درباره ی استاد محمد استانستی /سپاس و قدر دانی از استاد استانستی/آثار وی

بیوگرافی استاد محمد استانستی
 محمد استانستی دارای مدرک فوق لیسانس نقاشی از دانشگاه هنر های زیبا  و در کنکور سراسری موفق به کسب رتبه 26 ٬ در کنکور ارشد  رتبه ی 1 ودر حال حاضر مدرس رشته های نقاشی ٬مجسمه سازی و هنرهای تجسمی دانشکده های هنر تهران می باشد. نمایشگاه رنگارنگ در مرکز فرهنگی هنری قاین با هدف ارایه توانمندی های اعضای کلاس های تابستانی  برپا شده است است.

خطه کويري خراسان جنوبي در دامان پر مهر و محبت خود هنرمندان بسياري را پرورش داده است که در گوشه و کنار اين مرز و بوم اسلامي، شاهد هنرنمايي و نمايش آثار فاخر آن ها هستيم. «محمد استانستي» داور دومين جشنواره ملي نقاشي خط و حروف نگاري رضوي سال 1352 در روستاي استانست سربيشه متولد شد و به دليل اين که پدرش طراح و بافنده فرش بود، به نقاشي روي آورد. او از جمله هنرمندان بيرجندي است که پس از پشت سر گذاشتن مقاطع مختلف تحصيلي سال 71 در رشته نقاشي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران پذيرفته شد و در سال 1378 با دريافت مدرک کارشناسي ارشد نقاشي از دانشگاه هنر تهران دانش آموخته شد.

او پس از سال ها کسب تجربه گاهي به اين شهر مي آيد تا آموخته هايش را به هم استاني هاي خود منتقل کند. در يکي از اين سفرها با دعوت از وي براي حضور در تحريريه روزنامه خراسان جنوبي با او به گفت و گو نشستيم.

درباره ی بازدید استاد استانستی از کانون(قاین)

عضو قدیمی کانون، استاد دانشکده هنر تهران از نمایشگاه رنگارنگ قاین بازدید کرد. محمد استانستی استاد دانشکده هنر تهران و عضو قدیمی کانون، طی سفری به شهرستان قاینات از نمایشگاه آثار اعضای کلاس‌های تابستانی بازدید کرد.


IMAGE634822358594237500.jpg
به گزارش روابط عمومی کانون خراسان جنوبی، محمد استانستی با آگاهی از برگزاری نمایشگاه رنگارنگ میهمان مرکز فرهنگی هنری قاین شد و به یاد سال‌های گذشته که خودش عضو کانون بود،
 به نظاره آثار هنری کودکان و نوجوانان نشست . استانستی با تشکر از تلاش های مربیان مرکزفرهنگی هنری قاین گفت:
(شما مربی های کانون باید افتخار کنید در محیطی هم‌چون کانون مشغول هستید ، چون بسیاری از بزرگان عرصه هنر افتخارشان این است که روزی عضو کانون بوده اند.) استاد دانشکده هنر تهران افزوود: (شما در کشف استعدادهای کودکان و نوجوانان نقش بزرگی دارید،
چراکه اگر من امروز در هنر نقاشی حرفی برای گفتن دارم ،
نقاشی را از کانون و مرکز فرهنگی هنری شماره یک بیرجند شروع کردم.)

هدیه ای از طرف استاد برای کودکان کانون وی در پایان به یاد خاطرات کتاب‌خوانی در کانون یک جلد کتاب" شازده کوچولو" را به مرکز فرهنگی هنری قاین اهدا کرد و بر اولین صفحه آن نوشت:
شازده کوچولو در سیاره  b625 به ساختمان زیبایی رسید.
به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در کنار کوهی بزرگ در شهری کوچک، مشتاقانه وارد شد و به راحتی فهمیدکه جنس آدم های کانون جنس آدم بزرگ های سیارات دیگر نیست،
 خوشحال شد و در حالی که لبخند می‌زد از دیدن چیزهایی که همیشه آرزوهایشان را داشت بسیار شاد شد. اینجا جایی بود پر از شاهزاده‌های کوچک،
حتی مدیران این‌جا هم شاهزاده‌هایی بودند از جنس خود او...... به او خیلی خوش گذشت و دلش می‌خواست آنجا بماند، اما به فکر گٌلش افتاد که حتماً تا الان تشنه اش شده بود. آرام رفت در حالی که خیلی خوشحال بود.... (دست تمام مدیران و بچه‌های کانون را به گرمی می فشارم. همیشه شاد باشیدو کودک درونتان زنده و پیروز باد.)
یکی از آثار بجسته ی استاد محمد استانستی

بزرگترین تابلوی عاشورایی در بیرجند به تصویر کشیده می شود

آدرس محل به تصویر کشیدن این اثر: بیرجند - اینجا خیابان سه راه اسدی بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی و قرار است در آن بزرگترین تابلوی نقاشی با عنوان ˈنقاشی بزرگ عاشوراییˈ در حضور عزاداران حضرت سیدالشهدا(ع) این شهرستان خلق شود، اثری که به گفته طراح آن نخستین، در سطح ایران است.


80428984-3496795.jpg
به همین خاطر است که تاسوعا و عاشورای امسال در بیرجند حال و هوای خاصی دارد، زیرا از نخستین ساعات بامداد دیروز شنبه (تاسوعای حسینی) کار تصویری گری از حماسه عاشورا به مدیریت هنری ˈمحمد استانستیˈ کلید خورد.

خودش در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی می گوید: تابلوی نقاشی بزرگ عاشورایی به افتخار نام حضرت امام حسین(ع) و برای نخستین بار در سطح ملی و در انظار عزادران نقاشی می شود.

استانستی با بیان اینکه تکنیک به کار رفته در تابلو اکرلیک می باشد، می افزاید: شیوه کار فتو مدیا است که بر این اساس ابتدا از مراسم عزاداری عکس گرفته شده و سپس از روی آن عکس ها نقاسی کشیده می شود.

وی در خصوص زمان طراحی و برنامه ریزی اثر نیز می گوید: موضوع اصلی از مراسم عاشورای پارسال در تهران الهام گرفته شد و در مرحله بعد به دنبال کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودم.

استانستی افزود: شش ماه قبل مجوز اجرا اخذ و از سه ماه گذشته مقدمات کار به این شکل آغاز شد که نقاشی در قالب پنج تابلو به تصویر کشیده می شود.

وی گفت: اندازه دو تابلو 110 در 200 و سه تابلوی دیگر 160 در 200 سانتیمتر است و از سمت چپ به راست نقاشی ها از ˈاولیاˈ آغاز و به ˈاشقیاˈ ختم می شوند.

به گفته استانستی: قرار است از سال آینده و به طور همزمان در تمام استانهای کشور چنین تابلوی بزرگی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی به تصویر کشیده شود.

وی همچنین اظهار داشت: قرار است فردا شب و طی مراسم باشکوهی در تالار علامه فرزان بیرجند از این تابلوی بزرگ رونمایی شود.

استانستی با بیان اینکه در خلق این اثر بزرگ هنری هفت نفر حضور دارند، گفت: ˈمحمد علی بیدختیˈ، ˈمحمد افضلیانˈ، ˈسمیه خزاعیˈ، ˈآسیه رمضانیˈ، ˈراضیه شرفیˈ، ˈمحمد رزوینیˈ، ˈزهرا خیبرشکنˈ و ˈنازنین باقریˈ اسامی هفت هنرمندی است که وی از آن ها نامبرد.

وی اظهار داشت: همچنین سه نفر عکاس و یک نفر تصویربردار برای مستند سازی از این اثر بزرگ و فاخر، با گروه هنری همکاری دارند.

رونمایی از بزرگ ترین تابلوی آشورایی در خراسان

این خبر در تاریخ ۰۷م آذر ۱۳۹۱ بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

رونمایی از بزرگترین نقاشی محرم در خراسان جنوبی، روز قبل در این استان انجام شد.

بلقیس افضلیان، کارشناس تجسمی اداره ارشاد استان خراسان جنوبی، در راستای طراحی بزرگ‌ترین نقاشی محرم در این استان بە خبرنگار هنرآنلاین گفت: این نقاشی کە صبح روز تاسوعا آغاز و در عصر عاشورا بە پایان رسید توسط ۱۲ هنرمند بە اجرا درآمد.

مدیر اجرایی این نقاشی بیان کرد: این نقاشی روی بومی بە اندازه دو در هفت متر اجرا شد.

وی افزود: در طراحی این نقاشی هنرمندان استان‌های بیرجند، تهران و زنجان حضور داشتند و مدیر هنری کار محمد استانستی است.

به گفته افضلیان، این نقاشی پس از اتمام، روز دوشنبه، ۶ آذرماه، با حضور هنرمندان، نمایندگانی از استانداری و سازمان رفاهی و تفریحی و بنیاد ملی نخبگان رونمایی شد.

مدیر اجرایی این نمایشگاه خبر داد: در روز رونمایی از این نقاشی، بە صورت همزمان ۲ نقال از نقالان سنتی استانی، روی این پرده نقالی خوانی کردند. 

برخی از آثار:

3847_634786424568961328_m.jpg

به گزارش هنرآنلاین، نقاشی خط با عنوان "بخوان به نام پروردگارت"                                                            حاصل تلاش جمعی از هنرمندان استان به سرپرستی استاد محمد استانستی از اساتید دانشکده های هنر تهران می باشد.


محمد استانستی-اثر 3

ابعاد 60 * 50

محمد استانستی-اثر 1



33-137.jpg


وضعیت هنری  بیرجند از نظر
استاد استانستی   1913467012621346701262_4347.jpg

وي در ارزيابي خود از وضعيت هنرهاي تجسمي در استان و کشور به عنوان فردي که سال ها در زمينه هنرهاي تجسمي فعاليت و تدريس کرده است، گفت: حضورم در بيرجند به عنوان شهروند ناشي از نگراني ام در اين زمينه است زيرا در اين شهر برخي مديران و هنرمندان خود را باور ندارند و در مورد کاري که انجام مي دهند، باور حرفه اي ندارند بنابراين براي حل مشکلات موجود در استان و کشور بايد فرهنگ سازي کرد.

به گفته وي، بايد دستگاه هاي اجرايي فعال در اين حوزه شامل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي، شهرداري، ميراث فرهنگي، حوزه هنري و... با همکاري هم پس از شناسايي هنرمندان به تقويت بنيه هنري آن ها بپردازند و ضمن حمايت از هنرمندان از آن ها بخواهند به توليد اثر بپردازند تا با انجام اين کار، زمينه حضور هنرمندان استان در ديگر نقاط کشور و حتي جهان و شرکت در نمايشگاه ها و همايش هاي مختلف فراهم شود.

«استانستي» با بيان اين که در اين زمينه صحبت هاي زيادي مطرح شده است ولي هنوز شاهد اقدام موثري در استان نبوده ايم، گفت: از طرف ديگر با اين که در اين شهر هنرمندان و پيشکسوتان بسياري چون حاجي رضايي، فرسادي، رفيعي، حسني، اسماعيلي، عباس زاده، دکتر بيدختي و خانم افضليان، نيک بين و... حضور دارند، طي 20 سالي که از تهران به بيرجند سفر مي کنم هيچ گاه نديده ام که اين هنرمندان در کنار هم جمع شوند و در زمينه هنر صحبت کنند. وي گفت: اگر ما هنرمندان دور هم جمع شويم و به حمايت از يکديگر بپردازيم، اين امر زمينه ساز جلب حمايت هاي ديگران مي شود. اگر با هم همدل باشيم و يکديگر را باور کنيم مي توانيم کارهاي زيادي انجام دهيم.

وي افزود: نبايد بنشينيم تا ديگران براي ما کاري انجام دهند زيرا آن ها از ايده هاي هنري ما اطلاعي ندارند بنابراين تا خودمان قدمي برنداريم نبايد منتظر اقدام هاي ديگران براي هنرمندان باشيم.

نبود تعامل و همفکري بين هنرمندان بيرجندي

وي با اظهار تاسف از اين که بين هنرمندان بيرجندي تعامل و هم فکري وجود ندارد، افزود: اين خيلي ناراحت کننده است و براي از بين بردن اين شرايط نامطلوب بايد با ايجاد همدلي، تشکلي منسجم به وجود آوريم تا با حمايت دستگاه هاي مربوط در آينده به نتيجه مورد نظر برسيم.

اين هنرمند بيرجندي و استاد دانشکده هنر تهران در ادامه صحبت هاي خود با بيان اين که نبود ارتباط مستقيم بين هنرمند و مدير هنري مهم ترين مشکل اين عرصه در کشور است، اظهار داشت: کسي که مديريت هنري را بر عهده مي گيرد بايد از درايت هنري خاصي برخوردار باشد تا به خوبي بتواند هنرمند را درک کند.

در حال حاضر به طور کلي بين مدير هنري و هنرمند فاصله زيادي وجود دارد. به گفته وي، مدير هنري ممکن است داراي ديدگاه اجتماعي و در بعضي موارد سياسي باشد و کمتر ديد فرهنگي داشته باشد که اين امر باعث ايجاد فاصله بين هنرمند، مردم و مديران هنري مي شود. وي گفت: در تهران اداره کل هنرهاي تجسمي، بنياد رودکي، حوزه هنري و... براي حمايت از هنرمندان کشور تشکيل شده است ولي کمتر شاهد حمايت کامل و جامع از هنرمندان بوده ايم.

اثر هنري ارزش افزوده دارد

وي در پاسخ به اين سوال که استقبال مردم منطقه از توليدات هنري و خريد اين آثار را چگونه مي بينيد، عنوان کرد: در بيرجند نمي توان براي خريد آثار هنري روي افراد حساب باز کرد زيرا هنوز اين باور که يک اثر هنري مي تواند چون طلا ارزش افزوده داشته باشد، در بين مردم به وجود نيامده است. اما در تهران هر گاه يک اثر هنري به فروش مي رسد مانند اين است که چند سکه طلا فروخته شده است و مدتي بعد بر ارزش آن افزوده مي شود. وي افزود: در مدتي که در بيرجند بودم نديدم که شبکه استاني سيما با هدف حمايت از آثار هنري برنامه اي داشته باشد، در حالي که هنرمندان توانمند زيادي در اين منطقه حضور دارند.

وي گفت: شهرداري بيرجند براي طراحي المان هاي شهري به جاي استفاده از هنرمندان غيربومي مي تواند از هنرمندان محلي استفاده کند تا المان هايي که در نقاط مختلف نصب مي شود، ساخته هنرمندان اين منطقه باشد و وقتي که گردشگري به اين شهر وارد مي شود، فرهنگي بودن منطقه را با مشاهده اين آثار هنري دريابد.

وي تصريح مي کند: متاسفانه وقتي وارد بيرجند مي شويم معماري، شهرسازي و المان هاي آن نشان دهنده فرهنگ اين منطقه نيست.

رعايت نشدن استانداردهاي هنري در ارمان هاي شهري

«استانستي» در ادامه صحبت هاي خود به رعايت نشدن استانداردهاي هنري در بسياري از المان هاي شهري بيرجند اشاره کرد و اظهار داشت: فقط در يکي، 2 مورد از المان هاي شهري بيرجند، استانداردهاي هنري رعايت شده که به عنوان مثال از المان ميدان قدس که تقليدي کامل از المان ميدان فلسطين تهران است، مي توان نام برد. وي گفت: همان طور که مديران شهري از مردم مي خواهند اخلاق شهروندي را رعايت کنند در مقابل بايد المان هايي را براي آن ها طراحي کنند، که نشان دهد براي آن ها ارزش قائل هستند و متناسب با فضاي فرهنگي آن ها شهرسازي مي کنند.

به عقيده وي، مديريت شهري با انتخاب يک گروه مشاور هنري توانمند به راحتي مي تواند آثاري را توليد و در نقاط مختلف شهر از آن استفاده کند.داور دومين جشنواره ملي نقاشي خط و حروف نگاري رضوي درباره تاثير برگزاري اين گونه جشنواره ها در ارتقاي وضعيت هنر استان نيز ادامه داد: برپايي جشنواره نقاشي خط و حروف نگاري رضوي که با همت مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي براي دومين سال در استان برگزار مي شود، از افتخارات فرهنگي منطقه است به ويژه اين که هنرمندان جوان و جوياي نام استان و کشور براي حضور در جشنواره تشويق مي شوند و انگاره هاي جديد هنري در اين جشنواره شکوفا مي شود.

به گفته وي، برگزاري اين جشنواره ها باعث آشنايي هنرمندان با يکديگر مي شود و زمينه ايده پردازي و خلاقيت و گسترش ديدگاه هاي هنري را فراهم مي کند و باعث خشنودي است که آثار هنرمندان جوان خراسان جنوبي را براي شرکت در اين جشنواره ملي شاهد هستيم. «استانستي» در بخش ديگري از صحبت هاي خود درباره نگارخانه هاي موجود در بيرجند گفت: کميت نگارخانه ها در بيرجند مهم نيست بلکه آن چه قابل تامل است اين که نگارخانه هاي اين شهر به عنوان مرکز خراسان جنوبي درجه 3 است و بايد نگارخانه ها به گونه اي طراحي شود که بتواند پذيراي آثار هنري ممتاز هنرمندان کشور باشد و با برنامه ريزي مناسب همواره شاهد برگزاري نمايشگاه هاي جمعي در آن باشيم.

وي در پاسخ به اين که راز موفقيت خود را در چه مي داند، اظهار داشت: تلاش و مطالعه بسيار، سفرهاي داخل و خارج از کشور و ديدن آثار هنري و سعي در توليد آثار از جمله عوامل پيشرفت در عرصه هنر است و معتقدم که هنرمند براي رسيدن به سعادت هنري بايد از خويشتن خويش بگذرد و پا در عرصه خطير خلاقيت بگذارد و به روزنه هاي سرشار از نور و آگاهي سر بزند.

رسانه‌ها بیشترین نقش را در ترویج فرهنگ رضوی به عهده دارد

داور دومین جشنواره نقاشي خط و حروف نگاري رضوي در خراسان جنوبی گفت: رسانه‌ها بیشترین نقش را در ترویج فرهنگ رضوی به عهده دارند.

محمد استانستی در گفت‏‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، در خصوص نقش برگزاری جشنواره امام رضا(ع) در ترویج فرهنگ و معارف رضوی گفت: کشور ایران به دلیل حضور امام رضا(ع) دارای فرهنگی عمیقتر بوده و مردم شور و اشتیاقی زیادی نسبت به این جشنواره داشته و رویکردهای فرهنگی آن را تعریف می‌کنند.

وی افزود: جشنواره رضوی با توجه به این رویکردها به وسیله ابعاد هنر تلاش زیادی انجام داده که این رویکرد هنری به طور عالی در کشور برگزار شود.

داور جشنواره نقاشي خط و حروف نگاري رضوي با اشاره به اینکه هنر و هنرمندان با استفاده از ریشه‏‌های فرهنگی که بیشتر جنبه مذهب و معنویت پیدا می‏‌کنند، گفت: صورت‏‌هایی مانند نقاشی، نقاشی خط، قصه‏ نویسی، شعر و تئاتر بوده که به بیان نمادین مذهب پرداخته و هنر ایرانی به واسطه ریشه‏‌های پرباری که در طول تاریخ داشته به نوعی برای رسیدن به اوج معنویت بسیار موثر هستند.

استانستی با اشاره به راهکارهای بهبود جشنواره رضوی در استان عنوان کرد: موثرترین راه بر عهده رسانه بوده که با استفاده از تمام ابزار پیام‏‌رسانی خود نزد مردم استان اطلاع‏‌رسانی کامل شود.

داور جشنواره نقاشي خط و حروف نگاري رضوي ادامه داد: یکی از مشکلات جشنواره نبود و گسترش فضاهای حرفه‌ای هنری بوده که هنرمندان استان بتوانند نقش موثر خود را در پیشبرد هنر معنوی به نمایش بگذارند.

استانستی با بیان اینکه یکی از داورهای جشنواره نقاشی خط است، تصریح کرد: جشنواره نقاشی خط با انتخاب آثار برگزیده راه یافته به جشنواره در مرحله اول تا دهم شهریور انجام می‌شود و در مرحله نهایی در هفته پایانی شهریور ماه سال جاری با حضور هنرمندان برگزیده در بیرجند فرایند نهایی و عملی جشنواره اجرا خواهد شد.

وی یاد آور شد: آثار برگزیده در هر دو مرحله توسط هنرمندان و اساتید برگزیده نقاشی خط کشور قضاوت و انتخاب خواهد شد و به هر نفر از افراد برگزیده به ترتیب مبالغ متفاوتی به عنوان هدیه به آنها اعطا خواهد شد.


روز گذشته نمایشگاه و اکسپوی آثار هنری استاد محمد استانستی از هنرمندان بیرجندی و استاد دانشگاه های تهران با حضور مسئولین و جمع کثیری از هنرمندان استان در محل نگارخانه شهر واقع در میدان ابوذربیرجند افتتاح شد.

 گزارشی از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبیدر این نمایشگاه بیش از 50 اثر که شامل 4 مجسمه با موضوعات شخصیت مشاهیر استان.
22 اثر نقاشیخط با موضوعات عارفانه و 20 اثر طراحی نقاشی با موضوع مشاهیر استان به نمایش گذاشته شده است .
تصاویری از نمایش گاه آثار بانام"شهری که همیشه دوست داشته ام":


44031_orig.JPG
44032_orig.JPG
44033_orig.JPG
44034_orig.JPG
44035_orig.JPG
43828_orig.JPG&mode=250

1391/01/15







شایان ذکر است از آثار برجسته این نمایشگاه می توان به طراحی مشاهیر فرهنگی و ادبی استان از جمله:
حکیم نزاری قهستانی ، ابن حسام خوسفی ، ابوذجمهر قاینی ،پروفسور گنجی و ...
 توسط این هنرمند برجسته کشوری اشاره کرد.

تور هنری (خوان طبیعت) در خراسان جنوبی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان جنوبی این تور هنری به مناسبت روز طبیعت و ایجاد افزایش روحیه نشاط و تشویق هنرمندان استان در انجام فعالیت های هنری گروهی در رشته های عکاسی، نقاشی و طراحی با حضور استاد دکتر بیدختی و استاد استانستی درمحل روستای رچ برگزار شد. لازم به یادآوری است 28 نفر از هنرمندان استان در این تور حضور داشتند که منجر به تولید عکس و آثار نقاشی و طراحی شدند .

3299_orig.jpg&mode=large


 





تصاویری از  استاد استانستی:

عضو قديمي كانون از نمايشگاه رنگارنگ ديدن كرد

عضو قديمي كانون از نمايشگاه رنگارنگ ديدن كرد

عضو قديمي كانون از نمايشگاه رنگارنگ ديدن كرد


سپاس و قدر دانی از استاد استانستی

جناب آقای محمد استانستی باتشکر از  جناب عالی برای زحمات پدرانه ی  شما.

اگر امروز من و دوستانم صمیمانه و از عمق وجود شازده کوچولو رادوست می داریم به لطف شماست

متأسفانه  تحفه ای با ارزش برای تقدیم به شما در این عالم وجود ندارد تشکر و قدر دانی نیز تنها کلماتی

هستند برای ابراز منظور اما کلمات قابلیت وصف محبت های شما را ندارد پس تنها سکوت می کنیم

و آرزوی موفقیت روزافزون شما را در همه ی عرصه های هنری از خداوند متعال خواستاریم.



ازطرف دخترکوچک شما :ندا(پریا کوچولو)


تصاویری از استاد استانستی:

عضو قديمي كانون از نمايشگاه رنگارنگ ديدن كرد



مطالب مشابه :


تشکر و قدر دانی از استاد شهرام شربیانی

بدینوسیله از استاد ارجمند آقای شهرام شربیانی که بسته ی آموزشی کتب الکترونیکی زبان انگلیسی




قدر دانی از اساتید دانشگاه مسجدسلیمان

قدر دانی از و قدر دانی نمایم اساتید عزیز و گرانقدری همچون دکتر قهقه زاده .استاد




قدر دانی

قدر دانی استاد و مدیر گروه محترم معماری در این برهه از زمان از زحمات بیوقفه




تشکر و قدر دانی از سردفتر محترم اسناد رسمی شماره یک مهاباد جناب حاج اقا عبداله خادمی

تشکر و قدر دانی از سردفتر محترم اسناد ه ام و رسم دیرینه استاد شاگردی را رعایت




گزارش کامل از مراسم قدر دانی از اساتید پیام نور....

گزارش کامل از مراسم قدر دانی از حالا از کی تا حالا مسئول بایگانی استاد و دکتر




تشکر و قدر دانی

تشکر و قدر دانی. از پدر گر قالب تن یافتم جایگاه استاد، پدر و مادر و خالق




❀❁ قدر دانی ❀❁

قدر دانی - علمی بازدید علمی از میدان نقش *♥*استاد علی




درباره ی استاد محمد استانستی /سپاس و قدر دانی از استاد استانستی/آثار وی

سپاس و قدر دانی از استاد




برچسب :