اعتراضات مردم به وضعیت نامناسب حمل ونقل ریلی و واکنش ها ا

 اعتراضات مردمی به وضعیت نامناسب حمل و نقل ریلی در ایستگاه میبد به اوج رسید و در اولین واکنش به این اعتراضات قطارهای رعد از مسیر یزد-تهران خارج و قطاهاری اتوبوسی دو طبقه به درجه یک و دو تبدیل شدند.

خبرگزاری شبستان//یزد

 

قطارهای اتوبوسی از دو ماه پیش وارد مسیر یزد-تهران شدند، زمان سیر بالای این قطارها و عدم وجود تخت خواب سبب برخی از اعتراضات مردمی به این قطارها شد، مردمی که در گذشته عادت کرده بودند مسیر یزد-تهران و بالعکس را با واگن های دارای تخت خواب مسافرت کرده و شب را در این مسیر طولانی بخوابند اکنون مجبور بودند 8 ساعت را بر روی صندلی قطارهای اتوبوسی نشسته سفر کنند.

 

هنوز قطارهای دارای تخت خواب از این مسیر حذف کامل نشده بود که چند شب پیش تهویه دو سالن یکی از همین قطارها دارای اشکال می شود و شرایط نامناسب سبب می شود تعدای از مسافرانی که از یزد به تهران در حرکت بودند در ایستگاه میبد از قطار پیاده شده و با ایستادن در جلوی قطار مانع از حرکت آن شوند، گرچه در نهایت با صحبت های رئیس قطار این موضوع ختم به خیر شد و قطار بعد از مدتی به مسیر خود ادامه داد.

 

شاید بتوان مانع شدن از حرکت قطار را اوج اعتراضات مردمی دانست، اعتراضاتی که در هر محفلی نقل مجلس بود، نمود این اعتراضات نیز در نشست خبرنگاران با معاون عمرانی استاندار و تنی چند از مدیران حوزه های مرتبط از جمله مدیرکل راه آهن یزد نمود یافت و این جلسه تحت الشعاع سوال اکثر خبرنگاران و پاسخ های مسئولان به همین موضوع قرار گرفت.

 

محمد دهقانپور، مدیرکل راه آهن استان یزد، در آن نشست گفت: بلیط قطارهای مسیر یزد-تهران تا 11 خرداد پیش فروش شده است و راه آهن تا آن تاریخ نمی تواند تغییری در قطارها ایجاد کند.
 

وی با بیان اینکه مشکل قطارهای اتوبوسی فعلی زمان سیر آن است، افزود: پس از 11خرداد دو گزینه افزایش سرعت و کاهش زمان سیر و یا اضافه شدن تعدادی واگن خواب به این قطارها برسی می شود.
 

دهقانپور با اشاره به اینکه قطارهای اتوبوسی دو طبقه فعلی که بخشی از آن در مسیر تهران-مشهد بکارگیری شده فاقد تختخواب است، افزود: قطارهای اتوبوسی از نظر سیستم تهویه و صوت و تصویر از امکانات خوبی برخوردار هستند ولی ذائقه مردم به استراحت و وجود تختخواب عادت کرده است.
 

در  ادامه همین اعتراضات وحیدرضا خباززاده، عضو شورای اسلامی شهر یزد در سخنان پیش از دستور خود در شورا گفته بود: مسئولان استان به جای سامان دادن به قطارهای معمولی که در شان مردم یزد نیست و فاقد استانداردهای لازم و کافی می باشد، قدم های خوبی در خصوص افزایش قطارها و واگن های آن برداشته اند البته این حرکت تنها کمبود صندلی و واگن ها و ساعات مختلف قطارها را کاهش داده است ولی این اقدام نتوانسته توسعه کیفی را ارتقا دهد در صورتی که باید توسعه کمی و کیفی پابه پای یکدیگر پیش رود.
 

خباززداه افزود: سالهاست مردم نجیب و شریف یزد از قطارهای مدل های پایین و غیراستاندارد استفاده می کنند و صدای آنها به گوش مسئولان کشوری نمی رسد و روز به روز شاهد افزایش مشکلات آنان در این زمینه ها می باشیم.
  

خبازاده ادامه داد: با این حال، در چند ماه اخیر، از کشور چین دو قطار اتوبوسی دو طبقه با واگن های شیک و جدید وارد کشور به ویژه یزد شد، این قطارها با تدبیر نامناسب در مسیر طولانی یزد - تهران قرار گرفت پس از راه اندازی آن و جابجایی مسافرین این مسیر، مشکلات آن نمایان و مشخص شد که این قطارها جوابگوی مسافت های طولانی به ویژه یزد و تهران که مردم نیاز به استراحت و آرامش دارند، نیست ، بلکه تنها جوابگوی مسافت هایی نظیر یزد- بافق ، یزد- طبس ، یزد- ابرکوه و غیره می باشد، چراکه صندلی های بسیار سفت و فاقد استاندارهای لازم و تهویه نامناسب را دارا است.
 

اما در تازه ترین واکنش به این اعتراضات  محمدرضا دهقانی، کارشناس مسئول روابط عمومی اداره کل راه آهن یزد با تشریح حادثه ایستگاه میبد گفت: چند شب پیش تهویه دو سالن قطار یزد- تهران با مشکل مواجه می شود و مسافران این قطار که دارای تخت خواب نیز بوده است درایستگاه میبد از قطار پیاده و با ایستادن در جلوی قطار مانع ازادامه حرکت قطار می شوند.
 

وی تعداد افراد معترض را 14 تا 15 نفر اعلام کرد و اظهارداشت: این افراد20 تا 25 دقیقه مانع از حرکت قطار می شوند و پس از صحبت های رئیس قطار و قول مساعد وی مبنی بر بازگرداندن 50درصد هزینه بلیط به قطار بازگشته و قطار به مسیر خود ادامه داد.
 

دهقانی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای رفع مشکلاتی که باعث اعتراضات مردمی در چندماه اخیر شده است افزود: قطارهای رعد تبریز که دارای تخت خواب هستند ازمسیر یزد تهران خارج و همزمان قطارهای اتوبوسی دوطبقه این مسیر به درجه یک و دو تبدیل وضعیت پیدا کرده اند.
 

وی در پاسخ به این سوال که مردم به قطارهای اتوبوسی دوطبقه به دلیل عدم وجود تخت خواب و زمان سیر بالای آن معترضند وخارج شدن قطارهای رعد دارای تخت خواب سبب تشدید این اعتراضات خواهدشد؟ اظهارداشت: قطارهای اتوبوسی دوطبقه پس از خارج شدن قطارهای رعد به قطارهای درجه یک دارای تخت خواب و قطارهای درجه دو فاقد تخت خواب تبدیل خواهند شد.
 

وی در خصوص تعداد قطارهای درجه یک و دو بیان کرد: ظرفیت قطارهای اتوبوسی 600 نفر است که در مرحله اول 200 صندلی درجه یک دارای تخت خواب و 400 صندلی به شکل اتوبوسی است.
 

دهقانی با بی پاسخ گذاشتن این سوال که چرا قطارهای اتوبوسی دوطبقه در مسیر یزد تهران با سیر زمان بالامورد استفاده قرارگرفته است، بیان کرد: کاهش زمان سیر این قطارها در برنامه های راه آهن قرار داشته است ولی در مرحله اول اضافه شدن واگن های دارای تخت خواب به این قطار اجرا و عملیاتی شده است.
 

وی در پاسخ به این سوال که آیا به مردم حق می دهد که از قطارهای اتوبوسی دوطبقه ناراضی باشند یا نه؟ گفت: قطارهای اتوبوسی دوطبقه جدید است وتازه وارد سیستم شده است وباید یکسری آزمایش ها بر روی آن صورت بگیرد و برای اشکالات ان تدابیری اندیشیده شود.
 

دهقانی تنها مشکل این قطارها را وجود صندلی و نخوابیدن توصیف کرد و افزود: پس از دو ماه از ورود این قطارها به این نتیجه رسیده ایم که باید چند سالن درجه یک با امکان خواب به ان افزوده شود.

 http://www.shabestan.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=49&Id=138802&Mode=

پایان پیام/


مطالب مشابه :


نخستین قطار اتوبوسی ساخت داخل در خوزستان مورد بهره برداری قرار گرفت

نخستین قطار اتوبوسی ساخت داخل در خوزستان مورد بهره برداری قرار گرفت. مدیر عامل شرکت رجا در آیین بهره برداری از این قطار در اهواز گفت: این قطار اتوبوسی که "ارم" نام دارد ، در مسیر بندر امام - اهواز - اندیمشک و بالعکس روزانه مسافران را جابجا می کند.




فروش بلیت‌ قطار‌های نوروزی

حدفاصل تاریخ‌های 26 اسفند 92 لغایت اول فروردین 1393 از 20 لغایت 30 درصد تخفیف شامل: قطار دانمارکی مشهد - تهران به شماره 351، قطار دانمارکی و اتوبوسی ساری - تهران به شماره 219 همچنین قطار اتوبوسی تربت – تهران به شماره 355 ( با 25 درصد ...




اعتراضات مردم به وضعیت نامناسب حمل ونقل ریلی و واکنش ها ا

قطارهای اتوبوسی از دو ماه پیش وارد مسیر یزد-تهران شدند، زمان سیر بالای این قطارها و عدم وجود تخت خواب سبب برخی از اعتراضات مردمی به این قطارها شد، مردمی که در گذشته عادت کرده بودند مسیر یزد-تهران و بالعکس را با واگن های دارای تخت خواب مسافرت ...




به خدا، حق اين مردم صبور و نجيب بيشتر از اين ها است!

اين مطلب هفته پيش در سايت بازتاب منتشر شد. جاي ما در واگن دو بود اما از واگن شش سوار قطار شديم براي همين چهار واگن را با چه سختي طي کرديم تا رسيديم. قطارمان هم اتوبوسي بود. قبلا قطار اتوبوسي سوار شده بودم اما اين يکي تجربه کاملا متفاوتي بود.




باتومی

پس تاکسی گرفت و تا داخل قطار آمد تا تا بلکه بتواند با همقطاران ما صحبت کند. صندلی های قطار اتوبوسی و دو به دو روبروی هم بودند. کنار من یک خانواده ۳ نفره نشسته بودند و کنار رضا یک پیرزن گرجی که به هیچ وجه دلش نمی خواست جا به جا شود.




چرا مسئولین پاسخگو نیستند ....؟؟؟

گزینه های روی میز اینا بود: قطار پردیس با قیمت 4000 تومن. قطار اتوبوسی تهویه دار با قیمت 4750. نتیجه گیری ما : حتما دومی بهتره. ضمن این که ساعت حرکت اولی با برنامه ی ما هماهنگ نیست. ساعت 11 ظهر حرکت به سمت مقصد. که البته ما مسافرای میان ...




طرح های پیشنهادی روز دنیا برای مترو اردبیل(طرح اول : اتوبوس STRADDLE)

پیشنهاد اتوبوس STRADDLE برای اردبیل. پروژه مترو در هر نقطه از جهان پروژه ای کلان و زیربنایی محسوب می شود ، مترو در واقع یکی از مدل های جابجایی ریلی محسوب می شود.این بدین معنی است که قطار شهری ساخته نشده همچون اردبیل نباید کپی برداری ...




برچسب :