صندوق سپاس بورس را به بانک تبدیل می کند

گزارش عملکرد صندوق توسعه اعلام شود / صندوق سپاس دخالت ناظر در روند بازار است   اولین مسئله ای که در تأسیس صندوق سرمایه گذاری پاداش به چشم می خورد دخالت ناظر بازار است که حتی تشدید این امر در آینده با افزایش تعداد صندوق های این چنینی دور از ذهن نیست و به نظر می رسد مفهوم صندوق پاداش با اصول بورس همخوانی ندارد.

یک کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: متولیان بازار سرمایه نباید به دلیل بروز مشکلاتی همچون زیان سنگین سهامداران و عدم وجود نقدینگی در بورس رفتارهای نادرست را پایه گذاری کنند. چراکه این رفتارها و برنامه ها تا مدت طولانی گریبانگیر سهامداران خواهد بود و تأسیس این صندوق تنها بدعت گذاری در بازار مالی تلقی می شود. کما اینکه سود 30 درصدی اعلامی از سوی متولیان صندوق با نرخ سود سپرده های بانکی تفاوت حائز اهمیتی ندارد و پاداش ریسک سرمایه گذاران در این صندوق قابل توجه نیست.

 

رضا صبری به صندوق توسعه بازار و عملکرد متولیان آن اشاره کرد و گفت: در حالی مقرر شده که "سپاس" توسط مدیران صندوق توسعه بازار اداره شود که تاکنون هیچ گزارش دقیقی از عملکرد مدیران و متولیان آن به بازار سرمایه و سهامداران ارایه نشده است. بر این اساس به نظر می رسد می بایست عملکرد مدیران صندوق توسعه بازار سرمایه به عنوان مؤسسین "سپاس" مبنی بر قدرت نفوذ و پیشرفت آنها برای کاهش ریسک سرمایه گذاران تشریح شود تا سهامداران نیز با تکیه بر این گزارشات و اعتماد نسبت به توانایی های مدیران و متولیان امر در پذیره نویسی روند معاملات صندوق سرمایه گذاری پاداش مشارکت کنند.

 

برهمین اساس انتظار می رود تا صندوق توسعه بازار سرمایه به بانک ها به عنوان نهادهایی که نقدینگی در اختیار صندوق گذاشته اند و نیز سهامداران گزارشی مبنی بر عملکرد مدیران جهت جلوگیری از ریزش بازار سرمایه، افت قیمتی سهام شرکت، ترکیب پرتفوی صندوق، استراتژی مدیران در انتخاب سهام شرکت ها در کنار اعداد و محاسبات مربوط به خرید و فروش های انجام شده، ارایه نماید.

 

وی افزود: به نظر می رسد اقدام اخیر سازمان بورس در راستای دخالت های بی حد و حصر مدیریت اجرایی بازار باشد و دخالت ها تا جایی پیش رفته که با جذب نقدینگی سهامداران از طریق واسط اقدام به سرمایه گذاری در سهام شرکت ها و تشکیل پرتفوی می کند.

 

این کارشناس بازار سرمایه به نقدینگی 100 میلیارد تومانی صندوق سپاس اشاره کرد و گفت: برخی شنیده ها حاکی از این است که متولیان صندوق توسعه بازار در نظر دارند تا 100 میلیارد تومان نقدینگی "سپاس" را صرف خرید سهام شرکت های پالایشی کنند. با این حال انتظار فعالان بازار سرمایه این است که چگونگی سرمایه گذاری های صندوق مبنی بر قیمت خرید و فروش سهام و کدهای سهامداری به طور مشخص اعلام شود.

 

به گونه ای که حتی اگر مدیران صندوق بر حسب شنیده ها و گمانه زنی ها قصد سرمایه گذاری در سهام شرکت های پالایشی از طریق نقدینگی در اختیار این صندوق را دارند می بایست به طور متناسب در همه نمادها و در همه صنایع سرمایه گذاری و تزریق نقدینگی شود. چراکه مدیران و متولیان بازار سرمایه باید بدانند که سهامداران چشم تیز بینی دارند و همه نگاه های آنها به نقدینگی 100 میلیارد تومانی که از سوی آنها تزریق می شود و سرمایه گذاری هایی که از این محل می گردد، دوخته شده و می بایست گزارش مبسوطی در این خصوص به بازار سرمایه و سهامداران ارایه دهند.


مطالب مشابه :


صفحه سپاس پایان نامه

صفحه تقدیم پایان نامه - صفحه سپاس پایان نامه - یک گام بسیار کوچک برای کمک به پژوهشگران کشورم.




سپاس گذاری از نعمتهای خدا

سپاس گذاری از نعمتهای خدا (لان شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم ان متن کامل اعلاميه جهاني




اس ام اس های جدید تبریک سپندارمذگان

یا مُنیل - اس ام اس های جدید تبریک سپندارمذگان - ( یکی از نام های خداوند به معنای نعمت رساننده)




صندوق سپاس بورس را به بانک تبدیل می کند

معاملات بورس - صندوق سپاس بورس را به بانک تبدیل می کند - پر بیننده ترین وبلاگ تحلیلی بورس




مبادی العربیه

ضمن احترام به ديگر مترجمان محترم و با سپاس فراوان مطابقت متن نيز سپاس گذاری دقیق و




برچسب :