشي دارد به مرحله ي عملياتي شدن نزديک مي شود. اما ويژگي اين دارو، زمان ورود به بازار ايران و قيمت اين دارو براي بيماران ايراني مبتلا به ام اس حائز اهميت است ----------------------------------- 
رئيس کميته علمي انجمن بيماران ام اس درباره ي اولين داروي خوراکي درمان ام.اس گفت: کپسول گيلنيا احتمالا تا دو ماه ديگر به بازار جهاني وارد مي شود اما زمان ورود آن به ايران مشخص نيست. 
دکتر محمدعلي صحرائيان در گفت و گو با خبرنامه ام.اس با بيان اينکه تاکنون اين دارو نه در ايران و نه در جهان مورد استفاده ي عمومي قرار نگرفته است، تصريح کرد: داروي جديد ابتدا بايد وارد بازار جهاني شود، پس از اينکه در ايران نيز ثبت شد پزشکان آن را مورد آزمايش قرار بدهند و پس از تاييد مورد استفاده ي بيماران قرار گيرد. 
وي زمان ورود گيلنيا به ايران و مدت زمان مورد نياز براي تاييد آن، قابل پيشبيني ندانست و گفت: داروي خيلي خوبي است هر چند عوارض هايي از آن گزارش شده است که بايد مراقب آن عوارض بود. به هر حال وقتي به ايران برسد ما نيز تحقيقات و بررسی های خود را درباره ي آن شروع خواهيم کرد. 
صحرائيان در پاسخ به اين پرسش که آيا با ورود اين داروي خوراکي به بازار ديگر دوران داروهاي تزريقي پايان مي يابد، گفت: به طور طبيعي تزريق ها هم کم تر خواهد شد اما هيچ وقت حذف نمي شود. 
وي توضيح داد: در مورد بيماراني که داروهاي تزريقي عوارضي نداشته باشد کماکان ادامه مي يابد و نياز به تغيير دارو نيست. 
صحرائيان گفت: کپسول گيلنيا براي بيماراني تجويز مي شود که ام اس آنها نوع عودکننده و فروکش کننده است. 
وي درباره ي تاثير اين داروي جديد بر روي بيماراني که در وضعيت حاد به سر مي برند گفت: روي آنها اصلا تاثيري ندارد، فقط کساني که وضعيتشان حدا نيست و اکنون از اينترفرون ها استفاده مي کنند مي توانند قرص را جايگزين داروهاي تزريقي کنند. 
دکتر صحرائيان همچنين درباره ي قيمت احتمالي کپسول هاي گيلنيا گفت: هنوز که قيمت گذاري نشده اما حدس ما اين است که هزينه ي استفاده ي از آن براي هر بيمار در سال حدود 45 هزار دلار باشد. 
وي با تاييد بالا بودن قيمت اين دارو براي استفاده ي عمومي در ايران، ابراز اميدواري کرد که بيمه در تامين هزينه ي بسيار بالاي اين دارو به بيماران نيازمند کمک کند.


مطالب مشابه :


قرص "ام اس" تولید شد

قرص "ام اس سازندگان دارو ، در انتظار تایید نهایی اداره دارو و غذای امریکا ، اف دی ای




تایید قرص کلادربین در استرالیا

ام اس. ام اس. صفحه تایید قرص کلادربین در دی ۱۳۹۳. مهر




هزينه سالانه قرص ام.اس برای هر بیمار 45 ميليون تومان

ام اس - هزينه سالانه قرص ام.اس برای هر بیمار 45 ميليون تومان - - ام اس. دی ۱۳۹۳. مهر




اس ام اس و آف مخلوط 2

اس ام اس ها و آف ها و عکس های دکتره میگه زن شما به جای قرص ضد حاملگی اسمارتیز دی ۱۳۸۶ آذر




فروش محصولات شرکت SCITEC

پی اچ دی -ماسل تچ -دایماتیز -سن -سان -الیمپ -بی اس ان اسلیمینگ -قرص سولار -فارماتون




مامان سارا 03#

شیاف پروژسترون 400 میلی روزی 3 تا- قرص آ اس آ-اسید فولیک ** تعداد دفعات اي وي اف يا دی ۱۳۹۳




فروش محصولات شرکت OLIMP

پی اچ دی -ماسل تچ -دایماتیز -سن -سان -الیمپ -بی اس ان -گاسپاری -بیوتچ t-100 محرک تستوسترون




آمپول hcg در بدنسازی؟

اغلب استروئید ها پس از مصرف در بدن به دی هیدرو اگر سطح ال اچ و اف اس اچ بالا بوده قرص ال




برچسب :