تبادل نظر درباره دانشکده شمسی پور

  معرفی کامل دانشکده فنی شمسی پور تهران از زبان دانشجویان

از تاریخچه و نام و سمت مسئولین دانشکده بدلیل اینکه معمولا از منابع دیگری قابل دسترسی هستند صرفنظر می کنم، و تنها به این نکته بسنده می کنم که پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورخه 10/3/90 و صدور مجوز فعالیت دانشگاه فنی و حرفه ای توسط وزارت علوم، شمسی پور از آموزشکده به دانشکده ی فنی مبدل شد!

قبل از معرفی لازم می دانم به استحضار برسانم این متن توسط یکی از دانشجویان شمسی پور تهیه شده و هرچند ایشان سعی داشته اند به داوطلبین شناختی جامع از شمسی پور ارائه کنند، در مواردی که نظر شخصی شان را بیان کرده اند اختلاف نظرات و عقیده ها در آن قابل اغماض است.

موقعیت جغرافیایی و محل دسترسی

واقع شده در میدان ونک، خیابان برزیل شرقی است، فاصله تا میدان ونک شاید بیشتر از 2 دقیقه پیاده روی نباشد

 02.jpg

مترو (ولیعصر و حقانی)، خطوط اتوبوسرانی BRT و بزرگراه شهید همت عمده ترین مسیر های تردد دانشجویان است.

شمسی پور از دوره ی کاردانی تا کارشناسی ناپیوسته

دانشکده شمسی پور هر چند در دوره ی کاردانی سرآمد دیگر انتخاب های داوطلبین بوده ولی در دوره ی کارشناسی قعطا نمی تواند بعنوان رتبه اول تمام ایده آل های داوطلبین باشد، دراین دوره انتخاب هایی مثل دانشکده شهید رجایی (واقع در لویزان) و دانشگاه علم و فرهنگ تهران و همتای دخترانه ی آن یعنی دانشکده شریعتی هر کدام نسبت به دیگری ضعف و قوتی دارند اما همچنان بین افراد قبول شده در شمسی پور رتبه های دو رقمی زیادی به چشم می خوره.

محل برگزاری کلاس ها و امکانات دانشکده برای هر دو دوره یکسان است و تبعیضی در استفاده از امکانات وجود ندارد (البته به دانشجویان دوره کارشناسی در کتابخانه یک کتاب بیشتر از دوره ی کاردانی امانت می دهند)، حتی اساتید مشترکی در این دو مقطع تدریس می کنند هر چند تعداد اونها زیاد نیست.

با اینکه دانشجویان شمسی پور عموما از رتبه های برتر هستند ولی تعداد قبولی ها در مقطع ارشد به نقل از استاد عادلی نیا از 0 نفر در یک سال بوده تا 7 نفر در بهترین حالت! بررسی دلایل این امر خارج از اهداف این پست است.

به نظر می رسد دانشجویان شمسی پور از لحاظ عملی و آشنایی با بازار کار برتری نسبی دارند، چیزی که بروی بُرد های دانشکده خودنمایی می کنه اطلاعیه های شرکت های خصوصی برای جذب برنامه نویس و ورود به بازار کاره!

 

امکانات دانشکده

ساختمان چهار طبقه دانشکده به خاطر قدمت شمسی پور، قدیمی است! همانطور که در عکس زیر دیده می شود شاید لازم به گفتن نباشد که پیدا کردن جای پارک باید مشکل باشد، البته برای موتور سوارها همیشه جلوی درب ورودی دانشکده فضا وجود دارد

03.jpg

04.jpg

اینجا استفاده از اینترنت برای دانشجویان رایگان ولی تحت مانیتورینگ قرار می گیرد، بروی دیوار اسامی دانشجویان متخلف که دانلود های غیرمجاز داشته و محروم شده اند نصب گردیده و سرعت اینترنت اصلا قابل پیش بینی نیست (گاهی خیلی عالی و گاهی بد) دسترسی به اینترنت وایرلس در این طبقه بهترین سرعت و آنتن دهی رو دارد.

 05.jpg

طبقه همکف حاوی اتاق های اداری آموزش، معاونت آموزشی و .. بهمراه یک سایت دیگر کامپیوتر است.

 

کتابخانه نسبتا خوبی در طبقه  دوم وجود داره که منابع اون هرچند قدیمی ولی خوب هستند و سالن مطالعه پُر همهمه اون و عده ای که همیشه انتهای سالن پشت نوت بوک نشسته و پنهانی فوتبال بازی می کنند!! روی بُرد کتابخانه تعداد کتب قابل امنت دهی برای دانشجویان کاردانی حداکثر 2، برای کارشناسی 3 و برای فرهنگیان 4 کتاب ذکر شده!

06.jpg

کلاس ها برعکس چیزی که متداول هست، به شکل مستطیلی است که تخته در درازای آن قرار گرفته و عرض کلاس طولانی است! شاید برای کسی که اولین بار در سالن ها قدم بزند و نگاهی به کلاسها بیندازد تداعی کننده فیلم هایی است که دبیرستان دهه 60 رو به تصویر کشده اند!!!

 07.jpg

البته گاهی کمبود جا و سیل مشتاقان علم (حضور و غیاب) باعث بروز چنین صحنه هایی هم شده:!!

(با هماهنگی عکس گرفتما(

08.jpg

در طبقه بالاتر سالن همایش قرار گرفته که هم نورپردازی خوب و هم فضای مناسب و زیبایی داره، در همین طبقه کارگاه بچه های الکترونیک واقع شده که البته به داخل این آزمایشگاهها نفوذ پیدا نکردم ولی شنیده ام امکانات این قسمت مناسب و مکفی است، کم لطفی است اگر نگم شمسی پور در رشته الکترونیک آوازه ی خوبی داره.

سلف سرویس واقع شده در ضلع جنوبی دانشکده محیط باز و ظرفیت خوبی  داره و غذاهای دانشکده کیفیت مطلوبی دارند (قابل قیاس با علم و فرهنگ) ولی گاها به دلایل نامعلومی صف های این چنینی پدید می آید

 09.jpg10.jpg

بیرون درب ورودی ساختمان، سالن تربیت بدنی با میزهای تنیس که تنها ورزش مورد استفاده در این واحد است قرار گرفته، هرچند در حیاط پشتی دانشکده سبد بسکتبال قدیمی وجود دارد ولی عملا استفاده ای نمی شود.

11.jpg

نمازخانه ی نسبتا بزرگی در پشت دانشکده است که در زمان امتحانات تبدیل به سالن امتحانات دیگری می شود.

 

خوابگاه

در حیاط پشتی ساختمان نیمه کاره ای وجود دارد که به نظر مدتهاست رها شده و خیلی پیشرفت نداره، گفته شده در صورت تکمیل قراره تبدیل به خوابگاه بشه اما روایات مختلفه!! شاید ساختمان اداری

 12.jpg

دانشکده در خیابان ولیعصر دو خوابگاه داره یکی تقاطع طالقانی (خوابگاه دولتی به نام سمیه) و دیگری روبروی سینما آفریقا، زرتشت که خوابگاه خودگردان هست که گفته میشه از ترم جاری این خوابگاه وجود نخواهد داشت (صحت این مطلب روشن نیست) وضعیت و کیفیت خوابگاه زرتشت اصلا مناسب نیست، تراکم بالای جمعیت آزار دهنده است این در حالی است که شهریه حدود 500 هزار تومان باعث شده تقاضا برای خوابگاه دولتی بالا بره و به طبع اون اولویت بندی هایی برای افراد صورت بگیره، هرچند شنیده ها حاکی از وضعیت بدتری (از نظر بهداشتی) در خوابگاه سمیه است! یکی از دانشجوها از وجود موش در خوابگاه گله می کرد!! به صورت پیش فرض اگر با شمسی پور تماس بگیرید به شما گفته می شود که خوابگاه نداریم!!

منبع : سایت کارشناسی کامپوتر


مطالب مشابه :


خوابگاه های سطح شهر دانشگاه تهران

شيوه جديد پذيرش دانشجوي دکتري نوبت دوم و پرديسهاي خودگردان تهران خبر رسیده خوابگاه های




دانشگاههای فاقد خوابگاه

دانشگاههای فاقد خوابگاه خوابگاه های بخش خصوص(خودگردان) خوابگاه و در تهران




جزئیات اجاره بهای خوابگاههای دانشگاه تهران

جزئیات اجاره بهای خوابگاههای دانشگاه تهران ۰۹۳۵ واحد پشتیبانی خریدارن بسته های




جزئيات كامل شهريه واحدهاي بين الملل علوم پزشكي/ تربيت پزشك 80 ميليوني!

پزشكي شهيد بهشتي در قشم، واحد بين المللي دانشگاه علوم پزشكي تهران خوابگاه ، غذا و های




ناگقتنی های دانشگاه پرندک

دانشگاهمون خوابگاه نداره وبچه ها باید از خوابگاه خودگردان تهران به نام های لیست دروس




تبادل نظر درباره دانشکده شمسی پور

معرفی کامل دانشکده فنی شمسی پور تهران های برتر که خوابگاه خودگردان هست که




برچسب :