نانِ آجر شده‌ی میوه‌فروشان ایلام

تعداد 12 غرفه عرضه میوه در 12 نقطه از سطح شهر ایلام برای فروش میوه از سوی شهرداری انتخاب شده که به محل‌های عرضه میوه مناسب شناخته شده‌اند اما اجاره سنگین و وجود میوه‌فروشان سیار در اطراف خیابان‌های ایلام نان آنها را آجر کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، میدان فاتحان میمک، میلاد، دفاع مقدس، چالیمار، مخابرات، چهارراه پیام‌نور، دانش، گل‌ها، دادگستری، بلوار چالسرا، شهرداری و بلوار پژوهش نقاط 12 گانه عرضه میوه در ایلام هستند، غرفه‌هایی که هدف از ایجاد آنها کاهش مراجعه مردم به مرکز شهر و پایین آمدن حجم ترافیک داخلی شهر انجام بود ولی شواهد و قراین نشان می‌دهد که اختلاف قیمت میوه در این غرفه‌ها و دستفروشان پارکینگ مرکزی شهر نه تنها شهرداری را به هدفش در ایجاد این غرفه‌ها نرساند بلکه صاحبان این مراکز عرضه میوه را نیز به گفته خودشان بدهکار کرده است.

 میزان اجازه بهای بیش از حد معمول در ایلام، هزینه‌های جانبی که شهرداری به آنها تحمیل کرده و عدم استقبال مردم برای خرید از این غرفه‌ها باعث شده که نان این میوه فروشان آجر شود.

صاحبان یکی از این غرفه‌های میوه‌فروشی در ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام اظهار کرد: تا چند ماه پیش که غرفه‌های ما به صورت ایرانیت و داربست بودند میزان کرایه ماهانه ما 540 هزار تومان بود ولی با تغییر نمای کانکس‌ها میزان کرایه‌ها نیز از سوی شهرداری افزایش یافت.

وی افزود: بدون درخواست ما از سوی مسئولان میوه و تره‌بار شهرداری ایلام مکان‌های عرضه میوه ما از داربست‌های قدیمی به کانکس‌های موجود تغییر یافت که ای کاش این تغییر هیچ گاه اتفاق نمی‌افتاد.

این صاحب غرفه میوه‌فروشی در یکی از میادین شهر ایلام با بیان اینکه این تغییر شکل غرفه باعث تغییر اساسی در دخل و خرج ما شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این تغییرات 5 میلیون تومان از ما گرفته شد که سهم ما از اجرای تغییر شکل غرفه‌ها نام گرفت.

این میوه‌فروش با اشاره به اینکه قبل از آمدنم به ایلام در تهران میوه فروشی داشتم خاطر نشان کرد: شیوه میوه‌فروشی در ایلام با همه جای کشور متفاوت است چرا که در ایلام افراد خودشان به سوا کردن میوه می‌پردازند در صورتی که در هیچ شهری این گونه نیست.

وی عنوان کرد: برخی از افراد بعد از خرید میوه‌ای مانند انار در صورت سفید بودن انار آن را برمی‌گردانند و انتظار دارند که مانند هندوانه شرط چاقو باشد.

یکی دیگر از صاحبان غرفه‌های عرضه میوه در کانکس‌های میدانی به خبرنگار ایسنا گفت: شکیل شدن نمای شهر با تغییر شکل غرفه‌های ما باید به چه قیمتی صورت گیرد؟ آیا مسئولان شهرداری ایلام به این قضیه فکر کرده‌اند که میوه‌فروشان پارکینگ شهرداری که هیچ گونه مالیات و عوارضی پرداخت نمی‌کنند بازار میوه در ایلام را در چنگ خود گرفته‌اند.

وی اظهار کرد: متاسفانه نظارت اصناف بر فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی در سطح شهر آن گونه نیست که میوه‌فروشان احساس امنیت داشته باشند چرا که هر سوپرمارکت و بقالی در ایلام در گوشه مغازه‌اش تعدادی صندوق میوه برای فروش دارد که اگر پروانه کسبش را نگاه کنید میوه فروش نیست.

این صاحب غرفه میوه‌فروشی در ایلام با اشاره به اینکه بازار میوه در ایلام بازار نابسامانی است، یادآور شد: در ورودی‌های شهر ایلام در مسیرهای مختلف نیسان و وانت‌های میوه فروش کنار خیابان چشم هر رهگذری را به خود خیره می‌کنند و چون به صورت مستقیم از باغات مرجع خریداری کرده‌اند با قیمت کمتری آن را عرضه می‌کنند.

وی با ابراز گلایه از نظارت مسئولان اضافه کرد: ما که میوه را بعد از چندین بار دست به دست شدن می‌خریم مجبوریم آن را قیمت گران‌تری بفروشیم و از همه بدتر میزان اجازه سنگین غرفه‌های ما که از 540 هزار تومان به 1 میلیون و 500 هزار تومان افزایش یافته ما را مجبور به عرضه میوه گران‌تر کرده است.

این میوه‌فروش ایلامی عنوان کرد: شهرداری با تغییر شکل غرفه‌های ما باعث کاهش مشتری و درآمد ما شد.

یکی دیگر از صاحبان غرفه‌های عرضه میوه در شهر ایلام در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: بعد از افزایش میزان کرایه ماهانه غرفه‌ها از سوی شهرداری حتی قادر به پرداخت هزینه برق غرفه نیستیم.

وی با بیان اینکه ماهانه بین 300 تا 400 هزار تومان هزینه برق پرداخت می‌کنم، عنوان کرد: میزان بدهکاری ما به بار‌فروشان میدان بار مرکزی ایلام به حدی است که ادامه کار با این وضعیت در غرفه‌ها به صرفه نیست.

این میوه‌فروش غرفه‌دار ایلامی بیان کرد: اکثر سوپرمارکت‌ها در ایلام میوه هم می‌فروشند، وانت‌های میوه فروش کنار خیابان‌ها و دستفروشان پارکینگ شهرداری ایلام همه از عواملی هستند که کار را با مشکل مواجه کرده‌اند.

وی تصریح کرد: بسته شدن پارکینگ مرکزی شهر ایلام به منظور ساماندهی میوه‌فروشان انجام شد ولی این کار شهرداری فقط برای دستفروشانی که هیچ عوارضی پرداخت نمی‌کنند مناسب بود و به آنها قدرت جولان بیشتری داد.

این غرفه‌دار فروش میوه در پایان گفت: علی رغم همه مشکلات، شهرداری بابت حمل زباله‌ و میوه‌های غیر قابل مصرف جمع شده در سطل کنار کانکس ماهانه 70 هزار تومان از ما هزینه می‌خواهد.

«حجت‌اله نوروزی» مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری ایلام به غرفه‌های عرضه میوه در نقاط مختلف شهر اشاره و عنوان کرد: در محله‌هایی که امکان ایجاد بازارچه محلی وجود داشته و یا زمین با کاربری عمومی در اختیار شهرداری بوده نسبت به ایجاد بازارچه اقدام و در محله‌هایی که امکان ایجاد بازارچه وجود نداشته صرفا غرفه‌هایی با کانکس و به صورت موقت در برخی نقاط شهر استقرار داده شده است.

وی با بیان اینکه 6 بازارچه دائمی عرضه میوه در سطح شهر ایلام وجود دارد ادامه داد: بازارچه شماره 1 و 2 ، بازارچه شهداء، بازارچه هانیوان، بازارچه توحید و بازارچه زیتون جمعا با 136 غرفه دایر هستند.

نوروزی در پایان اظهار کرد: 12 غرفه موقت عرضه میوه نیز در سطح شهر وجود دارد که در جهت عرضه میوه در محلات مختلف برای کاهش مراجعات مردم به مرکز شهر دایر شده است.


مطالب مشابه :


با هدف عرضه محصولات سالم و ارگانیک دهکده سلامت تاسیس می شود

حسین اعرابی با بیان این که در حال حاضر سازمان میادین میوه و تره بار در اجاره غرفه




فروش اینترنتی میوه در میادین بزرگ میوه و تره‌بار تهران

بادپا به ‌طور رایگان میوه و ترهبار غرفه‌ها‌ی میادین مورد نظر به پیک بادپا اجاره




برنامه ریزی و اعمال و اجرای طرحهای درآمدزا مانند

کارخانه آسفالت و بچینگ – غرفه های میادین تره بار – پمپ گاز 7- ایجاد مرکز اجاره




مزایده های کشور 1392/06/23

مزایده واگذاری حق بهره برداری تعدادی از غرف بازار روزهای میوه و تره بار اجاره غرفه




نانِ آجر شده‌ی میوه‌فروشان ایلام

انتخاب شده که به محل‌های عرضه میوه مناسب شناخته شده‌اند اما اجاره غرفه ‌های میوه




اخبار مناقصه ها و مزایده های سراسر کشور در پارس نماد به ادرس www.parsnamaddata.com

به متراژ 80 متر آگهی مزایده عمومی / اجاره غرفه های میدان میوه و تره بار مناقصه




برچسب :