شرکت گروه مدیران در جلسه شورای معاونین اداره ناحیه 3

صورتجلسه شورای معاونین ناحیه 3 :

جلسه شورای معاونین با صلوات بر محمد وال محمد در تاریخ روز دوشنبه 7/9/90 در اتاق ریاست محترم آموزش وپرورش جناب آقای زمانی تشکیل گردید .

در این جلسه آقای زمانی ضمن تسلیت ایام سوگواری آقا ابا عبدا...الحسین آرزو کردند که مدیریت ما یک مدیریت عاشورایی باشد، زیرا که در آن عشق، تقوی، علم ،بهداشت، احکام اسلامی، حقوق شهروندی و.... مصداق دارد.

سپس به همکاران محترم حاضر در جلسه خیر مقدم گفته وابراز داشتند که هدف از این جلسات ارتباط میان مدیران و ستاد اداره می باشد. هدف این است که شنونده حرف های مدیران بوده و نظرات همکاران داده شود و ما بتوانیم از نزدیک مطالب را با هم مرور کرده تا اگر غیر عمد شکافی هست، برطرف گردد. هوشمند سازی در اولویت کار است و ما به سمت هوشمند سازی می رویم وباید اول فکرمان را هوشمند کنیم.

ماباید روی محرم وبصیرت بخشی کار کنیم در این ماه ها دل ها نرم است و امام حسین (ع) تشنه آگاهی و شناخت است و ما باید اصل عزادری را مطرح کنیم اشک بدون بصیرت ارزش ندارد . حجاب – حسین شناسی – یزید شناسی – مقابله با ظلم – استکبار و....... پیام امام حسین است . این ها باید به صورت مقاله، بروشور و..... جلوی بدعت های غلط را بگیریم .

مشکلات مطرح شده در جلسه مورخه 7/9/90 :

1-  سرانه بسیار کم است . به نظر می رسد که جمع آوری  کمکهای  مردمی  به صورت قانونی چاره حل این مشکل باشد .

2-    بررسی علل افت تحصیل که ضمیمه می باشد .

 

دغدغه های فکری مدیران که مانع از انجام فعالیتها ی مدیریتی  در زمینه آموزش و پرورش می شود :

1-  انجام حسابداری  مدارس  : توصیه می شود  از نیروهای  مازاد آموزش و پرورش  در این زمینه  آموزش داده شود .

2-  سرویس های مدارس : با توجه  به تجربه چند سال  اخیر یکی از عوامل  ایجاد کننده  معضلات تربیتی  در بین دانش آموزان می باشد که بهتر است ایاب و ذهاب  دانش آموزان  به خانواده ها  محول شود . که در حال حاضر  بهترین  و منظم ترین  سرویس ها  ، سرویسهایی هستند  که تحت  نظارت خانواده می باشند .

3-   کمبود نیروهای خدماتی : در صورتیکه نیروی خدماتی  به تعداد مورد نیاز  دراختیار آموزش و پرورش  نمی باشد بهتر است  با هماهنگی امور  حقوقی  به مدارس  مجوز به کارگیری  نیروهای  آزاد داده شود .

4-  حجم زیاد بخشنامه ها و موازی کاری واحدها : به دلیل زیاد بودن و ضرب العجلی بودن بخشنامه با اینکه کارکنان مدارس دائماً در حال انجام فعالیتها و پاسخگویی به نامه ها هستند اما فعالیتها گاهی  اوقات کند انجام می گیرد   و از نظر  هزینه برای مدارس هزینه های زیادی را در بر دارد .

5-  انجام فعالیتهای مربوط به ادارات و ارگانهایی غیر از آموزش و پرورش  توسط مدارس  با مجوز اداره متبوع  بهتر است  ساماندهی  شود زیرا  می تواند یکی از منابع درآمد زایی برای آموزش وپرورش و مدارس باشد .

6-  عدم حضور  بعضی از دبیران ( مثلاً رشته تربیت بدنی ) بدلیل  گرفتن ابلاغ داوری  و یا شرکت  در جلسات  گروههای آموزشی  در روزهای  پنجشنبه و یا بعدازظهرها  ( در مورد مدارسی که چرخشی هستند ) که یکی از عوامل  اصلی بی نظمی  در مدارس  می باشد .

7-    عدم ارسال  به موقع بخشنامه ها که  توصیه می شود  مکاتبات الکترونیک گردد .

8-  استفاده  معلمان  مدارس  دخترانه از مرخصی های استعلاجی ( مخصوصاٌ در مورد بارداری ) که از همان ماه اول بارداری از مرخصی های مکرر 20 روزه استفاده می نمایند و عملاً در آموزشگاه حضور ندارند و صدمات جبران ناپذیری به آموزش وارد می نماید .

9-  استفاده از پاس شیر در مدارس که به دلیل هماهنگ عمل نشدن بخشنامه در مدارس  اصرار معلمان به استفاده از حق شیر  طبق نامه دریافتی از اداره ( کارگزینی ) صدمات جبران ناپذیری به آموزش و بی نظمی در واحدهای آموزشی را در پی دارد .

10- نداشتن تخصص مهارتی  کافی  معاونین فناوری مدارس  ، بهتر است  هنرستان ها هم  معاون فناوری داشته باشند .

11- تشکیل کارگاههای آموزشی برای مدیران با توجه به نیاز های  کاری مدیران تشکیل بعضی از کارگاهها نیاز اصلی و اساسی برای مدیران می باشد مثل کارگاه آموزشی تنظیم برنامه سالیانه و تقویم اجرایی .

12-کلیه مدارس ( به نوبت ) درطرح های اجرایی نمادین آموزش و پرورش  مورد استفاده قرار بگیرند .

13- اجرای  طرحهای  مختلف و متنوع در مدارس راهنمایی .

14- در رابطه با مجتمع ها : بعضی از مدارس که به صورت مجتمع اداره می شوند گلایه هایی دارند که دراینجا به موارد اعلام شده  اشاره می کنم  ، کاملاً تصمیم گیری و اختیارات  مالی توسط مدیران  مجتمع از آنان  گرفته شده  ، حضور مداوم مدیر مجتمع در یکی از مدارس برای مدیران و عوامل اجرایی مدارس خوشایند نمی باشد و تحمیل فشار کاری  برای انجام فعالیتهای مدیر مجتمع  به صورت مداوم به مدارسی که مدیر مجتمع در آنجا حضور دارد خیلی زیاد است .

 


مطالب مشابه :


بازدید مدیر کل سازمان آموزش فنی وحرفه ای استان از مرکز متوسطه حرفه ای کاوش کرمانشاه

اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه. داره آموزش و پرورش ناحیه 2 فیش حقوقی.




سوالات آزمون تیمر *ناحیه یک کرمانشاه *

گروه آموزشی ریاضی کرمانشاه. فیش حقوقی. آموزش و پرورش ناحیه




شرکت گروه مدیران در جلسه شورای معاونین اداره ناحیه 3

وبلاگ مدیران ناحیه 3 کرمانشاه فیش حقوقی. در زمینه آموزش و پرورش می شود : 1




تمرینات کمک آموزشی برای دانش آموزان کم توان ذهنی پایه اول ابتدایی

اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه. داره آموزش و پرورش ناحیه 2 فیش حقوقی.




پیام وزیرآموزش وپرورش به مناسبت روز جهانی معلولان

اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه. داره آموزش و پرورش ناحیه 2 فیش حقوقی.




روش های موثر مطالعه

اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه. داره آموزش و پرورش ناحیه 2 فیش حقوقی.




فواید توجه به سازه های طرح درس در فرآیند طراحی آموزشی،

اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه. داره آموزش و پرورش ناحیه 2 فیش حقوقی.




تصاویر کتاب درسی متوسطه

اداره کل آموزش پرورش استان کرمانشاه. اداره آموزش و پرورش ناحیه 3. فیش حقوقی همکاران




برچسب :