اصول رزومه نویسی 3

–1 پاكيزه و تميز و خالي از اشتباه بنويسيد.

 متن خود را با دقت بخوانيد و آن را از لحاظ گرامر و تايپ بررسي كنيد، . در صورت امكان از شخص ديگري بخواهيد كه رزومه شما را از نظر املائي و مفهومي بررسي نمايد. كوچكترين اشتباه ممكن است موجب بي ارزش شدن رزومه شود.

 2 – هدف و منظور خود را به طور مشخص شرح دهيد.

 به طور كلي، مشخص بودن هدف و منظور ، كمك شاياني به مهم جلوه دادن صحبتهاي شما در رزومه مي كند . هدف شما به طور خلاصه تواناييهايتان را بيان مي كند و به قدرت و نيرويتان در كار اهميت مي بخشد.

 3 – نقاط قوت خود را براي كارفرمايان معين نماييد.

 روي هنر و توانايي هاي خود بيشتر تاكييد نماييد زيرا به اين ترتيب كارفرما را در پاسخگويي به اين سؤال كه : “ اين كارجو چه كارهايي مي تواند براي پيشبرد اهداف مد نظر انجام دهد ؟ ” كمك مي نماييد.

 4 – اطلاعات مهم تر را مشخص نماييد.

 به طور متوسط هر كارفرما به مدت 30 ثانيه روي هر رزومه وقت مي گذارد. كارفرمايان غالبا بيشتر به تجربه هاي موفق كاري شما در گذشته اهميت مي دهند تا تحصيلات متنوع و اطلاعات گوناگون ، به همين دليل مهمترين تجربيات خود را در ابتداي رزومه قرار دهيد مانند ق ابليتها، توانائيها و تجربيات و حتي تحصيلات كه همگي به نوعي با هم در ارتباطند.

 5 – به تواناييهاي خود اهميت بدهيد.

 رزومه خود را بر طبق قابليتها و تواناييها درجه بندي كنيد و استعدادهاي خود را به طور خلاصه و مفيد و با رعايت حق تقدم بيان كنيد. به تواناييها و استعدادهاي شخصي خود اهميت دهيد و خود را در بهترين وضعيت توصيف كنيد . اين گونه وانمود كنيد كه تواناييها ،واقعيتي در شما هستند.

 6 – از كلمات كليدي بهره ببريد.

 سعي كنيد از كلمات كليدي مشخصي براي بيان تواناييها و تجربياتتان استفاده كنيد، مانند مديريت حسابداري، عرضه محصولات ، ويژوال بيسيك، اكسل، پردازش داده ها، طراحي گرافيك و روشهاي تبليغات حرفه اي.

 7 – از كلمات اختصاري مربوط به حرفه استفاده نماييد.

 از كلمات اختصاري و اصطلاحات خاص حرفه تان استفاده كنيد تا نشان دهيد آشنايي مناسب و كافي با حرفه تان داريد. اما دقت كنيد رزومه شما مملو از اين گونه كلمات نباشد كه خواندن آن سخت و غير قابل فهم گردد همچنين بهتر است جلوي  ) اينگونه واژه ها كلمات اقتباس شده را نيز به طور كامل در پرانتز بيان كنيد مثل:    Information Technology ) )I.T(

 8 – از كلمات تاييد برانگيز بهره ببريد.

 خود را فعال و پر جنب و جوش، با كمال، با هوش و به عنوان كسي كه در هر كمك و همكاري سهمي دارد توصيف كنيد، اين گونه به نظر كارفرما ازهر جهت مفيد جلوه گر مي شويد.

 

9 – از آوردن ضمير مثل ”من” پرهيز كنيد.

 هر گز از صمائر شخصي و انعكاسي مثل “من“ در رزومه خود استفاده نكنيد و سعي كنيد جملات خودرا كوتاه كنيد.

 10 – كلمات كليدي را در متن مشخص جلوه دهيد.

 به جاي پررنگ كردن و يا كج نوشتن كلمات جهت اهميت دادن به آنها در بررسي اجمالي اندازه قلمها را افزايش دهيد و يا از گيومه و يا علامت * براي اهميت دادن به نكات كليدي در رزومه بهره ببريد.

 11 – اطلاعات را خلاصه كنيد.

 وقتي كه رزومه شما از يك يا دو صفحه بيشتر مي شود، محدوديتهايي براي تبديل آن به شكل الكترونيكي ايجاد مي شود. بنابراين همواره توصيه مي شود كه رزومه خود را در يك صفحه تهيه كنيد.

 12 – ليستي از تجربيات اخير را مهيا كنيد.

 تجربيات 10 يا 15 سال كاري پيش را به طور خلاصه ذكر نماييد.

 13 – به تجربيات خود كميت بدهيد.

 اعداد ابزارهاي قويي هستند، به جاي اينكه بگوييد: “ توانايي‏هاي من باعث افزايش ميزان فروش در محل كار قبلي بودبهتر است كه از اعداد نيز استفاده كنيد و مثلاً بگوييد: “ افزايش فروش 150% در 6 ماه “   از جمله تجربيات من در محل قبلي بوده است.

 14 – زياده گويي نكنيد.

 از گزاف گفتن و استفاده از لغات حساس و دقيق پرهيز كنيد .به زباني ديگر براي تحت تاثير قرار دادن كارفرما لازم نيست كلمات ژرف و عميق بكار گيريد .از كلماتي استفاده كنيد كه براي همه قابل فهم باشد.

 15 – در مورد حقوق خود در رزومه مطلبي را بيان نكنيد.

 هرگز نوع و ميزان حقوق خود را در رزومه تان مشخص نكنيد.

 16 – از مطرح نمودن مسائل شخصي پرهيز كنيد.

 هرگز در مورد اطلاعات شخصي و خصوصي مثل عقيده و مذهب ، وضعيت ازدواج، سن و مال ثروت خود موردي را ذكر نكنيد يا حتي نظرات شخصي خود را نيز مطرح نكنيد . همچنين از شوخي و مزاح و بكاربردن كلمات مبتذل پرهيز كنيد.

 17 – صادق باشيد.

 دروغ گفتن و گزاف گويي و مبالغه در مورد توانايي ها، هميشه خطري جد ي است كه به خود شما باز مي گردد.

 18 – رزومه را خودتان بنويسيد.

 رزومه اي درست كنيد كه منعكس كننده فكر شما باشد.سعي كنيد رزومه را با فكر و دست خودتان بنويسيد.اگر اولين رزومه تان را شخصا بنويسيد بسيار مهم است و به زودي حرفه اي هم خواهيد شد.

 19 – ويژگي هاي شخصي وابسته به شغل خود را اعلام كنيد.

 اگر تصميم داريد كه خصيصه هاي شخصي خود را در رزومه قرار دهيد مانند “مسئوليت پذيري” يا “قابليت اطمينان” ،“برنامه ريزي دقيق در كار“ و … فقط سعي كنيد تمامي آنها وابسته به نوع شغل مورد نظر باشند.

 20- سازگاري خود را با محيط كاري نشان دهيد.

 به منظور كم اهميت جلوه دادن مدت زمان بيكاري و فواصل بين كار ، بهتر است قابليت ها و تواناييهاي كاري خود را عنوان كنيد و از ذكر تاريخ وار تجربيات خود بپرهيزيد.

 21- رزومه اي متعادل بسازيد.

 رزومه اي مؤثر است كه متعادل باشد، پاكيزه باشد، سازگار و جذاب و خوشايند باشد، تقسيم بندي شده باشد و عنوانهاي هر بخش هوشمندانه انتخاب شده باشند.

 22- عنوانها را كلي انتخاب كنيد.

 عنوانهاي هر قسمت از رزومه را كلي و مناسب برگزينيد مثلا: تجربيات ، سوابق كاري، تواناييها، خلاصه تحصيلات، هنر و فضيلت، تعليم و تربيت، پيوستگي هاي حرفه اي ،امتيازات تحصيلي و حرفه اي، كتابها و مقالات اختصاصي، گواهي هاي دانشگاهي و

 23- مثبت بنويسيد.

 تمام نكات منفي و با بيان غير مثبت را از رزومه خود حذف كنيد و به ياد داشته باشيد كه هر چه بيشتر تواناييها و نكات مثبت در مورد خود را عرضه كنيد، موفق تر خواهيد بود.

 *********************************************************


آیا میدانید رزومه مناسب و استاندارد  منجر به افزایش احتمال دعوت به مصاحبه شما میگردد؟

ایا می دانید بر اساس آمار بدست آمده در قبال آگهی استخدام در صفحه 2 روزنامه همشهری بیش از 5000 رزومه به شرکت مذکور ارسال می گردد؟

آیا میدانید ارائه رزومه ضعیف در مقابل حجم انبوه رزومه های ارسالی به شرکت ها و سازمانهای استخدام کننده،  هیچ شانسی برای دعوت به مصاحبه شما را فراهم نخواهد آورد ؟

طراحی رزومه خود را به ما بسپارید.

یکبار رزومه خود را طراحی کنید و آنرا برای بیش از ده ها شرکت یا سازمان  ارسال نمایید.

جهت درخواست  و اطلاع از جزئیات و قیمت طراحی رزومه توسط ما، میتوانید به ادرس زیر ایمیل فرستاده و یا با شماره 09122965842 تماس حاصل نمایید.

همچنین شما میتوانید شخصا، رزومه ای کاملا حرفه ای طراحی کرده و بیشترین تاثیر بر خواننده  رزومه تان را ایجاد نمایید تا شانس موفقبت شما برای دعوت به جلسه مصاحبه افزایش یابد.بدین منظور برای دریافت و سفارش  همه مطالب  مورد استفاده و کلیدی در طراحی رزومه که  در قالب یک فایل  پکیج شده است ، و یا اطلاع از نحوه دریافت فایل به [email protected] ایمیل ارسال نمایید.



مطالب مشابه :


رزومه شغلی

رزومه شغلی چيست؟ رزومه متني است یک صفحه اي (فقط یک صفحه و بس ) حاوي اطلاعات و. مشخصات کارجوكه




رزومه ی شغلی

رزومه ی شغلی. نام و نام خانوادگی: مهرداد آقاجانی تلفن تماس: ۰۹۱۲۲۹۴۵۹۱۳ نشانی پست الکترونیک




نگارش رزومه

محتوای رزومه شغلی شامل بخش‌های متعددی است کـــه در مجموع عملکرد کارجو را در احراز موقعیت




اصول رزومه نویسی 3

مصاحبه شغلی،استخدام در صورت امكان از شخص ديگري بخواهيد كه رزومه شما را از نظر املائي و




رزومه برای شغل

حسابداری (باصری) - رزومه برای شغل - اطلاعات کارشناسی ارشد حسابداری و اعلام نمرات دانشجویان




انواع قالب های رزومه

مصاحبه شغلی،استخدام این نوع رزومه به شما امکان می دهد بر مهارت هایی که از طریق




رزومه تحصیلی و شغلی

رزومه تحصیلی و شغلی مشخصات فردی : اميد كريميان متولد ۱۳۵۴ شهرستان مريوان




اصول نگارش رزومه

مدیریت ایمنی وسلامتی شغلی استان زنجان - اصول نگارش رزومه - ثبت شده در سامانه وزارت فرهنگ و




اصول رزومه نویسی1 - چگونه رزومه کاری بنوبسیم؟

مصاحبه شغلی،استخدام- مهندسی رزومه هایی که گوشه بریده شده روزنامه، یا نوشته شده




برچسب :