پتینه -طراحی روی شیشه با لاینراکلیلی

  پتینه -طراحی روی شیشه با لاینراکلیلی

لوازم مورد نیاز :
 

1. لاینر طلائی یا نقره ای
2. شاپان
3. الکل ایزوپروپیل
4. ورق طلا
5. چسب ورق طلا
6. رنگ طلائی آکریلیک
7. قلم مو

نکته :
 

! ورق طلا، نقره و... محافظ خوبی برای ظروف نیست و بسیار ضربه پذیر است. بنابراین برای محافظت آن در پشت ظروف شیشه ای بهتراست رنگ آکریلیک بزنید تا محافظ مناسبی از نظر ضربه باشد.
1.ابتدا ظرف را با شیشه پاک کن یا الکل تمیز کنید. توسط لاینر اکلیلی طلائی یا نقره ای که آن را خوب تکان داده اید و داخل شیارهای ظرف بکشید (ظرف حتماً شیار دار یا طرح دار باشد). دقت کنید که لاینر را در جهات مختلف بکشید. بگذارید کاملاً خشک شود.

2.شاپان (قیر مایع) را توسط قلم مو روی شیشه با قلم مو بزنید، دقت کنید که تمام سطح شیشه از شاپان کاملاً پوشیده شود.
3. توسط دستمال تمیزی بعضی از قسمت های شیشه را پاک کنید (این عمل را بلافاصله انجام دهید تا بتوان شیشه را پاک کرد) دقت کنید همه ی شیشه پاک نشود. فقط بعضی قسمت ها پاک شود. بگذارید کاملاً خشک شود.

4. ابر را به چسب ورق طلا آغشته کرده و تمام سطح آن را چسب بزنید چند ساعتی برای خشک شدن کامل چسب زمان دهید.
5. تمام سطح شیشه را کاملاً با ورق طلا ورق کنید تا کاملاً پشت شیشه را پوشش دهید.

6. پس از خشک شدن، ورق تمام پشت سطح ورق را با رنگ آکریلیک کاملاً رنگ کنید.
7. درانتها برای محافظت از شیشه با ماده ی کریستال سیرورنیک پشت شیشه را ثابت کنید. در انتها پس از خشک شدن لبه های کار را با کاتر تمیزکنید.


پتینه - چرمی کاری

لوازم مورد نیاز :
 

1. ظرف دلخواه
2. رنگ طلائی آنتیک گلد Antique gold
3. رنگ آکریلیک قهوه ای
4. شاپان
5. گلد فینگر طلایی یا Fimger treasure
6. قلم
7. کیسه فریزر
8. اسپری ثابت کننده

نکته !
 

قبل از رنگ آمیزی ظروف پلی استری حتماً لاک الکل بزنید تا میزان جذب رنگ کمتر شود و سریعتر پوشش بگیرد.
برای این که تکنیک زیباتر نشان داده شود بهتر است از ظروفی با سطح صاف و یکدست استفاده شود.
1. ابتدا تمام قسمت هایی را که می خواهید به صورت چرمی درآورید را با استفاده از رنگ طلائی آنتیک گلدآستر زده این کار را طی دو مرحله انجام دهید. مابقی ظرف را که شامل پایه و غیره می شود را با استفاده از رنگ اکریلیک قهوه ای رنگ کنید.

2. در مرحله ی بعدی قسمت هایی را که می خواهید چرمی کنید را با استفاده از شاپان و قلم به صورت ضربه ای روی سطوح صاف زده سپس کیسه فریزر را کاملاً جمع کرده و به صورت چروک در آورید و روی آن قسمت هایی که شاپان زده اید به صورت حرکات دایره ای و در یک جهت بچرخانید.
3. درمرحله بعد روی پایه ظرف را به وسیله ی گلدفینگر طلایی و با استفاده از انگشت تمام برجستگی های ظرف را گلدفینگر بکشید. در آخر ظرف را مدتی گذاشته تا شاپان خشک شود سپس با استفاده از اسپری ثابت کننده کار را ثابت کرده تا قابل شستشو و مصرف شود.


پتینه

پتینه

لوازم مورد نیاز:
-ظرف شیشه ای مناسب
- طرح مورد نظر (دستمال کاغذی یا کپی لیزری )
- مدیوم مخصوص شیشه Glass medium
-برس با سر نرم
- کراکل وارنیش Step1,Step2 crackle vamish
- رنگ های اکریلیک ، آبی خاکستری و روشن ، اکر،آبی فیروزه ای پررنگ
-چسب دستمال کاغذی
وارنیش برای ثبوت کار
1- ابتدا سطح شیشه ای را با الکل کاملاً تمیز کنید. طوری که سطح شیشه هیچگونه آلودگی ای نداشته باشد . از آنجا که سطح بیرونی شیشه باید دیده شود بنابراین تمام مراحل این کار پشت شیشه انجام می شود .
مدیوم شیشه را با برس نرم برداشته به مقدار کم به سطح پشت شیشه بزنید . توجه کنید که در این مرحله میزان این مدیوم بسیار کم است و فقط تا حدی است که مواد بعدی را روی شیشه حفظ کنید . ضخامت زیاد این ماده روی شیشه از کیفیت کار می کاهد . تقریباً به مدت 10 الی 12 ساعت بری ثابت شدن این چسب احتیاج دارید .

ترک شیشه

2- Step1 ماده ی ترک را با برس برداشته و به سطح کار بزنید . دقت کنید ضخامت این ماده زیاد باشد تا حدی که مواد ریزش نداشته باشد . پس از زدن این ماده بگذارید تا سطح کار خشک شده و کاملاً بی رنگ شود . سپس مجدداً این عمل را تا سه بار تکرار کنید تا پوشش مناسبی ایجاد شود .

ترک شیشه

3- پس از بی رنگ شدن کامل سطح کار ماده ی ترک شماره 2 یاStep2 را با برس کاملاً خشک برداشته و کاملاً بر سطح ماده ی ترک شماره 1 را با غلظت زیاد بزنید . دقت کنید در مراحل قبلی خیس یا خشک بودن برس خیلی مهم نیست اما در این مرحله حتماً باید برس خشک باشد . ماده ی ترک را کاملاً با ماده ی ترک قبلی ترکیب کنید . طوری که با برس چندین بار به صورت رفت و برگشت مواد را به سطح کار بزنید. چنانچه غلظت ماده ی ترک کم باشد ترک هایی به مراتب ریزتر خواهید داشت . بنابراین بنا به دلخواه خودتان میزان ماده ی ترک را انتخاب کنید . این عمل فقط یکبار انجام خواهد گرفت .

ترک شیشه

4- با تأثیر این ماده روی ماده ی ترک قبلی و خشک شدن آن ، ترک ایجاد خواهد شد . سعی کنید حداقل 24 ساعت از زمان این ماده بگذرد تا کاملاً همه ترک ها نمایان شود . میزان گرمی و خنکی هوا در سرعت ترک خوردن تأثیر زیادی دارد ، اما سعی کنید در همان دمای معمولی اطاق این عمل انجام گیرد و از سشوار و سایر لوازم حرارتی به منظور سرعت کار استفاده نکنید، زیرا گاهی بعضی از مواد ترک نسبت به لوازم گرمایی زا واکنش نشان داده و پوسته می شوند . پس از ظاهر شدن تمامی ترک ها، رنگ روغن مناسب طرح را انتخاب کرده و آن را به سطح کار بمالید . طوریکه رنگ روغن فضای میان خطوط ترک را پر کرده و کاملاً سطح خطوط رنگ بگیرد . در این مرحله دقت داشته باشید که فقط از رنگ روغن برای این کار می توانید استفاده کنید .

ترک شیشه

5- سپس مجدداً به کمک دستمال کاغذی رنگ روغن اضافی روی سطح کار را بگیرید . خوب پاک کردن سطح کار بسیار مهم است طوری که فقط در میان درزهای ترک رنگ باقی بماند و سطح شیشه عاری از هرگونه رنگ روغن باشد. زیرا بعداً در کیفیت کار تأثیر گذاشته و آن را کدر خواهد کرد .

ترک شیشه

6- از طرح مورد نظر کپی لیزری رنگی گرفته سطح سفید کاغذ را که پشت طرح می باشد را چسب چوب بزنید . بگذارید تا خشک شود و سپس محدوده ی طرح مورد نظر را ببرید. روی سطح رنگی را با برس چسب چوبی بی رنگ زده و به شیشه بچسبانید. دقت شود عمل چسب زدن کاملاً یکنواخت باشد تا همه قسمت های طرح کاملاً به شیشه بچسبد. سپس بگذارید کاملاً بی رنگ شده باشد . پس از بی رنگ شدن، پشت کار را اسپری کیلر پاشیده بگذارید خشک شود . این عمل الزامی است زیرا حین رنگ آمیزی کار - اگر اسپری کرده باشید - رنگ ها نسبت به ماده ی ترک حساس بوده و مجدداً ترک خواهند خورد . دقت شود از وارنیش های پایه آب و از کیلر یا وارنیش هایی که با قلم می توان زد به هیچ عنوان استفاده نکنید . زدن کیلر پایه تینر به صورت اسپری الزامی است .

ترک شیشه

7- سپس رنگ های آبی ترکوآز (آبی فیروزه ای ) اکر، آبی خاکستری را در ظرفی ریخته و یا ابر به صورت ضربه ای به صورتی که به هیچ عنوان مرزی میان رنگ ها نباشد و کاملاً به صورت تصادفی و نامنظم به سطح کار بزنید . دقت شود رنگها را به شکلی بزنید ک در هم ادغام نشوند یا احیاناً تبدیل به یک رنگ نشوند .

ترک شیشه

ترک شیشه

پس از خشک شدن رنگها پشت کار را یکدست بزنید . رنگ انتخابی باید اکرلیک بوده و البته با رنگ زمینه تناسب داشته باشد . پس از رنگ زدن کامل، پشت کار را با رنگ مناسب پوشش دهید .



مطالب مشابه :


پتینه -طراحی روی شیشه با لاینراکلیلی

ساغرِ رنگ - پتینه -طراحی روی شیشه با لاینراکلیلی - معرفی آثار و پیشینه ی نقاش ومجسمه ساز حسین




شیشه

نقاشی روی شیشه - شیشه - وبلاگ تخصصی طراحی و نقاشی روی شیشه




اموزش ویترای

نقاشی روی شیشه - اموزش ویترای - وبلاگ تخصصی طراحی و نقاشی روی شیشه




نقاشی روی شیشه

نقاشی روی شیشه - نقاشی روی شیشه - وبلاگ تخصصی طراحی و نقاشی روی شیشه




آموزش ویترای برای ظروف هفت سین

نقاشی روی شیشه - آموزش ویترای برای ظروف هفت سین - وبلاگ تخصصی طراحی و نقاشی روی شیشه




شیشه

نقاشی روی شیشه - شیشه - Step by step tutorial stained glass - نقاشی روی شیشه




نقاشی روی شیشه

از هر هنری سخنی - نقاشی روی شیشه - روبان دوزی،مدل لباس،تزیین شمع و




برچسب :