معدنکاران برای اخذ تسهیلات اکتشاف نگرانی نداشته باشند

مدیر کل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معدنکاران در سطح کشور بدون هیچ نگرانی، برای دریافت تسهیلات اکتشاف می توانند از طریق اداره کل این وزارتخانه اقدام کنند تا پس از معرفی به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، کارشان را آغاز کنند. به گزارش ایرنا از دومین روز کنگره بین المللی معدن؛ سید رضا عظیمی در میزگرد اکتشاف مواد معدنی اظهار داشت: اداره کل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پوشش تسهیلات اکتشاف در معادن رتبه یک محدودیت دارد، اما برای معادن طبقه دو و فلزات آمادگی پرداخت وجود دارد.
   
   وی با تشریح فعالیت های صورت گرفته به منظور سرعت بخشیدن به فعالیت معدنکاران گفت: اکنون شیوه استعلام فعالیت‌های اکتشافی الکترونیکی شده و روند کار در این بخش بسیار متفاوت نسبت به گذشته با سرعت طی می شود.
   
   مدیر کل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: تمامی درخواست‌های معدنکاران در زمینه اکتشاف به شیوه الکترونیکی صورت می گیرد و کارشناسان استان‌ها آن را به ستاد وزارتخانه ارسال خواهند کرد.
   
   وی با اشاره به اینکه، کارشناسان اکتشاف دفاتر استان‌ها برای تکمیل فرم مربوطه باید به پایگاه اینترنتی بهین یاب (behinyab.ir) مراجعه کنند گفت: درخواست‌هایی که خارج از این سامانه به ستاد ارسال شود، مورد پذیرش قرار نمی گیرند و در دستور کار نخواهند بود.
   
   عظیمی هدف از اجرای طرح مکانیزاسیون فعالیت‌های معدنی را سرعت بخشیدن در ارسال پاسخ استعلام‌ها، کاهش زمان پاسخگویی به متقاضیان و کاستن از حجم مکاتبات اداری ذکر کرد. وی خواستار جدیت هر چه بیشتر کارشناسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانی به منظور وارد کردن اطلاعات مربوط به تغییرات درخواست‌های ثبت شده و تغییرات پروانه اکتشاف در سامانه بهین یاب شد.
   
   بر اساس ماده 12 قانون معادن هر شخص حقیقی در یک زمان می‌تواند یک پروانه بهره برداری از معدن داشته باشد. همچنین، اشخاص حقوقی در صورت تایید صلاحیت فنی و مالی از سوی این وزارتخانه می‌توانند پروانه‌های متعدد دریافت کنند.
   
   بدیهی است پس از تکمیل زنجیره‌های مرتبط با ثبت درخواست و صدور پروانه‌های معدنی اطلاعات اولیه از سوی متقاضی توسط کارشناسان استان‌ بررسی خواهد شد. عظیمی خاطر نشان ساخت: اکتشاف به منزله نخستین حلقه زنجیر توسعه زیر بنایی هر کشور است و در واقع اکتشاف ضامن توسعه معدن و صنایع معدنی محسوب می شود.
   
   آمارها نشان می دهد طی چهارمین برنامه توسعه کشور ( 88- 1384) بیش از 185 میلیارد تومان در زمینه فعالیت اکتشافی هزینه شده است. بر اساس اطلاعات موجود اکنون در سطح کشور حدود پنج هزار معدن فعال است و در سال 1390 بالغ بر 341 میلیون تن مواد معدنی از معادن استخراج شد.
   
   کنگره بین المللی معدن که از سوی خانه معدن ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بر پا شده بعدازظهر دوشنبه به کار خود پایان می دهد.
61406_2.jpg

منبع


مطالب مشابه :


پیاده سازی سامانه اتوماسیون اداری (E-Org ) در شرکت پیراحفاری ایران

پیاده سازی سامانه اتوماسیون اداری ارسال تمامی مکاتبات مرتبط با این شرکت ملی حفاری




نمونه مکاتبه ناظر با مجری یا کارفرما در کارگاه ساختمانی (نمونه1)

دیوان عدالت اداری سامانه شرکت ملی گاز کد ملی و کد رهگیری سامانه ثبت




معدنکاران برای اخذ تسهیلات اکتشاف نگرانی نداشته باشند

7- شرکت در جشنواره ملی حرکت و و کاستن از حجم مکاتبات اداری حفاری در




عملکرد دو سالانه شورای اسلامی شهر ارومیه

هکذا برای انجام امور اداری شورا با شرکت های حفاری در شرکت ملی پخش




نمونه نظریه کارشناسی اختلاف کارفرما وپیمانکار

مربوط به حفاری و لوله گذاری اداری سامانه اینترنتی شرکت ملی گاز




نحوه نامگذاری روستاهای ترکمن

مردم داشت.حفاری های باستان و هویت ملی منطقه همچون مکاتبات اداری دولتی




اصول حاکم بر قراردادهای پیمانکاری دولتی

«ملیت و وابستگی ملی نباید مانع « کلیه مکاتبات، دعوتنامه ها را که در اثر حفاری و




برچسب :