کتابخانه دیجیتال

مقدمه :

کتابخانه دیجیتال یک نو آوری می باشد که برای پیشرفت ارتباط بین افراد و سازمان ها دارای پتانسیل  می باشد زیرا    می تواند موانع زمان و فاصله را کاهش دهدو اجتماعی را برای سهولت در ارتباط متقابل فراهم آورد.

میزان قابل توجهی از مطبوعات برای کشف موضوعات توسعه DL درشرایط تکنولوژی ایجاد شده اند و روش هایی را برای ساخت این تکنولوژی های در تمرکز بشری را پیدا کرده اند. به هر حال، اینکه چگونه روابط انسانی روی رشد شبکهDL تأثیر می گذارد بعنوان یک جنبه مهم و یکسان از پیشرفت DL به ندرت مورد خطاب قرار گرفته است. این تحقیق روی روشی تأکید دارد که پذیرش کتابخانه دیجیتالی در مرزهای سازمانی با تمرکز روی کتابخانه های دیجیتالی برای پایان نامه ها و مقالات الکترونیکی رخ می دهد. ( ETD - DL) انتشار نظریه نوآوری، بنیانی برای مطالعه خصوصیات نوآوری و کانال های ارتباطی فراهم می کند که زمانیکه آنها برای پذیرش کتابخانه دیجیتالی و پایان نامه و مقالات الکترونیکی تصمیم گیری می کنند روی دانشگاه تأثیر دارد.

این فصل در مورد نتایج تحقیق در رابطه با چهار ترکیب تحقیق  DOL بحث خواهد کرد. نخست، سیستم اجتماعی و دوره زمانی دربرگزیده مقاله را مورد خطاب قرار خواهد داد. سپس، نوآوری رادر شرایط دو خصوصیت : مزایای نسبی و سازگاری را کشف خواهد کرد. سرانجام، در مورد تأثیر کانال های درون شخصی و کانال های ارتباطی میانی در سطوح درون سازمانی وسازمانی بحث خواهد کرد .

سیستم اجتماعی و دوره زمانی

یک سیستم اجتماعی، یک گروه فردی اما واحدهای و ابسته به هم می باشد که به منظور رسیدن به یک هدف یا حل یک مشکل با هم متحد شده اند. در این تحقیق، سیستم اجتماعی به عنوان کتابخانه دیجیتال شبکه شده ی پایان نامه ها و مقالات توصیف شده است. واحدهای فردی سیستم های اجتماعی به عنوان دانشگاه هایی که عضویت را در سازمان نگه    می دارند تعریف شده اند. تمام این دانشگاه ها با تلاش متحد شده اند تا کتابخانه های دیجیتالی را تأسیس کنند و پایان نامه ها و مقالات الکترونیکی را جای دهند وDL ها را تحت حفاظ NDLTD سازگار سازد.

پذیرش یک نوآوری به روشی که سیستم اجتماعی ساخته شده است، مخصوصاً راجب موانع غلبه بر روابط درون سازمانی می باشد، تحت تأثیر قرار دارد.( هوبان کورشینگ، 1986) سیستم اجتماعی تحت تحقیق و بررسی در یک فاز متداول بین یک ساختار رسمی و غیررسمی می باشد. غیر رسمی است به این دلیل که، و ابسته به زمان،  NDLTDبه عنوان سازمان حفاظی که توسط اهداف مشترک توصیف شده اند فقط بکار گرفته شده اند اما بدون ساختار رسمی حرکت کرده که مدیر سازمان را راهنمایی خواهد نمود و استانداردها وپیشرفت های مرتبط با نوآوری ETD- DL  را نشان خواهد داد.

با این دوره، هنجارهای مرتبط با  NDLTD غیر تجویزی بودند، به هر حال معیار هنجاری به عبارت دیگر بین دانشگاه ها وجود دارد. برای مثال، دانشگاه ها از مؤسسات مشابه به عنوان نشان استفاده می کنند و این موضوع فعالیتی را نشان     می دهد که روی نظرات راجب نوآوری ها تأثیر دارد و می تواند منجر به پذیرش تصمیمات شود که نشان را مقایسه      می کند. نیرو و تأثیر عوامل مهمی در پذیرش و اجرای نوآوری می باشند (جانسون، 2001)، بنابراین دانشگاه ها ممکن است در تلاش برای رسیدن به اعتباری در میان دانشگاه هاست که در NDLTD موجود نیستند.

سازمان های دیگری وجود دارد که ممکن است دانشگاه ها متعلق به آنها باشد و عضویت در انجمن ها نیز روی چگونگی پاسخ یک دانشگاه به اختیار محیطی ETD- DL تأثیر گذار خواهد بود. اغلب تغییر طراحی نشده است و همیشه در نتیجه اختیار محیطی نیست. در نتیجه تغییر سازمانی بدلیل مفهوم اجتماعی ( کزارنیورسکا & جورگس، سال 1995). فرآیند واکنشی وجود دارد که در آن سازمان خودش را در بیرون می بیند، شرایط را ارزیابی می کند و سپس کار می کند تا آرامش را با رقابت نگه دارد. این فرآیند روی NDLTD عضو دانشگاه می توانست تأثیر بگذارد. برای مثال، اگر اعضاء دانشگاه شرکت ETD- DL را پذیرفته باشد، آنها ممکن است دانشگاه های دیگر را در آن شرکت تشویق به پذیرش نمایند. سازمان هایی که در این مقاله معرفی شده اند بطور عمدهU-S  بر مبنای دانشگاه می باشد. سازمان ها، انجمن مدارس فارغ التحصیلان (CGS ) و انجمن کتابخانه های تحقیقی می باشد( ARL)، بعضی از دانشگاه های امریکا همچنین روی تصدیق زمینی بنیان گذاری شده اند و این متعلق به انجمن ملی دانشگاه های ایالت و دانشکده های تصدیق – زمینی ( NASULGC) می باشد. این انجمن، جلسات منظمی را برگزار می کند و روی مشکلات و اهداف ایالت و دانشگاه های تصدیق – زمینی( انجمن ملی دانشگاه های ایالت و دانشکده های تصدیق – زمینی سال 2003 ) بحث و تبادل نظر می کند.

این سه انجمن در میان اعضاء دانشگاه NDLTD امریکا به همین خوبی در میان دانشگاه های امریکا ارائه شدند که حداقل یک جواب برای مقاله ثبت شد. تقریباً دو سوم دانشگاه های جوابگو متعلق به NASULGC و یا CGS و حدود یک سوم متعلق به ARL می باشد. بهم پیوستگی، از زمان جدایی کنفرانس ها مخصوصاً برای کنفرانس های بهم پیوستگی، از زمان جدایی کنفرانس ها مخصوصاً برای کنفرانس هایETD، ARL، CGS ها پیشنهاد شدند که اکثراً بطور مکرر در موقعیتی ذکرشدکه در آن راجب ETD –DL بحث شده بود . این موضوع پیشنهاد داد که این کنفرانس ها فرصت هایی را برای دانشگاه ها فراهم می آورد که راجب ETD –DL بحث شده بود . این موضوع پیشنهاد داد که این کنفرانس ها فرصت هایی را برای دانشگاه ها فراهم می آورد که راجب ETD – DL یاد بگیرند.

سوال این است که چگونه هنجارهایی که در میان اعضا گروه های مختلف بوجود آمده، ممکن است روی پذیرش ETD –

 DL تأثیر بگذارد . این تأثیربعداً در این فصل در شرایط خصوصیات نوآوری بحث خواهد شد و کانال های ارتباطی اهمیت برای تصمیمات پذیرفته شده در نظر خواهند گرفت.

آیا اشباع ETD – DL  رخ داده است ؟

زمان جنبه مهمی از انتشارنوآوری است و زمانیکه مقاله چند بخشی باشد، دوره زمانی در هنگام پذیرش مستقیم آغاز شده از زمانی که NDLTD  وسطوح پذیرش ETD – DL رشد کرده است. در حقیقت، از زمانیکه این مقاله در دسامبر 2002 هدایت شد، NDLTD ، 11 عضو جدید دانشگاهی بدست آورد.

به هر حال، با بیان شمار بسیار زیاد دانشگاه ها در جهان، هنوز تعداد اعضاء نسبتاً کم می باشد. محققان انتشار اشاره کردند که از زمانیکه آستانه پذیرش معمولاً تقسیم شد، انتشار در یک منحنی S شکلی رخ داد. ( راجرز، 1995).

مشخص شدکه پذیرش ETD – DL  در بخش اولیه منحنی با پتانسیل افزایش میزان پذیرش در آینده روبروست.

چندین عواملی که پتانسیل برای فهم بیشتر را اظهار می کنند شایستگی اکتشاف در آینده دارند.

نخست، سال های موقتی حداکثر پیشرفت های تکنولوژی را مشاهده نموده است که بطور اساسی سهولت را با ETD – DL تغییر داده است که می تواند دو سطح فردی و اجتماعی انجام شود و وظایف جدیدی را در محیط  ETD – DL ارائه دهد. (2001 ، UNESCO). در هنگام شروع زمانیکه نقش ETD – DL  ها نامنتاقض باشد.

تغییر اساسی در  ETD – DL  در شرایط تکنولوژی وجود دارد. برای مثال، تکنولوژی در رابطه با ETD – DL  هفت سال پیش، آن را از دانشگاه های نوآوری که امروزه در نظر گرفته می شوند متفاوت ساخته است. بطور اساسی هزینه سخت افزار برای پشتیبانی ETD – DL  کاهش یافته است، نرم افزاری که برای اجرای  ETD – DL  پیشرفت کرده است، ساده شده است. و نرم افزاری بهتر و با کاربرد دوستانه تری برای دانش آموزان بمنظور خلق یک ETD  وجود دارد .

این مقاله اظهار می کند که تغییر در تکنولوژی پذیرش یک ETD – DL  آسانتر می سازد. این مفهوم شبیه به خصوصیات نوآوری پیچیده می باشد. نظریه انتشار بیان می کند که میان پیچیدگی و پذیرش یک رابطه معکوسی وجود دارد بنابراین، احتمالاً ETD – DL جدیدتر با پیچیدگی کمتر نسبت به نسخه های اولیه ETD – DL  که تکنولوژی پیچیده تر بود، مورد پذیرش ترخواهد بود. این موضوع اظهار می کند که تا هنگامیکه تکنولوژی برای  ETD –DL  تثبیت نشده بود اشباع نمی توانست بطور کامل ارزیابی شود و بیشتر نمی توانست تغییرات مهمی که سهولت اجرا را توسعه داده است، ارائه نماید.

دومین عاملی که بیان کرد پذیرش ETD – DL  در اوایل در خط منحنی بود که سازگاری نو آوری در سطح فردی ممکن است افزایش یابد. نشانه هایی وجود دارد که دانش آموزانی که با تکنولوژی احساس راحتی می کنند احتمالاً در معرض گسترده تکنولوژی مصرف کننده – دوستانه هم در مدرسه و در خانه افزایش می یابد. اینتریت پیو و گزارش زندگی امریکا (جونز 2002) اخیراً اعلام کردند که تمام دانشجویان امروزه در حال تحصیل در دانشکده که فارغ التحصیلان فردا می باشند قبل از ورود به دانشکده با کامپیوترکارکرده بودند و %86  از آنها مرتباً روی خط (on - line) بودند. یک مطالعه جدا از نسل بعدی دانشجویان دانشکده (Levin 2002) اشاره کرد که بین دانشجویان سال دوم با درک اینترنت و استادشان شکاف گسترده ای وجود دارد که دانشجویان مهارتهای دارند که استادشان ندارند. این موضوع ارائه شد که در سال های آتی، این دانشجویان کامپیوتر و اینترنت با فرآیند هایی که دربرگیرنده خلق ETD  می باشد حتی اگر پرسنل دانشگاه قادر به انجام آن نباشد، آسوده تر خواهند شد.

بر اساس نتایج این مقاله، سازگاری سطح فردی، مخصوصاً برای دانشجویان، ملاحظه مهمی در تصمیم گیری پذیرش ETD-DL می باشد. بنابراین، اگر افراد فرآیند را دررابطه با آنچه آنها مورد استفاده قرار می دهند آسوده تر دریافت نمایند، سپس مؤسسات احتمالاً نیز با پذیرش ETD-DL راحت تر خواهند بود که بیان می دارد پذیرش ETD-DL درسالهایی نزدیک افزایش یابد.

 

یک سیستم اجتماعی در سنت :

موضوع دیگری که با سیستم اجتماعی ارتباط دارد، مربوط به درک چشمگیر خصوصیات واحد اعضاء تیم می باشد. زمانیکه این مقاله آغاز شد، فرض براین بود که اعضاء NDLTDدانشگاه اشاره به این دارد مؤسسه ETD-DL را پذیرفته و احتمال زیاد یک ETD-DL عملی را دارد. بنابراین جای تعجب داشت اگر تصمیم پذیرش اتخاذ می شد، در آن زمان نمودار دانشگاه های عضو NDLTD ملزوماً مشمول یک تصمیم گیری پذیرش ETD-DL رسمی یا ETD-DL عملی نباشد.

 

این موضوع اهمیت غیرفرض بودن را برجسته می کند که اجرا، نتیجه طبیعی پذیرش می باشد. (جانسون،2001) زمانیکه بخش عظیمی از دانشگاه های عضو NDLTD که ETD-DL ها را اجراکردند، الزاماً شامل تابع ETD با ETD-DL بود و تعدادزیادی ملزم به پذیرش ETD-DL شدند و چندین دانشگاه های عضواین نمودار را مناسب ندیدند. این دانشگاه ها در مرحله تغییر بودند که با یک تصمیم گیری معلق روی پذیرش یایک تصمیم مقدماتی برای پذیرش موانعی که دارای ETD-DL عملی هستند توصیف شدند. جنبه دانشگاه های عضو سنتی در این مقاله ارائه شدند. از اینرو تقریباً %40 از جوابگویان گزارش دادند که آنها بدون یک ETD-DL  عملی در دانشگاه بودند، به این معنا که ETD-DL  در آنجا اجرا نشده بوده است. این موضوع سؤالاتی راجب آزمایشی ETD-DL  را افزایش می دهد و این در شرایطی است که چگونه یک دانشگاه ملزم به آزمایش مفهوم ETD-DL  باشد. بحث بیشتر راجب این موضوع که در بخش خصوصیات دنبال    می شود خواهد بود .

 بعلاوه، در پاسخ های کوتاه، بعضی از موضوع ها را ازشمار اندکی از دانشگاه های عضو نشان دادند که دانشگاه به مفهوم ETD-DL گرایش دارد، اما تصمیم اتخاذی آن را انکارکرده است. دلایل محدوده انکار که مربوط به نوآوری است، برای مثال مربوط به سازگاری، نسبت به چیزهایی که با محیط گسترده تر ارتباط دارد، برای مثال دانشگاه ایالات بنیانگزاری شده است.

نمودارهای بسیار متفاوت دانشگاه های شعبه نشان دادند که به عنوان سیستم اجتماعی، NDLTD، در نقش سازمان برای کسانی که علاقمند به ETD-DL هستند، و در نقش اعضاء سازمان برای کسانی که دارای ETD-DL هستند انجام وظیفه مینماید. این مورد امتیاز مهمی است زیرا نشان می دهد که ممکن است NDLTD نیاز به پیشرفت سه استراتژی ارتباط مختلف باشد. نخست برای استخدام دانشگاه هایی ست که اساساً علاقمند به در نظر گرفتن ETD-DL می باشند، و دوم برای حمایت از دانشگاه هایی ست که یک ETD-DL خلق نموده اند. هدف از سومین استراتژی ایجاد اثر متقابل بین دانشگاه ها در این مرحله های مختلف می باشد به این دلیل که اهداف جداگانه اعضاء به روشی تکامل یابد که تصمیم گیری برای پذیرش را ارتقادهد.  برای مثال، این اثرمتقابل مدارس را برای تثبیت ETD-DL تشویق می کند که آنها تجربیات خود را با کسانی که علاقمند به نوآوری یا کسانی که هنوز یک ETD-DLرا ثبت نکرده اند تقسیم کند.

بمنظور آسان نمودن این اثر متقابل، داشتن اطلاعات کنونی ارتباط و بطور آماده در دسترس، ضروریات زمان جمع آوری اطلاعات ارتباطی برای گسترش برآورد این مقاله، به این موضوع اشاره شد که اطلاعات ارتباطی برای چندین دانشگاه مفقود و یا قدیمی شده است. زمانیکه اطلاعات ارتباطی کامل بطور آماده برای دانشگاه های شعبه، که بطور موفقیت آمیزی ETD-DLرا پذیرفته اند، در دسترس نباشد. این موضوع بخصوص مشکل عمده به حساب می آید زیرا این شرایط      نمی تواند رهبری را برای دیگران بوجودآورد. در سرتاسر این مقاله، تقریباً 3/1یک سوم ارتباطات در دانشگاه های شعبه،  به این دلیل که اسامی بدون اطلاعات بودند و یا به این که اصلاًاسمی وجود نداشت برای دستیابی مشکل بودند. این شرایط تأثیرمنفی روی ارتباط بین دانشگاه های عضو و روی کسانی که قصد عضوشدن دارند خواهد داشت. بنابراین NDLTD برای فراهم کردن بهترین اطلاعات ارتباطی ممکن باید تلاش نماید.

ناحیه ای وجود دارد که اخیراً NDLTD با معرفی یک تیم جدید برای دانشگاه های عضو بمنظور به روز نمودن اطلاعات ارتباطی عنوان نموده است. این تیم جدید برای استفاده تکنولوژی طراحی شده است که دانشگاه ها اجازه می دهد اطلاعات راجب خودشان را مدیریت نمایند. به این دلیل که برای افزایش نیروی انسانی، NDLTD مورد نیاز نیست این موضوع نامطلوب به نظر می رسد. به هر حال، به این دلیل که سیستم روی ابتکار دانشگاه های عضو تکیه دارد، موفقیت سیستم گروهی می باشد. این موضوع می تواند با حداقل ساعت کاری نیروی انسانی با استفاده از ایمیل خودکار انجام شود و رابط اصلی سالانه ارسال شود، و از طریق آگهی روی ETD-L، ارسال بین ایمیلی الکترونیکی ثبت شود.

موضوع پایانی مربوط به سیستم اجتماعی در رابطه با ساختار سیستم اجتماعی مربوط بخود می باشد. NDLTD بصورت یک سازمان آزاد و غیر رسمی عمل می کند، اما در زمان این نوشته، بحثی راجب رسمی سازی ساختار و اطمینان از آینده متحمل از طریق راه اندازی پردازه عضویت وجود داشت. به هر حال، موفقیت بیشتراین ساختار رسمی ممکن است توسط نمودارهای مختلف اعضای NDLTD تحت تأثیرقرارگیرد. برای مثال، دانشگاهی که دارای ETD-DLعملی می باشد ممکن است در رابطه با دیدگاه وظایف به نسبت دانشگاهی که در مرحله سنتی قرار دارد عکس العمل خیلی متفاوتی داشته باشد. این مطلب نشان می دهد که تأثیر NDLTD با توضیح فواید عضویت برای نمودارهای مختلف عضویت ممکن است افزایش یابد. برای مثال، عضوی که پذیرش ETD-DL را در نظر دارد باید دسترسی به منابعی داشته باشد که به فرآیند تصمیم گیری و فرصت ارتباط متقابل با دانشگاه هایی که دارای ETD-DL عملی هستند کمک می کند. این دانشگاه ها با ETD-DL تشویق می شوند که اعضا را با مزایای نفوذ به عنوان یک رهبر در اجتماع دانشگاهی نگه دارند، با دستیابی به تازه ترین پیشرفت های تکنولوژی و عضوی از اجتماع شدن، پشتیبانی برای کارکنان ETD-DL دانشگاه را فراهم می آورد .

خصوصیات نوآوری :

بحث راجب خصوصیات نوآوری، با بازنگری روی ETD-DL به عنوان نوآوری تکنولوژی و اهداف آن، آغاز می شود. ETD-DL به هردوی سخت افزار و نرم افزار نیاز دارد. به هر حال، جنبه منحصربه فرد ETD-DL این است که اغلب برای ایجاد سرمایه گذاری مالی برای سخت افزار و نرم افزار به پذیرش دانشگاه ها نیاز ندارد. در عوض یک دانشگاه اغلب دارای سخت افزار کافی می باشد و مؤسسه ممکن است از نرم افزار آزاد قابل دسترسیNDLTD برای ایجاد و توزیع یک ETD-DL استفاده نماید. بعلاوه زمانیکه ETD-DL ها جزء گروه های تکنولوژی باشند که با هدف با هم متحدشده اند، ممکن است بکارگیری راه حل های تکنولوژیکی مختلف و معماری تکنولوژیکی را بوجود آورند. این انعطاف پذیری به آزمون گری منجر می شود، که در آن شرایطی را توضیح می دهد که یک دانشگاه می تواند یک ETD-DL را برای حداقل تعهد مالی امتحان نماید.

مطالعه خصوصیات نوآوری مهم است زیرا به عنوان یکی از سه فاکتور موفقیت شناخته شده اند. در این نظریه، دیدگاه خصوصیات نوآوری می تواند فاکتور مؤثر برای موفقیت اجرا باشد که به قدرت پذیرش محیط نوآوری و درجه طراحی توسط اجرامدیریت مافوق بستگی دارد (جانسون، 2001). ادراک و مشاهده که توسط برگزیدگان بالقوه در مورد خصوصیات نوآوری (آزمون، سازه گری، مزیت نسبی، پیچیدگی و مشاهده گری) انجام شده است تحت تأثیر تصمیم گیری قابل پذیرش می باشد. پذیرش یک ETD-DL یک تصمیم گیری در سطح دسته جمعی می باشد. به هر حال نظرات و اجرائیات در سطح فردی وجود دارد که روی تصمیم گیری تأثیر دارد. بنابراین در مورد خصوصیات نوآوری در سطح گروهی و فردی به منظور مورد خطاب قرار دادن مشاهدات مؤثر می باشد. (فرام بنچ &اسچیل ورت، 2002؛ کلین، 1999،کلین ، دنسرو،& هال 1994، مورگستون& هاف من، 1999).

 نوآوری در سازمان ها حوضه ای است که بطور گسترده در مورد آن تحقیق انجام شده است (جانسون، 1993)، و دریافت شد که ادراک و مشاهداتی که درباره نوآوری درون سازمان انجام می شود می تواند مستقیماً روی مشارکت اعضاسازمان تأثیرگذار باشد. (هارت، 1977). از میان خصوصیات نوآوری، سازگاری اغلب فاکتوری بحساب می آمده است که در پذیرش تصمیم و اجرا بطور قابل توجهی نقش داشته است (لئونارد بارتون & سین ها، 1993،مایر&گوس،1988) . اگرچه ETD-DL بایستی در سطح تعهد دانشگاهی باشد، سؤال راجب سازگاری از نظر اهمیت در سطح فردی مهم تر از سطح گروهی دریافت شد. این مطلب نشان داد مواردی که محتوای ETD-DL برای دانشگاه های جدیدرا معرفی می کند بایستی بحثی را دربرگیردکه مشابهت سیستم های موجود را نشان می دهد و اینکه چگونه دانشگاه ها می توانند برای قابل توجه بودن، تصمیم گیری کنند. این ملاحضات شامل فرآیندهایی است که به نسبت آنچه که اخیراً مورد استفاده قرارگرفته و با سیستم موجود که برای دانشجویان، دانشکده و کتابخانه ها سازگار می باشد خیلی پیچیده تر نیستند.

سازگاری

سازگاری در سطح فردی، توسط دانشگاه هایی که هنوز دارای ETD-DL نیستند به نسبت دانشگاه هایی که اخیراًدارای ETD-DL عملی هستند خیلی مهم در نظر گرفته شدند. ازمیان مواردی که برای بررسی سازگاری تماماً روی ایده ای تمرکز دارند که خلق ، ارائه ، و ذخیره یک ETD مشابه فرآیندهای موجود بود و هر مورد در سطوح مشابه اهمیت دریافت شدند. این مطلب نشان می دهد که سازگاری سطح فردی در طول فرآیند تصمیم گیری می تواند خصوصیت خیلی موثری باشد. همچنین اهمیت فراهم کردن اطلاعات راجب چگونگی تأثیر نوآوری روی دانشجویان و دانشکده و چگونگی واکنش و تأثیر بین مردم را نشان داد. به این دلیل که دانشگاه ها برای ارائه ETD ممکن است سیستم های متفاوتی داشته باشند، در آنجا ممکن است بررسی این مشکل، یک راه حل یک اندازه و کاملاً مناسب وجود نداشته باشد. به هر حال خلق راهنمایی هایی که فرآیند گام به گامی را برای ارزیابی سازگاری دانش آموزان و دانشکده فراهم می کند که به کسانیکه پذیرش ETD-DL را به منظور فهم بهتر راجب چگونگی مناسب بودن نوآوری روی سیستم دانشگاهی خود در نظر     می گیرند، می تواند کمک کننده باشد.

از میان دانشگاه های امریکایی، اختلاف مهمی در مشاهده و ادراک اهمیت سازگاری سطح فردی وجود داشت. دانشگاه های بورسیه سطح بالاتری از اهمیت را روی سازگاری سطح فردی به نسبت دانشگاه های غیر بورسیه قرار می دهند. شاید به این دلیل است که محل خدمت بورسیه نیاز مرتبط با اجتماع خدمت در ایالت می باشد که روی شکل محل خدمت اجتماع دانشگاه تمرکزرا بوجود می آورد بنابراین در روابط سطح فردی نیز خیلی پاسخگو می باشد. از میان دانشگاه های بورسیه که پاسخگو هستند، اکثراً یک ETD-DL عملی دارند. این نتایج دانشگاه های بورسیه نشان می دهد که روابطی وجود دارد که به منظور توضیح بیشتر راجب ادراک اهمیت سازگاری، نیاز به اکتشاف بیشتری دارد.

این موضوعی است که ظاهراًنیاز به کشف بیشتری دارد. نخست، فهم خصوصیات کلیدی که دانشگاه های بورسیه را از دانشگاه های دیگر متمایز سازد و بررسی کند که چگونه ممکن است این دیدگاه ها روی سازگاری و توانایی برای ایجاد برآمدمثبت ETD-DL عملی تأثیرگذار باشد. ثانیاً، آزمودن اینکه آیا سطح اهمیت سازگاری در نتیجه تجربیات موفق توسط ETD ، جنبه های سطح فردی  ETD-DL بدست می آید و یا اینکه ربط سازگاری سطح فردی تأثیر مثبتی روی دستیابی یک ETD-DL عملی دارد.

ثالثاً، با نگاه به این موضوعات در شرایط دانشگاه های عضو امریکاو بین المللی سودمند خواهد بود به این منظور که هر اختلافی " که بین ایندو گروه وجود دارد را مشاهده نمایند. داشتن فهم بهتری از این روابط در ارتباط ساختاری راجب ETD-DL برای پذیرندگان آینده سودمند و مؤثر خواهد بود.

 

 

مزیت نسبی :

مزیت نسبی ETD-DL در شرایط اعتباراجتماعی، تسهیلات، رضایت مندی و پیشرفت اقتصادی عنوان می شود. تحقیق پیشین نشان داد که ادراک و مشاهده مزایای نسبی نوآوری بر اساس اطلاعات عینی نمی باشد بلکه بطور ساده براساس نظریات و عموماً صحبت ها می باشد. یک سطح بالاتری از مزیت نسبی دریافت شده، میزان پذیرش سریع تری را ارائه   می دهد (هارت،1977).

در بخش دربی DL موجود، فواید ETD-DL توسط متخصصان شناسایی شده است بنابراین این روش به عنوان اساس این تحقیق استفاده شد. به هر حال، فواید این دانشگاه نسبت به دانشگاه هایی که دانشجویان و افراد دیگری در فرآیند ETD-DL درگیر هستند کاملاً متفاوت است. بنابراین، مزایای نسبی همچنین از هردوسطح گروهی و فردی مورد مطالعه قرار گرفت.

نتایج مقاله نشان داد که مزایای نسبی در سطح گروهی نسبت به سطح فردی مهمتر در نظر گرفته شد. به هر حال، میزان مزایای نسبی گروهی به سر حد قابلیت اعتبار نمی رسد، این بدان معناست که بررسی بیشتر در این حوضه به فهم بهتر روابطی که بین ایندو متغیر وجود دارد موردنیاز است. از جمله موارد در این مقیاس ایجاد یک سیستم DLدردانشگاه، تصویر تکنولوژیکی پیشرفته برای مؤسسه، پیدایش بیشتر دانشگاه ازطریق فهرست واحد و ذخیره فضای فیزیکی در کتابخانه دانشگاه می باشد. بطور منفرد، دو مواردی که به عنوان مهمترین موارد ارزیابی شدند دیداری و تصویری می باشد.

به نظر می رسد که "جنسیّت" در چگونگی کسب اهمیت مزیت نسبی فردی نقشی را ایفا می نماید . زنان این مزایا را در سطح بالاتری از اهمیت به نسبت مردان ارزیابی می کنند – با این وجود معنای این مطلب نامشخص می باشد. بنظر    نمی رسد که توسط عنوان شغلی شرح داده شده باشد، زیرا اختلافات عمده ای بین سطح اهمیت بدست آمده و طبقه بندی شغلی وجود ندارد. اگر در هر سلول اختلاف کافی وجود داشته باشد، بازندگی واکنش نسبت به مزیت نسبی در زمان کنترل عنوان شغلی قابل توجه خواهد بود. بحث کاملتر راجب جنسیّت در بخش بعدی این فصل در برخواهد بود.

مزیت نسبی خصوصیت مهم هر نوآوری می باشد و سطوح بالای اهمیت اکتسابی مذکور در فواید ETD-DL  نشان     می دهد که این موضوع بخشی است که لازم به بررسی بیشتری می باشد.

این مقاله روی فوایدی تمرکز دارد که در بخش مطبوعات در DL - ETD معرفی و در بازنگری ها مطرح شده است.      به هر حال، زمانیکه شرکت کنندگان در مراحل مختلف پذیرش قرار داشته باشند اگر موارد دیگری وجود داشته باشد که بعنوان فواید مهم معرفی شده باشند برای آگاهی و یادگیری مفید قلمداد می شود.

بحث راجب خصوصیات دیگر :

 گر چه این تحقیق مشاهداتی راجب خصوصیات دیگر DL – ETD را اندازه گیری نمی کند. تحقیق نشان می دهد که دلایلی برای بررسی خصوصیات DL – ETD وجود دارد. اول از همه آزمونگری است که به این موضوع اشاره دارد آیا  ETD- DL می تواند تجربیات پیش را در اجرا کامل امتحان نماید. همانطور که در این بخش اشاره شد، آزمونگری ETD از منظر اینکه چگونه تعهد مالی بسیار برای تولید که در بر گیرنده یک برنامه آزمایشی می تواند بررسی شود.

دومین خصوصیت پیچیدگی می باشد، که به آسانی اشاره دارد که توسط آن DL را می توان درک کرد و مورد استفاده قرار داد. در طی سال ها، تکنولوژی DL – ETD پیشرفت پیدا کرده و برای استفاده آسان تر شده است. بنابراین تحقیقات آتی می تواند بررسی کند که چگونه این سطح کاهش پیچیدگی روی پذیرش تصمیم تأثیر می گذارد و آیا نقطه ای وجود دارد DL – ETD به آن نقطه رسیده باشد که در آن پیچیدگی نقشی ندارد زیرا تکنولوژی تا حد ممکن ساده شده است.

سومین خصوصیتی که در آینده نیاز به توجه بیشتری دارد مشاهده گری است. مشاهده گری  به میزان پدیداری نتایج برای دیگران اشاره دارد. طبیعت DL – ETD بیان می کند که مشاهده گری یک خصوصیت تعریف شده است زیرا          DL – ETD برای ساخت ETD پدیدار، بوجود آمده است، DL – ETD بمنظور دستیابی به مدارک بایستی بسیار پدیدار باشد. همانطور که DL – ETD های بسیاری ظاهر می شوند، ممکن است که مشاهده گری نسبت به دیگر خصوصیات کم اهمیت تر می شود. زیرا در میان تمام دانشگاه ها تبدیل به یک اصل شده است. انجام تحقیق در این حیطه در آینده مسمر ثمر خواهد بود.

کانال های ارتباطی :

کانال های ارتباطی ابزارهایی را برای غیر پذیرندگان فراهم می آورد به این منظور که از افراد مورد پذیرش در مورد نوآوری مطالب بیشتری یاد بگیرند. این مقاله کانال های میانی و درون شخصیتی در هر دو سطح سازمانی و درون سازمانی را مورد مقایسه قرار می دهد. ارتباط میانی هر ارتباطی که از واسطه درونی تکنولوژی استفاده می کند را توضیح می دهد. این ارتباط شامل کانال های سنتی میانی از قبیل تلفن به میزان کانال های جدید تر از قبیل ایمیل و خدمات فهرستی و وب سایت ها می باشد.

کانال های ارتباطی عموماً بعنوان روش خوبی برای ایجاد آگاهی گسترده راجب نوآوری در مورد پذیرفتگان بالقوه در نظر گرفته شده است. به هر حال، کانال های درون شخصی در شرایط برانگیختگی پذیرش، متقاعد کننده تر استدلال         می شوند. همانطور که قبلاً اشاره شد، پذیرفتگان اغلب برای پذیرش تصمیم گیری های خود به ارزیابی برونی وابسته نیستند، اما در شبکه اجتماعی خود روی ارزیابی درونی دیگران عمل می کنند. 

پذیرش DL – ETD موفق به یک تلاش گروهی اجتماع دانشگاهی نیاز دارد که شامل مدیران، کتابداران، اساتید و متخصصان سیستم های کامپیوتری می باشد. این مطلب توسط اعضا انجمنی نشان داده شد که بوسیله جوابگویان مقاله گزارش شدند. بیش از سه – چهارم جوابگویان نشان دادند که انجمن دانشگاهی آنها حداقل یک کتابدار (%89)، یک متخصص سیستم کامپیوتری (%86)، یک مدیر (%79) و یک عضو اساتید (%78) دارند. نتایج این مقاله نشان می دهد که این گروه ها در خصوصیات و مشاهدات نسبت به DL – ETD اختلافات مهمی دارند. این اختلافات نشان می دهد که در آنجا استراتژی های ارتباطی خاصی بمنظور آسان نمودن کار با این گروهای مجزا که در عین حال با هم کار می کنند ممکن است معرفی شده باشند پیشرفت ارتباط میان اعضاء انجمن، پذیرش DL – ETD را در میان دانشگاه ها تسهیل می سازد.

کانال های درون شخصی  :

یکی از مهم ترین تفاوت های نظری که در میان افراد با عنوان های شغلی وجود داشت سطحی از اهمیت تلقی می شد که برای کانال های درون شخصی ارتباطی در درون سازمان ذکر شد. کتابداران دریافتند که کانال های درون شخصی بطور عمده نسبت به عضو اساتید، مدیران و متخصصان سیستم کامپیوتری بسیار مهم تر هستند. در حقیقت اعضاء اساتید به نسبت مدیران و کتابداران، کانال های درون شخصی را کم اهمیت تر در نظر گرفتند.

اختلاف در دریافت اهمیت کانال های درون به این موضوع اشاره دارد که بحث راجب DL – ETD در اشکال مختلفی رخ می دهد که از طریق شغل هایی که توسط افراد انجام می شود، توصیف می شوند. برای مثال، کتابداران احتمالاً در جلسات با کتابداران دیگر راجب موضوعات DL – ETD بحث کرده اند در حالیکه مدیران احتمالاً در جلسات راجب             DL – ETD هایی بحث نمودند که برای مدیران طراحی شده بود.

این موضوع چندین دلیل دارد. نخست اینکه راجب ارتباط میان گروه های متمایل توقعات مختلفی وجود دارد را بیان      می کند. این بدان معناست که میان افرادی که فکر می کنند کانال های درون شخصی مهم هستند و آنهایی که فکر     می کنند مهم نیست، جدایی وجود دارد.

دوم اینکه، پیدا کردن راهی برای پرورش ارتباط درون شخصی مهم می باشد زیرا پذیرش DL – ETD به همکاری در اجتماع دانشگاه نیاز دارد و کانال های درون شخصی حد اقل برای یکی از اجزاء این اجتماع کتابداران بسیار مهم می باشد. این شرایط بوجود آمده بایستی معرفی ها و عمل متقابلی را آسان سازد که ارتباط درون شخصی در این گروه ها را به نسبت بین آنها می تواند راهنمایی کند. این موضوع از طریق تشکیل انجمن یا از طریق معرفی و یک رویه« مهمان نوازی» انجام می شود. این روش مخصوصاً برای گروه هایی مهم می باشد که عموماً روی اصل معینی از قبیل کتابدارانی که روی DL – ETD و مدیران دانشگاه یا مدرسه فارغ التحصیل مدیریت دارند ممکن است متقابلاً عمل نکنند.

ثالثاً، ممکن است نشان دهد که گروه هایی وجود دارند که در آنها انتشار اطلاعات راجب  D – ETD احتمالاً کمتر رخ می دهد. برای مثال، کتابدارانی که دریافته اند کانال های درون شخصی خیلی مهم هستند و این احتمال وجود دارد که آنها در ارتباط درون شخصی برای انتقال اطلاعات به دیگران در گروه کاری خود مشارکت دارند، حتی کسانیکه مستقیماً در تصمیم گیری DL – ETD نقشی ندارند را ممکن است در بربگیرد. بالعکس، اساتید عموماً به ارتباط درون شخصی راجب DL – ETD بعنوان مورد مهمی به آن توجه نشان نمی دهند. بنابراین همانند بسیاری از فرصت ها برای تبادل نظرات با دیگران در گروه ممکن است نباشد.

کانال های میانجی گری شده :

ارتباط میانجی گری شده همچنین در سطوح مختلف اهمیت توسط عنوان شغلی متفاوت بدست آمده است. برای مثال، مدیران دریافته اند که ارتباطات میانجی گری شده بطور عمده در پذیرش DL – ETD به نسبت متخصصان سیستم های کامپیوتری کم اهمیت تر هستند. تعیین این موضوع جلب است که بدانیم آیا یک اختلاف در سطح آسانی از تکنولوژی برای ارتباط میانجی گری شده لازم است یا اینکه نشان دهنده نقش مدیران می باشد.

در زمانیکه این مقاله مشاهداتی درباره اهمیت کانال های ارتباطی مختلف برای پذیرش DL – ETD مورد بررسی قرار داد. مشخص نشد اگر افراد قرار باشد انتخاب کنند چه نوع کانال هایی ترجیح داده شود. در آینده، بررسی اینکه آیا     مزیت های کانال همتراز با اهمیت مطرح شده برای هر کانال می باشد جالب توجه خواهد بود.

نظریه جالب دیگر این است زمانیکه کتابداران در ایجاد و نگهداری یک DL – ETD یک جزء ضروری باشند این تحقیق نشان می دهد که کتابداران ممکن است در تصمیم گیری و تعهد نسبت به شرکت کنندگان دخیل نباشند. کتابدارانی که می بایست در موضوع خیلی درگیر باشند احتمالاً در جواب گویی به مقاله نسبت به مدیران و متخصصان سیستم های کامپیوتری کمتر دوری می کردند. کمتر از یک چهارم از کتابداران در تماس با جوابگویی به مقاله بودند که حدوداً با نیمی از تمام مدیران و متخصصان سیستم های کامپیوتری مقایسه شدند.

شخصی می تواند روی این موضوع بحث کند که زمان می برد تا یک فرد در فعالیت هایی که برای او معنادار هستند شرکت نماید. بنابراین سطح تمایل به DL – ETD در موافقت با پاسخ برای تکمیل مقاله منعکس می شود. اگر این مورد باشد، کتابداران به عنوان یک گروه سطح پائینتری از علاقه مندی را نسبت به مدیران یا متخصصان سیستم های کامپیوتری نشان می دهند.

قابل توجه و جالب خواهد بود که بیشتر بررسی کنیم چگونه کتابداران DL – ETD ها را بدست کردند و آیا روی نقش آنها با تزها و پایان نامه ها تأثیر دارد. برای مثال، کتابداران دریافتند که  DL – ETD ها سطوح مسئولیت جدید را معرفی می کنند که جزئی از تزها و پایان نامه ها بحساب نمی آیند.

برای مثال دانشجویان در حل آموزش که در محیط الکترونیکی قصد تألیف دارند. یا آنها دریافتند که اساساً DL – ETD بسته بندی جدیدی بر روی محصولات قدیمی هستند بنابراین تأثیر کمتری روی آنها دارد.

سؤال دیگری برای بررسی و تحقیق این است که آیا کتابداران در فرآیند تصمیم گیری  دخیل هستند و سپس اینکه شرح دهد چرا آنها دریافته اند که در تصمیم گیری پذیرش DL – ETD کمتر دخیل باشند. به هر حال بنظر نمی رسد توسط اعضاء انجمن گزارش شده در مقاله پشتیبانی شده باشند که در آن %89 از پاسخگویان نشان دادند انجمن دانشگاه حداقل شامل یک کتابدار می باشد.

ارتباط درون سازمانی در مورد DL – ETD ها :  

ارتباط در مورد DL – ETD در سطوح درون سازمانی و سازمانی رخ می دهد. که از هر دو کانال های درون شخصی و میانجی گری استفاده می کند. در سطح درون سازمانی، کانال های درون شخصی و میانجی گری اهمیت برابری را کسب نموده اند. این نشان می دهد که ارتباط درون سازمانی نیاز ندارد در یکی از دو حیطه متمرکز شود اما این توجه بایستی به هر کدام از آنها داده شود.

تسهیل ارتباط درون سازمانی که می تواند پذیرش DL – ETD را افزایش دهد روی حوزه های خاصی از ارتباط   میانجی گری و درون شخصی می تواند متمرکز باشد. در شرایط ارتباط میانجی گری درون سازمانی، مواد DL – ETD در دسترس از طریق وب سایت NDLTD به عنوان مهمترین مورد بدست آمد. کانال های دیگر میانجی گری اهمیت کسب کرده، ایمیل ها برای افرادی در دانشگاه های دیگر و کاربرد راهنمای  ETD  یونسکو را شامل می شد. بنابراین استراتژی که ممکن بود مورد پذیرش واقع شود شامل نگهداری مواد به روز رسانی شده و بطور آسان در دسترس وب سایت NDLTD می شد، که آدرس های ایمیل افراد را در دانشگاه های عضو فراهم می کرد و ادامه یافت و راهنمای ETD را بوجود آورد که شامل ارائه در چندین زبان شد. این سؤال اینگونه مطرح شد که آیا این استراتژی ها اخیراً دنبال شده اند. وب سایت NDLTD بطور دوره ای به روز رسانی می شود و در نتیجه مواد جدید پایین می آیند بنابراین در زمانی که شخصی ملاقات را تکرار می کند به آسانی تشخیص داده می شوند. به هر حال بعضی از قسمت های سایت به روز نیستند و یا پیوند های مرده ای دارند که یک شرایط می تواند تأثیر گذاری وب سایت را به حداقل برساند. همان طور که در بخش اولیه اشاره شد، اطلاعات ارتباطی برای افراد در دانشگاه های عضو پیچیده نیستند.

تمرکز بر روی به روز رسانی این اطلاعات از زمانی که به عنوان یک بخش مهمی از ارتباط درون سازمانی تلقی شده است. تأثیر گذار می باشد. راهنمای ETD روی اصل معین تکمیل شد و اخیراً به زبان ها ی فرانسه و اسپانیایی ترجمه شده است.

اهمیت به مواد NDLTD نسبت داده شد و راهنمای ETD نشان داد، ارتباط میانجی گری که اطلاعات بدون درون شخصی را فراهم می کند می تواند روی پذیرش DL – ETD تأثیر مثبتی داشته باشد . جالب توجه است که تفاوت ها را در مشاهده بین این نوع از ارتباط میانجی گری و بیشتر ارتباط میانجی گری شخصی شده از قبیل ایمیل و فهرست های ارسال الکترونیکی بررسی نمود .

بخش خیلی مهمتری ار ارتباط درون شخصی درون سازمانی راجب DL – ETD به همراه افراد در دانشگاه های دیگر مورد بحث قرار می دهد . گرچه کنفرانس ها و سخنران ها فعالیت های رایجی هستند که عمل متقابل درون شخصی را آنسوی خانه تشویق و برانگیخته می سازد، هیچ کدام از آنها در سطح بالایی از اهمیت بدست نمی آیند. خیلی جالب است که اطلاعات بیشتری در مورد اینکه چگونه افراد انتخاب می کنند که با افراد دانشگاه های دیگر صحبت نمایند.

 وقتی این تحقیق شروع شد استنتاج می شد که دانشگاه های عضو بین المللی کانال میانجی گری ارتباط درون سازمانی را نسبت به کانال های درون شخصی مهمتر در نظر داشتند، زیرا کانال های میانجی گری بنظر می رسید دسترسی آسانتری را در شرایط مرزهای جغرافیایی و موقتی فراهم می کنند. این موضوع، موقعیتی نبود که نشان می داد بودن فرصت های کافی برای اعضاء دانشگاه بین المللی موضوع مهمی است به این منظور که روابط درون شخصی را همان طور که در    کانال های میانجی گری قابل دسترسی است ایجاد نماید.

به هر حال، ممکن است این موقعیت برای دانشگاه های عضو بین المللی نباشد. الگوی نتایج میان دانشگاه های اعضاء    ملت های پیشرفته نشان می دهد که بعضی از جنبه های ارتباطات میانجی گری نسبت به انواع دیگر ارتباطات مهمتر هستند. برای مثال، راهنمای ETD و مواد درون خطی قابل دسترسی توسط NDLTD، بسیار مهم شناخته شدند.مشاهدات و خصوصیات ملت های پیشرفته با جزئیات بیشتری در بخش بعدی این فصل توضیح داده شده است.

از میان دانشگاه هایی که هنوز دارای DL – ETD های عملی نیستند، ارتباط میانجی گری درون سازمانی نسبت به دانشگاه هایی که دارای DL – ETD هستند ارزش و اهمیت بیشتری را کسب نموده اند.

این موضوع سؤالی راجب چونگی تأثیر ارتباط بر روی نتایج را در ذهن بوجود آورده است. سناریویی که سابقاً می توانست دانشگاه باشد، DL – ETD عملی را برقرار کرد، سپس اهمیت ارتباط میانجی گری، تقلیل یافت.                          برعکس، زمانیکه یک دانشگاه هنوز روی تصمیم پذیرش DL – ETD  کار می کند، ارتباط میانجی گری، تأثیر اساسی روی تصمیم آنها دارد. این سناریوها بر اساس نظراتی است که دو تا از سه کانال های میانجی گری (مواد NDLTD و راهنمایETD  ) آنهایی بودند که اطلاعات راجب نوآوری را نتیجه داده اند سپس اهمیت ارتباط میانجی گری تقلیل یافته است.

بنا براین، این کانال ها سابقاً به یک مؤسسه که دارای DL – ETD هستند از اهمیت کمتری برخوردار بود. گرچه سؤال مطرح شد که خواستار پاسخ ها باشد و به این منظور که راجب اهمیت هریک از این مواردی که لازمه تصمیم گیری بودند تحقیق و بررسی نمایند. ممکن است زمانی که در آن تصمیم گیری صورت گرفته است فکر را تحت تأثیر قرار داده باشد. برای بررسی این موضوع، هدایت تحلیلی سودمند است که بتواند جوابها را در طول مدت زمان تصمیم گیری، قابل قبول نمایند. به هر حال، این مسئله مشکلی است زیرا اعضاء انجمن پویا می باشند و کسی است که امروز بتواند در ارتباط باشد و ممکن است در پذیرش تصمیم اولیه دخیل نباشد.

ارتباط سازمانی و DL – ETD ها

درمتن سازمانی، ارتباط درون شخصی بطور عمده نسبت به ارتباط میانجی گری درزمان پذیرش تصمیم گیری              DL – ETD مهمتر در نظر گرفته می شود. این مطلب بروی اهمیت داشتن یک ساختار انجمنی، و اهمیت برانگیختن ارتباط در میان اعضاء انجمن تأکید دارد. به طور مرتب، جلسات زمانبندی شده فهرست ارسال الکترونیکی اجتماعی و محیطی که سهم دانش تشویقی ابزار مفیدی برای تسهیل این نوع ارتباط می باشد.

ارتباط درون شخصی بطورعمده در محتوای سازمانی نسبت به محتوای درون سازمانی مهمتر قلمداد می شود.

این تمایز، اهمیت ساختارارتباط سازمانی را نشان می دهد که ارتباط درون شخصی در میان تمام گروه هایی را ارتقاء     می دهد که در مدیریت پذیرش DL – ETD، کتابخانه، سیستم های کامپیوتری، و اساتید را دربر می گیرد.

همانطور که در بخش قبلی این فصل اشاره شد، کسب اهمیت ارتباط درون شخصی در بین اعضاء مختلف اجتماع دانشگاهی نیز متفاوت می باشد.

DL – ETD ها و ملل در حال توسعه :

فهرست اعضاء NDLTD نشان می دهد که گرایش به نوآوری، DL – ETD، بوسیله وضعیت اقتصادی دانشگاه تحمیل نمی شود زیرا توسط دانشگاه ها در کشورهایی در بسیاری ازسطوح مختلف پیشرفت اقتصادی مورد پذیرش واقع شده است. در میان کشورهای ملل واحد به عنوان ملل در حال توسعه رده بندی شده است، برزیل، هند، مکزیکو، آفریقای جنوبی، سودان و تایوان در نتایج مقاله ارائه شده اند. حتی در میان ملل پیشرفته، سودان دارای محدوده ای بود که حداقل دربرگیرنده فهرست پیشرفته ای بود، و یوگوسلاوی در مرحله تغییر و انتقال تعیین شد.

تعداد کافی ازمقالات از این کشورها وجود نداشت به این منظور که به تست های آماری اجازه دهد که تفاوت های بین کشورهای در حال توسعه و پیشرفته را امتحان کند. به هر حال مطالعه الگوی نتایج نشان داد که حوزه ها و مناطقی وجود دارند که به مطالعه بیشتر بطورتخصصی با نمونه های بزرگتر تمایل دارند.

در شرایط کانال های ارتباطی، نشان داد که دانشگاه ها در مناطق در حال توسعه کانال های ارتباطی سازمانی را نسبت به دانشگاه ها کم اهمیت تر دریافته اند. تعیین این موضوع جالب خواهد بود که آیا این نتیجه واقعیت است که این کانال ها وجودندارند یا اینکه آنها وجود دارند اما به شیوه مشابه مورد استفاده قرار نمی گیرد. در شرایط ارتباط میانجی گری درون سازمانی، عکس العمل نسبت به راهنما ETD یونسکو و موارد قابل دسترسی از طریق NDLTD نیاز به مطالعه بیشتری دارد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که ایندو منابع برای دانشگاه های کشورهای در حال توسعه نیست به دانشگاه های مناطق دیگر مهمتر قلمداد می شوند و ایندو منابع، مهمترین دو ابزار ارتباطی برای دانشگاه های ملل در حال توسعه     می باشد. دانستن بیشتر راجب ایندو منابعی که مورد استفاده هستند در ارائه طرح های بعدی و محتوای اطلاعات از طریق این کانال میانجی گری می تواند مؤثر باشد و می تواند روش های استفاده از این کانال ها را برای دستیابی به دانشگاه های کشورهای در حال توسعه ارائه دهد.

همچنین مناطقی برای بررسی بیشتر در شرایط مشاهدات فواید DL – ETDدر مناطق در حال توسعه وجود دارد.یک مشاهده جالب درمورد این تحقیق این است که دانشگاه های کشور های در حال توسعه به نظرمی رسد که درجه قابل توجهی از اهمیت روی DL – ETD قرار داده اند که قابلیت دید بیشتری را، الگویی که کاملاً از دانشگاه های در جمعیت مقالات متفاوت ساخته است، برای پروفسورها فراهم می آورد. دانستن بیشتر راجب فواید DL – ETD برای اساتید دانشگاه های ملل در حال توسعه دیدی را نسبت به کانال های خاص بوجود می آورد که توسط برنامه های فارغ التحصیلی در این نواحی و ایفای نقشی که توسط DL – ETD ها در این شرایط به عهده دارند با آن برخورد می کنند.

اجرا DL – ETD و موفقیت :

این مقاله روی پذیرش دانشگاه نسبت به DL – ETD تمرکز دارد. به هر حال بعضی از نظراتی را نیز فراهم می سازد که روی اجرا DL – ETD بحث می کند. اجرا DL – ETD اگر از برنامه در حال پیشرفت نتیجه دهد که ETD را در طول هر دوره آکادمیکی ارائه داده باشد، موفق در نظر گرفته می شود. این موضوع شرایطی را توضیح می دهد که از برنامه هایی که دارای ارائه الزامی می باشند به برنامه های اختیاری تغییر می کند اما دارای الگوی منظمی از پیشنهادات می باشد. این سؤال مطرح می شود که چگونه ملزومات اجرا موفق را بر می انگیزند؟ یک روش برای عنوان کردن این سؤال نگاه کردن به همگرائی سه فاکتور مرتب با نوآوری – طراحی سازمانی، محیط نوآوری و خصوصیات نوآوری می باشد ( جانسون، 2001).

ساختمان این متن موضوعات سطح مدیریت را مورد خطاب قرار می دهد. به روشی که نوآوری در شرایط طرح های استراتژیکی و ملاحضات سیاسی وابسته است اشاره دارد و بطور خاصی در اتحاد اعمال درون مجموعه مهم می باشد ( فیر هارست & سار، 1996؛ جانسون 2001). این محتوا در محیط دانشگاه نیز بکار می رود. برای مثال، یارسیس (1989) مقاله نوآوری ها در 40 دانشکده و دانشگاه، دریافت که یک عنصر رایج این است که خصوصیت مؤسسه در سطح گروهی موفقیت را تشویق می کند. در این مقاله، محتوای ترکیب در مقاله با این سؤالات به جواب رسید راجب اینکه آیا مهم می باشد که پذیرش DL – ETD بر اساس تصمیم کمیسیون یا اجرائی باشد. از میان دانشگاه ها در این مقاله، این تناوب ها بطور مساوی مهم دیده شدند. به هر حال، تحقیق نوآوری در محیط دانشگاه نشان داده است که شامل هر فرد در فرآیند    برنامه ریزی است که یکی از اهداف کمیسیون کاربردی می باشد، عنصر رایج برای نوآوری های موفق دانشگاهی می باشد  ( بارسی & کارابنیک، 1989) به هر حال، طول عمر نوآوری دانشگاهی به پشتیبانی قومی رهبران سازمانی و در نتیجه رسمی سازی تأکید دارد. (کاری، 1992). این مسئله اهمیت سطح بالاتری از ترکیب را بر


مطالب مشابه :


دوازدهمین کنفرانس آموزش فیزیک و دومین کنفرانس فیزیک و آزمایشگاه

موضوع مقاله های کنید که مقاله را برای دوازدهمین کنفرانس آموزش فیزیک و یا جالب




مشهورترین عکس دنیای فیزیک

امیدوارم که مطالب وبلاگ برای شما مطالب جالب موضوع این کنفرانس، بحث و بررسی در مورد




مقاله ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران در استان سمنان

مقاله ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس با موضوع جديد جالب برای




شیوه برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی

که آیا موضوع کنفرانس، به تواند برای تعداد زیادی از خبرنگاران و رسانه‌ها جالب




موضوع: مسیریابی روابط رسانه ای؛ دگرگونی، چالش، تاثیر

دبیرخانه دایمی کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران برای کنفرانس امسال موضوع جالب خدا




مقاله پذیرفته شده در دهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران

در این وبلاگ مقاله های ارایه شده در کنفرانس جالب و جذاب برای موضوع هاي جالب




کتابخانه دیجیتال

ها مخصوصاً برای کنفرانس هایetd، arl، cgs ها موضوع جالب خواهد بود که آیا




کنفرانس آموزش ریاضی

کنفرانس آموزش موضوعی که در این بین برای من جالب بود ، صحبت ایشان موضوع مورد توجه این




متن سخنراني استاد معزز دكتر جمشيد ممتاز

این دو موضوع برای اینکه مطلب روشن بشه ساحل عاج و جالب اینجاست که در این




برچسب :