ضوابط و استاندارد های معماری و شهرسازی سینما

1 شرایط همجواری سینماها

1- بهتر است سینما همجوار فعالیت هائی چون تجاری، فرهنگی، آموزشی، ورزشی و خدماتی احداث گردد. وجود اماکنی چون فروشگاه های پر رونق، پارک و فضای سبز، اماکن اوقات فراغت، اغذیه فروشی ها و رستوران ها و دانشگاه ها و استادیوم های ورزشی، سالن های اجتماعات به مقاصد مختلف مانند تاتر و موسیقی که جاذب جمیعت هستند در جوار سینما به کارائی بیشتر و موثر آن کمک می کند. در مقابل سینما نیز به عنوان یک مرکز جذب جمعیت در رونق فعالیت های اطرافش تاثیر به سزائی دارد.

2- افزون بر دسترسی راحت افراد پیاده محل سینما باید امکان دسترسی راحت با وسایل نقلیه مختلف را نیز دارا باشد. همچنین امکان پارک وسایل نقلیه مختلف در جوار سینما نیز مهیا باشد. بهترین و سهلترین نحوه دسترسی به سینما باید در مرتبه نخست به وسیله وسایل حمل و نقل عمومی صورت پذیرد.

3- چنانچه سینما در میان یک مجموعه فرهنگی و تجاری واقع شود ورودی سینما می تواند در میان سایر فعالیت ها قرار گیرد اما مسیرهای خروجی آن باید به صورت مستقل طراحی شود و جمعیت خارج شونده را به بیرون مجموعه هدایت کند.

4- در یک مجموعه فرهنگی، دیوارهای جدا کننده فضا از سایر فعالیت ها باید تا دو ساعت در مقابل آتش سوزی مقاومت نمایند. بنابراین لزوم جداسازی اصولی دیوارها مورد توجه می باشند.

5- میزان گنجایش و وسعت پارکینگ لازم برای مجموعه های فرهنگی و سینمائی باید براساس وسعت سینما پیش بینی گردد. گنجایش و وسعت پارکینگ لازم برای مجموعه های فرهنگی را قوانین شهرداری محل تعیین می کنند.

6- ساختمان سینما می تواند جزئی از یک مجتمع واحد فعالیت های متنوع باشد. به شرطی که نوع این فعالیت ها با سینما در تعارض نباشد.

7- در صورت نیاز به تامین پارکینگ تماشاگران سینما پیشنهاد می گردد که پارکینگ جداگانه در فضای باز و یا در ساختمانی به صورت طبقاتی در نظر گرفته شود.

8- از جمله مقرراتی که فعالیت در آن به هیچ وجه امکان پذیر نیست عبارت است از غیرمجاز بودن احداث ساختمان سینما در نزدیکی کارخانه های تولید مواد آتش زا، پمپ بنزین، مرازک صنعتی تولید کننده های بوی بد و سر و صدای فراوان.

9- مطلوب ترین موقعیت برای محل سینماها موقعیتی است که در آن ساختمان سینما از ساختمان های اطرافش فاصله داشته باشد. بدین وسیله نه تنها ضوابط ایمنی رعایت می گردد بلکه ساختمان نیز از لحاظ منظره و نمای بیرونی جلوه لازم را پیدا می کند. همچنین آن را از صدمات ناشی از سرای آتش یا خراب شدن ساختمان های مجاورش حفظ می کند

 نظر یادتون نره


مطالب مشابه :


دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی یک پروژه ورزشگاه و مرکز فرهنگی با فرمت اتوکد(DWG)

ورزشگاه و مرکز فرهنگی با توسط اینجانب طراحی شده ، مشتمل بر استاندارد های




استاندارد های معماری و فضاهای ساختمان تجاری

سیاست های طراحی بانک ها در مرکز برای حرکت های اجتماعی و فرهنگی را




دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی یک پروژه ورزشگاه و مرکز فرهنگی با فرمت اتوکد(DWG)

دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی یک پروژه ورزشگاه و مرکز فرهنگی با طراحی تاسیسات




مفاهیم طراحی ، ضوابط و استانداردهای خانه فرهنگ

روش های مختلف طراحی استاندارد های در محوطه های فرهنگی و فضاهای آزاد عمومی پست های




پایان نامه نمایشی از ساخت ماکت مرکز فرهنگی

منبع : eng.najah.edu. پایان نامه نمایشی از ساخت ماکت مرکز فرهنگی (در شاخه معماری) مركز ثقافي( به




استاندارد طراحی موزه و گالری

صوابط و استاندارد های طراحی موزه خبرگزاری میراث فرهنگی مرکز تحقیقات ساختمان و




استاندارد های طراحی فضای اموزشی

استاندارد های طراحی های تاسیسات مکانیکی یک پروژه ورزشگاه و مرکز فرهنگی با فرمت




ضوابط و استاندارد های معماری و شهرسازی سینما

ضوابط و استاندارد های مجموعه های فرهنگی و و مهارت‎های علمی و ریاضی طراحی




برچسب :