شرکت های خودرو سازی (6)





لامبورگینی شرکتی ایتالیائی و سازنده خودروهای اسپورت می باشد. دفتر مرکزی این شرکت در دهکده ای کوچک به نام سن آگاتا بولونیز در نزدیکی بولونیا در کشور ایتالیا قرار دارد.
این شرکب در سال ۱۹۶۳ توسط فراچیو لامبورگینی که دارنده یک کارخانه تراکتور سازی موفق داشت تاسیس شد.
لامبورگینی هم اکنون تابع شرکت آلمانی آئودی که خود تابعه شرکت فولکس واگن است می باشد

لانچیا (به ایتالیایی: Lancia) خودرو یک شرکت خودروسازی ایتالیایی است که در سال 1906 توسط وینسنزو لانچیا (Vincenzo Lancia) پایه گذاری شد و بعدها در سال 1969 به شرکت خودروسازی فیات پیوست.این شرکت تاریخچه بلندی در تولید خودروهای ممتاز و خودروهای مخصوص رالی دارد. خودروهای لانچیا معمولا در دست افراد خوش گذران و مرفه دیده می‌شود بطوری که وقتی سوار بر این خودرو می‌شوند بسیار جلب توجه می‌کنند.


لکسوس (به انگلیسی: Lexus) و (به ژاپنی: レクサス) زیر مجموعه ای از شرکت تویوتا و شعبه سازنده خودروهای لوکس و گران قیمت تویوتا می‌باشد. لکسوس در انواع سواری و شاسی بلند تولید می‌شود. لکسوس ۱۲ سال به عنوان مورد اعتماد ترین خودرو در آمریکای شمالی از طرف موسسه معتبر J.D.Power شناخته شده - تعدادی از مدل های لکسوس نیز در بازار ایران عرضه گردیده است(LS-RX-ES-GS).


تاریخچه
ساخت خودرویی لوکس برای رقابت با سایر خودروهای لوکس دنیا در جلسه ای با حضور مدیرعامل وقت شرکت تویوتا "ایجی تویودا" در آگوست 1983 گرفته شد. در ماه می 1985 تیمی جهت توسعه بررسی ها و مطالعات انجام شده و پیدا نمودن نقطه شروع به کالیفورنیا در امریکا سفر کردند. در جولای همان سال ساخت اولین خودروی لکسوس با نام LS400 در دستور کار قرار گرفت. ماه می سال بعد یعنی 1986 زمان تست اولین خودروی تولید شده لکسوس در بزرگراه های آلمان بود. در سپتامبر همان سال شروع گسترده تست خودروی ساخته شده لکسوس در خیابان های امریکا شروع شد و در ژانویه سال 1989، خودروهایLS400 و ES250 و در نمایشگاههای خودروی دیترویت و لوس آنجلس آمریکا رونمایی شد و از سپتامبر همان سال فروش خودروهای لکسوس آغاز گردید.
در ژانویه سال 1990 LS400 در بین 10 خودروی برتر جهان قرار گرفت. از ماه جون سال 1990 نیز خودروی لکسوس به طور رسمی در بازار خاورمیانه عرضه گردید.
[منبع: وبگاه فارسی لکسوس - ایران]


لندرور کمپانی انگلیسی سازندهٔ خودروهای رنجرور، لندرور، کامیونت لندرور، لندرور دیسکاوری، لندور دیفندر، و لندور فریلندر است. شرکت لندرور امروزه متعلق به و قسمتی از شرکت اتومبیل‌سازی تاتا هندوستان می‌باشد

تاریخچهٔ لندرور
تولد لندرور به زمانی بازمى‌گردد که جنگ دوم جهانی با تمام تلفات و ويرانيهايش پايان گرفته بود و کارخانهٔ لندرور هم که در سالى هيل انگلستان واقع شده‌بود مانند بسيارى از کارخانه‌هاى ديگر با پايان گرفتن جنگ مى‌بايست سياست جديدی را براى توليدات خود اعمال مى‌کرد.
اين کارخانه که در آن زمان به توليد اتومبيل موريس مشغول بود و در کنار آن مقدارى از لوازم و ماشين‌آلاتى را که در شرايط جنگ مورد نياز بود نيز توليد مى‌نمود با پايان گرفتن جنگ تصميم به توليد وسيلهء نقليه‌اى گرفت که بتوان با صادر کردن آن قسمتى از نياز وارداتى خود را نظير مواد اوليه تأمين کند و همچنين خودرو توليد شده براى فعاليتهاى عمرانی پس از جنگ نيز مفيد واقع گردد.
برحسب تصادف (يا از روى خوش‌شانسى) آقاى موريس ويلکس – سرمهندس کارخانه – به همراه برادرش تصميم به طراحى و توليد يک اتومبيل چندمنظوره دوديفرانسيل گرفتند که بتوان آن را جايگزين اتومبيل‌هاى دوديفرانسيل آمريکائى نظير جيپ‌هاى فورد و ويليز که در آن زمان اولين و تنها خودروهاى دو ديفرانسيل بودند، بکنند.
بعد از گذشت پنج ماه اولين نمونهٔ اين توليد جديد که لندرور ناميده مى‌شد، حاضر شد. زمان در توليد اين خودرو بسيار حائز اهميت بود زيرا مى‌بايست براى بقاى کارخانه هرچه زودتر به بازار جهانى راه پيدا مى‌کرد و سرانجام در سى‌ام آوريل ١٩٤٨ براى اولين بار در نمايشگاه جهانی خودرو در آمستردام، لندرور به جهانيان معرفی شد. اين خودرو به زودى نظر‌ها را متوجه خود نمود زيرا داراى ويژگيهاى خاصى بود، خودروئى چندمنظوره بود که جزئيات زيادى در طراحى آن رعايت شده بود. جنس بدنه آن از آلومينيوم بود و اين مسأله باعث جلوگيرى از زنگ‌زدگى و پوسيدگى در اثر رطوبت مى‌شد، داراى موتورى چهارسيلندر بود که توسط گيربکسى چهار سرعته نيرو را به چهار چرخ منتقل مى‌کرد و در کنار آن از گيربکس کمک نيز سود مى‌جست، بنابراين داراى چهار دنده سبک و چهار دنده سنگين بود.
فيلتر هواى روغنى که براى آن در نظر گرفته شده‌بود از ورود کوچک‌ترين ذرات غبار به درون موتور جلوگيرى مى‌کرد و به‌کار رفتن سيستم آب تحت فشار درون سيستم خنک‌کننده موتور پديده‌اى نو در آن زمان به حساب مى‌آمد. سيستم ترمزدستی بر روى گاردان عمل مى‌کرد بنابراين در شيب‌هاى تند با اطمينان کامل اتومبيل را در سرجايش ميخ‌کوب مى‌کرد. از ديگر ويژگى‌هاى اين خودرو تعبيه قسمتی مخصوص برروى گيربکس بود که توسط آن مى‌شد نيروى موتور را براى به‌کار اندازى دستگاههاى مختلفى نظير پمپ‌هاى آب، ژنراتورهاى مختلف، وينچ گاردانى (مکانيکى) و بسيارى نيازهاى ديگر استفاده نمود. تمام اين پارامترها به اضافه دسترسى آسان به قسمت‌هاى مختلف خودرو جهت تعميرات و نگهدارى آسان آن، اين خودرو را متمايز کرده بود و همين تمايز باعث شد تا ايده‌هاى مختلفى برروى اين خودرو شکل بگيرد، از اتومبيل آتش‌نشانى تا وسيله‌اى براى سم‌پاشى زمينهاى کشاورزى و حتى تبديل آن به يک نوع Hovercraft و يا لکومتيوى کوچک براى کارهاى سبک برروى ريل راه‌آهن. با توجه به اين مطالب مى‌توان دريافت که لندرور اتومبيلى بود که از ابتدا با هدف چندمنظوره بودن ساخته‌شده بود.
در زمانی که برادران موريس در کارخانهٔ خود سرگرم ساخت و تغييرات جديد برروى اين خودرو بودند، افراد ماجراجوى بسيارى با استفاده از اين خودرو به مناطق ناشناخته سفر مى‌کردند. لازم به‌ذکر است که در بسيارى از مناطق دورافتاده اولين خودروئى که مردم با آن آشنا شدند لندرور بود.


امروزه لندرور دیفندر به عنوان خودرو حمل نقل نظامی و حمل سرباز و خودرو فرمانده‌ای و حمل ادوات و... استفاده می‌شود و در بسیاری از ارتش‌های دنیا نظیر انگلستان وپاکستان و هند و ایتالیا و استرالیا و کانادا مورد استفاده قرار می گیرد.

سرگذشت خودروهای جیپ نوشته جان داگلاس
سایت کمپانی روور

لوتوس نام شرکت انگلیسی سازنده خودروهای اسپورت و مسابقه‌ای است که دفتر مرکزی آن در هثل انگلستان واقع است. شرکت لوتوس توسط مهندس کالین چاپمن که فارغ تحصیل از یونیورسیتی کالج لندن بود در سال ۱۹۵۲ تاسیس شد. نخستین محل کارخانه لوتوس داخل یک اسطبل در هورنسی بود. لوتوس تیم در سال ۱۹۵۴ از لوتوس اینجینیرینگ جدا شد و در فاصله زمانی بین سالهای ۱۹۵۸ تا ۱۹۹۴ خودروهای فرمول یک تولید می‌نمود. از سال ۱۹۵۹ لوتوس شروع به تولید خودروهای خیابانی برای مشتریان عادی نمود. در سال ۱۹۸۶ شرکت جنرال موتورز آمریکا لوتوس را خریداری نمود و در سال ۱۹۹۳ این شرکت به ای‌سی‌بی‌ان فروخته شد و سرانجام در سال ۱۹۹۶ لوتوس به شرکت خودروسازی پروتون مالزی واگذار شد.



لینکلن مدل MKR سال ۲۰۰۷.

لینکلن (به انگلیسی: Lincoln) شرکت خودرو ساز آمریکایی می‌باشد.
شرکت لینکلن هم اکنون متعلق به فورد است

مازراتی (به ایتالیایی: Maserati) یک کارخانهٔ خودروساز ایتالیایی است.
این کمپانی تحت مالکیت گروه فیات می‌باشد.


ماک (به انگلیسی: Mack) نام یک شرکت کامیون امریکایی است.
ورود ماک به ایران از گذشته بسیار دور اتفاق افتاده‌است. در حال حاضر (۱۳۸۶-۲۰۰۸) می‌توان کامیون‌های ماک مدل ۱۹۴۱ را که معروف به دیزل جنگی هستند در حال کار دید. ماک بعد از سال ۱۳۵۹ بسیار کم به ایران وارد شد.
در حال حاضر یکی از مهمترین مزیت‌های کامیونهای ماک نسبت به سایر کامیون‌ها برگشت زیاد گازوئیل از موتور است که جلوی یخ زدن گازوئیل باک را می‌گیرد. بنابراین در سردترین بوران‌ها ماک‌ها براحتی جاده می‌پیمایند.
سیستم ترمز ماک‌های قدیمی زیاد قوی نیست و بدین جهت در سرازیری‌ها راه بندان می‌کنند. لوازم یدکی ماک نسبت به سایر کامیون‌ها گرانتر است


مرسدس بنز، که در فارسی بیشتر به‌ بنز معروف است، نام خودروهای ساخت شرکت دایملر است. این شرکت ادامه قدیمی‌ترین سازنده خودرو در جهان است. گوتلیب دایملر و کارل بنز، دو مخترع آلمانی موتور چهار زمانه، پس از مدتی کار مستقل، شرکت دایملر-بنز را در سال ۱۹۲۶ تأسیس کردند و محصولات خود را به پیشنهاد نخستین نماینده فروش خود، مرسدس گذاشتند که از نام دختر این نماینده گرفته شده بود.[۱]
در سال ۱۹۹۸ شرکت دایملر-بنز و شرکت آمریکائی کرایسلر ادغام شدند و شرکت دایملرکرایسلر را تأسیس کردند.[نیازمند منبع]
اکنون این شرکت انواع خودرو شخصی و اتوبوس و کامیون را با نام مرسدس بنز، در کنار دیگر خودروها مثل دوج و کرایسلر و جیپ ، تولید می‌کند.
در سال ۲۰۰۷ به دلیل موفق نبودن محصولات کرایسلر این دو خودرو ساز از هم جدا شده و دایملر کرایسلر به دایملر تغییر نام داد.[نیازمند منبع]


مرکوری مدل میلان ئیبرید سال ۲۰۱۰.



مرکوری (به انگلیسی: Mercury) شرکت خودرو ساز امریکایی می‌باشد.
شرکت مرکوری هم اکنون متعلق به فورد است.

شرکت سهامی خاص ماتسودا (マツダ株式会社, ماتسودا کابوشیکی کایشا) که با نام تجاری مزدا شناخته می‌شود یک شرکت خودروسازی است که دفتر مرکزی آن در شهر هیروشیما در کشور ژاپن قرار دارد. این شرکت در سال ۲۰۰۶ حدود یک میلیون و دویست و پنجاه هزار خودرو تولید نموده است که در کشورهای مختلف جهان به فروش رسیده اند.
نامگذاری
باور براین ست که جوجیرو ماتسودا بنیانگذار شرکت خودروسازی مزدا که علاقه ویژه ای به آئین زرتشت داشته است با الهام از اهورا مزدا و با توجه به تشابه اسمی نام خانودگی اش با کلمه مزدا، این نام را بر محصولات خود گذاشته است. این شرکت در داخل ژاپن به نام ماتسودا شناخته می‌شود و بیشتر ژاپنیها از جنبه دیگر نام مزدا بی اطلاعند.[۱]

تاریخچه
شرکت مزدا به عنوان تولید کننده ابزار و ماشین آلات در سال ۱۹۲۰ پایه گذاری شد و از سال ۱۹۳۱ به تولید خودرو نیز پرداخت. این شرکت در طول جنگ جهانی دوم برای ارتش ژاپن تولید اسلحه و جنگ افزار نمود. اولین اتومبیل دارای چهار چرخ این شرکت با نام مزدا360 در سال ۱۹۶۰ وارد بازار شد.

مزدا در ایران
اتومبیلهای سواری و وانتهای مزدا از دهه هفتاد میلادی وارد ایران شدند. مزدا 929 کوپه به یکی از اتومبیلهای کوچک و پرطرفدار آن زمان تبدیل شد. همچنین وانتهای مزدا نیز از آن زمان تا کنون در ایران مورد استفاده بوده اند. گروه بهمن از سال ۱۳۵۰ به مونتاژ وانت سه چرخ مزدا با ظرفيت ۲۰۰ كيلوگرم و پس از آن به ساخت و مونتاژ انواع وانتهاي مزدا شامل مدلهاي 1000 و مدل 1600 پرداخته است. این شرکت از آن زمان (با نامهای شرکت اتومبیل سازی مزدا و ایران وانت) به مونتاژ خودروهای مزدا ادامه داده و از سال ۱۳۷۸ سواری مزدا F323 را تولید نمود

مایباخ (به آلمانی: Maybach) یک خودروساز آلمانی است که در زمینه تولید خودروهای لوکس فعالیت میکند. این شرکت در سال ۱۹۰۹ به وسیله ویلهلم مایباخ در شهر اشتوتگارت آلمان تاسیس گردید. مایباخ در حال حاضر یکی از مارک‌های شرکت دایملر است



می باخ sw-42




می باخ زپلین



می باخ 57 و 62






می باخ sw-42




می باخ زپلین



می باخ 57 و 62




نیسان موتورز ( به ژاپنی 日産自動車株式会社 )یا به اختصار نیسان نام یک شرکت خودرو سازی چند ملیتی می‌باشد که دفتر آن در توکیوی ژاپن قرار دارد، این شرکت در قدیم به نام داتسون خودرو تولید می نمود و در حال حاضر بزرگترین تولید کننده خودرو در جهان می‌باشد.
از سال ۱۹۹۹ شرکت رنو فرانسه به یکی از سهامداران اصلی نیسان تبدیل شد به طوری که تا سال ۲۰۰۸ مالک ۴۴٪ از سهام آن گردید


هامر یک شرکت خودرو ساز آمریکایی و در مالکیت جنرال موتورز است که در زمینه ساخت خودروهای بیابانی فعالیت می‌کند.
نمونه های نظامی این خودرو با نام هاموی به طور گسترده توسط ارتش ایالات متحده به کارگرفته می‌شوند.
از نمونه های غیر نظامی این خودرو می‌توان هامر اچ۱ (اس یو وی بزرگ و نمونه غیرنظامی هاموی.)، هامر اچ۲ (کوچکتر از اچ۱ ولی باز هم در کلاس اس یو وی های بزرگ قرار می‌گیرد.)، هامر اچ۲ سات (به صورت وانت) و هامر اچ۳ (اس یو وی سایز متوسط) را نام برد که نمونه غیر نظامی دو مدل نخست در زمره خودروهای لوکس قرار می‌گیرد.
همچنین شرکت‌های دیگری اقدام به ساخت لیموزین‌های بسیار بزرگی بر پایه این مدل‌ها بخصوص هامر اچ۲ کرده اند.
در تابستان ۲۰۰۸ شرکت تاتاموتورز هندوستان در پی خرید لندرور و جگوار از شرکت فورد با شرکت جنرال موتورز برای خرید هامر وارد مذاکره شد.

صنایع موتور هوندا (به ژاپنی: 本田技研工業株式会社) یک شرکت بزرگ ژاپنی است.این شرکت بخاطر تولید موتورسیکلت و خودرو در سطح جهان شناخته می‌شود. این شرکت معظم همچنین در بسیاری از کشورها منجمله ایالات متحده،کانادا، برزیل ،تایلند و چین کارخانه‌هایی دارد. هوندا پنجمین تولید کننده خودرو در جهان و پس از تویوتا و بالا تر از شرکتهایی مانند نیسان دومین تولید کننده خودرو در ژاپن می‌باشد

تاریخچه
شرکت موتوری هوندا یک شرکت تولیدی، فنی و مهندسی در زمینه طراحی پیشرانه و فن آوری های مختلف موتوری است که تمرکز اصلی این کمپانی بر تولید اتومبیل و موتورسیکلت می‌باشد. هوندا با تولید بیش از۱۴ میلیون پیشرانه در سال، به عنوان بزرگترین تولید کننده پیشرانه در جهان به حساب می‌آید. به وجود آورنده این کمپانی،“سویچیرو هوندا” یک مکانیک بود که پس از کار کردن در آرت شوکای با تکیه بر اراده و فعالیت فردی توانست رینگ پیستون های مخصوص خود را در سال ۱۹۳۸ تولید کند. در حالی که اولین طرح وی در فروختن آن ها به تویوتا شکست خورد، ولی هوندا توانست با تویوتا قراردادی منعقد کند که این قرارداد تا جنگ جهانی دوم ادامه داشت. پس از جنگ جهانی، وی یک کمپانی بزرگ بنا کرد. به دلیل مشکلات شدید مالی و نیاز شدید به وسایل نقلیه در آن زمان، هوندا با اتصال یک پیشرانه ساده به بدنه یک دوچرخه، یک وسیله ارزان قیمت را تولید کرد. وی کمپانی خود را “هوندا کیگن کوگیو کابوشی کایشا” به معنی کمپانی تحقیقاتی هوندا نام نهاد. اولین محصول این کمپانی که در ابتدا یک کابین کوچک و ساده چوبی بود، یک دوچرخه موتوردار بود. کمپانی رسمی موتوری هوندا به نام وی و به طور رسمی در ۲۴ سپتامبر ۱۹۴۸ در ژاپن بنا شد.




لامبورگینی شرکتی ایتالیائی و سازنده خودروهای اسپورت می باشد. دفتر مرکزی این شرکت در دهکده ای کوچک به نام سن آگاتا بولونیز در نزدیکی بولونیا در کشور ایتالیا قرار دارد.
این شرکب در سال ۱۹۶۳ توسط فراچیو لامبورگینی که دارنده یک کارخانه تراکتور سازی موفق داشت تاسیس شد.
لامبورگینی هم اکنون تابع شرکت آلمانی آئودی که خود تابعه شرکت فولکس واگن است می باشد

لانچیا (به ایتالیایی: Lancia) خودرو یک شرکت خودروسازی ایتالیایی است که در سال 1906 توسط وینسنزو لانچیا (Vincenzo Lancia) پایه گذاری شد و بعدها در سال 1969 به شرکت خودروسازی فیات پیوست.این شرکت تاریخچه بلندی در تولید خودروهای ممتاز و خودروهای مخصوص رالی دارد. خودروهای لانچیا معمولا در دست افراد خوش گذران و مرفه دیده می‌شود بطوری که وقتی سوار بر این خودرو می‌شوند بسیار جلب توجه می‌کنند.


لکسوس (به انگلیسی: Lexus) و (به ژاپنی: レクサス) زیر مجموعه ای از شرکت تویوتا و شعبه سازنده خودروهای لوکس و گران قیمت تویوتا می‌باشد. لکسوس در انواع سواری و شاسی بلند تولید می‌شود. لکسوس ۱۲ سال به عنوان مورد اعتماد ترین خودرو در آمریکای شمالی از طرف موسسه معتبر J.D.Power شناخته شده - تعدادی از مدل های لکسوس نیز در بازار ایران عرضه گردیده است(LS-RX-ES-GS).


تاریخچه
ساخت خودرویی لوکس برای رقابت با سایر خودروهای لوکس دنیا در جلسه ای با حضور مدیرعامل وقت شرکت تویوتا "ایجی تویودا" در آگوست 1983 گرفته شد. در ماه می 1985 تیمی جهت توسعه بررسی ها و مطالعات انجام شده و پیدا نمودن نقطه شروع به کالیفورنیا در امریکا سفر کردند. در جولای همان سال ساخت اولین خودروی لکسوس با نام LS400 در دستور کار قرار گرفت. ماه می سال بعد یعنی 1986 زمان تست اولین خودروی تولید شده لکسوس در بزرگراه های آلمان بود. در سپتامبر همان سال شروع گسترده تست خودروی ساخته شده لکسوس در خیابان های امریکا شروع شد و در ژانویه سال 1989، خودروهایLS400 و ES250 و در نمایشگاههای خودروی دیترویت و لوس آنجلس آمریکا رونمایی شد و از سپتامبر همان سال فروش خودروهای لکسوس آغاز گردید.
در ژانویه سال 1990 LS400 در بین 10 خودروی برتر جهان قرار گرفت. از ماه جون سال 1990 نیز خودروی لکسوس به طور رسمی در بازار خاورمیانه عرضه گردید.
[منبع: وبگاه فارسی لکسوس - ایران]


لندرور کمپانی انگلیسی سازندهٔ خودروهای رنجرور، لندرور، کامیونت لندرور، لندرور دیسکاوری، لندور دیفندر، و لندور فریلندر است. شرکت لندرور امروزه متعلق به و قسمتی از شرکت اتومبیل‌سازی تاتا هندوستان می‌باشد

تاریخچهٔ لندرور
تولد لندرور به زمانی بازمى‌گردد که جنگ دوم جهانی با تمام تلفات و ويرانيهايش پايان گرفته بود و کارخانهٔ لندرور هم که در سالى هيل انگلستان واقع شده‌بود مانند بسيارى از کارخانه‌هاى ديگر با پايان گرفتن جنگ مى‌بايست سياست جديدی را براى توليدات خود اعمال مى‌کرد.
اين کارخانه که در آن زمان به توليد اتومبيل موريس مشغول بود و در کنار آن مقدارى از لوازم و ماشين‌آلاتى را که در شرايط جنگ مورد نياز بود نيز توليد مى‌نمود با پايان گرفتن جنگ تصميم به توليد وسيلهء نقليه‌اى گرفت که بتوان با صادر کردن آن قسمتى از نياز وارداتى خود را نظير مواد اوليه تأمين کند و همچنين خودرو توليد شده براى فعاليتهاى عمرانی پس از جنگ نيز مفيد واقع گردد.
برحسب تصادف (يا از روى خوش‌شانسى) آقاى موريس ويلکس – سرمهندس کارخانه – به همراه برادرش تصميم به طراحى و توليد يک اتومبيل چندمنظوره دوديفرانسيل گرفتند که بتوان آن را جايگزين اتومبيل‌هاى دوديفرانسيل آمريکائى نظير جيپ‌هاى فورد و ويليز که در آن زمان اولين و تنها خودروهاى دو ديفرانسيل بودند، بکنند.
بعد از گذشت پنج ماه اولين نمونهٔ اين توليد جديد که لندرور ناميده مى‌شد، حاضر شد. زمان در توليد اين خودرو بسيار حائز اهميت بود زيرا مى‌بايست براى بقاى کارخانه هرچه زودتر به بازار جهانى راه پيدا مى‌کرد و سرانجام در سى‌ام آوريل ١٩٤٨ براى اولين بار در نمايشگاه جهانی خودرو در آمستردام، لندرور به جهانيان معرفی شد. اين خودرو به زودى نظر‌ها را متوجه خود نمود زيرا داراى ويژگيهاى خاصى بود، خودروئى چندمنظوره بود که جزئيات زيادى در طراحى آن رعايت شده بود. جنس بدنه آن از آلومينيوم بود و اين مسأله باعث جلوگيرى از زنگ‌زدگى و پوسيدگى در اثر رطوبت مى‌شد، داراى موتورى چهارسيلندر بود که توسط گيربکسى چهار سرعته نيرو را به چهار چرخ منتقل مى‌کرد و در کنار آن از گيربکس کمک نيز سود مى‌جست، بنابراين داراى چهار دنده سبک و چهار دنده سنگين بود.
فيلتر هواى روغنى که براى آن در نظر گرفته شده‌بود از ورود کوچک‌ترين ذرات غبار به درون موتور جلوگيرى مى‌کرد و به‌کار رفتن سيستم آب تحت فشار درون سيستم خنک‌کننده موتور پديده‌اى نو در آن زمان به حساب مى‌آمد. سيستم ترمزدستی بر روى گاردان عمل مى‌کرد بنابراين در شيب‌هاى تند با اطمينان کامل اتومبيل را در سرجايش ميخ‌کوب مى‌کرد. از ديگر ويژگى‌هاى اين خودرو تعبيه قسمتی مخصوص برروى گيربکس بود که توسط آن مى‌شد نيروى موتور را براى به‌کار اندازى دستگاههاى مختلفى نظير پمپ‌هاى آب، ژنراتورهاى مختلف، وينچ گاردانى (مکانيکى) و بسيارى نيازهاى ديگر استفاده نمود. تمام اين پارامترها به اضافه دسترسى آسان به قسمت‌هاى مختلف خودرو جهت تعميرات و نگهدارى آسان آن، اين خودرو را متمايز کرده بود و همين تمايز باعث شد تا ايده‌هاى مختلفى برروى اين خودرو شکل بگيرد، از اتومبيل آتش‌نشانى تا وسيله‌اى براى سم‌پاشى زمينهاى کشاورزى و حتى تبديل آن به يک نوع Hovercraft و يا لکومتيوى کوچک براى کارهاى سبک برروى ريل راه‌آهن. با توجه به اين مطالب مى‌توان دريافت که لندرور اتومبيلى بود که از ابتدا با هدف چندمنظوره بودن ساخته‌شده بود.
در زمانی که برادران موريس در کارخانهٔ خود سرگرم ساخت و تغييرات جديد برروى اين خودرو بودند، افراد ماجراجوى بسيارى با استفاده از اين خودرو به مناطق ناشناخته سفر مى‌کردند. لازم به‌ذکر است که در بسيارى از مناطق دورافتاده اولين خودروئى که مردم با آن آشنا شدند لندرور بود.


امروزه لندرور دیفندر به عنوان خودرو حمل نقل نظامی و حمل سرباز و خودرو فرمانده‌ای و حمل ادوات و... استفاده می‌شود و در بسیاری از ارتش‌های دنیا نظیر انگلستان وپاکستان و هند و ایتالیا و استرالیا و کانادا مورد استفاده قرار می گیرد.

سرگذشت خودروهای جیپ نوشته جان داگلاس
سایت کمپانی روور __________________


مطالب مشابه :


لندرور فریلندر۲

بسیاری از وسایل و قطعات لندرور دیسکاوری فریلندر همانند “مدل دیفندر خرید و فروش جیپ و




موتور دیزل پاژن

درحال حاضر بیشتر خدمات دیزل و تیونینگ شاسی بلند و خرید و برای لندرور دیفندر: سلام علی




لندرور دیفندر خودروی همجا روووووو

خودروهای شهر بارانــ - لندرور دیفندر خودروی همجا روووووو - (خرید و فروش خودروهای گیلان)




لندرور دیفندر برقی

carnegar : نقد و بررسي اخبار خودرو - لندرور دیفندر برقی ٭ سایتی برای خرید و فروش خودروهای




شرکت های خودرو سازی (6)

امروزه لندرور دیفندر به در تابستان ۲۰۰۸ شرکت تاتاموتورز هندوستان در پی خرید لندرور و




معرفي پاژن

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، چهره پاژن دقیقا همانند لندرور دیفندر صادر میکند خرید, فروش




مصاحبه با علی کریمی نابغه ی ماشین

چون از لحاظ اقتصادی مونتاژ از قیمت خرید مستقیم لندرور؟ همان دیفندر است كه به




خودروهای کانسپت را به چه منظور می سازند؟

خرید و فروش خودرو زمانی که این کانسپت ساخته شد لندروور درباره نسل جدید دیفندر مطمئن نبود




برچسب :