بداهه نوازی هائی جاودانه از پرویز یاحقی در در مایه شور - غریبانه – بهانه – عطر شراب - وبلاگ یاحقی

 

بداهه نوازي هائي جاودانه از

استاد پرويز ياحقي

غریبانه –  بهانه – عطر شراب

از دوریت چنان شده ام خسته
کاین روزگار و هرچه در او شادیست
در چشم من چو اینه بشکسته

گفتم که صبر حل کندم مشکل
عمری گذشت و من به شگفتم باز
همچون شروع فاجعه پا در گل

.....
.....

تنها نشسته ام به بر سازم
بی آنکه نغمه ای ز دلش خیزد
بشکسته بار غم پر پروازم ......

ابیاتی بی نظیر از سروده های دکتر مسعود عطائی

دانلود آثار صوتی ـ غریبانه - بهانه - عطر شراب از

 استاد یاحقی

 

به همراه قطعه " يا حق " در بيات اصفهان

اثری از استاد لقمان ادهمی

 با سلام خدمت شما دوستان عزیز

اینبار آثاری از یاحقی را در مایه شور خواهید شنید که با ساز اساتید دیگر همراهی می شود . آثاری جاودانه و بی نظیر در عالم هنر و موسیقی که دیگر هیچ تکراری بر آنها نخواهد بود .
ضمنا برای اینکه دوستان آثار را به راحتی دانلود کنند حجم انها متناسب و کم در نظر گرفته شده . برای جبران کیفیت آثار شدیدا توصیه می کنم که افکت های صوتی را که برای دانلود قرار دادم دانلود کنید . حجم انها کم اما کارائی بسیار بالائی دارند .

 ۱- غریبانه - در مایه شور

۲ - بهانه - در مایه شور  

۳ - عطر شراب - در مایه شور

دانلود افکت صوتی برای ویندوز مدیا پلیر

دانلود افکت صوتی برای وینپ  

 

جای انست که خون موج زند در دل لعل
زین تغابن که خذف می شکند بازارش

هر روز شاهد خلق و ارائه آثاری هستیم که چه از دیدگاه احساسی و چه تخصصی فاقد هرگونه ارزش هنری هستند و یا اگر هم فاقد احساس نباشند عمق تاثیر گذاری آنها بسیار ناچیز است . البته خلق این اثار بی مایه و بی سر و ته !! و بی ریشه و بی هویت فقط تقصیر آهنگساز و یا مخاطب نیست و عوامل متعددی در این موضوع دخالت دارند که احتیاج به تحقیقات و بررسی های کارشناسانه و بنیادی و علمی دارد . همگی ما کم و بیش با اصطلاحاتی همچون : موسیقی عرفانی !!!! – موسیقی جدی !!!! –  موسیقی سبک !!!! – موسیقی جوان پسندانه !!!! -  موسیقی امروزی !!!! -  و مانند اینها برخورد می کنیم . اما کسی نیست ( یا کمتر کسی هست ) که بپرسد این اصطلاحات آبکی ! و بی سر و ته از کجا نشات گرفته اند ؟! .
مگر ما موسیقی غیر عرفانی هم داریم؟ ( موسیقی در ذات از شناخت حقیقت یعنی همان عرفان سرچشمه می گیرد حالا ایرانی باشد یا  ساخته یک ایتالیایی یا آلمانی یا فرانسوی .... )
مگر موسیقی غیر جدی هم داریم ؟ ( موسیقی از منشا زیبایی سرچشمه می گیرد . مگر منشا زیبایی چیز غیر جدی را هم شامل می شود ؟ )
مگر موسیقی سبک هم داریم ؟ ( موسیقی از عمیق ترین احساسات بشری سرچشمه گرفته و شاید به همین علت هنر اول نامیده شده . چنین پدیده ای سبک هم می شود ؟! )
مگر نوع خاصی از موسیقی چنانچه حقیقتا موسیقی باشد فقط مورد پسند جوانان خواهد بود و دیگران نمی توانند از آن لذت ببرند؟ ( انچه ارزشمند هست تاثیر گذاریش بر پیر و جوان و میانسال و کودک بسیار قابل توجه خواهد بود و این تحلیل های ابکی – جوان پسندانه -  فقط اصطلاحات مرسوم عده ای بی اطلاع و هنرمند نما  یا هنر دوست نما  می باشد ! )
و..............
نکته تاسف بار اینکه :
بسیاری از اهالی هنر و کسانی که به قول خود عمری را در جهت یادگیری ساز و هنر صرف کرده اند نیز این تفاسیر   پوچ و عاری از اعتبار را به کار می گیرند .

پاسخ گویی به این مسائل کار یکی دو خط نوشته و چند دقیقه تامل و اندیشیدن نیست بلکه نیاز به اقدامی اساسی دارد .

بد نیست نظر یک روانشناس شناخته شده از دانشگاه تهران را هم درباره موسیقی بخوانید
 
محمود ساعتچی : لذت بردن از موسیقی به آموزش و محیط وابسته است 


لذت بردن از موسیقی نیاز به آموزش دارد ، در کشورهایی که کودکان از سنین پایین با موسیقی و یا نواختن آن آشنا می شوند، در بزرگسالی تاثیر بیشتری از موسیقی می پذیرند.

دکتر محمود ساعتچی ضمن بیان این مطلب گفت : موسیقی خوب می تواند آرامبخش بوده، فشار روانی و اضطراب را کاهش داده وتاثیرات متفاوتی را برروان آدمی بر جای بگذارد،همچنین این موسیقی می تواند خشونت را در افراد از بین ببرد، هیجان های مثبت مانند عشق ، محبت ، دوستی، کمک به دیگران، مهربانی و گذشت را در افراد افزایش دهد و...
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون تاثیرات موسیقی خوب گفت : هیچ تردیدی وجود ندارد که موسیقی خوب، آثار مثبتی بر فعالیت ذهنی و هیجانات ما دارد.
وی در تعریف موسیقی بد ( توضیحی از خودم : البته مسلما منظور دکتر ساعتچی از موسیقی بد !! حقیقتا موسیقی نبوده  بلکه اصوات ناصحیحی که به غلط به نام موسیقی به افراد آن هم افراد بی اطلاع خورانده می شود ! ) ، از دیدگاه روانشناسی گفت : موسیقی بد، آن نوع موسیقی است که بر حواس، هیجانات و کارکردهای فکری ما آثار منفی بر جای بگذارد. برای مثال پخش موسیقی بد و یا پخش هر نوع موسیقی با صدای بلند بر شنوایی ما تاثیر مخرب گذاشته و ایجاد خشم و اضطراب می کند.
دکتر ساعتچی در ادامه افزود : در گذشته وجود موسیقی در سیستم آموزشی مدارس، به کودکان آرامش و نظم بیشتری می بخشید، که متاسفانه این امر امروزه در مدارس ما وجود ندارد.
این روانشناس در پایان گفت : در مجموع چنانچه بخواهیم در مورد تاثیر انواع موسیقی بر افراد مختلف نظر بدهیم، می بایست پشتوانه تحقیقی محکمی در این زمینه داشته باشیم و نمی توانیم بر اساس ذهنیات نظر دهیم

 



مطالب مشابه :


بداهه نوازی هائی جاودانه از پرویز یاحقی در در مایه شور - غریبانه – بهانه – عطر شراب - وبلاگ یاحقی

پاسخ گویی به این مسائل کار یکی دو خط نوشته و چند ، از دیدگاه بر اساس ذهنیات




سازهای موسیقی

تو غیر از من چنگ نام خود را نیز با خط میخی نوازنده به احتمال قوی باربد می باشد




خوانندگان

تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ به پیش اور دو دست خالی خودرا. با زبان بسته ات کاری




اهمیت مقامات موسیقی درتلاوت قرآن

ابداع آن را به باربد موسیقی دان نهاوند در خیلی از کتب این دو مقام را دو ذهنیات .




انوشیروان روحانی

انوشیروان روحانی پس از سه سال که مدّت در «جامعه باربد» که به دو دست خالی




برچسب :