اخبار طبی (ازمنابع ایرانی)

  به گزارش موسسه طب ايالات متحده، ساليانه حدود 98 هزار مورد مرگ و مير در آمريکا به علت خطاهاي قابل پيشگيري پزشکي رخ مي‌دهد و به همين دليل از سال 2006 بيمارستان‌ها ملزم به گزارش اين موارد به مقامات رسمي بهداشتي درماني ايالات مربوطه شده‌اند.

 پزشکان و پرستاران همچنان درصدد موقعيت‌هاي شغلي
WebMD: به گزارش خبرگزاري شمال غربي اينديانا در سال 2010 نيز همچنان ارايه‌دهندگان خدمات پزشکي بهداشتي و مراقبتي در ميان 10 شغل پرموقعيت و پردرآمد در سطح جامعه آمريکا قرار دارند. اين خبرگزاري‌ اعلام کرده است در ميان 10 شغل پردرخواست و با اعلام نياز وسيع در سطح آمريکا، پرستار مجرب و ارايه‌دهندگان مراقبت‌هاي بهداشتي در منزل در ميان پردرآمدترين‌ها قرار دارند.
 طبق اعلام مقامات رسمي بهداشتي ايالات متحده آمريکا اين کشور در سال 2025 با کمبود قابل توجه پرستار در سطح کشور روبه‌روست و بنابراين دانشکده‌هاي در رشته پرستاري اين کشور بايد ساليانه حدود 30 هزار فارغ‌التحصيل پرستاري داشته باشند تا نيازهاي موجود را تامين کنند.

  پيشگويي از طريق شخصيت دانش‌آموزان
Medical News Today: در حالي که هر ساله تعداد بسياري از دانش‌آموزان براي تحصيل در رشته پزشکي تلاش مي‌کنند سه روان‌پزشک با بررسي تست‌هاي شخصيتي پيش‌بيني کردند که چه دانش‌آموزاني مي‌توانند در آينده در اين رشته موفق شوند.
اين روان‌پزشکان ادعا کردند که نتايج حاصل از مطالعه آنها حاکي از آن است که فاکتورهاي شخصيتي مي‌توانند ارزش پيش‌بيني‌کننده در موفقيت دانش‌آموزان در رشته‌ پزشکي داشته باشد. اين پژوهشگران اظهار کردند تست‌هاي شخصيتي بايد به عنوان يکي از برنامه‌هاي اصلي در زمان پذيرش دانشجويان پزشکي در دانشگاه‌ها گنجانده شود زيرا تيپ‌هاي شخصيتي مختلف مي‌تواند بر ميزان موفقيت پزشکان در آينده تاثيرگذار باشد.
اين پژوهشگران روي 600 دانشجوي پزشکي بلژيکي و آمريکايي تحقيق کردند تا بتوانند تعيين کنند آيا فاکتورهاي شخصيتي مي‌تواند در موفقيت اين دانشجويان در آينده نقش داشته باشد يا خير؟
دانشجويان در سال اول ورود به دانشگاه اين تست‌هاي شخصيتي را تکميل مي‌کردند و سپس عملکرد آنها طي شش سال دوره پزشکي مورد ارزيابي قرار مي‌گرفت. ديلچرت، يکي از پژوهشگران طرح در اين مورد مي‌گويد: «در حال حاضر براي ورود به دانشکده پزشکي از تست MCAT استفاده مي‌شود. اين آزمون تنها توانايي شناختي دانش‌آموزان را مي‌سنجد و شخصيت دانش‌آموزان را مورد ارزيابي قرار نمي‌دهد در حاليکه به نظر مي‌رسد فاکتورهاي شخصيتي نقش مهمتري در تربيت يک پزشک موفق داشته باشند.»
وي در ادامه افزود: «با توجه به اينکه تيپ‌هاي شخصيتي و روش‌هاي آموزش پزشکي در سراسر دنيا تقريبا مشابه است به نظر مي‌رسد اين دو عامل نقشي اساسي در روند آموزشي دانشجويان پزشکي ايفا کنند.»
اين پژوهشگران نشان دادند صفات شخصيتي مي‌تواند به شدت روي عملکرد دانشجويان تاثير بگذارد. به عنوان مثال افراد منضبط و هوشيار در رشته پزشکي موفق‌ترند. هوشياري  و تيزبيني دانش‌آموز نه تنها در سال‌هاي ابتدايي (يعني هنگام گذرندان دروس تئوري) بلکه در دوره‌هاي باليني نيز باعث موفقيت دانشجويان پزشکي مي‌شود.
اين مطالعه نشان داد دانش‌آموزان برون‌گرا اگرچه در در دروس  تئوري نمرات خوبي ندارند، اما در دوره‌هاي باليني موفقيت بيشتري داشته و در کل پزشکان موفق‌تري هستند. نتايج حاصل از اين مطالعه به تازگي در نشريه
Applied Psychology به چاپ رسيده است.

  هر پزشک، 8200 دلار
Detroit News: صنعت داروسازي يکي از پردرآمدترين فعاليت‌هاي اقتصادي را در سطح جهان تشکيل مي‌دهد. به گزارش خبرگزاري‌ها شرکت‌هاي داروسازي ساليانه بيش از 27 ميليارد دلار صرف بازاريابي و تبليغات خود مي‌کنند که نتيجه آن استفاده غيرمنطقي و بدون شواهد علمي از بسياري از داروهاست. طبق اين آمار، تنها در ايالات متحده آمريکا، اين شرکت‌ها به ازاي هر پزشک 8200 دلار در سال صرف تبليغ، معرفي و تحريک مخاطبان به مصرف يا تجويز دارو مي‌کنند.

  درماني به قيمت 790 هزار دلار
Medical News Today: هزينه درمان‌هاي جراحي در ايالات متحده بسيار سنگين و کمرشکن شده است. مطالعه جديد حاکي از آن است برخي از بيماران آمريکايي به علت ناتواني در پرداخت هزينه‌ها جان خود را از دست مي‌دهند. اين مطالعه اذعان مي‌دارد هزينه‌ جراحي پيوند قلب به همراه يک سال داروهاي مورد نياز پس از انجام جراحي حدود 787 هزار دلار مي‌شود که رقم غيرقابل پرداختي براي اکثر شهروندان جامعه آمريکا محسوب مي‌شود.

بدقولي‌ کشورهاي توسعه‌يافته در اهداي واکسن آنفلوانزاي خوکي

Medical News Today:  آنه اسکوکات، مدير بخش ايمني‌زايي و بيماري‌هاي تنفسي مرکز کنترل بيماري‌هاي ايالات متحده در يک برنامه و گفتگوي تلويزيوني از آن دسته از آمريکايي‌ها که هنوز اقدام به واکسيناسيون خود عليه بيماري آنفلوآنزاي خوکي نکرده‌اند درخواست کرد هر چه زودتر اقدام به واکسيناسيون کنند.
وي در اين مصاحبه اعلام کرد: «حدود 60 ميليون آمريکايي تاکنون واکسن دريافت کرده‌اند و حدود 136 ميليون واکسن ديگر براي استفاده مردم در دسترس قرار دارد.»
وي تاکيد کرد: «اين واکسن‌ها به راحتي از طريق مطب پزشکان، مراکز محلي بهداشت، درمانگاه‌هاي مدارس و ديگر مراکز ارايه دهنده خدمات بهداشتي درماني در دسترس بيماران قرار دارد.» اسکوکات ضمن اعلام اينکه در حال حاضر شيوع آنفلوآنزا به مراتب کمتر از شيوع آن در اواخر ماه اکتبر سال 2009 است، گفت: «برخلاف کشورهاي فرانسه و آلمان که تصميم گرفته‌اند تعدادي از دوزهاي واکسن‌هاي خود را به شرکت‌هاي توليدکننده بازگردانند، مقامات بهداشتي در ايالات متحده هنوز چنين تصميمي نگرفته‌اند.»
 از طرف ديگر خبرگزاري وي.او.اي اعلام کرد دوزهاي اهدايي و رايگان واکسن آنفلوآنزاي خوکي در راه کشورهاي در حال توسعه است و مقاديري از آن در هفته گذشته به کشور مغولستان رسيده است.
 اين خبرگزاري اعلام کرده است در مرحله بعد اين واکسن‌هاي اهدايي به مقصد کشورهاي آذربايجان و افغانستان ارسال خواهند شد. خانم ماري پاول کيني، مسوول بخش واکسيناسيون سازمان جهاني بهداشت در اين زمينه گفت: «هدف اين سازمان اين است که طي 3 ماه آينده حداقل 2 درصد از مردم ساکن در 95 کشور در حال توسعه و با درآمد سرانه اندک و به ويژه آنهايي را که در خطر بيشتري براي ابتلا به اين بيماري و عوارض ناشي از آن هستند واکسينه کند و اين رقم تا فصل پاييز به حداقل 10 درصد برسد.»
وي ادامه داد: «اگرچه ميزان دسترسي به واکسن آنفلوآنزاي خوکي در کشورهاي
توسعه‌يافته به ميزان مورد نياز و يا حتي بيش از مورد نياز رسيده است، اما هنوز هيچ يک از کشورهاي مزبور و از جمله ايالات متحده آمريکا، به قول خود مبني بر اهداي واکسن به کشورهاي در حال توسعه و فقير که توانايي تهيه واکسن براي افراد نيازمند خود را ندارند، عمل نکرده‌اند.»
خانم کيني ابراز نگراني کرد که شايد به علت بدقولي کشورهاي توسعه‌يافته، روند واکسيناسيون در کشورهاي در حال توسعه با اختلال مواجه شود و اين امر به گسترش عفونت با آنفلوآنزاي خوکي و عوارض آن در سطح جهان بينجامد.

 دکتر علي غلامرضانژاد

   استنت ابوت در ژاپن مورد تاييد قرار گرفت
Medical News Today: شرکت تجهيزات پزشکي ابوت اعلام کرد استنت دارويي اين شرکت توسط مقامات بهداشتي‌درماني کشور ژاپن مورد تاييد قرار گرفت. اين استنت که زينس (Xience) نام دارد براي بازگشايي عروق کرونر مسدود شده به کار خواهد رفت. با توجه به اينکه ژاپن پس از آمريکا دومين بازار بزرگ استنت‌هاي دارويي را در سطح جهان تشکيل مي‌دهد، اين موفقيت بسيار بزرگي براي شرکت تجهيزات پزشکي ابوت محسوب مي‌‌شود.
به منظور تاييد اين استنت‌ها، کارآزمايي‌هاي باليني در چهار نوبت و تحت عنوان SPIRIT در سطح کشور ژاپن به انجام رسيده‌اند. پژوهشگران معتقدند اين استنت‌ها، نرم و با کارگذاري آسان بوده و به راحتي آناتومي عروق کرونر را به خود گرفته و بازسازي مي‌کنند. اين محصول در حال حاضر در بيش از 130 کشور دنيا به فروش مي‌رسد.

   درخواست جدي اداره نظارت بر غذا و دارو از شرکت سيباتيک
Detroit News: اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده آمريکا به صورت جدي از شرکت تجهيزات پزشکي سيباتيک درخواست کرد ادامه روند توليد تجهيزات پزشکي فاقد تاييديه اين اداره را متوقف کند.
 اين شرکت بدون کسب مجوزهاي لازم اقدام به توليد و توزيع تجهيزات مورد استفاده در درمان بيماري‌هاي پوستي و تجهيزات ليزردرماني مي‌کند. محصولاتي تحت عنوان درمالايف با نام‌هاي ايسگاه، هيدراسيون، اسپا اوشنا، اسپاجت واسپا فنگ‌شويي و نيز دستگاه‌هاي ليزر درماني با نام‌هاي نانولايت، ليزر پيل‌تري ماتريکس، اسکين‌کلينر و همچنين دستگاه‌هاي اولتراسوند و سيستم‌هاي درمان زيرپوستي غيرتهاجمي به نام درموسونيک و سيستم اسکين‌بلا (Microderm Abrasion) دستگاه‌ها و محصولات توليدي اين شرکت هستند که هنوز موفق به کسب تاييديه‌ها و مجوزهاي لازم از سوي اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده نشده‌اند، اما اين شرکت در سطح وسيع اقدام به فروش آنها مي‌کند. طبق اخطار اين اداره، ادامه اين فعاليت‌ها از سوي شرکت مزبور با جريمه‌اي معادل 15 هزار دلار در روز همراه خواهد بود.
اداره نظارت بر غذا و دارو از مصرف‌کنندگان اين وسايل نيز درخواست کرده است تا زماني که اين اداره بي‌خطر بودن اين محصولات را رسما تاييد نکرده است از استفاده از آنها پرهيز کنند.

   دفيبريلاتور جديد با مزيت تشخيص مسموميت با مونوکسيدکربن
WebMD: شرکت تجهيزات پزشکي زل (Zoll) براي توليد دستگاه جديد خود تحت عنوان Zoll E از اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات‌متحده مجوز دريافت کرد.
اين دستگاه علاوه بر اينکه يک دفيبريلاتور قلبي است مي‌تواند به سرعت مسموميت با گاز مونوکسيدکربن را شناسايي کند. اين دستگاه بدون سيم است، داراي قابليت ماساژ مکانيکي قلب بوده و کار کردن با آن هنگام انجام CPR بسيار ساده است. قرار است اين دستگاه از آپريل سال 2010 به بازار عرضه شود.

   با مدجم، محصول ميکرولايف، وزن کم کنيد
BBC: محصول جديد شرکت تجهيزات پزشکي ميکرولايف نوعي کالوريمتر است که براي استفاده افرادي طراحي شده که در حال رژيم براي کاهش وزن هستند. اين وسيله که واچ‌مدجم (Watch WT Med Gem) ناميده شده است از سوي اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات‌متحده آمريکا نيز مورد تاييد قرار گرفته است.
توليدکنندگان اين وسيله مدعي هستند مدجم ابزاري است که استفاده از آن بسيار راحت بوده و ميزان تغييرات متابوليسم پايه را در افراد به راحتي نشان مي‌دهد. مطالعه‌اي که در سال 2008 انجام شده بود نشان داده است که بيماران مبتلا به چاقي با استفاده از اين وسيله سريع‌تر و بيشتر وزن کم مي‌کنند. نتايج اين مطالعه در مجله چاقي اروپا به چاپ رسيده است.

  تشنجات دهليزهاي قلب را با ترموکول کنترل کنيد
Detroit News: اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات‌متحده آمريکا محصول جديد شرکت تجهيزات پزشکي استرئوتاکسيس را مورد تاييد قرار داد. اين وسيله که ترموکول (Thermocool) ناميده شده براي درمان فلاترهاي نوع اول دهليزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
در ترموکول نوعي سيستم رهگيري و شناسايي محل براساس مغناطيسي وجود دارد که به متخصص قلب کمک مي‌کند تا محل مناسب براي تخريب را پيدا کند.
در اين وسيله از مغناطيسي با قدرت 1/0 تسلا استفاده مي‌شود که نسبت به انواع مشابه قبلي حدود 25 درصد افزايش پيدا کرده است. ترموکول در اکتبر سال 2009 ميلادي از سوي مقامات بهداشتي اروپا اجازه توزيع در سطح اين قاره را دريافت کرده است.

  تزريق گرفت‌هاي استخواني با سرنگ توليدي بيوکامپوزيت
BBC: جين‌ايکس (Genex DS) نام محصول جديد شرکت تجهيزات پزشکي بيوکامپوزيت است که براي تزريق گرفت‌هاي استخواني با کمترين ميزان تهاجم و آسيب طراحي شده است.
اين سيستم سرنگ دوگانه مي‌تواند مواد گرفت قابل جذب استخوان را با کمترين تهاجم به محل مورد نظر پزشک تزريق کند. به اين ترتيب از اين پس اين مواد به شکل سرنگ‌هاي از پيش پر شده در جين‌ايکس در اختيار پزشکان قرار خواهد گرفت. در توليد اين مواد و سرنگ‌هاي مزبور از تکنولوژي کنترل پتانسيل زتا استفاده مي‌شود.

تزريق زيرپوستي سوماتريپتان را بدون سوزن انجام دهيد

Medical News Today: شرکت زوگنيکس اعلام کرده است محصول جديد اين شرکت به نام SUMAVEL DosePro به تازگي در دسترس همگان قرار گرفته است. اين وسيله که در جولاي سال 2009 ميلادي مورد تاييد اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات‌متحده قرار گرفته بود، براي درمان سردردهاي ميگرني (با يا بدون اورا) و سردردهاي خوشه‌اي (Cluster) به کار گرفته مي‌شود.
SUMAVEL DosePro وسيله‌اي براي انتقال سريع داروي سوماتريپتان به بدن است. براي انتقال دارو به زير پوست در اين وسيله از طراحي خاصي استفاده شده است که نياز به سوزن ندارد. انتقال سوماتريپتان به بدن توسط اين دستگاه ظرف مدت 10 دقيقه باعث بهبود سردرد در بيماران مي‌شود. در حال حاضر SUMAVEL DosePro در اکثر داروخانه‌هاي ايالات‌متحده براي فروش موجود است.
دکتر راجرکاري، معاون يکي از موسسات سردردهاي ميگرني در اين‌باره مي‌گويد: «ميگرن يک بيماري ناتوان‌کننده است و بر کيفيت زندگي بيماران تاثير مي‌گذارد. اکثر بيماران بعد از بروز حمله ميگرني به دنبال راهي براي تخفيف سريع سردردهاي خود هستند. انتقال داروي سوماترپيتان به بدن توسط دستگاه SUMAVEL به قدري ساده و سريع‌ است که بيماران مي‌توانند بدون کمک شخص ديگري دارو را به صورت زيرپوستي وارد بدن کرده و ظرف مدت کوتاهي بهبود يابند.»
بسياري از بيماران ميگرني قبل از بروز حملات سردرد دچار اورا هستند. اکثر اين بيماران دچار تهوع و نزديک به 30 درصد به استفراغ دچار مي‌شوند. درمان سريع و زودرس در اين مرحله باعث پيشگيري از بروز حملات شديد ميگرني مي‌شود. اين دستگاه قادر است با انتقال سريع دارو به زيرپوست مانع از بروز سردردهاي شديد شود. همچنين بسياري از بيماران ميگرني دچار حملات ناگهاني ميگرني مي‌شوند. اين حملات ناگهاني به خصوص هنگام بيدار شدن از خواب اتفاق مي‌افتد.  در اين حالت دستگاه SUMAVEL DosePro جايگزين خوبي براي اسپري‌هاي بيني سوماتريپتان است و حتي به علت جذب بهتر از زير پوست تاثير بهتر و سريع‌تري هم دارد. استفان‌فر، يکي از اعضاي تيم سازنده اين دستگاه مي‌گويد: «ما بسيار خوشحال‌ايم که براي اولين بار توانستيم وسيله‌اي توليد کنيم که با انتقال سريع دارو به بدن بيماران ميگرني بدون استفاده از سوزن باعث تسکين سريع درد بيماران شود. به نظر مي‌رسد اين درمان در آينده جاي درمان‌هاي خوراکي سوماتريپتان در درمان حملات ميگرن را بگيرد.» وي در ادامه افزود: «تمام کارآزمايي‌هاي باليني در مورد استفاده از اين وسيله توسط بيماران مبتلا به ميگرن با موفقيت چشم‌گيري همراه بوده و رضايت‌ بيماران را جلب کرده‌اند.»
 نويسنده:دکتر سحر ميرپور

  دارويي اورفان براي
درمان سرطان پانکراس
Medical News Today: محصول جديد شرکت داروسازي کلاويس، دارويي براي درمان سرطان پانکراس است که به تازگي از سوي اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده در گروه داروهاي اورفان قرار گرفته تا بتواند از مزاياي اقتصادي اين قبيل داروها برخوردار شود.
 اين شرکت نروژي اعلام کرده است از اين دارو که 4126 -CP ناميده شده است مي‌توان براي موارد پيشرفته سرطان پانکراس هم استفاده کرد. 4126 -CP به طور داخل وريدي تزريق شده و در ترکيب با داروي جمسيتابين (جمزار) مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دارو به شکل کنژوگه ليپيدي توليد مي‌شود.

  22 ميليون دلار هزينه براي
درمان خشکي چشم‌ها
Detroit News: شرکت داروسازي آي گيت فارما اعلام کرد براي تکميل مراحل مطالعاتي روي داروي 437 -EGP هزينه‌اي معادل 22 ميليون دلار اختصاص داده است. اين دارو که براي درمان سندرم خشکي چشم‌ها به کار مي‌رود، نوعي محلول کورتيکواستروييد بر پايه دگزامتازون است که بر اساس کارآزمايي‌هاي باليني فاز دوم با بهبود چشمگير خشکي چشم و علايم آزاردهنده اين بيماران همراه بوده است.

  از سيستئامين براي درمان
سيستينوز استفاده کنيد
WebMD: شرکت داروسازي راپتور اعلام کرد نتايج کارآزمايي‌هاي باليني فاز دوم روي داروي سيستئامين (Cysteamine) رضايت‌بخش بوده است. اين دارو که براي درمان بيماري سيستينوز به کار مي‌رود، يک فرمولاسيون با رهش تاخيري دارد.
داروي مزبور دو بار در روز تجويز مي‌شود و قادر است سطح سيستئين در گلبول‌هاي سفيد خون را پايين و زير دو نانومول به ازاي هر ميلي‌گرم پروتئين نگه ‌دارد.

  چربي‌شويي با محصول
جديد آمارين
WebMD: داروي جديدي براي مبتلايان به هيپرتري‌گليسيريدمي بسيار شديد به بازار خواهد آمد. اين دارو که محصول شرکت داروسازي آمارين است، AMR101 ناميده شده است و به نظر مي‌رسد در مبتلايان به نشانگان متابوليک و چاقي شديد نيز کمک‌کننده باشد. AMR101 در واقع امگا 3 از نوع به شدت خالص‌سازي شده است که از اتيل استر‌هاي ايکوزا پنتانوئيک اسيد ساخته شده است.
اين دارو با دوزهاي 2 و 4 گرم در روز در کارآزمايي‌هاي باليني به نام AMRINE روي 240 بيمار در کشورهاي ايالات متحده آمريکا، دانمارک، فنلاند، آلمان، هند، مکزيک، هلند، روسيه، آفريقاي جنوبي، اوکراين و ايتاليا مورد‌ آزمايش قرار گرفته است.
  آيا تاگاتوز درماني جديد
براي ديابت خواهد بود؟
WebMD: تاگاتوز (Tagatose) دارويي است که کارآزمايي‌هاي باليني فاز سوم خود را در درمان ديابت پشت سر گذاشته است. اين دارو که محصول شرکت داروسازي اسفريکس است به صورت خوراکي تجويز مي‌شود و در مرحله سوم از کارآزمايي‌هاي باليني روي 332 بيمار ديابتي با موفقيت مورد‌ آزمايش قرار گرفته است.

   استخوان‌ها را دوباره
بسازيد
Medical News Today: پژوهشگران دانشگاه پيتزبورگ به تازگي کارآزمايي باليني خود روي داروي جديدي که براي استخوان‌سازي در بيماران مبتلا به استئوپروز به کار مي‌رود آغاز کردند.  اين دارو  نوعي پروتئين وابسته به هورمون پاراتيروييد (PTHrP) است که باعث تحريک سنتز استخوان‌ها مي‌شود.
در حال حاضر از اين خانواده تنها دارويي به نام تري‌پارتايد (Teripartid) مورد تاييد اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده قرار گرفته و براي استخوان‌سازي در بيماران مبتلا به استئوپروز به کار مي‌رود.

   اکتمرا بالاخره مورد تاييد
قرار گرفت
WebMD: اداره نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده بالاخره هفته گذشته استفاده از داروي اکتمرا (Actemra) را براي درمان موارد متوسط تا شديد بيماري آرتريت روماتوييد که به درمان‌هاي ديگر پاسخ نداده‌اند، مورد تاييد قرار داد.
اين دارو که با نام ژنريک توسيليزومب (Tocilizomab) توصيه شده است با عوارضي همچون افزايش سطح سرمي آنزيم‌هاي کبدي، افزايش کلسترول خون، پرفشاري خون و نيز موارد نادري از سوراخ‌شدگي جدار دستگاه گوارش همراه بوده است. اکتمرا از طريق مهار گيرنده‌هاي اينترلوکين 6 عمل مي‌کند و به همين دليل شيوع عفونت در مصرف‌کنندگان آن بالا مي‌رود.

  توليد دارو براي درمان
آرتريت روماتوييد روي بورس است
Medical News Today:  اين روزها اخبار پزشکي دنيا مملو از اخبار پزشکي در زمينه توليد داروهايي براي درمان بيماري آرتريت‌‌روماتوييد و ديگر بيماري‌هاي خود ايمني و روماتيسمي است.
شرکت داروسازي تريبيون به تازگي اعلام کرده است در همکاري با شرکت داروسازي فايزر روي داروي
 087 -SBI را به مرحله دوم کارآزمايي‌هاي باليني رسانده است. اين دارو که يکي آنتي‌بادي انساني تک دودماني است بر عليه آنتي‌ژن 20 CD عمل مي‌کند.  از اين دارو در کارآزمايي‌هاي باليني قبلي براي درمان بيماري لوپوس اريتماتوس نيز استفاده شده است.

درمان ناتواني جنسي تنها در 15 دقيقه

Medical News Today: به تازگي شرکت داروسازي ويووس نتايج کارآزمايي‌هاي باليني جديد خود روي داروي درمان‌کننده اختلالات جنسي و مشکلات نعوظ را منتشر کرد. اين دارو که اوانافيل (Avanafil) ناميده شده است در کارآزمايي‌هايي با عنوان REVIVE 301 -TA مورد بررسي قرار گرفته‌اند.
اين کارآزمايي‌ها نشان مي‌دهند مرداني که 15 دقيقه پس از مصرف دوزهاي 50، 100 و 200 ميلي‌گرمي از اين دارو اقدام به برقراري رابطه جنسي کرده‌اند، به ترتيب در 67 درصد، 69 درصد و 72 درصد موارد موفق به تکميل رضايت‌بخش رابطه جنسي شده‌اند.
اين ارقام در مقايسه با رقم 29 درصد در مورد مصرف دارونما رقم بسيار اميدوارکننده‌اي محسوب مي‌شود و از نظر آماري نيز معني‌دار بوده است.
با توجه به اينکه در مطالعه جديدي، بيش از 75 درصد از مردان مبتلا به اختلالات جنسي مهم‌ترين انتظار خود از يک دارو را سريع بودن زمان اثر آن اعلام کرده‌اند به نظر مي‌رسد اين دارو با توجه به تنها 15 دقيقه زمان اثر مورد استقبال قابل‌توجه بيماران قرار گيرد و در آينده بازار را متحول سازد.
اوانافيل نيز مثل ديگر داروهاي معروف درمان اختلالات جنسي مردان، يک مهارکننده آنزيم فسفودي‌استراز است. اين دارو در کارآزمايي‌هاي باليني نشان داده است در صورت مصرف با دوز 200 ميلي‌گرم در حدود 80 درصد از موارد مي‌تواند نعوظي که براي انجام رابطه جنسي کافي باشد را ايجاد کند.
از ديگر يافته‌هاي قابل توجه اين کارآزمايي‌ باليني مي‌توان به موارد زير اشاره کرد:
 اثربخشي اين دارو به سرعت شروع شده و در بيماران تا حدود 6 ساعت باقي مي‌ماند.
 اوانافيل به خوبي و بدون وقوع عارض جانبي قابل‌توجه از سوي تمام 646 بيمار شرکت‌کننده در اين کارآزمايي باليني تحمل شده است و بيماران از تاثير آن رضايت کامل داشته‌اند.
 سردرد، گرگرفتگي و احتقان بيني که به عنوان عوارض جانبي شايع در مصرف ديگر انواع داروهاي مهارکننده آنزيم فسفودي استراز به کرات گزارش شده‌اند در اين کارآزمايي‌ باليني شيوع بسيار اندکي داشته است.
 براي مصرف اين دارو بيماران نياز به هيچ‌گونه محدوديتي در مصرف موادغذايي يا الکل ندارند.
 به دنبال نتايج رضايت‌بخش از کارآزمايي‌هاي باليني فاز دوم، اين دارو وارد مرحله سوم از کارآزمايي‌هاي باليني خود شده است و در اين مرحله روي 1300 بيمار مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.
اوانافيل به عنوان يک داروي به شدت انتخابي، روي نوع 5 از آنزيم فسفودي استراز اثر اختصاصي خود را اعمال مي‌کند.
 نويسنده:دکتر علي غلامرضانژاد

 


مطالب مشابه :


داروسازي

داروسازي درايران رشته دندانپزشکی هم دارای رشته های تخصصی بوده ومعمولا ازشغل های پردرآمد




پر در امد ترين شغل هاي جهان

داشتن يك شغل خوب و پردرآمد هميشه آرزوى هر انسانى بوده است. معرفي رشته ي داروسازي.




جاي خالي شركت‌هاي ايراني در ميان 500 شركت پردرآمد دنيا

مدیریت اجرایی - جاي خالي شركت‌هاي ايراني در ميان 500 شركت پردرآمد دنيا - مطالب و مقالات مرتبط




جاي خالي شركت‌هاي ايراني در ميان 500 شركت پردرآمد دنيا

جاي خالي شركت‌هاي ايراني در ميان 500 شركت پردرآمد هاي حاضر در صنعت داروسازي و




اعجوبه های دنیا

باور ما بر اين است كه صنعت داروسازي كشورمان پس از گذشت دهه ها و كسب تجربه هاي فراوان در فراز




اخبار طبی (ازمنابع ایرانی)

‌دهندگان خدمات پزشکي بهداشتي و مراقبتي در ميان 10 شغل پرموقعيت و پردرآمد صنعت داروسازي




..:::: الادور، درمان کمردرد های مقاوم ::::..

مشاغل پردرآمد طبق اعلام شرکت داروسازي دورکت، کارآزمايي‌هاي باليني فاز دوم از




..:::: پروليا، درمان زنان يائسه مبتلا به پوکي استخوان ::::..

شرکت داروسازي امگن اعلام کرده که سازمان نظارت بر غذا و داروي ايالات متحده محصول جديد اين




برچسب :