درمان عفونت ادراری بدون دارو، درمان سوزش، علل سوزش، علت سوزش - سوزش ادرار

امکان درمان عفونت ادراری بدون دارو

برگزیده ها : دستگاه ادراری انسان را باید جز مهمترین بخش با فعالیت و سوخت و ساز بالا دانست ، این دستگاه که وظیفه تخلیه مواد تغذیه شده بدن را دارد از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و اگر عفونتی در این بخش بروز دهد می تواند بسیار ناراحت کننده باشد . همچنین اگر این دستگاه مورد عفونت قرار بگیرد و توجه ای بر درمان آن نشود می تواند به بخش های دیگر بدن اثر منفی بگذارد. خوشخبتانه درمان عفونت ادراری بدون دارو هم میسر است و با رعایت چند نکته شما می توانید بدون مراجعه به پزشک این مشکل را برطرف کنید . اگر میخواهید بیشتر درباره عفونت ادراری و درمان آن بدانید با ما در این مقاله از سایت سلامت برگزیده ها همراه باشید.

درمان عفونت ادراری , عفونت ادراری , سوزش ادرار

درمان عفونت ادراری

عفونت ادراری

عفونت دستگاه اداری توسط نوعی باکتری ایجاد می شود. این باکتری ها می توانند بر پوست ناحیه دستگاه ادراری اثر کرده و موجب سوزش و ناراحتی در این ناحیه شوند.

اگر این باکتری ها در همان مراحل اولیه نابود نشوند، بر نواحی دیگر اثر می کنند و منجر به وخامت بیماری می شوند.

افراد می توانند با رعایت نکات زیر، برای درمان عفونت ادراری کمتر به دارو احتیاج پیدا کنند:

 - سعی کنید مصرف مایعات را زیاد کنید تا زودبه زود به دستشویی بروید. سعی کنید با مصرف کافی آب هر 20 دقیقه یک بار به دستشویی بروید تا عفونت های موجود در دستگاه ادراری تان خارج شود.

- حمام بروید و از دوش آب داغ استفاده کنید .اگر چه این روش از نظر پزشکان و محققان علوم پزشکی ثابت نشده است، اما بسیاری از افراد مبتلا به عفونت دستگاه ادراری بعد از حمام آب داغ احساس کاهش خارش و سوزش و درد را اعلام می کنند.

- مصرف مرکبات و غذاها ی حاوی ویتامین ث را فراموش نکنید. این نوع مواد به دلیل داشتن خاصیت اسیدی، بسیاری از عفونت های دستگاه ادراری را از بین می برند.

درمان سوزش ادرار , علت سوزش ادرار , داروی عفونت ادراری

عفونت ادراری

درمان عفونت ادراری

اگر درد و سوزش ناحیه دستگاه ادراری، بیش از 24 ساعت به طول انجامید، حتما نزد پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار بروید

- اگر چه رعایت نکته های مطرح شده در بالا بسیار ضروری است، اما اگر علایم بیماری پس از مدتی از بین نروند، برای جلوگیری از ابتلا به عفونت مزمن (طولانی مدت) ادراری و یا جلوگیری از انتقال عفونت به بخش های دیگر بدن مثل کلیه ، باید سریعا اقدامات پزشکی را انجام دهید.

- افراد مبتلا به عفونت اداری می توانند با نوشیدن آب قره قات (تصویر کناری) و یا زغال اخته بسیاری از باکتری های عفونت ادراری خود را از بین ببرند.

- معمولا به کسانی که به عفونت دستگاه ادراری مبتلا هستند توصیه می شود که از هر گونه مقاربت جنسی با همسر خود خودداری کنند. این توصیه از دو جهت پیشنهاد می شود؛ اول اینکه فرد مبتلا در حین مقاربت احساس سوزش و ناراحتی می کند و دوم به این دلیل که ممکن است این عفونت را به همسر خود نیز انتقال دهد.

- عفونت دستگاه ادراری معمولا پس از طی دوره ای، با درمان بهبود می یابد و خطر چندانی برای افراد ایجاد نمی کند. سعی کنید تمام دستورات ارائه شده توسط پزشک را در این مدت رعایت کنید تا به تسریع روند بهبودی کمک کنید.

- اگر فرد در طی این مدت تب کند و یا در ادرار خود خون ببیند و احساس ضعف کند، حتما باید به اورژانس مراجعه کند و یا سریعا به پزشک متخصص مراجعه کند.

- از مصرف نوشیدنی های کافئین دار و گازدار و غذاها ی تند و پر ادویه اجتناب کنید.

درمان خانگی عفونت ادراری , درمان گیاهی عفونت ادراری , درمان خانگی عفونت ادراری در کودکان

سوزش ادرار

عفونت ادراری

- از مصرف الکل و سیگار جدا خودداری کنید.

- در موقع ادرار کردن می توانید آب گرم را بر روی ناحیه تناسلی خود بریزید.  این کار سبب کاهش سوزش در موقع ادرار کردن می شود. درد و سوزش ناحیه تناسلی، یک علامت شایع برای عفونت دستگاه ادراری می باشد.

- گاهی اوقات علایم بیماری های مقاربت ی بسیار شبیه به عفونت ادراری می باشند. حتما نزد پزشک متخصص بروید تا این بیماری را به طور قطعی از سایر بیماری ها تشخیص دهد.

 

منبع: تبیان


درمان سوزش ادرار , علت سوزش ادرار