10برگ برنده بچه های تیز بازار

۱- هرگز اهمیت پول را دست کم نگیرید

واقعا هیچ ایرادی ندارد که همواره در مورد پول حساس باشیم وبه آن اهمیت بدهیم .

۲-  هرگز اهمیت پول را دست بالا نگیرید

بون شک "نقدینه "تنها ابزار رایج بده بستان های بازرگانی است ،ولی چیزهای زیاد دیگری هم هست که می توان روی آنها حساب کرد نظیر احترام واعتبار دیگران و......

۳- در کسب وکار هرگز نمی توانید دوستان زیادی داشته باشید 

دوستان وفادار شما که به اندازه خود شما از پیروزیهایتان خوشحال می شوند بهترین اهرم در کارهای  تجارت محسوب می شوند .مردم اگر مجبور نباشند حتی در صورتی که بعضا معامله بهتری را در جای دیگری داشته باشند ،ترجیح می دهند با یک دوست طرف باشندتا دیگران ،اما مدیریت این روابط به مدیریت بسیار حرفه ای نیازمند است.

۴-ازبیان عبارت نمی دانم ،نهراسید

اگر چیزی رانمی دانید صریحا بگویید نمی دانم .ازاینکه همه چیزهای عالم را نمی دانیدخجالت نکشید.زمانی که جهل خود را نسبت به مساله ای ابراز می کنید ،واز دیگران می خواهید تا چیزهایی را به شما بیاموزند ،در واقع شکل ماهرانه ای از تواضع وفروتنی را نشان می دهید.حتی اگر قصد بلوف زدن دارید این کار را از روی جهل نکنید.بهتر است  غالبا حتی زمانی که مساله ای را بخوبی میدانیم باز بگوییم  نمی دانم تا علم واطلاع طرف مقابل خود را محک بزنیم .

۵-کمتر صحبت کنید

وقتی حرف نمی زنید ،قطعا دچار لغزش های بزرگی نمی شوید یا حتی مرتکب اشتباهات لپی هم نمی گردید .مهم تر از همه اینکه وقتی به صحبت مشغولید احتمالا متوجه آهنگ های جابجایی مداوم شنونده ها و موقعیت خویش نیستید.زیاده سخن گفتن دوتا از مهمترین حواس شما ،یعنی بینایی وشنوایی را کند ومتاثر میکند..

۶- همواره به قول های خود ،چه کوچک وچه بزرگ پای بند باشید

آدم بدقول درواقع قانون نانوشته تجارت را نقض می کند. نقطه شروع هر رابطه ای ،صداقت و وفای به عهد است نه بدگمانی

۷- هر معامله ،حیاتی دارد

هرمعامله طبیعت خاص خود را دارد . بعضی به مراقبت های ویژه وحساس نیازمندندوبعضی دیگر از معاملات ،تصمیم گیری های آنی را می طلبند .زمانی که این طبیعت را شناختید ،آنگاه خود را با شرایط خاص هر یک از معاملات تطبیق دهید.

۸- از روز اول خود را مقید به کار باکیفیت کنید

روی هر مساله ای ،چه جزئی وپیش پا افتاده وچه کلی وخطیر تمرکز کنید،به نحوی که گویی آن مسولیت تنها مساله ای است که برای شما دارای اولویت درجه اولی است -که واقعا هم همینطور است- اگر کاری اصلا انجام نشود به مراتب بهتر است تا به نحوی نا مطلوب وبد انجام وعرضه گردد.

۹-با مردم خوش رفتار باشید

نه به این سبب که به مردم در طی جریان امور نیازمندید،بلکه به این خاطر که خوش رفتاری با دیگران راه وصول به اهداف است،باید خوش رفتار بود .حساس بودن نسبت به احساسات دیگران همواره سودمند است.رعایت احساسات دیگران ۱-راهی است نامرئی در شناخت نیازهای تجاری آنها ۲- حس وقت شناسی را تقویت وتیز تر می کند.۳- شما را از موقعیت های نامطلوب بیرون می آورد.

ادب ،تواضع وخوش رفتاری اگر هیچ یک از این خواص را نداشته باشد،لااقل بسیار دلگرم کننده وخوشایند است.

۱۰-همه اعتبارات را به خود اختصاص ندهید

همواره همکاران خود را در اعتبارات بدست آمده سهیم نمایید.این را بدانیدکه اگر بخواهیدبه همه بفهمانید چقدر باهوش ونابغه اید ،قطعا آدم هوشیار و نابغه ای نیستید.

                                                                                       پیروز وسربلند باشید


مطالب مشابه :


تاريخچه فرش

شركت چهل نگين مشهد - تاريخچه فرش - توليد كننده فرش ماشيني 1000 و 700 شانه دستباف گونه با تكنولوژي




10برگ برنده بچه های تیز بازار

فرش شونهر آلمان (شرکت فرش ابریشم شمال) پتو نرمینه (شرکت نرمینه بافت) rss . powered by




فنون برخورد مناسب با مشتری در کسب وکارهای کوچک

مدیریت شگفت انگیز - فنون برخورد مناسب با مشتری در کسب وکارهای کوچک -




وبسایت های فرش دستباف و تابلو فرش دستباف

فرش ابريشم شمال. در صد آکریلیک فرش گل بر جسته، فرش شونهر، فرش مرتنز، تولید شده از الیاف




برچسب :