خانه‌ ای که بیش از نیاز ساکنان خود انرژی تولید می‌‌کند

 تأسیسات خودکار درون خانه

خانواده چهار نفری ولکه- ویشرز قرار است ۱۵ ماه به طور آزمایشی در این خانه زندگی کنند و تجربه خود را از سکونت در این آن در اختیار وزارت شهرسازی قرار دهند. ریچارد فوکس، گزارشگر دویچه‌وله یک ماه پس از اسباب‌کشی خانواده ولکه- ویشرز سری به آنها زده است.

یورگ ولکر، پدر خانواده که از سرکار برمی‌گردد با فشار دکمه‌ای روی تلفن‌همراهش درب ورودی خانه را باز می‌کند. پشت در، در راهروی خانه مانیتور سیاه رنگی نصب شده که یورگ آن را "قلب تپنده خانه" می‌د‌‌اند.

او توضیح می‌دهد: «این مانتیور مرکز هدایت خانه است. از اینجا روشنایی خانه فعال، کر‌کره‌ها بالا و پایین و درجه حرارت شوفاژها تنظیم می‌شود.»

البته پس از فعال شدن سیستم روشنایی‌، لامپ‌ها روشن نمی‌شوند. یورگ ولکه توضیح می‌دهد که لامپ‌های هر اتاق، زمانی روشن می‌‌شوند که فردی وارد آن اتاق شود یا در آن حرکت کند.

او توضیح می‌دهد که در این خانه تقریبأ همه چیز اتوماتیک کار می‌کند و با نشان دادن یک ساعت روی صفحه مانیتور ادامه می‌دهد: «مثلأ دستگاه تهویه مطبوع خانه به طور خودکار در زمان مشخصی هوای درون خانه را تازه می‌کند.»


ذخیره انرژی مازاد برای روزهای ابری و بارانی


نیروگاه خورشیدی نصب شده روی سقف خانه، طبق پیش‌بینی طراحان آن سالانه ۱۶ هزار و ۵۰۰ کیلووات برق تولید می‌کند. این میزان تولید بیشتر از نیاز این خانه با عایق‌بندی مدرن و طراحی هوشمندانه آن است.

2.jpg



 

یورگ والکر اضافه می‌کند که خانواده چهار نفری آنها در خانه قدیمی‌شان سالانه ۲۰ هزار کیلووات برق مصرف می‌کردند. او توضیح می‌دهد که مازاد تولید انرژی خانه درون باطری‌های خانگی که هرکدام ۴۰ کیلووات برق در ساعت ظرفیت دارد، ذخیره می‌شوند.

این ذخیره زمانی که تولید برق به دلیل کمبود نور خورشید کم باشد، فعال می‌شود. این باطری‌ها درون محفظه‌ای خاکستری رنگ به بزرگی سه دستگاه یخچال، درون باغچه کوچک خانه قرار دارد.

البته فعال کردن این باطری‌های خانگی گاه با مشکل روبرو می‌شود. خانواده ولکه- ویشرز که به طور آزمایشی در این خانه زندگی می‌کند مسئولان مربوطه را در جریان گذاشته و آنها روی این عملکرد این باطری‌‌ها کار می‌کنند.


مطالب مشابه :


آنچه در مورد آی پی ال (IPL) باید بدانید

در اینجا با استفاده از تکنو لوژی آی پی ال که روشی نوین برای فلش لامپ و مصرف بعضی




تاملی بر مخاطرات بهداشتی مصرف کالاهای قاچاق دکتر حبیب اله فصیحی ک دانشگاه خوارزمی تهران

برای مثال بسیار پیش آمده که استفاده از لامپ­های کم احتمال دارد مصرف نوین در پیشگیری و




خانه‌ ای که بیش از نیاز ساکنان خود انرژی تولید می‌‌کند

البته پس از فعال شدن سیستم روشنایی‌، لامپ‌ها کمبود نور خورشید کم باشد لایت در وبلاگ




کیفیت کالای قاچاق و بهداشت و سلامت اجتماعThe quality of smuggled goods and society health

اضطرار ، خاص خانواده­های کم­درآمد و اغلب سیگارهای لایت و میوه از لامپ­های




عایق کاری با پشم شیشه

ضریب هدایت عایق های گرمایی کم و نوع عایق نوین انعکاسی و لامپ و سرپيچ انها




بایدها و نبایدها آرایشی در دوران بارداری

همیشه هنگام مصرف این مواد شیمیایی شده از خورشید، لامپ از های‌لایت است که خطر




برچسب :