نکات مهم در شرایط عمومی پیمان

1-    موافقتنامه :

1-1- تغییر دادن کاستن عبارتها یا کلمه هائی که از موافقتنامه یا افزودن به آن مجاز نیست و تنها محلهای خالی باید تکمیل شود

توضیح : در هنگام مبادله پیمان گاها مشاهده میشود فرمت استاندارد موافقتنامه کسر یا افزایش مییابد بایستی حتما پیمانکار قبل از امضا قرارداد مفاد استاندارد قرارداد را کنترل و در صورت ابهام آنرا به کارفرما منتقل کند .

2-1- شرایط عمومی پیمان باید بدون هیچ نوع تغییری در پیمانها مورد استفاده قرارگیرد تغییر دادن کاستن یا افزودن مطالبی به آن مجاز نیست

توضیح : با توجه به دستورالعمل جدید سازمان مدیریت اعلام شماره بخشنامه شرایط عمومی پیمان در قراردادها کافیست با اینحال توضیح اعلام شده در بند قبلی موید این بند نیز خواهد بود .

2-2- در شرایط خاص در تشکیلات پیمانکار که خارج از اختیار او باشد و ادامه کار مقدور نباشد دستگاه اجرائی میتواند بر اساس پیشنهاد پیمانکارو با شرایط خاص اقدام به انتقال پیمان بصورت کامل به پیمانکار جدیدی که پیمانکار اعلام مینماید کند .

توضیح : این بند شرایط خاصی دارد از جمله اینکه پیمانکار به کارفرما این شرایط اضطراری را بقبولاند ثانیا پیمانکار جدید بایستی کلیه مسئولیتهای قبلی پیمانکار رامتقبل شود همچنین بدهیهای قبلی و تعهدات وی را بگردن بگیرد و از همه مهمتر کارفرما در این بند قید شده هیچ مسئولیتی در قبال تغییر و تحولات تحویل کارگاه ندارد وبنظر نگارنده مشکل اساسی در این قسمت و نحوه انتقال خواهد بود .

3-7- تامین زمین مورد نیاز برای اجرای موضوع پیمان و تجهیز کارگاه به عهده دستگاه اجرائی است . در غیر ان و در صورت محول کردن بخشی از آن باید در ماده 28- الف شرایط خصوصی پیش بینی شود .

توضیح : اصولا تامین زمین مورد نیاز کار برعهده کارفرما است در بخشنامه 10000 نیز قید شده کارفرما بایستی زمین را بدون معارض در اختیار پیمانکار قراردهد ولی بعضا معارض در حین کار بوجود میاید که ساده ترین آن شهرداری است در اینصورت پیمانکار بایستی سریعا طی مکاتبه با کارفرما مشکل پیش آمده را اعلام نماید تا بعدا در صورت نیازجهت تاخیر در کار و موارد دیگر استفاده کند ضمنا طبق بندی که در شرایط عمومی امده تاخیر در تحویل زمین یا بخشی از آن مستوجب تامین خسارت پیمانکار خواهد بود .

3-11- هزینه تسریع در کار : باید میزان و شرایط مورد نظر برای پرداخت آن همراه مشخصات اصلی اعلام و در ماده 50- الف شرایط خصوصی پیمان مربوطه درج شود .

توضیح : معمولا یکی از موارد جذاب در این وانفسای کارهمین بند است ولی متاسفانه این بند زمانی قابل استفاده است که در بند 50 – الف شرایط خصوصی قید شده باشد . پس حتما در ابتدای قرارداد شرایط خصوصی مطالعه شود تا از وجود این شرایط اطمینان حاصل شود علیرغم اینکه در شرایط فعلی بدون این بند هم پیمانکار بایستی تلاش کند پروژه را سریع باتمام برساند تا از قطار افزایش قیمت ها عقب نماند .

ماده 4 – بند ج : تاریخ شروع بکار تاریخ نخستین صورتمجلس تحویل زمین است که پس از مبادله پیمان تنظیم میشود .

توضیح : در زمان تنظیم صورتجلسه تحویل کارگاه بایستی بلافاصله مکاتبه با کارفرما صورت گیرد تا مشخص شود آیا در زمین محل فعالیت تاسیسات زیر زمینی از قبیل کابل برق لوله آب یا گاز یا ... وجود دارد قبل از شروع عملیات خاکی به پیمانکار اعلام شود اگر کارفرما جوابی نداد پیمانکار مسئولیتی در قبال اتفاقات بعدی از جمله خسارت به این تاسیسات نخواهد داشت .        


مطالب مشابه :


صورتجلسه تحویل زمین

موارد زیر در صورتجلسه تحویل زمین ضروری است: ۱- ابعاد سایت کوچک است. ۲- ابعاد سایت بزرگ است و




صورتجلسه تحویل زمین (2)

در پست گذشته مطالبی در مورد تحویل زمین ارائه شد که در ذیل توجه دوستان را به ذکر ۶ نکته توجه




فرم صورتجلسه تحويل زمين

boukanrooz - فرم صورتجلسه تحويل زمين - مشاور املاک در اجراي نامه شماره




صورتجلسه

امور قراردادها - صورتجلسه - صورتجلسه تحویل زمین 1 - سیکل چرخشی آنالیز قیمت




دانلود نمونه فرم انواع قراردادهای پیمانکاری جزء

- صورتجلسه تحویل زمین 1 - سیکل چرخشی آنالیز قیمت




نکات مهم در شرایط عمومی پیمان

3-7- تامین زمین مورد نیاز برای اجرای در زمان تنظیم صورتجلسه تحویل کارگاه بایستی




وضعیت عملیات خاکی در تناسب با آیتم ها :

تراز زمین طبیعی ( gl ) تراز زیر مگر ( pl ) خاکبرداری ( cut ) خاکریزی ( fill ) - صورتجلسه تحویل زمین 1




روش نوشتن متن یک صورتجلسه

حسابداری,بازرگاني,آموزش - روش نوشتن متن یک صورتجلسه بزرگان-نخبگان ایران زمین. نوزده اصل




تجربیات کارگاهی-استارت نقشه برداری پروژه عمرانی

پس از انتخاب پیمانکار اولین قدم تحویل زمین می باشد صورتجلسه ی تحویل و




برچسب :